|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
21.4.2010 12:46:35   
Eva**
Kaj naj rečem, tudi mene je stiskalo!

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Eva, zakaj jih te dajo v vitrine? Posvojitelji jih najbrž podarijo z nameno, da se otroci z njimi igrajo. Čudno je to. Grozno se sliši!
Jaz bi mnda kr jokala, če bi šla tja in to vidla. Sploh pa če bi me še kak otrok prosil naj njega vzamem. user posted image
Vsaj zdravstvo je porihtano! HB!
Kaj pa v makedoniji? Kak je pa tam z zdravstvom?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.4.2010 12:47:47   
emaa
Dejzi superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.4.2010 12:52:16   
krtačka
Daisy bravo!!!!!!!!!! Super novička, sedaj pa uživajte!!!!!user posted image

Res je žalostno toleuser posted image Ja ma če tak skrbijo za zdravje, zakaj jih potem ne peljejo ven? Saj svež zrak je že pol zdravlja (vsaj zame).

Koliko otrok pa imajo v enem takšnem domu?

< Sporočilo je popravil krtačka -- 21.4.2010 12:55:47 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.4.2010 13:00:57   
Eva**
Čisto odvisno , v skupini kjer je bila naša jih je bilo 10, v samem domi je okrog 60-80 otrok.

IZVIRNO SPOROČILO: krtačka

Daisy bravo!!!!!!!!!! Super novička, sedaj pa uživajte!!!!!user posted image

Res je žalostno toleuser posted image Ja ma če tak skrbijo za zdravje, zakaj jih potem ne peljejo ven? Saj svež zrak je že pol zdravlja (vsaj zame).

Koliko otrok pa imajo v enem takšnem domu?

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.4.2010 13:14:50   
Fargesia
Mamica Daisy,očka daisyon in mali daisyek, ČESTITAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.4.2010 13:21:02   
Zala01
Sem vsaki dan pokukala na to temo, ker vas res občudujem vas mamice, ki po tako trnovi poti pridete do svojih malih srčkov...danes pa se moram prav oglasit...Daisy čestitkeuser posted image user posted image user posted image in nisem dvomila, da ti bo uspelo, saj iz vsakega tvojega posta sijeta velik optimizem in duhovitost, kar je najboljša možna kombinacijauser posted image user posted image user posted image ....

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.4.2010 13:31:12   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzikaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Se mi zdi, da pol Slovenije nabira solzice ob tej veseli novički user posted image

Tudi jaz,tudi jazuser posted image user posted image .
Kakšna čudovita novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 13:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sami0804)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
21.4.2010 14:51:35   
m_o_i
ob enih so na popu povedali, da se ob osmih zvecer Brnik odpre za promet-prvo letalo, ki bo pristalo ob 20.15, pa bo priletelo iz...Moskveuser posted image

sem takoj vedla, da je to dober znak in da bo dejziki oz. njeni druzini uspelo danes user posted image  no, pa sem res prebrala,da so ze skupajuser posted image  juhuuuuuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 284
21.4.2010 15:26:32   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Tak, sem poklicala na CSD! V ponedeljek moram poklicat gospo ki se s tem ukvarja, ker je trenutno odsotna. Tak da se bomo naročili za sredo naslednji teden. user posted image Prvi korak narejen! Še veliko jih je pred nama, ampak če sva dala vse to kar je zanama že skozi in ni blo težko čakat 6 let, bova počakala še dve, ali več, ali manj.

Še enkrat HVALA vsem! Še vas bom potrebovala!

srečno user posted image user posted image

Igračke so, same vrhunske, saj jih nosijo posvojitelji, vendar so v vitrini oz izven dosega rokic.
user posted image user posted image

JEEEEEJ, je že za njima, tudi uradno sta postala starša in če sem prav obveščena se prav zdajle že stiskata s svojim sinkom. Srečno, mlada družinica !!!

ta post pa me je tako ganil, da kar user posted image
Zelo sem vesela da je danes ena sirota manj na svetu in ena družinica več!!! Veliko velikosreče Dejzy

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.4.2010 15:27:08 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
21.4.2010 15:34:11   
DaisyE
Bravo punce, bravo! In hvala za vse čestitke. Kak poživajemo? Ma prekrasni!

Od kje naj nadaljujem? Zajtrk krasen, živci mirni, na sodišču pravi čas. Sva imela s sabo vino za odvetnika in pomočnico, pa smo mogla pri vhodu, pri vratarju pustit. Se je pa tam že varnostnik (al kakorkoli se že reče tem osebam, ki te na sodiščih skozi detektorje spuščajo) zajebavu, če mama šnops zraven. user posted image user posted image

