nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ihta še traja, pa to je noro. More bit neki, ker ima cel napad ko jemo kosilo. Jaz pa imam tudi napad. Res groza, nobena teorija ne zdrži, vse se razblini v neskončni povorki brc, metanja, dretja... Upam da mineeeeeeeeeeeeeeeeeee. pa kak je to karakter mati božja no... Zihr ni po meni... ja, pri nas je tudi trmarjenje in protest ko jemo. največkrat je to zvečer, se je pa začelo pomikat proti kosilu in malici , tudi jaz pojma nimam, kaj jima špila takrat: nekajkrat sta hotela svojo žličko, dobila, potem smo hranili krokodila, včeraj sem si nalimala nasmeh na stisnjene zobe in jima prigovarjala, da najprej pojemo, potem pijemo po slamici (cel žur), potem gremo avte štet (gledamo skozi okno in cufamo rože ), delalo, nekajkrat sem vitana odnesla v sobo, ker ga enostavno nisem mogla več poslušat. čez minutko, dve sem kričečega prinesla nazaj in sem ga hranila v naročju, se je pomiril in pojedel, v glavnem: improviziram. bolj kot sem skulirana, lažje ju spalamudim. mislim, da se inatita zato, ker od njiju nekaj pričakujem: čeprav sta lačna, nočeta jest, ko jima dam malo časa, pristaneta na igro, če jima ponudim neko alt_ernativo, to pograbita in sodelujeta.... kaj pa vem, itak pravijo, da je FAZA! ma, mi je v interesu, da pojesta večerjo, ker potem normalno spita do jutra, drugače pa ju hranim še ponoči . aja, tudi moj V ni po meni.... je fino, ko sta mobilna, a ne hedi? maš roke fraj! lahko začneš kadit cepljenje: eh, mi je bilo tak hudo, ker sta jokala... starejša sta, bolj sem občutljiva, bolj mi je hudo za njiju,... no, še sam 2x , prekleti klopi ! čakam, da se žehta opere, pa da obesim. nikamor se ne premakne un knof. grrr. komaj gledam. komaj čakam, da se počim v postlo. nočka.
< Sporočilo je popravil nokes -- 15.4.2010 21:59:25 >