Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 10:23:14
|
|
|
|
agataema
|
Witch, ne razmišljat o tem, da ne boš mogla imeti otrok. Saj vem, da se sliši oguljeno, ampak tudi psiha dela svoje. Tudi jaz sem že od večih slišala, da ko so odklopili ta baby making del in začeli spet uživati s partnerjem, je pa ratalo. Jaz vsem priporočam knjigo Pink for a girl (ne morem se spomnit slovenskega naslova, mislim, da je Bo fantek, bo punčka ali nekaj takega). Jaz sama sicer že imam otroka, ampak mi je vseeno dalo misliti, kaj bi bilo če jih ne bi mogla imeti. In v knjigi je res super prikazano, kako sta se oba zakonca potem odločila pač živeti drug za drugega in, da tudi otroci niso vse, da sta tudi onadva pomembna. Sicer jima je potem čez leta ratalo imeti otroka po naravni poti, ampak ni bilo to bistvo. Jaz za vse, ki še nimate res noro želim, da vam rata in tudi nam, ki poskušamo v drugo, tretje, ali nekatere v šesto (ane anonimna bm, prav super ste) da nam spet rata. Najpomembneje pa je, da uživamo vsak dan posebej in ne razmišljamo preveč.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 10:42:16
|
|
|
|
Shilou
|
če misliva isto je tak naslov BO FANTEK? BO PUNČKA? BO ... - MOJA ZGODBA O PRIZADEVANJU ZA ZANOSITEV Isla McGuckin baje svetovna knjiga.
< Sporočilo je popravil Shilou -- 20.4.2010 10:43:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 10:46:45
|
|
|
|
witch
|
hvala vama sem prebrala ene tri tedne nazaj to knjigo. Mi je bila ful všeč... za zamislit. Zdaj pa letim na faks. Se beremo zvečer
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 10:57:42
|
|
|
|
majčii
|
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666 Hej! Majčii, kolko časa pa vidva že delata na otročku? Ja zgleda se res več ni za zanest na ginekologe. eno leto in 5 mesecev :S
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 11:01:27
|
|
|
|
Arwenko
|
huh, midva pa že več kot dve leti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 12:25:00
|
|
|
|
Monstera
|
Zondra dekleta! No, pa je ponoči prišla M, grrrrrr. Zamudo in lažne znake pripisujem prvemu krogu jemanja klomifena. Nič, malo počitka pa čez par dni ponovno akcija. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 12:53:34
|
|
|
|
pujs666
|
Arwenko, kaj pa je pri vama problem, predvidevam, da si verjetno že šla na pregled. Ja res je kot pravijo punce, če se samo s tem obremenjuješ, si nič dobrega ne delaš. Ampak tud jz sm taka, na žalost. Sm brala zadnjič nekje da je večina nezanositev posledica psihe. Piše da če si preveč zeliš in se psihiraš, tudi ovulacija nastopi prej in so jajčeca še nezrela in tako nezmožna za oploditev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:14:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, ne vejo kaj je problem, HSG - jajcevodi prehodni, spermiogram ok, psihiram se tudi ne preveč, ker sem še relativno mlada, sploh v primerjavi z drugimi (psihiranje mislim), zdaj sem na klomifenu za 6 mesecev, pol pa bomo dalje videli... Aja, ovulacijo imam pa ful pozno, mi temperatura lepo pokaže kdaj je, do zdaj je bila vedno med 17. in 19. dnevom, ciklus pa imam dolg 28-29 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:19:21
|
|
|
|
majčii
|
