|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
20.4.2010 19:20:55   
špica84
men pa slabost zjutraj,sam to je verjetno zaradi unih tablet.pa nemir v trebuhcku.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
20.4.2010 19:24:08   
jona klara
kakšen nemir v trebuhu?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.4.2010 19:29:08   
špica84
kot neki krci.sploh proti jutru

Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.4.2010 21:06:27   
Amelia
user posted image user posted image  Teta M čestitke za user posted image user posted image !!!!!

Pri meni gre tudi zares, v soboto 24.4. imam transfer, sem bila zjutraj pri Rešu, je rekel, da je vse tako kot mora biti- Sem na estrofemu trikrat dnevno in sedaj od 12. dneva naprej še Progresteron trikrat dnevno vaginalno....upam, da preživijo moji pingvinčki!!! Držite pesti!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
20.4.2010 21:24:04   
športnica
punce jst mam dost za dons. grem spat in se cartat. lahko noč in bodite v cvetju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
20.4.2010 21:50:58   
Teta M
Amelia:hvala lepa,držim pesti tudi zate za tvoj transfer 24.4.,da bo šlo vse gladko....
Športnica:lepo pančkaj,pa kakšne lepe sanje ti želim....
Špica:saj ti si na bolniški a ne? Kakšne tablete jemlješ? verjetno misliš utrogestan,ki si ga daješ vaginalno....
Možno da je slabost zaradi tega, možno pa da zaradi še nečesa lepšegauser posted image , ene imajo lahko že full zgodaj znake nosečnosti,nekatere motijo vonajve,nekatere imajo čuden apetit,krči, boleče dojke, .........milijon enih sprememb se lahko zgodi,.......kar lepo počivaj in vsak dan posebaj daj čez...jaz nisem nič razmišljala za v naprej....

No lahko noč vsem, jaz grem gledat naprej fuzbal....moja Barcelona zgublja..šmrk,šmrk...ampak ni še konec...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
20.4.2010 22:00:04   
špica84
ma ja te sm mislila.ja jst drugace na bolniski.jutri grem .do svoje zdravnice da se zmeenim za izhode.k me ze tok hrbet boli.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
21.4.2010 7:50:09   
mojškra
bila na ultrazvoku, otroček velik 3,6 cm, lepo raste jeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
21.4.2010 7:59:44   
špica84
tooo mojskra.kako pa kaj pocutje a je se zmer isto

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
21.4.2010 8:21:05   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

bila na ultrazvoku, otroček velik 3,6 cm, lepo raste jeeeeuser posted image user posted image

juhu, bravo mojškra. ful lepo da je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
21.4.2010 8:29:20   
športnica
dobro jutro punce. danes 5. dan po ET. spet nisem spala. enako kot včeraj se okol 3h ponoč zbudim zaradi bolečin v maternici in potem bedim kake 3 ure. upam da se res maternica širi in so to tiste ta prave bolečine kot mora bit da se user posted image user posted image obdržita. je na momente kar hudo. bom dons klicala sestro v MB in vprašala če res lahko vza takrat buscopan. a je to na recept?

špica kako si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2811
21.4.2010 8:29:41   
Teta M

Jeeeee, bravo.....verjetno si presrečna....kako hitro raste....user posted image
Kako se pa ti počutiš kaj? Je školjka še vedno tvoja najboljša prijateljica? Upam da si bolje in da tvoje slabosti popuščajo.....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
21.4.2010 8:31:32   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

men pa slabost zjutraj,sam to je verjetno zaradi unih tablet.pa nemir v trebuhcku.

če tablete piješ, je boljš da si jih daješ vaginalmo. se ti ne vrti in ti ni slabo. utrogestan mislim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
21.4.2010 8:32:20   
špica84
jaz sem se zbudila okol 4 prvic sm mela taklsne krce,da so me zbudili,potem sm se zbudla ob 6 in kokr sm si dala uno ****rijo not mi je slo na kozlanje.potem pa vec nism nazaj zaspala.
danes grem itak do zdravnice

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
21.4.2010 8:34:06   
športnica
teta M, si že pokonc, namesto da danes ko imaš dopust malo poležiš? kako se počutiš? v nebesih? user posted image user posted image user posted image

sta delala test skupaj z dragim ali si ga ptesenetila?

