honey
|
Špica84 in Športnica, test imam 3.5. Ampak vidim, da imaš Špica84, ti enake težave kot jaz. Tudi jaz imam krče v sp. delu trebuha, kot bi recimo dobila M. Sem že vsa prestrašena, kaj se dogaja Saj najbrž boste rekle, da sem fu...jena, ampak vsak dan govorim mojim pikicam, da naj se primeta in začneta lepo rast. Mi pač malo pomaga, da ne mislim na slabše Ja, saj vem, smotana sem, pa kaj čem Res pa je, da imam nekam čuden apetit - ne vem, enkrat bi jedla meso, čez 5 min pa čokolado čez. Ah, kar neki, bom videla, kaj bo, samo dolga je še do 3.5. Kar pa se tiče bolniške, sem pa danes naročena pri svoji zdravnici in grem tja in se zmenim, kaj in kako. Ampak so res čudni v bolnici - dajo ti Utrogestan, ki ga moram vstavljati 3x dnevno, po tem ležat 20 min, počivat moram, nič težkega dvigovat - po drugi strani pa naj bi šla v službo No, upam, da se bom z zdravnico dogovorila, da bom do testa doma.