pujs666 pri nama je problem, da me najprej niso resno jemal, pa skoz sem mal krvavela,... skoz je g. govorila da je to zarad hormonov,... in pol je rekla da mam pco (kljub rednim m). In pol me je brez preiskav dala na klomifen za 3 mesece in me ni nč spremljala kako je z ovulacijo in mi jih je tela dat še za 3 mesece pa sem šla raj k drugmu gin. Sem si pa pred klomifenom merila bt in včeri k sem bla pri novem g je reku da sem imal pred jemanjem klomifena šolski primer bt in ovulacija je zih bla. ne ve od kje njej da mam jst pco, da mam čist lepe jajčnike in da ne ve kako mi je lahk brez preiskav dala klomifen,... Uglavnm zdej je mojga poslal na spermiogram pol grem pa še jst na preglede,... In morem rečt to: da sem bila pri ginekologinji ki jo vsi hvalijo kt da je zlata pa NI!! je navadn šalabajzer!!! Zdej pa sem šla k ginekologu, k vsi pravjo da je ful slab in siten, pa je bil čist dobre volje včeri in se je čist lepo pogovarjal z mano in je bil nežen. In na konc je reku da je ni stvari k je on neb rešu in nej se ne sekiram,... da to bomo tik tak zrihtal :) :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:31:51
|
|
|
|
lidik
|
hej witch jaz vem da je za tvoj velik nič krivo samo to, da si prehitro delala test. Zdaj pa le še ta dva dni počakaj in potem polulaj še enkrat to čarobno palčko in boš videla, da se bo še tista čarobna črtica pokazala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:33:47
|
|
|
|
lidik
|
majčii in pa seveda super, da si menjala G in da si s tem zadovoljna. Vem kako se počutiš, ker pred kratim sem tudi jaz menjala svojo G - in ti povem da je tudi neverjetna razlika.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:37:23
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch lidik kje se pa ti skrivaš danes? aja... na bolniškem si pa nimaš časa ha ha ha witch, evo me tukaj sem. Ja na bolniškem sem ja - pa sem mogla danes do svoje zdravnice, da mi je sploh bolniški list dala - tako da zato me ni bilo nič tukaj. Sej veš kako je to pri zdravnikih če nisi naročen, cela procedura, da končno dobiš tisto kar rabiš, pa čeprav ima samo 5 minut dela s tabo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 13:46:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Witch imaš ZS
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 14:37:31
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Evo zaljubljeno23 na report Tečke ni, se pa pridružujem v klub petkovega lulanja na palčko ...Samo dva dni še moram zdržati, tretji dan pa delam testek...So me začeli že malo prsti srbet, ampak sem trmasta kot bik, čeprav sem dvojček po horoskopu Witch, držim pesti, da je testek bil narejen prehitro...Shilou zate tudi... Majčii, super da so se zadeve premaknile malo naprej...Čeprav se včasih sprašuješ zakaj plačuješ zdrastvo, če te tako ****... Monstera Jaz imam za seboj že 20 krog od kar sva se odločila, da bi rada imela družbo male štručke...Ampak skozi teh 20 ciklov se morala dati marsikaj skozi in se tudi marsičesa naučila...Na začetku smo vsi enaki, neučakani, delamo predčasno teste, ampak sem ugotovila, da to prinese še dodatna psihiranja... Jaz sem se nekako sprijaznila z dejstvom, ko bo pač bo....Verjamem in vem, da bo tudi za nas posijal sonček, za ene malo bolj hitro, za druge malo kasneje, ampak na koncu bomo vse mamice
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 15:37:53
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena dobrošla v klubu lulamo v petek upam, da nobena od nas prej ne dobi in da vse zagledamo pluske lidik kdaj greš pa nazaj delat? oh ja ti naši zdravniki.... me kar mine ko vem da bom mogla iti na obisk k njim upam, da res veš čarati in se bo tovja napoved da sem prehitro lulal uresničila napovedala si da nastop naredim in sem ga upam, da ti je tudi to uspelo napovedati
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 18:10:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch, itak da teč ne bo ;)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 19:19:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, moram vam povedat, da sem si šla kupit Pušenjakovo knjižico nosečnost od tedna do tedna, mogoče katera misli da sem pretirani optimist, ampak nekako čutim, da nekaj bo ta mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 19:29:54
