Eva**
|
Dokler ne shodijo ni izhodov, oziroma so, če je negovalja pri volji, odnese jih ven , v kao stajice in tam ležijo, se prekopicavajo itd. O zdravstvu , to pa je poglavje zase, tukaj se pa slovenija lahko skrije. Vsaka bolezen evidentirana, opis bolezni, terapija, okrevanje, tudi za najmanjši prehlad. Igračke so, same vrhunske, saj jih nosijo posvojitelji, vendar so v vitrini oz izven dosega rokic. IZVIRNO SPOROČILO: krtačka IZVIRNO SPOROČILO: Eva** Sirotišnica ni vrtec, otroci kot je naša so cel dan v svoji posteljici razen ko se hranijo in previjajo. Tako da se ji je z najinim prihodom tja odprl čisto nov svet. Ko sva jo pričela obiskovat midva je bila prvič zunaj, prvič je videla sonce, prvič je videla migetanje listov v vetru, prvič je videla muco. Prvič je slišala pesmico "Jaz sem mala roža" in še in še. o groza ENO LETO ni šla na zrak? Kaj pa zdravje? Kar na jok mi gre, ne morem verjet kaj berem IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Miska o sirotišnicah po svetu je veliko posnetkov na youtubu. Sicer se med seboj zelo razlikujejo, a skupni imenovalec se skriva v imenu - sirotišnica. Nimaš nikogar, ki bi te potolažil, ki bi te stisnil k sebi. Ponavadi je zaposlenih malo in za kaj več kot previjanje in hranjenje niti ni časa. Govorim, samo to kar vem iz prve roke - namesto dude vlečejo prst, ker nimajo nobene stimulacije opazujejo svoje rokice in se igrajo z njimi. V glavnem, še tako pripravljen na to, si lahko zelo presenečen. Otroci, s katerimi je sicer vse ok. Pa sj verjamem da nimajo časa, sam ne mi reči, da jih na dvorišče ne morjo peljat za pol urce no In da vsak ne more ene majhne igračke dobit, ma ne morem verjet
|