DaisyE
|
Hvala pupe, hvala. Evo, sem že . Matejčika, midva sva naredila podobno kot Eva, klicala na CSD, sem želela, da me vežejo k tistemu, ki ima posvojitve čez, njemu sem razložila situacijo, potem je pa rekel, naj dopis pošljeva. Nič silnega, samo kdo sva, kaj delava in namen - se pravi želiva posvojiti otroka. Čez par dni sva domov dobila cel kup papirjev, od informativnih do tega, kaj je treba priložit vlogi, pa še en vprašalnik na treh straneh, ob katerem sva se takisto nasmejala do solz (zanimale so jih najine bralne navade), hkrati smo se pa dogovarjali za obisk na domu. Mi je bilo ful všeč, da niso nič maštali - sva povedala, da greva v tujino in so nama poslali cel dopis, kako je s posvojitvami v tujini, kje ti pomagajo in kaj moraš urejati sam (pretežno to ) Evo, moram nehat čvekat, na zajtrk in na kufe, pol pa novim izzivom naproti. Pa, da je sreče bilo, bova lahko mogoče danes videla tud malčka. Živčna še nisem, je prevajalka rekla, da nas ne rabi skrbet, pa še noben živc mi očitno ni več ostal.