|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
19.4.2010 15:03:20   
Monstera
Meni moj dragi prinese danes baby check, da kar danes še enkrat probamo nalulat, ker sem res malo presenečena. Držite pesti.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.4.2010 15:06:24   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Meni moj dragi prinese danes baby check, da kar danes še enkrat probamo nalulat, ker sem res malo presenečena. Držite pesti.

Monstera, upam, da je to touser posted image
Močno stiskam pesti za lepe, močne črtice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.4.2010 15:39:18   
zaljubljena23
Pinkalonca, iskrene čestitke user posted image user posted image

Monstera, stidkam pestke...

Na 35.dan še moje tečke ni, s testom počakam do petka...Aja, znakov polno, ampak jih poskušam odmislit, ker po moje dela psiha na veliko....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.4.2010 16:04:31   
Monstera
zaljubljena23 držim pesti! Sva prav na istem, sem skoraj ziher, daje bila O na 1.4. pa danes sem v 35. dnveu.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.4.2010 16:15:39   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: witch

za naše user posted image DIANE, mag3, star, lidik in piko555 pa pošiljam enega angelčka, da bo čuval njih in njihove pikice
user posted image

O Witch hvala. Kako lepo od tebe. user posted image   Držim pesti zate, da se nam pridružiš ta teden. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.4.2010 16:38:16   
mag3
Pinkalonca čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Monstera in zaljubljena23 držim pesti za user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 19.4.2010 16:39:06 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.4.2010 16:49:01   
tanjusi
zadnjič ste mi rekle da naj javim kaj mi bo rekla vedeževalka, no danes sem dobila njen odgovor deklica naj bi bila kozoroginja 2011, glede na to da sta za mano dva spontana splava v pol leta user posted image user posted image upam da se njene napovedi uresničijo

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.4.2010 16:51:07   
lidik
anonimna bm ja sem še vedno pridna in se še pazim ja, tako da pridno počivam. In kaj jaz to berem? Da sta bile dve črtice????? JUPI !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.4.2010 17:01:03   
KOLIBRI
Tudi moje čestitke vsem user posted image ! Čim bolj brezskrbno in lepo nosečnost vam želim!

Jaz pa namerno ne bom delala testa še vsaj 3 dni, ker so moji cikli tako ali tako različno dolgi, poleg tega pa tudi po počutju sklepam, da nič ni. Bomo videli.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.4.2010 17:33:03   
witch
monstera držim pesti, da bo velik plusek user posted image user posted image tudi pri tebi zaljubljena, da bo v petek plusek user posted image user posted image

tanjusi mogoče pa vama bo res zdaj uspelo. Ti kar pozitivno glej naprej.user posted image user posted image da vama čaim prej uspe.

KOLIBRI user posted image user posted image user posted image da bo takrat, ko delaš test, sigurno črtica

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.4.2010 17:55:56   
Shilou
pozdravljene drage moje.

Moje tečke še ni. Test sem opravljala pred uro- je bil negativen. Tak, da se selimo v nov krog. Hvala vsem za pikepoke.

Upam, da boste ostale imele več sreče.

za vse punce, pa čimveč nalulajte.

< Sporočilo je popravil Shilou -- 19.4.2010 17:57:08 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.4.2010 18:33:28   
witch
Shilou ne pobarvam te še... ker dokler je ni je upanje. Kaj pa če je narobe, da nisi delala z jutranjim urinom? Kaj pa če si prehitro test delala? Jaz bom še naprej držala pesti... ko pa bo prišla, te pobarvam user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.4.2010 18:42:24   
agataema
Shilou, dokler ni user posted image  je še upanje.

Punce, a lahko vam potožim ker drugemu ne morem. Jaz pa tako zelo mojegauser posted image pogrešam, da sem čist čudna. Sploh ne vem kaj mi je, saj sem se glede na njegov stil službe zdaj že nekako navadila, da je veliko odsoten, ampak tale teden se mi zdi, da se bo pa tako vlekel. Potem pa kakšni kolegici pojamram, pa mi sam rečejo, da kao naj bom vesela, da ga kdaj ni, da imam čas zase. Ampak jaz časa zase sploh ne rabim, meni se zdi da brez njega sploh ne funkcioniram enako. Ne vem no, kot kakšna zacopana najstnica se počutimuser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.4.2010 18:45:56   
Shilou
agataema   kako to, da je toliko časa službeno odsoten? Midva z mojim sva tudi po 3-5 tednov ločena. In pridejo dnevi, ko se samo razjokam. Zelo mi je hudo. Čeprav sem že navajena, ampak vseeno me včasih prevzamejo čustva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witch  nevem, sem prebrala na testu, da ga lahko kdaj hočeš (first sign, CB ni bilo). Tečka bi naj danes prišla. No bomo videli

