|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
19.4.2010 20:30:42   
BabyKitty
Monstera, meni je po enem dnevu zamude baby checkz jutranjim urinom pokazal -, čez 2 dni šele user posted image ... tako da ni še vse izgubljeno...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
19.4.2010 20:37:44   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Ja punce, ne vem ne vem. Smo delali še baby check pa je bil -. M itak da ni, ampak se mi zdi čudno upati, če pa sta mi 2 testa - pokazala, M pa že zamuja, to bi moglo prav pokazat. Bomo videli več čez 3 dni. Lep večer vsem skupaj!

Joj jaz imam popolnoma enako situacijo. Upam, da nama je uspelo prislončkati user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
19.4.2010 20:40:34   
Shilou
tale krog je pa hecen

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.4.2010 20:44:01   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

drage moje, a se meni zdi, da nam skore vsem tečka zamuja- testi so pa negativni.

prava zmedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa res.user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.4.2010 22:08:36   
zaljubljena23
Zato pa še jaz ne hitim s testiranjem....Moj G je pa tudi mnenja, da se naj bi prvi test delal še le 7 dan zamujanja...Ne vem no, nisem nikoli pomislila, da bi predčasno delala test, ker za vse pa tudi mora biti nek določen čas, da se tole pokaže...Pač imajo ene srečo, da jim plusek prikaže že pred pričakovano M...

Witch, držim pesti za jutri....

Monsterauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.4.2010 7:08:55   
witch
Jutro punce user posted image
Kako smo? Evo jaz sem polulala čarobno palčko in je pokazala en velik NIČ user posted image še upam, ker sem itak 2 dni prezgodaj delala test. Tak da ga v četrtek ali pozneje ponovim, če je nebo. Hvala vsem za pesti user posted image
Upam, da bo katera imela boljše novičke user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.4.2010 7:56:07   
agataema
Witch user posted image . Dokler ni tečke, je še vedno upanje.

Jaz sem tudi ugotovila, da predčasno testov ne bom več delala.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.4.2010 7:58:11   
majčii
Witch user posted image ampak dokler ne priteče je še možnost, tko da upaj da ne priteče in da ti čez par dni pokaže + evo še ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je ne bo :)

No jst sem mela včeri pregled pri novem g. in je ugotovil da nimam nikakršnega PCO in da so me brezveze filal s klomifenom, posal je mojga na spermiogram in nato grem še jst na slikanje maternice :) Je bil ful prijazen in se je skoz smehljal,... vesela sem ker sem končno nelatela na nekoga, ki se mu dejansko da pogledat (mi je vse razložil, kaj vidi in pokazal mi je desni jajčnik in kak velik jajček sem pridelala) in pogovarjat z mano,... sem bla skor pol ure notr :) Tkod da tudi pri nas se bo zečelo dogajat.... končno :) :)

držim pestke da nalulate +

lp m

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.4.2010 8:30:14   
*Star*
Witch, še imej upanje, nikoli ne veš... jaz še vedno držim pesti zate in za vse, ki je še niste dočakaleuser posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.4.2010 8:32:10   
pujs666
Hej!

Majčii, kolko časa pa vidva že delata na otročku? Ja zgleda se res več ni za zanest na ginekologe.

No baje, da gremo maja spet v akcijo oz. še aprila, sam maja je ne pričakujemo, če ne mam pa pol itak pregled, pa bom vidla kaj mi bodo povedal.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.4.2010 8:47:23   
witch
punce hvala vam user posted image user posted image user posted image saj vem da ni pametno prej testov delati, ampak kaj če ne morem čakati... Imam še upanje, da je nebo in da sem prehitro delala test. Vseeno pa me je malenkost postavil na realna tla, in da nama mogoče spet ni uspelo. user posted image Grem pa tako naslednji mesec do G in naj me pregleda. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.4.2010 9:12:45   
Arwenko
kje ste čveke, pri meni je še 12 dni do testa....se mi zdi, da se bo taakkooooo vleklo vse skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
20.4.2010 9:14:18   
witch
Punce a bomo barvale kaj?
TMS82, golobica82, zaljubljena23, xoxox, KOLIBRI, Shilou ima katera kakšne novičke? user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da vsem vam in meni konec tedna uspe zagledati plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
20.4.2010 9:15:33   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

kje ste čveke, pri meni je še 12 dni do testa....se mi zdi, da se bo taakkooooo vleklo vse skupaj user posted image user posted image user posted image

te še kako dobro razumem user posted image potem pa prehitevam, pa sem žalosta zraven.... saj boš videla kako hitro bo teh 12 dni minilo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
20.4.2010 9:18:48   
Shilou
witch  ne obupaj. Po moje je test bil narejen prehitro. Če se ne motim bi tečko morala dobiti čez dva dni? Meni danes en dan zamuja- nobenih znakov, da bi naj prišla.  Bom do petka počakala in bom ponovila test. Sem že razmišljala, da mi  zaradi stresa tečka nagaja, ker se nočem prehitro veseliti.

