Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 8:28:25
|
|
|
|
lidik
|
teta strelka, boš videla, da bo izpit šel dobro, čeprav si imela druge stvari v glavi. Hmmmm ja to da pa pogrešaš ti pa čisto verjamem - sem bila dva dni brez njega, pa se mi zdi, da mi je šlo kar na jok, ko so mi rekli, da moram ostati. Pa veš kaj, vse se da potrpeti če se mora. Drugače midve s pikico sva vredu, jaz polna enegrije, tako da mislim, da je zdaj vse tako kot mora biti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:13:34
|
|
|
|
witch
|
star in lidik samo da sta dobro lidik ti kar lepo doma počivaj in uživaj služba bo že počakala sta že komu povedali veselo novičko? strelka držim pesti, da bosta oba izpita uspešna to, kako boš pogrešala pa jaz vem zelo dobro.. Najprej sva živela vsak na svojem koncu slo, potem se je preselil k meni, jaz pa na faks in sva se spet samo ob vikendih videla. In če mi zdaj reče kdo naj vse to ponovim, po mojem umrem glede mojega pluska... ne vem... spet se mi danes vrti (upam, da ni kriv samo pritisk), drugače pa nič... ne boli me več spodnji del trebuha, joške so čisto normalne... Mogoče bom jutri lulala čisto odvisno kakšne volje bom vstala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:18:47
|
|
|
|
*Star*
|
Witch, upam da bo plusek Vam povem eno štorijo Sem v službi in mamo ameriški tip pisarne, za mojim hrbtom imam eno tako polpregrado, vsi ostali tam sedijo, nikogar v bistvu ne vidim. In sem ravnokar pojedla eno velkoooo jabolko, kličem enega na telefon, in dokler vrtim številko sem tko lepo rignila Sem se šele pol spomnila, da v bistvu nisem sama tukaj hahaha, ampak je tko pasalo Pa saj ni blo tko zlo naglas ampak lih tok da me je lahko kdo slišal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:20:10
|
|
|
|
witch
|
Punce... mene je strah... bojim se razočaranja če nebo... noben mesec še nisem imela takega upanja da bo, kot ga imam zdaj... kaj pa če nebo? ne vem če imam več energijo in voljo za še en krog..... pa če nebi bili ti cikli tak dolgi, ker me ubija to čakanje celih 40 dni
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:24:21
|
|
|
|
witch
|
star ta je pa dobra saj veš... najprej zdravje, potem kultura
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:29:10
|
|
|
|
agataema
|
Wicth, jaz močno upam, da je to to, da ti bo pokazalo plusek in boš drugo leto za praznike dobila najlepše darilo. Nič ne razmišljaj o razočaranju in o tem, da boš brez energije. V življenju se je treba nonstop nekaj matrat in boš videla, ko boš imela boš velikokrat brez energije, pa jo boš vedno našla, ker jo boš morala. Jaz sem ravno danes zjutraj tako težko vstala, mož je na službenem potovanju in sem že tako nekaj depresivna, pa me iz sosednje sobe sinček pokliče "mami, mami" in sem sto na uro vstala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 9:54:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan punce, kako ste kaj. Jaz sem kr malo razočarana. Ta mesec je tako zmeden, najprej mi je pokazalo ovulacijo prejšnji vikend, že 13 dan ciklusa, seveda mi je to bilo sumljivo, ampak takrat sva bila s slončkanjem kr pridna ne. No, pol je temperatura šla itak spet dol in bila nizka, kar je pomenilo, da tisti izračun ni mogel bit pravi, in je tudi fertilityfriend to dojel. In rezultat, ovulacija je bila včeraj, midva pa vse od srede nisva slončkala, ker sem bila predvsem jaz totalno pod stresom, pa tudi on ful zmatran in res ni bilo možnosti ne. Sicer sva si dala duška danes zjutraj in samo upam lahko, da je bila ovulacija včeraj proti koncu dneva in da smo bili zjutraj še v tistem roku 12 ur po ovulaciji, ko se še lahko kaj prime Priznam, da sem kr malo žalostna nad vsem skupaj no....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 10:14:30
|
|
|
|
Monstera
|
