nokes
|
čeeeer, da zaključim ta katastofalen dan! mi smo zgleda bolani, pucam noske, malo že jemo calpola, merim temperaturo... upam, da ni kaj hujšega in trepetam, kaj bo ponoči. in kaj bo jutri. krivim za to našo pediatrinjo, ki nas je na cepljenje proti klopnemu meningitisu naročila med bolančke v ambulanti... eh, ne bom še enkrat pisala, kopiram: danes je ivana zakuhala, zaenkrat še ne zbijam, samo je ful nerazpoložena, vitan pa, khhmm... dobiva ene fleke. kaj je to, nimam pojma. zaenkrat ne zgleda kot da bi ga srbelo, torej norice naj ne bi bile, ali pač? al pa 6. bolezen? baje so flekci? saj ne vem... jezna pa sem zato, ker so me na cepljenje proti meningitisu naročili v ambulanto, med same bolane otroke, namesto v posvetovalnico! potem pa mi ena mamica reče,: gospa, tam, kjer ste se dotikali pulta, je pred vami bila punčka z noricami, pa vam predlagam, da si roke umijete ..., ja, ima prav, na to kar pozabljam, da bi bilo pametno, ker se vedno izogibam takšnim situacijam, no potem pa mi štalo naredijo prav pri zdravniku. grrr. ja, sej, če še nisi bolan, pri zdravniku zagotovo zboliš. no, takle mamo, lari pa želim da užije še zadnjih 6 dni s svojima dojenčkoma, ker po 1. RD ni nič več tako, kot je bilo... (začnejo kadit, pa preklinjat... ) vsem eno mirno in dooooolgooo nočko.