< Sporočilo je popravil Shilou -- 19.4.2010 18:48:36 >

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.4.2010 18:54:42   
agataema
Shilou, na v vojski je zaposlen. Je na malo višjem položaju in nonstop na nekih izobraževanjih, usposabljanjih. Zdaj je v tujini. Ma ja, tudi mene večkrat prevzamejo čustva in sem kar na tleh. Hvala bogu imam sinčka, ki me nonstop potrebuje in potem nimam tolk časa, da mi je dolgčas. Ampak ko pa dam malega spat, kar ne vem kaj bi sama s sabo. Sploh ne spim v spalnici ampak v dnevni sobi, ker mi je grozno biti sama v posteljiuser posted image .

Shilou, res upam, da user posted image  ne bo prišla. Morda res ni še dovolj hcgja, pa ni pokazalo.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.4.2010 18:55:49   
zaljubljena23
Monstera midve si nekam družbo delava user posted image user posted image user posted image

tanjusa, meni je rekla, da ne vidi zanositve pa ji sploh ne verjamem....Tako da, ne se obremenjevat s tem...

Shilou, mogoče pa je vseeno prehitro...

Punce, hvala za pestke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.4.2010 19:31:56   
nežken
oj!
jaz spet psihiramuser posted image se mi zdi, da mi je slabo, me špika, zizke pa mi bojo odpadle. user posted image sva (tudi) takrat, ko je bilo treba, kot že nekaj mesecev. Saj ne vem ali bom zdržala do 27 - upam da bom vsaj do 24. CB bi že moral pokazati - če so znaki bi moral tudi že tes pokazat. Ne verjamem pa, da  kakšen test lahko pokaže stanje  moji glaviuser posted image
user posted image za vse tiste ki ste že rozike, sem ful vesela vsake, ki ji ratauser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.4.2010 19:36:07   
witch
agataema te še kako dobro razumem, ker sva z mojim nekaj časa živela narazen in se mesečno enkrat videla za kak dan, dva. Drži se, saj bo hitro vikend.
jaz sem se odločila, da zjutraj delam test. Tak da prosim za pikepoke, pesti in vse, kar lahko pomaga user posted image joške so me začele boleti, pa krče podobne menstrualnim sem dobila, in me ful zanima kaj bo...

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.4.2010 19:43:11   
agataema
Witch, že zdaj držim pesti, jutri zjutraj pa itak. Naj bo test pozitiven. Res ful ti privoščim, da ti ne bo treba več čakat 40 dni.

Nežken, saj  bo kmalu 24. Za stanje v glavi pa nič ne skrbi, imamo vse ki čakamo na user posted image  podobno stanjeuser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.4.2010 19:46:13   
strelka1987
hei hei bejbe moje...

zdaj pa eno resno vprašanje za vse vas...kdaj NAJPREJ je smiselno delat test...kolk dni pred pričakovano menstruacijo?

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.4.2010 19:48:16   
agataema
Več kot 3 dni prej jaz ne bi delala.

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.4.2010 20:07:54   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: witch

jaz sem se odločila, da zjutraj delam test. Tak da prosim za pikepoke, pesti in vse, kar lahko pomaga user posted image joške so me začele boleti, pa krče podobne menstrualnim sem dobila, in me ful zanima kaj bo...

Witch držim pesti zate.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.4.2010 20:19:02   
Shilou
strelka1987 jaz sem danes delala na dan, ko bi naj tečka prišla pa je bil negativen. No bomo videli.

witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti prinesejo dolgo zaželjen user posted image +.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.4.2010 20:22:31   
Monstera
Ja punce, ne vem ne vem. Smo delali še baby check pa je bil -. M itak da ni, ampak se mi zdi čudno upati, če pa sta mi 2 testa - pokazala, M pa že zamuja, to bi moglo prav pokazat. Bomo videli več čez 3 dni. Lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.4.2010 20:25:28   
Shilou
drage moje, a se meni zdi, da nam skore vsem tečka zamuja- testi so pa negativni.

prava zmedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?