Neposredna povezava do sporočila: 2815
21.4.2010 8:35:48   
jona klara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, samo,da je vse okej,kako si pa ti sicer? je bolje ss labostmi?do kdaj pa si ti imela bolečine oz. krče v maternici, meni je kr čez noč nehalo, pa ne vem ali je to okej, ker prej je bilo kr močno.drži se,pa čuvaj pikico

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.4.2010 8:37:00   
jona klara
špica- jaz si tisto dam vedno po hrani, mogoče poskusi

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.4.2010 8:37:24   
honey
Špica84 in Športnica, test imam 3.5. Ampak vidim, da imaš Špica84, ti enake težave kot jaz. Tudi jaz imam krče v sp. delu trebuha, kot bi recimo dobila M. Sem že vsa prestrašena, kaj se dogaja user posted image Saj najbrž boste rekle, da sem fu...jena, ampak vsak dan govorim mojim pikicam, da naj se primeta in začneta lepo rast. Mi pač malo pomaga, da ne mislim na slabše user posted image Ja, saj vem, smotana sem, pa kaj čem user posted image Res pa je, da imam nekam čuden apetit - ne vem, enkrat bi jedla meso, čez 5 min pa čokolado čez. Ah, kar neki, bom videla, kaj bo, samo dolga je še do 3.5. user posted image

Kar pa se tiče bolniške, sem pa danes naročena pri svoji zdravnici in grem tja in se zmenim, kaj in kako. Ampak so res čudni v bolnici - dajo ti Utrogestan, ki ga moram vstavljati 3x dnevno, po tem ležat 20 min, počivat moram, nič težkega dvigovat - po drugi strani pa naj bi šla v službo user posted image No, upam, da se bom z zdravnico dogovorila, da bom do testa doma.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.4.2010 8:38:33   
jona klara
teta m-kako si pa kaj tiuser posted image srečka? prelep je dan.....

Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.4.2010 8:43:06   
špica84
ho0ney kdaj si pa imela et.a isto v soboto koker jaz
resnicno bom poskusla da si uno dajem po tem ko jem.ker se po tistem pocutim obupno,potem cez dan je pa vredu edin krce vsake tok

Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.4.2010 8:44:57   
jona klara
špica-krče sem tudi jaz imela, dzadj pa kr čez noč ne več, upam, da je vse okej.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.4.2010 8:45:03   
mojškra
O STE BILE PRIDNE, SPLOH VAS NE DOHAJAM Z BRANJEM.

Slabosti-huje kot prej, vse zbruham kaj pojem, nič ne ostane v meni. v dveh dneh kar 1kg dol, tako da ne vem kdaj se bo to nehalo. Pa še sine ima zdaj v maju obhajilo-upam da v cerkvi koga ne pobruham.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
21.4.2010 8:47:37   
jona klara
joj to pa je grozn, kaj pa tekočina ostane v tebi? kako je pa to za pikico? a ji ostane kaj hrane? si vprašala gineka?si pa res boga, ne morem si predstavljati tega.KAJ ZAPRTA SI ŠE? KAJ SO PRI TEBI TUDI KRČI KAR ČEZ NOČ NEHALI?sploh ne vem če je to okej, ker nič ne čutim več v maternici, ali se je umirilo ali kaj?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
21.4.2010 8:52:54   
športnica
honey, zakaj smotana. dej dej. nujno se morš pogovarjat s pikicami user posted image user posted image user posted image tudi jaz se. pa moj dragi predenj zaspiva jima reče, dej dej, držta se, fajn se primta da ne bosta ušla user posted image user posted image user posted image to spada zravn. sej smo ljudje, polni čustev. to ni nič takega. saj meni ne. meni je to to ful lepo user posted image user posted image user posted image

tudi jaz enako, krči, špikanje. najbolj pa ponoči. čez dan le sem in tja. sej bomo. še mal. kolk daleč pa si? držim pesti da zrihtaš za bolniško.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
21.4.2010 8:55:09   
špica84
honey v kateri stroki pa delas.jaz nimam skor pogojev da sem na sihtu.ker je ogromno dvigovanja.pa se taksen osip je v sluzbi da delajo po cele dneve,kar pa jaz ne morem ze pol ure komaj stojim

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?