|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.4.2010 14:56:09   
4pikice
user posted image

vsem vam en big hug (noki-  sem si malo sposodila)

nisem dans lih kej za pisat pa vseeno....

kopanje- pri nas odvisno od dneva, a nobena ne zdrži prav dolgo, obe pa si zelo rade umivate zobe

kahlica- poleti

refluksa- pri nas tega ni bilo HB

napadov ihte- še nimamo, če je pa katera bolj tečna, ignoriram, ali pa zamenjam prostor, jo s čim zamotim (en predmet, ki ga že dolga ali pa ga sploh še ni videla, imam vedno pripravljen v glavi), po filingu v glavnem

vrtec- noki me veseli za vrtec, naše zelo rade hodita v vrtec, ana kar cvili od veselja in tudi ko pridem po njiju, ju najprej malo opazujem in sta "čist not", se igrata, zabavata

no pa še beseda dve o naši ani.ni ostala dolgo dolžna lini, tudi ona je shodila, brez pomoči, samo ne naredi več kot tri korake naenkrat, bravo anauser posted image

sonček je tu, uživajte v njem

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.4.2010 20:56:26   
miska73
Punce, hvala za ponudbe in predloge okoli el. črpalke.
Sva se medtem z mlinčko že zmenle za posel user posted image

CSD... ne vem katera je že spraševala...
Ja, tole zna res potrajat...
Če si oddala februarja, bi pa enkrat sredi aprila že lahko poslali.
Če ne bo do konec meseca, bi blo za preverit na CSD, kako stvari stojijo.

Kopanje jst pa komaj čakam, da deca začnejo sedet, pa da jih posadim u une stolčke pa v ta veliko bano... sej, pol bom pa razočarana, k jima ne bo všeč.

Noki super za vrtec.
Ja, šoping je pa res terapija.
Tole s špegli si pa po moje ne morjo preveč privoščit, ker bi jih po moje babe potem tožle, ko bi doma ble vse razočarane.

Pikatara ah tole s stolčki... sem jih že enkrat skor kupla, pa ko sem jih šla gledat v BC, so mi bli tko grdi... no, pa sem si zdaj spet premislila in jih tako imamo. Sta pa moja dva korigirano stara šele 5 mescev.
Drgač pa trip-trap pri Recinkotu je novi 32€.

Blanči pa kje si? Grem še enkrat pogledat un fenomenalen filmček

Senčka pa kje si se pa ti zgubla? A spet samo kmetuješ?

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.4.2010 21:20:47   
hedviga
Noki, prav odločila, lih mi je moj razlagal kako je našel klopa pri nas doma NOTRIIII Halooo no... Saj sem doma na selu ampak to je pa višek, predrzna živad... Jutri pokličem in dam cepit!!

Kopanje...ah kokr je dan... Pika, ne se sekerat, mogoče res probaj vsakega posebaj, magar z očijem-račko...Naša dva uživata, predvsem Miha, ampak je tudi kak dan ko ju pač kopamo da sta čista. Saj ni treba da je vsak dan cel žur. K sreči sta zdaj vzljubila umivanje zob, kar je bil prej mali podvig. Ampak je njuna modra teta, ki je zobarca, predlagala zobno pasto in akcija je zagotovljena. Seveda se je treba pretolčt mimo jezika, ampak pustita pa tudi pol ure umivat. Potem seveda še sama, jaz imam pa vsaj mir da ju oblečem.

