Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.4.2010 14:44:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Naska - a si pucala doma, ali si se udeležila vseslovenske čistilne akcije? V poročilih (videla sem na POP tv zvečer, CNN, pa še nekje), so rekli, da če ima kdo težave z dihali, naj raje nosi masko Ojoj - ne takšne - tisto za čez nos in usta . Ravno blagodejno najbrž ni. Nekaj tega pocas_tega prahu, bo gotovo tudi dol sedlo Naskica - kdaj bomo bebice delali? Kako kaže ? Lep dan
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 17.4.2010 14:45:33 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.4.2010 15:45:54
|
|
|
|
mausikaa
|
ma sem vedela da moram na RR pokukat danes sem bla pridna, sem pospravljala, pa zapravljala, pa po vrtu šarila, sem mal poflancala in zdaj upam, da bo kaj zraslo... drugače sem pa tko utrujena da ni res, ma lahko bi v sede zaspala en velik velik za vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.4.2010 17:59:42
|
|
|
|
zarja1
|
Mikla naša a je že, a je že? ...... Štejemo sitno!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 8:09:32
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, ponedeljek je... Miklica kako kaže? navijam, navijam, navijam... no ne samo za Miklico ampak tudi za vse ostale seveda!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 11:25:19
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Miklca sporoči ko bo test pozitiven. Navijam že zdaj Zarči se nič novega? Sem se sam na hitro pofočkala. Danes spet noro Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 11:50:24
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi nič še.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 11:54:14
|
|
|
|
gigi1
|
Bemmusunac a ti Joksimoviča prpopam? Meni to pomaga
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 12:29:09
|
|
|
|
zarja1
|
ja daj...škodit ne more...... Pa Matta mojga......ritko si že včeraj....Še zdaj ne najdem tiste od spredaj....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 13:33:00
|
|
|
|
Naska
|
Hejla - hja Fidolinca, sem kar pridno pucala tukaj po Šentvidu... Pa še vsa familiy zraven... A tako je s tem prahom - strela no! Drugače pa - danes prišla z UZ - končno sem čista - brez cist. In jutri se začnem špikat. Tako je to z mano.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 13:33:26
|
|
|
|
Naska
|
aja pa da ne pozabim - brez birokracijskih zapletov tudi tokrat ni šlo in to malega morja - juhej -
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 14:33:21
|
|
|
|
gigi1
|
Naska jupiii . Zdej pa bo!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 14:39:29
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči srce evo še en Matt ododzad Pa še Željko.. Zdej pa ma da rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 15:02:16
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naska jupiii . Zdej pa bo!!!! Se strinjam z Gigi jupiii (Naska napisala: aja pa da ne pozabim - brez birokracijskih zapletov tudi tokrat ni šlo in to malega morja - juhej -) Naska, ti si kokr en display, ki nase vleče prah (t.j. samo prispodoba), sam da ti na sebe vlečeš birokracijo. Se kar lepi nate Naj se še pikica tako zalepi (zagnezdi) vate za . Gigi - tale Željko je pa mal preveč oblečen za našo Zarjico. (pa za našo fidolino ). Mausi - kako kaj s tabo? A te še... Pa itak, da te Gretiiiii !!! Kje si ? Služba kliče...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 15:27:02
|
|
|
|
Fidolina
|
Aja Naska - jutri superfact ? ( Auč . Ma, splača se potrpeti )
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 15:30:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce evo še en Matt ododzad Pa še Željko.. Zdej pa ma da rata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 16:04:42
|
|
|
|
mausikaa
|
Zarja evo še dva "njamija" ma da pomagata.... Miklica še ti malo kukni slikice, bodo testki takoj pozitivni in bo en-dva-tri pri tebi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 20:02:36
|
|
|
|
Fidolina
|
Ma, slabe volje sem. Ta kurč.sta recesija. Slabo se nam piše. Zares . Ni posla . Drek na kubik . Ma, ne se ozirat name. Lepo se imejte. Deci so pa luštni .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 22:37:10
|
|
|
|
Naska
|
ne, jutri začnem s 4 menopurji i tako svaki dan... tista naga ritka od zadaj mi je všeč bila...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.4.2010 22:51:15
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ma, slabe volje sem. Ta kurč.sta recesija. Slabo se nam piše. Zares Br'čer! Evo mene še sem živ.... Za razliko od Fide imam jaz puno posla, žal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 7:27:14
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice moje, hvala za stimulacijo. Je hasnilo. je tuuuuuuuuuu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 7:32:54
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 je tuuuuuuuuuu , zdaj pa strumno naprej!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 7:53:16
|
|
|
|
hermy1
|
Haj, bejbke, pa še moje najnovejše poročilo!!! Včeraj sem imela morfologijo in je vse ok in tako se končno lahko veselim nosečnosti brez skrbi ! Migamo in brcamo kot zmešani! Je rekla moja ginekologinja: "ja ta je pa res ŽIVAHNA!!!" Mi imamo torej, tako kot sem jaz dobila neke navdihe že od začetka nosečnosti, punčko!! Kot vse moje "punčke" je tudi ta malce večja, kot bi za svoje tedne lahko bila, ampak to sem že sprejela (da tudi v tretje ne bo majhno dete). Sicer vse ok, kar je najpomembneje. Je G pokazala kako odpira in zapira očke, je pupa prav lepo pokazala obrazek - joj, kako ima srčkanega (in se čudila:"od kod pa vi??,...zdi se mi, da me nekdo opazuje???"), potem se je pa z rokicama pokrila: "dovolj je bilo"! Sva bila čisto raznežena. No, zvečer sva se pa potem še do solz nasmejala , ker sva gledala "Fotra" (od Lada Bizovičarja predstava). Res tako kruto resnično, da sem se ves čas morala režat, ves trebuh me je bolel. Vmes sodeluje s publiko in nas je tudi kaj vprašal...med drugim tudi, če je kakšna nosečka v dvorani. Seveda sem dvignila roko. Začuda sem bila v celi dvorani edina in na koncu se je tega spomnil in mi prinesel rožico, ki je bila sicer namenjena njemu! Kako sem se potem počutila, ko je cela dvorana na izhodu buljila v mene, si lahko samo mislite!! Prav mi je, kaj se pa hvalim z nosečnostjo !!! Grem zdaj na pilates, nato na kavico, pa k osbni zdravnici, pa še na eno kavico ! Lep sončen dan želim tudi vam!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 8:06:22
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro o Hermy lepe novičke in prav je da se pohvališ z to je pa ja nekaj tako lepega! o Fidica to pa ni fajn, ampak pogumno naprej, sej veš da za dežjem vedno posije sonček... Krucek a ti pa praviš da si tko zaposlen? hmm, samo to še ni izgovor da nas zanemarjaš Lana kako sta z Liziko?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 12:58:07
|
|
|
|
Fidolina
|
Objemčke in pestke in lupčke vsem . Ma sami sestanki, neproduktivni, od jutra do noči.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......