Sodišče odlično. Prva sem šla jaz na stand up. Me niso nič matrali, so vprašali zakaj Rusija, pa sem pribila, da mi je bla vedno všeč, pa vsi v smeh. Pa smo se režali, ko mi je prevajalka enkrat kar po rusko ponovila kar so me vprašali. user posted image user posted image user posted image U glavnem smeha punim. Pol so našga gor potegnili, no njega so pa bol pomatrali. Poleg standardnih vprašanj so ga vprašali, kako mi misli pomagat pri vzgoji (bravo Rusi, skoz in skoz kavalirji user posted image user posted image user posted image ) in pa, če so nama ponudili kak program za bodoče posvojitelje in če sva se vključila, naš pa suvereno, da ne rabi programa, če ma pa tako ženo user posted image user posted image user posted image , pa spet vsi v smeh. Na koncu pa zaključni govor odvetnika (to bo zdaj prevod prosto po DaisyE, ker nisem več prevajlke poslušala, ampak samo njega) "Vem, kaj se zadnje čase dogaja na področju posvojitev, ampak to, da sta 56 ur potovala samo zato, da bi prišla na sodišče, pa kar precej pove o njima. Bosta dobra starša." Bi ga človek kar na licu mesta pokušvav.

Pol naju je pa kar do doma zategnu, tam smo se pa kušvali, pa mučkali, pa stiskali... user posted image Do dveh sva mela čas (dve uri), ampak sva malega tako uničila, da se nama je ob pol dveh kar na igralno podlogo ulegu in se naštimu, da bo zaspal.user posted image user posted image user posted image user posted image Po sva ga pa, odgovorna starša, kar odnesla nazaj, da so ga dali spat.

No, od takrat pa proslavljava. user posted image Če bo šlo tako naprej, bom v kratkem našla kakega Rusa dol v hotelski avli, da skup katjušo zapojeva. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 286
21.4.2010 15:42:26   
m_o_i
user posted image spet mi je sel mejkap u maloro user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 287
21.4.2010 15:42:38   
Sanikaa
SUUUPER Dejzika!! čestitam postala si mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 288
21.4.2010 15:43:26   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

user posted image spet mi je sel mejkap u maloro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.4.2010 15:43:58   
DaisyE
Sanikaa tnx user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.4.2010 15:44:32   
špelin@
Madona, jokam kot dež, si moram "mejkap" nazaj naštimat, da ne bom šla na tečaj rakunu podobna user posted image Ganilo me je v dno srca!!!

DaisyE, saj nimam besed, samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj v vsej tej sreči, zdaj ste družinica user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kdaj bo zadeva pravnomočna in odpeljeta sinka s seboj domov?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.4.2010 15:44:38   
ledenka
joj, Dejzi, po tvojem postu sem začela patočit potoke sreče. čestitke, draga Dejzi, g. Dejzek in malčik Dejzek! super sta tole zrihtala! Zdaj pa samo še malomalomalo in bo malčik šel z vama domov... in potem ne bo nikoli več tako, kot je bilo. lepše bo in bolj polno!

čestitke, fajn proslavita in želim vama čim manjšega mačka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.4.2010 15:47:00   
DaisyE
Hej ledenka tebi strašna hvala za vse! Ko sva tam v Lvovu ostala brez vlaka in s štemplom na migranskih kartah, da se transportirava v Rusijo, me je kar tolažilo tisto, kar si mi poslala. Ti ne bom mogla n'kol, n'kol poplačat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.4.2010 15:56:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Hej ledenka tebi strašna hvala za vse! Ko sva tam v Lvovu ostala brez vlaka in s štemplom na migranskih kartah, da se transportirava v Rusijo, me je kar tolažilo tisto, kar si mi poslala. Ti ne bom mogla n'kol, n'kol poplačat. user posted image user posted image user posted image

men je glavno, da sta vidva uspela to uredit user posted image pa da bo malčik čez 14 dni doma user posted image user posted image user posted image

pol gremo pa v ZOO skupaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.4.2010 15:56:05   
Chokled

Še enkrat, to mi delajta!!!user posted image

Kdaj lahko pa mejl pričakujem, glede na vajin tempo?user posted image

Life is about contentment

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.4.2010 16:03:03   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Chokled

Še enkrat, to mi delajta!!!user posted image

Kdaj lahko pa mejl pričakujem, glede na vajin tempo?user posted image

Zdaj moram deca na biljar pelat, sem mu včeraj oblubla, pol bo pa menda tud cajt za mail. user posted image Bolj bom prbita, bolj bo čustven. user posted image user posted image user posted image Se splača počakat. user posted image user posted image

Drugač je bil pa dečko dons zgovoren... ba-ba, ma-ma, a-ta. Jutr ga bom pa še teta naučila rečt. user posted image

Malo ste za cajtom, al kako? Tule je ura že šest. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.4.2010 16:03:33   
DaisyE
Aja čoki, pa hvala za virtu pir! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.4.2010 16:03:40   
Chokled
Aja pa na zdravje! user posted image
(komaj čakam, da enga nevirtualnega spijema!) user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.4.2010 16:05:26   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kdaj bo zadeva pravnomočna in odpeljeta sinka s seboj domov?[/color]

petega maja smo pravnomočni, kdaj pridemo domov, izveva pa v ponedeljek, so prazniki, pa to.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.4.2010 16:06:07   
Chokled
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Drugač je bil pa dečko dons zgovoren... ba-ba, ma-ma, a-ta. Jutr ga bom pa še teta naučila rečt. user posted image

Ja, to pa le daj! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?