Ihta še traja, pa to je noro. More bit neki, ker ima cel napad ko jemo kosilo. Jaz pa imam tudi napad. Res groza, nobena teorija ne zdrži, vse se razblini v neskončni povorki brc, metanja, dretja... Upam da mineeeeeeeeeeeeeeeeeee. pa kak je to karakter mati božja no... Zihr ni po meni...user posted image user posted image

Sicer pa hoja...naš mulc je danes sam maširal z mami in babi na kavo. Pa padel pa nič tulil (čudo...), Špela se mu je šele na kafetu pridružila in sta razturila ves pesek. Meni prav slabo, ko sem videla vse mikrobe in razbito steklo in pikovce itd...Poleg tega je po "shojenju" obeh prišel bonus v obliki letanja vsak na svoj konec. in še za povrh seveda noben potem več noče v voziček. Medtem ko "lomim" enega notri, je drug že...olala kje in/ali pada....
Oh ja...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.4.2010 21:55:14   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ihta še traja, pa to je noro. More bit neki, ker ima cel napad ko jemo kosilo. Jaz pa imam tudi napad. Res groza, nobena teorija ne zdrži, vse se razblini v neskončni povorki brc, metanja, dretja... Upam da mineeeeeeeeeeeeeeeeeee. pa kak je to karakter mati božja no... Zihr ni po meni...user posted image user posted image

ja, pri nas je tudi trmarjenje in protest ko jemo. največkrat je to zvečer, se je pa začelo pomikat proti kosilu in malici user posted image , tudi jaz pojma nimam, kaj jima špila takrat: nekajkrat sta hotela svojo žličko, dobila, potem smo hranili krokodila, včeraj sem si nalimala nasmeh na stisnjene zobe in jima prigovarjala, da najprej pojemo, potem pijemo po slamici (cel žur), potem gremo avte štet (gledamo skozi okno in cufamo rože user posted image ), delalo, nekajkrat sem vitana odnesla v sobo, ker ga enostavno nisem mogla več poslušat. čez minutko, dve sem kričečega prinesla nazaj in sem ga hranila v naročju, se je pomiril in pojedel, v glavnem: improviziram. bolj kot sem skulirana, lažje ju spalamudim. mislim, da se inatita zato, ker od njiju nekaj pričakujem: čeprav sta lačna, nočeta jest, ko jima dam malo časa, pristaneta na igro, če jima ponudim neko alt_ernativo, to pograbita in sodelujeta.... kaj pa vem, itak pravijo, da je FAZA! user posted image user posted image  ma, mi je v interesu, da pojesta večerjo, ker potem normalno spita do jutra, drugače pa ju hranim še ponoči user posted image . aja, tudi moj V ni po meni....user posted image

je fino, ko sta mobilna, a ne hedi? maš roke fraj! lahko začneš kadit user posted image

cepljenje: eh, mi je bilo tak hudo, ker sta jokala... starejša sta, bolj sem občutljiva, bolj mi je hudo za njiju,... no, še sam 2xuser posted image , prekleti klopi user posted image !

čakam, da se žehta opere, pa da obesim. nikamor se ne premakne un knof. grrr. komaj gledam. komaj čakam, da se počim v postlo. nočka.

< Sporočilo je popravil nokes -- 15.4.2010 21:59:25 >

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.4.2010 22:18:50   
lara light
hedi, klopa ste pod vašo streho našli?? aaaaaa... in mi v hribih celo poletjeuser posted image user posted image ...jaz se nisem odločla za cepljene, je tko prav? seveda jeuser posted image
pr nas take sorte ihte pr hranjenje (še) ni, ko pa se kaj zvijata in protivita, povlečem stolček energično do okna in ju tam pustim, da se ohladita; po par min je vse mimo, drugi pa medtem nomalno je'' naprej
noki, torej vrtec je fajn, lepo...točno tko kot praviš, bolj sem tečna, težje je mir, definitivno drži...boščka, hudo je gledat ko jokajo, ne govori, menis e srce trga n fth in pr vajah vsak danuser posted image
ju3 grem na predstavitev walfdorskega, bom poročala
miška, super za e.črpalko in hura za mlinčko
4pikice, user posted image za ano
gemelli, user posted image za dečkota...super lepa sta, krasni steuser posted image

In da še jaz povem moje: vedno se bojim večerov, ko sem sama za vse in teh ni malo, nasprotno, da jim ne bi bila kos...ma ja, saj veste, to, da ne bi bila mala2 preveč utrujena in tečna za se umit in preobleč, pa da se mi ne razjokata, ko ju bi dajala spat...ampak zaekrat sta cukra in nam gre v glavnem fajn. Izmenično jima vsak večer dajem prednost in mislim, da že kar razumeta, da mamica ni hobotnica, ter lepo počakata.
Vem, da ste tud druge včasih same, kako ve delate?

