|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
22.4.2010 20:03:47   
bibk
BEBIII sej to sem brala user posted image , samo sem mislila da ima še kera kakšne izkušnje....user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.4.2010 20:15:28   
Teta M
Evo me!
Sem vas pogrešala zelooo danes, ampak sem imela celo norišnico v službi,tako da sem delala od 8h zjutraj pa do 18.30h.(pa ni bilo časa pokukati k vam...user posted image ) Seveda sem povedala da bom sedaj 14 dni na bolniški,da jo dobim, pa je bil cel kaos,reorganizacija,......Jutri ob 8h sem na kliniki,kri dam, potem pa nazaj ob 12h....komaj čakam rezultat mojega hormona....Drugače vse po starem pri meni....sem ok...
Ene ste že na pol poti,držim pesti......user posted image
Dobrodošlica tudi za nove pupe tukaj gor...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.4.2010 21:34:21   
Buska
bila na ultrazvoku, otroček velik 3,6 cm, lepo raste jeeeeuser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

bila na ultrazvoku, otroček velik 3,6 cm, lepo raste jeeeeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.4.2010 0:10:32   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

BEBIII sej to sem brala user posted image , samo sem mislila da ima še kera kakšne izkušnje....user posted image

user posted image ma kdo če znat kaj si ti prebralauser posted image user posted image imaš brskalnik na desni strani gor in si kaj najdiuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.4.2010 7:58:00   
športnica
tete M vse super truper danes na testu. mislimo nate user posted image user posted image user posted image

na forumu ambulanta MB je danes ena zagledala plusek user posted image eeeeejejejeee kok je danes lep dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.4.2010 8:14:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Evo me!
Sem vas pogrešala zelooo danes, ampak sem imela celo norišnico v službi,tako da sem delala od 8h zjutraj pa do 18.30h.(pa ni bilo časa pokukati k vam...user posted image ) Seveda sem povedala da bom sedaj 14 dni na bolniški,da jo dobim, pa je bil cel kaos,reorganizacija,......Jutri ob 8h sem na kliniki,kri dam, potem pa nazaj ob 12h....komaj čakam rezultat mojega hormona....Drugače vse po starem pri meni....sem ok...
Dobrodošlica tudi za nove pupe tukaj gor...user posted image user posted image user posted image

DA BO BETA ČIM VIŠJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.4.2010 8:24:08   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Evo me!

DA BO BETA ČIM VIŠJA user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem željamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.4.2010 8:34:31   
jona klara
teta m- naj bo tvoja beta visoka........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spominčica, športnica,špica-
kako ste? saj bo kmalu......user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.4.2010 8:36:23   
špica84
teta m naj bo cim lepsi rezltat

Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.4.2010 9:00:25   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

teta m- naj bo tvoja beta visoka........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spominčica, športnica,špica-
kako ste? saj bo kmalu......user posted image user posted image user posted image

Jona klara-hvala ker misliš name. Jaz sem tako-tako. Tega slabega občutka, da tokrat ne bo nič, se ne morem in ne morem znebiti.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.4.2010 9:07:02   
Rakica_80
Loremi, lahko daš sedaj tudi mene na seznamček in sicer, 14.05- prevzem zdravil, končno mi je priteklauser posted image
Teta M, naj bo beta visokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.4.2010 9:37:53   
športnica
jona klara hojla, jaz sem OK. zaenkrat še vse tako kot mora bit. danes je 7.dan. trebuh napihnjen, joške bolijo, napenja me, mini krči so večinoma non stop čez dan, prebava ok, nič nisem zaprta, kave ne pijem več zgleda user posted image , sicer se mi pa zdi da imam manj apetita kot prej. upam da me drug teden čaka presenečenje. si ne predstavljam občutka močnega razočaranja in kaj ste nekatre že vse dale čez user posted image user posted image user posted image

jona ti si OK, srečka nosečka user posted image user posted image user posted image , sem te vidla, k sm šla mal pokukat ka se pogovarjate v IVF nosečkah user posted image user posted image user posted image si že čist njihova user posted image user posted image user posted image

bebi, super za datum prevzema zdravil. torej maj in junij bosta dogajala user posted image user posted image user posted image

spominčica, kako smo te učile? pozitiva, pozitiva user posted image user posted image user posted image ne morš se na zalogo sekirat, pa komaj se je začelo.