|
|
|
|
witch
|
arwenko je dobra knjiga? malo preleti pa poročaj če se jo splača kupiti pa za optimizem, pravijo, da je optimizem že pol uspeha da vama je uspelo jaz sem bila tudi do danes optimist... ah ja... sem prej šla na wc in sem imela malo umazan izcedek (bil je beli tok ampak ne rjav ne roza, tak malo umazano je bilo) in zdaj tega ni več. Me je pa začelo rahlo boleti kot takrat ko imam M.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 19:32:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Sem že preletela, luštna je, tak simpatično po domače in zelo direktno napisana, meni je všeč. Ni pa nekih ekstra novih informacij, da nebo katera mislila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 19:47:49
|
|
|
|
Shilou
|
witch morda je vgnezditvena krvavitev
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 20.4.2010 20:03:51
|
|
|
|
lidik
|
witch ne sklepaj prehitro in ne obupaj prehitro. Tudi jaz sem ta mesec imela to in sem potem vseeno nalulala plusek. In čeprav naju je pikica enkrat že pošteno prestrašila je zaenkrat še vse vredu in jaz verjamem da bo tako tudi ostalo. Tako da da bo plusek tudi pri tebi. Grem pa v ponedeljek v službo. Sicer mi je G rekel in tudi moja zdravnica danes, da če se ne bom vredu počutila naj se nič ne silim in pridem takoj nazaj. In jaz sem itak za to pikico pripravljena narediti vse, tako da če bom videla da kaj ni vredu grem takoj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 21.4.2010 7:52:19
|
|
|
|
witch
|
Shilou mogoče je bila pa res. NE vem.... ker sem po tistem šla še 2x na wc in ni bilo nič. Zvečer pred spanjem pa se je to spet pojavilo, s tem da je bil izcedek bolj rjav. Bomo videli kaj bo. ni to je glavno kako si pa tI? lidik saj nisem obupala. Sem dobila kar novo voljo do petka ko bomo vse lulale mi je to lulanje dalo kar nekaj volje ti pa se lepo spočij zdaj doma, in se strinjam z zdravnico in G lepo počasi in če nebo šlo kar lepo doma ostani. DA bo s pikico vse ok Punce iz petkovega lulanja kako ste? zaljubljena, xoxox, KOLIBRI, Shilou, pa seveda jaz da nalulamo pluske
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 21.4.2010 7:58:52
|
|
|
|
majčii
|
DOBRO JUTROOOO Jst sem včeri letela po knjigo Pink for a girl :) Dobra,... ni lih neko težko branje sem se pa takoj najdla tam sploh na začetnih straneh, kjer piše kak sta se odločla,... mi2 sva pa doma ležala in sklenila da sedaj je pa čas :) pa tam kako te misli peljejo do tega da se sprašuješ če boš možu še všeč po tem ko te bo videl rojevat pa da če boš še kdaj hotela met moškega po tem ko boš rodila,.... in res tud jst sem že razmišljala tko,... pa to k ti kolegice povejo da so noseče, pa da ko jim poveš da nekak ne gre, pa te pol skoz sprašujejo kako gre,... Pa tud kak moj reagira na vse to,... Jooooj sem ga včeri vprašala kaj si želi za rd k se približuje pa je reku da bi nama ratal kupt eno hiško pa da bi jst na vrtu ležala z velkim trebuhom. Joooj moj cukr :) lep dan vam želim :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 21.4.2010 8:13:56
|
|
|
|
lidik
|
hej punce, dobro jutro. Evo witch, danes se javljam malo prej. Že kaj novega pri vas? Bomo dobili kakšno novo čvekico v našo skupinico?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 21.4.2010 8:52:43
|
|
|
|
majčii
|
lidik dobro jutro,... lepo da se javiš :) sam ne vem kje so ostale čist preveč pridno delajo :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?