Grem, lepo in mirno nočko!

< Sporočilo je popravil lara light -- 15.4.2010 22:25:55 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.4.2010 8:17:27   
lara light
Jutro punce!
Mi smo že od 6.30 pokonci!!!!user posted image user posted image  Mala je pa tudi ponoči več kot uro telovadila v postelji in ni spala, a je luna? Al bosta oba kmetovala?user posted image  Nimamo zemlje, le kar je je v pitirjih na balkonuuser posted image ....kaj pravite?

Rabim dvojno z dodatkiuser posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.4.2010 8:31:09   
pikatara
Noki s kopanjem sem vse živo probala, pa je bila misija oči v bani najbolj uspešna. Včeraj sta v Atlantisu prvo vse samo mirno v obročih opazovala, pol se je pa začelo razgrajanje. Včeraj smo bili dopoldne ero in pol zunaj, še dve v atriju, popoldne plavanje in pizza, pa se mislila, da bosta zvečer zmatrana. Ma kje, galamila spet do 22 in sva ju komaj spravila spat, sta bila čisto naspidirana.

Hedi včeraj sem se nate spomnila, ko je en mulo pred BC tako štalo mami delal, tulil, se po tleh metal,,, pa je bil ene dve do tri leta star. Pri nas samo Patrik mašira, pa še to je malo bolj previden, ko je zadnjič na asfaltu malo padel. Glede hrane imamo pa ful srečo, ker sta taka požeruha. Tolk težita, če ju ne futrava dost hitro. Prve 5 min midva sploh ne moreva dat kaj v usta, ker je cel halo. Najhuje je ko kuhava, ker ne moreta dočakat, tud če nista lačna. Oba težita v kuhinji in mama amam.

Larči mi gremo v pižamo preden je huda utrujenost, ker je drugače kriza. Pol pa še kako uro v pižamah galamita. Pri preoblačenju ju zamotim s kakšno igračo, oziroma še bolje s čim iz previjalnega kotička, ker je bolj zanimivo. SPloh kaka krema. Za spat ju pa dam v posteljco in flaške podložim s kovtrčkom, vklopim njuno muziko in zaspita. Je pa to res šele nekje okoli 22.

Noki in ostale kakšne tricikle imate? Znamke? Včeraj sva v BC gledala in vse pokupljeno. Bi nekaj takega ko lahko po makedamu peleš (ali pa vsaj po pesku), ker drugače nima smisla da kopujeva.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.4.2010 9:11:45   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Noki in ostale kakšne tricikle imate? Znamke? Včeraj sva v BC gledala in vse pokupljeno. Bi nekaj takega ko lahko po makedamu peleš (ali pa vsaj po pesku), ker drugače nima smisla da kopujeva.

mi imamo smart trike, če je to firma? se mi zdi, da so vsi kao smart trike, ki so 3 v 1 (najprej ga porivaš, potem se sam pelje...), hja za makadam ti priporočam nekaj, kar ima napihiljiva velika kolesa in ti naši jih nimajo, so le obloženi z eno kao gumo plastični koleščki. ko pridemo na malo peska, ropota ko hudič in še huje, ne gre nikamor, tiščim kot nora. torej čimvečja kolesa in za napumpat. če obstaja??user posted image  ma, isto kot voziček.

jutro vsem.

tole na hitro:

http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikli-c-384.html

pa še eni mal bolj fensič:

http://www.rdecivoz.si/trikolesniki/index.html

okej, dost, laufam.

< Sporočilo je popravil nokes -- 16.4.2010 9:16:39 >

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.4.2010 9:15:10   
lara light
Pika, hvala za tvoje izkušnje.