pinkalonca čestitke! witch te popolnoma razumem. Tudi sama ne morem in ne morem zagledat tega pluska. Danes je 35. dan, sem naredila test in -. Sem pa toliko prepričana, da bi moral biti +, da sem rekla, ne more bit! Potem sem pa šla pogledat pod luč in se mi res zdi, da sem videla še drugo črtico Ampak na dnevni svetlobi se je res ni videlo, pa tudi, ko sem slikala se ne vidi. Mogoče je bila že prej tam pa se mora drugače samo bolj obravat, ker sem jo res videla samo pod lučjo, ko sem se 100% skoncentrirala. Kakorkoli, tetke ni, možnosti so še odprte, test ponovim v četrtek. Sem pa pomislila, da je problem mogoče to, ker imam težave s hormoni, ščitnica in PCO. Tako da mogoče se mi hormon še ni dovolj izločil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 10:19:10
|
|
|
|
pika555
|
Witc, dobro, ampak moti se mis kos fulll. Mislim na tebe, saj veš, najin 4.krog. Danes se imela pregled!! Sem videla pikico, oz. gast.vrečko!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 10:19:28
|
|
|
|
witch
|
monstera držim pesti, da bo v četrtek močna črtica ker dokler je ni imejmo upanje arwenko kot sem enkrat v tej temi pisala, je največja možnost zanositve dan po O. Tako sem prebrala v knjigi. Upam, da vama je uspelo in bo konec meseca plusek Jaz sem zdaj malo svoj pritisk spremljala. In ko se mi vrti ga imam 90/60 (zgornji in spodnji), ko sem dobra pa je čisto normalen. Tak da mi nekaj pritisk nagaja. Je pa res, da sem ga imela občasno nižjega, zdaj pa že kar nekaj časa ne. In upam, da to lahko povežem s pikico pika555 za pregled zdaj pa še enkrat, da se bo še srček videl
< Sporočilo je popravil witch -- 19.4.2010 10:20:34 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 10:29:14
|
|
|
|
lidik
|
hja witch, glede na to, da sem bila dva dni v bolnici in glede na to, da živiva zaenkrat še pri meni, sva morala mojim povedati, drugače ni šlo - in ker sva že mojim povedala je najbolj pošteno da poveva tudi njegovim, tako da zdaj že moji in njegovi vejo in pa ena moja zelo dobra kolegica. Za ostale bova pa še malo počakala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 10:30:43
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha *Star* sej veš kaj pravijo: najprej zdravje, potem kultura, tako da ti si kar privošči
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 11:50:48
|
|
|
|
twetka
|
helooo pupe, kako smo kaj?? Js danes ful ql, the best. Še eno urco pa grema z mojo the best frendico v shopping, akcija, dans bom zaružila keša, da se bo kadilo. Upam, da najdem kakšne fensi cunjice, pa da mi bo sploh kaj prav, da nebom prišla domov z dolgim nosom. V glavnem, danes je moj dan, danes se js sprostim 100% in mislim samo na shopping. Sicer malo me daje, kaj bo ta mesec. Danes imam 17 dan cikla, sicer ne tolk pogosto pa mi kr paše tako zaenkrat. Mam pa neke čudne bolečine okoli jajčnikov pa zadnje dni težave s prebavo, morem kr pogosto letat, ne vem kaj to pomeni. Nosečke moje, pazite na svoje pikice, želim vam lep dan in tudi vsem ostalim, zvečer če bo pa čas pa poročam kaj sem nabavla. jao js še kr pri aprilčicah pišem, sam pri nas na majčicah se nič ne dogaja, noče nobena pisat. Lidik pa Star in ostale nosečke, že razmišljate kaj o imenih za vaše sončke??? Midva sva se že v petek vse odločila in dokončna odločitev je že padla, tako da zdej je treba samo počakat, da rata potem da izvemo kaj je in to je to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:19:39
|
|
|
|
lidik
|
twetka ne nič še ne razmišljava o imenih. Bova potem začela, ko bova vedela kaj bo. Jaz zdaj zaenkrat samo otroško opremo gledam - od vozičkov, previjalnih mizic, flašk, dud,.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:24:03
|
|
|
|
*Star*
|
Midva pa tud že o imenih, namreč nikakor ne prideva skupaj in sem rekla, če takoj ne začneva o tem razmišljat, bo to cel projekt in bo ravno dovolj teh 9 mesecev Si pa tud ogledujem opremo, pa če vidim kakšno mamico s finim vozičkom hitro pošnofam kaj je za ena znamka V soboto pa sva bla v Italiji, sva tud v Ikeo zavila in sva malo gledala opremo, posteljice imajo zelo poceni tam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce Uh vikend je minil v znamenju praznovanja r.d.Danes ima moj najmlajši dve leti.Zdajle lepo vsi pančkajo,jaz kuham in vmes še malo šnofam po netu Sem pa jaz danes delala testek bc in se je narisala že lepo vidna črtica le še obarvati se mora bolj.Sem pa obenem naredila še test ovulacije in tud on je kazal črtico ,kot jo kaže že cel teden Ma sploh ne vem kaj naj si mislim.Sem pa šla delat test,ker so mi včeraj nenormalno pasale kumarice toliko za enkrat,vas šibam še malo prebrat bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:35:58
