DaisyE
|
Bravo punce, bravo! In hvala za vse čestitke. Kak poživajemo? Ma prekrasni! Od kje naj nadaljujem? Zajtrk krasen, živci mirni, na sodišču pravi čas. Sva imela s sabo vino za odvetnika in pomočnico, pa smo mogla pri vhodu, pri vratarju pustit. Se je pa tam že varnostnik (al kakorkoli se že reče tem osebam, ki te na sodiščih skozi detektorje spuščajo) zajebavu, če mama šnops zraven. Sodišče odlično. Prva sem šla jaz na stand up. Me niso nič matrali, so vprašali zakaj Rusija, pa sem pribila, da mi je bla vedno všeč, pa vsi v smeh. Pa smo se režali, ko mi je prevajalka enkrat kar po rusko ponovila kar so me vprašali. U glavnem smeha punim. Pol so našga gor potegnili, no njega so pa bol pomatrali. Poleg standardnih vprašanj so ga vprašali, kako mi misli pomagat pri vzgoji (bravo Rusi, skoz in skoz kavalirji ) in pa, če so nama ponudili kak program za bodoče posvojitelje in če sva se vključila, naš pa suvereno, da ne rabi programa, če ma pa tako ženo , pa spet vsi v smeh. Na koncu pa zaključni govor odvetnika (to bo zdaj prevod prosto po DaisyE, ker nisem več prevajlke poslušala, ampak samo njega) "Vem, kaj se zadnje čase dogaja na področju posvojitev, ampak to, da sta 56 ur potovala samo zato, da bi prišla na sodišče, pa kar precej pove o njima. Bosta dobra starša." Bi ga človek kar na licu mesta pokušvav. Pol naju je pa kar do doma zategnu, tam smo se pa kušvali, pa mučkali, pa stiskali... Do dveh sva mela čas (dve uri), ampak sva malega tako uničila, da se nama je ob pol dveh kar na igralno podlogo ulegu in se naštimu, da bo zaspal. Po sva ga pa, odgovorna starša, kar odnesla nazaj, da so ga dali spat. No, od takrat pa proslavljava. Če bo šlo tako naprej, bom v kratkem našla kakega Rusa dol v hotelski avli, da skup katjušo zapojeva.