Mene tud zanima, kateri se vam obnesejo; moram tud jaz nujno nabavituser posted image

Gremo na lovuser posted image  lep dan vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.4.2010 9:18:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mi imamo smart trike, če je to firma? se mi zdi, da so vsi kao smart trike, ki so 3 v 1 (najprej ga porivaš, potem se sam pelje...), hja za makadam ti priporočam nekaj, kar ima napihiljiva velika kolesa in ti naši jih nimajo, so le obloženi z eno kao gumo plastični koleščki. ko pridemo na malo peska, ropota ko hudič in še huje, ne gre nikamor, tiščim kot nora. torej čimvečja kolesa in za napumpat. če obstaja??user posted image  ma, isto kot voziček.

jutro vsem.

tole na hitro:

http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikli-c-384.html

noki, thx. Te sem že gledala in so se mi zdeli fajn. Tud ta spl. stran in cena je ok. Bom pokazali glavi družine.user posted image  
Ma joj, tebe (tvojega posta) mi nikol ne ažurira, ne vem zakajuser posted image , pol pa te najdem pred mojim postom, sorry.
Letimooo ven

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.4.2010 10:43:03   
Alenka-8
Evo na hitro:

Tricikle imamo take kot Noki. Nam se obnesejo, smo zadovoljni.

Hranjenje - nimamo večjih težav. Kdaj se kateri spomni, da ne bi pa se zmrduje. Ga pustim, če bo lačen bo že jedel. Večinoma se potem tudi premisli, ko uvidi, da ne bo dobil nič drugega.

Kopanje - mi vedno kopamo oba hkrati v stolčkih v banji. Vsak večer. Kopata se rada, nimamo težav. Ju pa vedno kopa ati, jaz ta čas pripravim cunje za nasledni dan ali karkoli že pač. Potem ju oblečem. Kadar pa smo zvečer sami, je enako, le da sem SAMA za vseuser posted image Oba hkrati slečem na previjalni, ju hkrati odnesem v kopalnico, natočimo vodo v bano, se kopata. Potem pa enega vzamem iz bane in ga oblečem v kopalnici (imamo tudi tam previjalno mizo, samo desko na banji) ter odnesem v posteljico. Vzamem drugega iz bane in ga odnesem v sobo ter tam oblečem (da prvi ni sam in ne tuli). Ko sta oba oblečena, grem dol pripravit mleko. Jaša nato pije sam v posteljici, Lana pa pri meni v naročju. Spijeta, v posteljo, muzika. Konec.

Kaj še? Proti klopom nismo cepili. Jaša je zdaj te dni začel ful neki korakat, prav lepo že hodi. Lana malo manj. Ona bi se kar vrgla. Najbolj uživata na poganjlačkih. To pa je zakon.

Lep dan! Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.4.2010 10:47:45   
pikatara
Noki hvala. Sem si tole stran že prej ogledovala, nama je pa tale všeč
http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20525c-pr-17010.html
piše da ima gumijasta kolesa

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.4.2010 11:01:44   
nokes
hoj, to stran sem šele danes odkrila, mislim, da so boljši od naših triciklov. vsi imajo se mi zdi, večja kolesa, kar je super in nekateri celo gumijasta, kar je tut super. cenovno so tudi ugodni.

gre kera v tivoli? jaz nafutram tamala in pičim.