|
|
|
|
witch
|
hehe jaz pa še noseča nisem pa že imam imena (tisih par najlepših), vozičke tak ali tak vedno gledam, če imam preveč časa cel net preiščem z otroško opremo seveda sem pa tudi jaz bolj v tem, ker bo od mojega polsestra čez 7 tednov rodila in bova nekaj malo boljšega kupila pa malo gledam ležalnike, pa tiste podloge za igranje... Kakšna imena so vam pa bolj všeč? Pogosta, moderna, tuja, domača? Midva sva oba mnenja stara slovenska imena, da niso preveč pogosta in brez šumnikov.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik----se še merkaš????če se ne jih dobiš po...... Monstera----upam,da ti čez dva dni lepo pokaže en debel plusek pinkalonca----- za + Arwenko----upam ,da sta vseeno kaj pridelala in se boš kmalu veselila Witch-----držim pesti za + pika555---- za pregled,in srečno naprej bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 12:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja imena za otročke...jaz imam tri slovenske imena,enega italijanskega in enega nemškega,samo se tadva nič ne slišita italijansko niti ne nemško,ampak pravijo drugi ,da izvirajo od tam in jim je blo že takoj sitno ,ko so slišali ime ,pa so rekli ja a nista mogla dat slovenskega imena????? bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 13:25:40
|
|
|
|
*Star*
|
Meni je pa prav vseeno kaj drugi pravijo, ampak po vsej verjetnosti ne bodo slovenska imena... pač tista mi lepše zvenijo. Enega imava celo takega v ožjem izboru , ki ima C notri, izgovori se K... gledam pa tudi pogostost, nebi rada da ima v razredu še 4 sošolke/sošolce z enakim imenom, kot se je pri mojih sošolkah in sošolcih zgodilo (=3 Špele in 3 Mihati). No potem smo jih po priimkih klicali, kaj pa češ . Sicer so mi pa lepa imena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 13:26:44
|
|
|
|
witch
|
anonimna bm za pet otročičkov super si, da vse zmoreš. Firbčno babo zanima koliko so stari tudi jaz si želim veliko družino s štirimi otroci upam, da nama bo uspelo hvala za pesti star tudi jaz nočem tega, da jih kličejo po priimkih mi ni všeč, pa še moj ima tak zanimiv priimek... zato pa bodo imeli bolj redka stara imena
< Sporočilo je popravil witch -- 19.4.2010 13:28:20 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 13:35:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Joj, to je bila moja nočna mora ne...jaz sem Tina in smo bile v OŠ 2, pol v srednji pa kar 4. Čeprav mi je moje ime všeč, je bila pa ta pogostost zelo zoprna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 13:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch anonimna bm za pet otročičkov super si, da vse zmoreš. Firbčno babo zanima koliko so stari tudi jaz si želim veliko družino s štirimi otroci upam, da nama bo uspelo hvala za pesti star tudi jaz nočem tega, da jih kličejo po priimkih mi ni všeč, pa še moj ima tak zanimiv priimek... zato pa bodo imeli bolj redka stara imena od 16 let do najmlajšega ,ki je dve leti bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 13:46:09
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Joj, to je bila moja nočna mora ne...jaz sem Tina in smo bile v OŠ 2, pol v srednji pa kar 4. Čeprav mi je moje ime všeč, je bila pa ta pogostost zelo zoprna. Meni tudi lepo ime, pa pri nas so ble 3 v srednji šoli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 19.4.2010 14:43:16
|
|
|
|
witch
|
punce kje ste?? kaj a bomo barvali kaj ali nič? anonimna bm res vsaka ti čast, da zmoreš od pubertntnika do dojenčka vse
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.