Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Nax a Taiček pa tolk bruha. Bošček. A te patronažna še vedno obiskuje? MM patronažna je končala svoje obiske, samo sva zmenjeni, da se ta teden vseeno še slišiva, ker je zadnjič videla kok je ven vrgel in bi rada preverila težo, da ne bom jaz čisto obupana. Jo moram jutri poklicat, ker je bila zgleda danes tukaj, pa sem spala. Boga si s tem testom. Sploh pa z dieto. Kako si drznejo petrca sej ti bo hitro minilo do 3d. Boš videla. Kam pa greš na 3d? IZVIRNO SPOROČILO: mkbk nax, a mislš, da bi Tai lahko mel refluks, ko tok poliva (to zato sprašujem, k mam eno frendico s sinom, ki to ima, sicer ni luštno, ampak obstajajo antirefluksni ukrepi, v hudem primeru pa zdravila, sam to po mojem vi niste... Samo za ene otročke je pa čisto normalno, da malo več ven vržejo...Kaj pa pravi zdravnik? mkbk zdravnik mi vsakič pove, da je za Taia to polivanje normalno, ker je nedonošen in drugače sprejema hrano. Da jo on kao sprejme, sam tist kar je pa preveč pa pol ven vrže. Sej bom zdej po prvomajskih spet zatežila če je to normalno, ker men ni. Pa super, da je s Filipom bolje. Pa zdej normalno je? IZVIRNO SPOROČILO: živa nax, ponavadi mame in zdravniki pravijo, da ni nujno, da veliko (količinsko mislim) poliva, samo zdi se tako velika količina. Ker če zliješ malo mleka po mizi, izgleda cela poplava, količinsko pa ni veliko ... Ja vem, samo ga je zadnjič P videla in je rekla, da si pa res ni mislila, da tok poliva, da je mislila, da jaz pretiravam oz da pač samo zgleda veliko. Sej prej je tud dost polival, sam zdej pa če spije npr na obrok 100ml, pa ven vrže 40ml, je to velik. No pa sej bomo vidl kaj bo P povedal. anajrim samo, da je vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: bcljka ampak se mi zdi da te male oblekce je tko uizi zlikat v primerjavi z odraslimi... še en let nazaj nisem mela niti likalnika doma, zdej mi je pa clo ušeč... res sm bedna! bcljka boš pol povedala. Men ej bilo tud prvič tok fino, zdej mi pa niti slučajno ni več
|