špica, vse pod kontrolo?

Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.4.2010 9:56:44   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

jona klara hojla, jaz sem OK. zaenkrat še vse tako kot mora bit. danes je 7.dan. trebuh napihnjen, joške bolijo, napenja me, mini krči so večinoma non stop čez dan, prebava ok, nič nisem zaprta, kave ne pijem več zgleda user posted image , sicer se mi pa zdi da imam manj apetita kot prej. upam da me drug teden čaka presenečenje. si ne predstavljam občutka močnega razočaranja in kaj ste nekatre že vse dale čez user posted image user posted image user posted image

jona ti si OK, srečka nosečka user posted image user posted image user posted image , sem te vidla, k sm šla mal pokukat ka se pogovarjate v IVF nosečkah user posted image user posted image user posted image si že čist njihova user posted image user posted image user posted image

bebi, super za datum prevzema zdravil. torej maj in junij bosta dogajala user posted image user posted image user posted image

spominčica, kako smo te učile? pozitiva, pozitiva user posted image user posted image user posted image ne morš se na zalogo sekirat, pa komaj se je začelo.

špica, vse pod kontrolo?

Ja saj vem da ni to dobro, za nikogar. Ne vem kam naj z vso to jezo. Jezna sem na mojega...Tri mesece sem mu govorila naj si kupi e vitamiin, Q10 in mislite da je kaj od tega naredil NEEE!! Niti se ni nič pazil pri delu-elektromagnetno sevanje-on ne rabi zaščite NEE!!Jaz pa popolnoma zdrava spremenim prehrano, hodim poleg vse hormonske terapije še na alternativne terapije (si čistim čakre, odpiram meridiane, izvajam barvne terapije....), jemljem vitamine, tifol in ne vem kaj vse še počnem. ZAKAJ??? Ja zakaj že??? Zato, da je pol on bogi revček, k se baba zoprna spravlja nanj. ZATO!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.4.2010 10:11:24   
špica84
spomincica pa sej bo vse uredu.
pr men je stanje ok,brez sprememb edi kislino mi gor nabija ze od jutra.

Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.4.2010 10:16:14   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

spomincica pa sej bo vse uredu.
pr men je stanje ok,brez sprememb edi kislino mi gor nabija ze od jutra.

Evo špica ti si user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.4.2010 10:18:24   
špica84
mal prehitro je za to,upam na najboljse

Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.4.2010 10:26:49   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

mal prehitro je za to,upam na najboljse

Pri meni je bila (v prejšnji nosečnosti) kislina prvi znak, drugi pa nenormalno spahovanje, zato pa zdaj vsako, ki jo kislina daje proglasim za user posted image user posted image user posted image . Mogoče je res prekmalu, ampak navijam pa vseeno lahko ane!?!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.4.2010 10:28:38   
špica84
seveda dobrodoslo.se ccisto nic ne branim

Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.4.2010 11:47:28   
baguSka
Hello bejbe!!!

Nisem brala vseeeeeega kar ste napisale... je tumac prevec.user posted image Sem pa po zadnji strani razbrala veeeeliiiiko in upam da nisem kej zamudila!?user posted image

TetaM - ČEEEESTITKEEEE, sam na morje grem, pa dobimo spet novo nosecko!!! Najbolj da kar skoz na morje hodim ne???user posted image user posted image Res iskrene cestitke!!user posted image user posted image In naj bo beta zelo zelo razveseljujoca danes!user posted image

Mojskra - ČESTITKE za lepo rastoco pikico!!! Naj pridno raste se naprej in se razvije v eno(ega) lepo(ega) korenjaka(injo)!!user posted image user posted image

BEBIII - superca!!! En dva tri in bos tudi ti ze na vrsti... kooook lepo! Tud jaz vedno bolj premisljujem, da bi poklicala svojga g. (Dr.Drobnica) in ga povprasala kaksne so kej cakalne liste.... sem sicer narocena ze pri Dr.Resu, pa vendar zgolj iz firbca.... kaj pa vem. Nekako sem se v glavi ze nastimala, da grem se enkrat k njemu in upam na najboljse, ampak odkar sem na temle forumu, ste vse punce tuki, ki ste sle v GKLJ zanosile.user posted image