punce enga lubčka pošiljam in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
20.4.2010 9:20:17   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce a bomo barvale kaj?
TMS82, golobica82, zaljubljena23, xoxox, KOLIBRI, Shilou ima katera kakšne novičke? user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da vsem vam in meni konec tedna uspe zagledati plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav nobene novičke nimam. Še vedno ni user posted image . Ne vem kaj je to. Test je v nedeljo pokazal en velik -. user posted image Ne vem. Naj že enkrat priteče ali naj pa testek pokaže user posted image . Me ubija ta negotovost. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.4.2010 9:22:48   
witch
Shilou res je naj čez dva dni nebi dobila. Mogoče sve pa obe prehitro test delali. Evo če je nebo v petek obe ponovive. In takrat naju pobarvam roza user posted image
user posted image
Še ena pikapoka za naju, zaljubljeno in xoxox, da user posted image do petka nebo in nalulamo plusek user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.4.2010 9:25:50   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Še ena pikapoka za naju, zaljubljeno in xoxox, da do petka nebo in nalulamo plusek

OK. Potem čakamo do petka. user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik velik user posted image da nam uspe nalulati user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.4.2010 9:27:19   
Shilou
petek bo dan, ko bodo pluseki padali. Bravo me,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.4.2010 9:28:31   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce bom v petek barvala ko nora user posted image user posted image aja še KOLIBRI sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image da se nam pridruži v petkovem lulanju user posted image pa še ribica81 je v petek ne pričakuje user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 20.4.2010 9:31:58 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.4.2010 9:40:34   
Shilou
kaj pa naša zaljubljena23????

punce občudujem tiste, ki se trudijo že po leto dni. Mene vsaki mesec ubija tole čakanje, pa sem šele na začetku. Res je najbolje, da zanositev ne načrtuješ. Najbolje, da se enostavno zgodi. Meni preveč živčki in misli ter tole čakanje nagaja. Zadnje dni, že samo sanjam o vsem kar je povezano z nosečnostjo.

Mi je prijateljica, ki je pred kratkim rodila razlagala, da sta se leto in pol trudila. Enostavno ni hotelo in ni hotelo. Potem sta se selila in se čisto odklopla in je ratalo. Je izvedela, da je noseča šele v 3.mesecu.
Svakinja, je nehala s tabletkami in drugi mesec ratalo. Polj pa oba začudeno, ja nisva vedela, da se to prime tako hitro user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
20.4.2010 9:47:15   
witch
Shilu se strinjam s tabo. Meni tudi iz meseca v mesec bolj skrbi, da je kaj narobe. Ker res user posted image že 6 let brez zaščite in se nikoli ni nič zgodilo user posted image čeprav rečem, da se zgodi vse s svojim namenom me v tej situaciji začne skrbeti. Me je zadnjič ena kolegica vprašala kdaj bova imela otroke. Sem rekla da ko bog da. In me vpraša če sem nehala s tabletkami. In sem ji odgovorila o tej 6 letni dobi brez zaščite, me je pogledala in samo rekla, ne vem če ti naj čestitam, da tako dobro pazita, ali naj... in je utihnila. JA VEM! tudi jaz to premišljujem user posted image
Vedno sem imela občutek, oziroma vedela, da ko bom jaz hotela otroke, jih nebom mogla (in ne kadim, zdravo živim). Znanka pa kadi, pije, poje vso svinjarijo in kaj se je zgodilo? NOge je dala narazen in je zanosila user posted image

lidik kje se pa ti skrivaš danes? aja... na bolniškem si pa nimaš časa user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 20.4.2010 9:55:58 >

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
20.4.2010 9:53:40   
Shilou
witch   tudi vidva bosta imela svojga dojenčka. Naj ti povem, da moja starša sta rabla več kot 10let. Mami je imela veliko število SS in so jima rekli, da ne moreta imeti otroke. Potem, ko sta  najmanj pričakovala pa sem prišla jaz, za mano 19mes. še pa sestra. Tako, da po moje ne smeš nikoli puške vreči v koruzo. Danes je medicina dokaj napredna in skoraj vse se da pozdraviti. Dodatno vlogo po moje igra tudi psihae, ko bosta najmanj pričakovala bosta zagledala tisti dolgo zaželjen +.

saj bo- vedno po dežju posije sonce in tudi za vaju po sonček svetil- verjemi

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
20.4.2010 10:15:26   
*Star*
Punce, za vse nas bo posvetil sonček - najsvetlejši, najlepši in najglasnejšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
20.4.2010 10:19:12   
Shilou
user posted image

za nas vse

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?