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.4.2010 11:15:19   
pikatara
Sem ju kar naročila. Sva se odločila za tele, ker imajo gumijasta kolesa in fedro na sedežu. Imajo pa le modre in roza. No pa me vsaj ne bodo spraševali več, če je Karolina fantek. Noki žal nas ne bo, ker sem že s sosedo zmenjena, da gremo na sprehod, ko se zbudita. Pa drugič.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.4.2010 11:32:14   
blanč
Iiiiiiiii kaki lepi tricikliuser posted image Mene pa mal nosilnost skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image piše da je do 15 kg naš jih ima pa že zdaj skor 12user posted image
tamaledva spita, kosilo se kuha na štedilniku jaz pa moram nujno še vam kaj napisat.
Miška fajn za marelce, zelo lepe souser posted image . Mogoče mi rata v torek pridet do tebe tam okrog 13 ure, ti paše???
Alenka super za korakanje pa malo manj za zobek, pa sej morajo nabirat vojne rane, to pomeni, da so aktivni in, da se razvijajouser posted image
Noki, ti si itak super mama... A praviš, da že brez žabic? Jaz bi tudi pa nekako vsako jutro vseeno oblečemuser posted image No saj bom zbrala pogum.
Lara meni hvalabogu ni treba vedet kako je bit zvečer sam z njima. Nisem ti fouš... Moj tudi, če kaj dela po garaži si zvečer vedno vzame čas, da ju skupaj porihtama za spat, naj tako tudi ostane.
Hedi, prav ne morem si predstavljat kako je, če otroka ne spita... Rada bi ti pomagala s kakim nasvetom pa nimam idej. držim pesti, da čimprej mine in, da bo vse tako kot je treba...user posted image
barbk, želim, da vaše bolezni čimprej izginejo z zimo vred in, da se tamalčka poredita.
Kar se tiče refluksa je pa tudi naša tamala imela strašne težave... no saj jih še ima, vendar je ranital pomagal, da zdaj papa brez joka in da smo se znebili zadaha po kilslem...pravzaprav preveč poje, nikoli ji ni dosti in vedno ko zmanjka mleka v flaši ali ko odnesem sklečko in žličko začne tuliti...še ona bo postala debeluščekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo uglavnem fajn, lepo spita, lepo jesta, lepo napredujeta, trenutno lari poganjajo 4je zobki na plano Bernardku pa dva pa vseeno nimamo nekih težav, sta nasmejana in pridna otroka, jok se sliši samo ko je lakota, tako da sem happyuser posted image
Z Bernardkom, sva bila v LJ pri nevrologu (vsake dva meseca kontrola) Pa nas nočjo več. Baje se čisto fajn razvija, težav ni... in tako moramo pridit le še po slikanju glave... sem rekla, kaj pa maja, ko ste nas poslali na kariotip pa je rekel, da ne bo potrebno, ker njegovi sumi so se razblinili v dan, da pa naj vseeno gremo  ampak ne pričakuje kakšne genske napake... Jaz sem toooooooooooooolllllllkkk vesela.
Pa še to, odkar imamo otroško sobo (beri igralnico) mi je celo uspelo prebrat knjigouser posted image , včasih tudi do kakšne 2 uri sploh ne vem da ju imamuser posted image
Sta pa končno ugotovila, da se lahko zabavata sama med seboj, bernardek ga sirje, lara se mu neutrudno smeji, en delček sem mogla tudi na FB objavit, ko sta mi pa tolk cortkana.
Uh, sem zatežilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Shadow, te še ni minila zasvojenost???
vsem dvojnim lep dan, sigurno sem kaj važnega spustila ampka šporhert me kliče da dokončam začetouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.4.2010 11:49:28   
lara light
punce, nahitrco, da ne zasmodimuser posted image
zanima me držalo (dolžina) pr teh triciklih, namreč moj dragi je kar visok...a se da vodit lepo tudi za večje osebe? noki in ostale,hvalaaaa, cmok

< Sporočilo je popravil lara light -- 16.4.2010 11:50:29 >

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.4.2010 11:56:22   
blanč
Lara jaz ne znam pomagatuser posted image Tudi mi rabimo dolge potisne palice.
Jaz pa še vedno ciljam na tegale. Na njihovi uradni strani piše, da jih prodaja BC tam pa, da jih še ne in da zbirajo naročilauser posted image user posted image user posted image in ta odgovor poslušam že 4 meseceuser posted image user posted image user posted image
So me pritegnili odgovori kupcev.
http://www.amazon.co.uk/dp/B002ECE3IM/ref=asc_df_B002ECE3IM540371?smid=A1R8BEOERJZW4K&tag=dealtimecouk-toys-mp-delta-21&linkCode=asn&creative=7974&creativeASIN=B002ECE3IM