Spomincina, Spica in Sportnica - veselite, saj grem kmalu spet na morje!!!user posted image user posted image user posted image Kar pomeni, da boste vse po vrsti lepo druga za drugo zagledale lepe pluske... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.4.2010 11:55:04   
baguSka
Honey - tudi zate drzim pesti MOOCNOO!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.4.2010 12:00:18   
honey
Evo mene. Joj, tako sem čudna. Non-stop me trebuh boli oz. imam krče (upam, da so res od Utrogestana), če ležim, je pa dobro. Danes me hoče nekaj glava bolet, ampak nič pretresljivega. Joške so "normalne", nimam kakšnega čudnega občutka, edino ne vem kaj je z mojim potenjem oz. z neprijetnim vonjem. Danes sem se zjutraj stuširala in sem se pozabila namazat z deodorantom. Sem prišla čez 10 min v spodnje nadstropje, sem mislila, da bom dol padla user posted image Pa nikoli nisem imela pretiranih težav s tem. Aja, pa vetrovi me dajejo, to pa tako, kot pred M. Je to možno, da tudi od Utrogestana? No, drugače pa ja, smo že na pol poti user posted image Vleče se pa tko počasi, da je noro user posted image No, ampak jaz sigurno ne bom zdržala do 3.5., bom prej delala test, definitivno. Po moje v soboto, takrat bo že mislim da 11. dan, bi že moralo pokazat, če je ratalo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.4.2010 12:01:28   
mojškra
BAGUŠKA-hvala, hvala ti uživačica

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.4.2010 12:01:58   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: aja12

mene prosim uvrstite med KANDIDATKE ZA POSTOPEK (2.ivf, Drobnič, gklj), 7.5. grem po novo napotnico za postopek in dogovor kdaj lahko grem v nov boj. rada bi pred poletjem, a se bojim da ne bo uspelo, saj konec maja dobim 3. m po kateri bi lahko začela.

aja - prosim sporoci kdaj bos sla v postopek, ker tole tudi mene ZELO zanima! tnx.

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.4.2010 12:04:22   
loremi
BEBIII super za novo akcijo, sem vesela zate!

spominčica si poskušam mislit, kako se počutiš ob tem. Jaz lahko samo rečem, da sem vesela, da mi dr. rečejo, da so izvidi mojega partnerja zadovoljivi, ker vem, a bi v nasprotnem poskušala ukrepat podobno, kot ti, da bi mu malo v misli vcepila, da je potrebno kdaj tudi kakšno zdravilo vzet, pa četudi naravno, ampak si kar mislim, kaj bi bilo ... samo pisano bi me gledal in njegov ego bi mu še vedno govoril da neeeee, on bo življenje preživel brez zdravil in jih nikakor ne bo jemal, nebi spravla v njega ene same tablete; niti savni si ne bo nikakor odpovedal in plavalčke potem še sproti kuhal, čeprav po naravni poti nimava možnosti, pa vseeno ... on je pač on, živi po svoje, zdravil pa mu nihče ne bo vrival, pa če je nevemkaj.
Se vprašam, če se zavedajo, kolk zdravil si že same vbrizgamo in poleg tega še kakih protibolečinskih tablet. MOŠKI ...

honey vleče se, o ja, sam sej veš, časa se ne da prehitevat, nikamor ne gre, ko si to želimo in prehitro gre, ko bi radi ustavili svet. Jst tud vem, da če bom še kdaj na tem, da bom čakala na test, 14 dni že ne bom zdržala. Srečno!

Vsem trepetalkam srečno!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.4.2010 12:04:49   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 28.04.
spomladančica - UZ

Petek, 07.05. 
aja12 - posvet

Petek, 14.05. 
BEBIII - prevzem zdravil

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.
špica84 greje user posted image user posted image   test 03.05.
honey greje user posted image user posted image   test 03.05.
spominčica greje user posted image user posted image   test 06.05. 

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• športnica (MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (zamrznjenčki, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)
user posted image   Teta M (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?