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.4.2010 13:29:32   
lara light
Blanč, krasenuser posted image , na salomonovem v oglasu sem vidla podobnega iz domžal se mi zdi, men je predaleč, letim dat spat

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.4.2010 13:58:32   
pikatara
Larči bom poročala ko dobim. Od 1 do 5 dni. Joj meni, sem jima dala piškote za jest, pa lahko grem kar sesat. razdrobil, zdaj pa šeta gor in dol po tem, ker fajn škripa. Patrik je vse po tleh Bom počakala koliko bo živ sesalec od psa pojedel. Pri nas se je začelo teženje v vozičku. Naša gospodična se ne bi vozila, bi bila v rokah. Nič grem sesat, ne gre drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.4.2010 20:20:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miška fajn za marelce, zelo lepe so . Mogoče mi rata v torek pridet do tebe tam okrog 13 ure, ti paše???

Blanči, ob torkih mamo nfth. Dej zrihti si kak drug dan.
Pa bravo za take pridne in fajn otroke.

Lara
jst sem ju do zdaj samo ene dvakrat dala sama spat.
Pa kopa ju tudi vedno ati.
Jst jima občasno privoščim kako tuširanje.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.4.2010 21:02:07   
nokes
palce za potiskat tricikle so dost dolge za 1,90 m pa še mal user posted image . tak. nočka.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.4.2010 21:09:41   
hedviga
Ja Noki moja, poznano....oh ojej... Pri nas je večerja še kar ok, kosilo pa ni za govorit...
Torej pri nas tudi načeloma je oči kopal otroke, odkar je bolan pa kopa mami, spat dajeva oba, oči prvega, jaz drugega. Kopam najprej enega potem drugega.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.4.2010 21:09:46   
lara light
pika, ok; noki, hvala. Bom še malo pogledala v živo kaj imajo, da si zverziram sokolovo oko, pol pa action!
miška, priden vaš ati!user posted image
grem moje rože na balkon pogledat, če so sploh še...ja, zeleni prst pa tak!user posted image
a gre kera u lajf? čaki, kaj je že to? no, lepo nočko vsemuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.4.2010 21:19:38   
lara light
rože so šeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ja Noki moja, poznano....oh ojej... Pri nas je večerja še kar ok, kosilo pa ni za govorit...
Torej pri nas tudi načeloma je oči kopal otroke, odkar je bolan pa kopa mami, spat dajeva oba, oči prvega, jaz drugega. Kopam najprej enega potem drugega.

Hedi, moj mali pr kosilu in sploh pri večerji zadnje čase nemiren in tečen, poje pa vse, čeprav vmes gruli in žuliuser posted image ... imam občutek, da je hrana v redu, da je lačen, ampak sedet tam in jest je brez veze, jaz sem brezveze, pa četudi javskam kot volk, pojem kot helenca, šopam kot lady gagauser posted image , futram vso farmo z njuno hrano, nič ne pomaga...ker se njemu mudi dalje raziskovat. Upam, da mine, saj je ultra naporno. Princeska pa včasih le nekaj žlic poje in potem zapre usteca in nimam šans...ne silim preveč, nekajkrat probam, potem gre (kao ker ne je in ni pohvalila mamine kuhinje) gledat skoz okno, čez par min jo potegnem s stolčkom nazaj, probam spet, če je', ok, če ne pa ...se vidiva pozneje in hvala za sodelovanje.user posted image  
Punce, moja dva bosta čez 9 dni 1.leto...ne vem, se mi zdi kljub vsemu, da sem kak mesec prešpricala...hmmm

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.4.2010 21:41:57   
miska73
Lara ne mi rečt da vi tud že eno leto... kolk gre cajt hitr.

Lajf? ... ja ja, še en mal pa pade horizontala.

Pri nas je pa danes točno pol leta kar smo prišli iz porodnišnice domov. Pa ravno tako je bil petek.

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?