|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
19.4.2010 8:28:25   
lidik
teta strelka, boš videla, da bo izpit šel dobro, čeprav si imela druge stvari v glavi. Hmmmm  ja to da pa user posted image  pogrešaš ti pa čisto verjamem - sem bila dva dni brez njega, pa se mi zdi, da mi je šlo kar na jok, ko so mi rekli, da moram ostati. Pa veš kaj, vse se da potrpeti če se mora. Drugače midve s pikico sva vredu, jaz polna enegrije, tako da mislim, da je zdaj vse tako kot mora biti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.4.2010 9:13:34   
witch
star in lidik samo da sta dobro user posted image lidik ti kar lepo doma počivaj in uživaj user posted image služba bo že počakala user posted image sta že komu povedali veselo novičko? user posted image

strelka user posted image user posted image držim pesti, da bosta oba izpita uspešna user posted image to, kako boš user posted image pogrešala pa jaz vem zelo dobro.. Najprej sva živela vsak na svojem koncu slo, potem se je preselil k meni, jaz pa na faks in sva se spet samo ob vikendih videla. In če mi zdaj reče kdo naj vse to ponovim, po mojem umrem user posted image

glede mojega pluska... ne vem... spet se mi danes vrti (upam, da ni kriv samo pritisk), drugače pa nič... ne boli me več spodnji del trebuha, joške so čisto normalne... Mogoče bom jutri lulala user posted image čisto odvisno kakšne volje bom vstala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.4.2010 9:18:47   
*Star*
Witch, upam da bo plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam povem eno štorijo user posted image
Sem v službi in mamo ameriški tip pisarne, za mojim hrbtom imam eno tako polpregrado, vsi ostali tam sedijo, nikogar v bistvu ne vidim. In sem ravnokar pojedla eno velkoooo jabolko, kličem enega na telefon, in dokler vrtim številko sem tko lepo rignila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se šele pol spomnila, da v bistvu nisem sama tukaj hahaha, ampak je tko pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj ni blo tko zlo naglas ampak lih tok da me je lahko kdo slišaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.4.2010 9:20:10   
witch
Punce... mene je strah... bojim se razočaranja če nebo... noben mesec še nisem imela takega upanja da bo, kot ga imam zdaj... kaj pa če nebo? ne vem če imam več energijo in voljo za še en krog..... pa če nebi bili ti cikli tak dolgi, ker me ubija to čakanje celih 40 dni user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.4.2010 9:24:21   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image star ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš... najprej zdravje, potem kultura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.4.2010 9:29:10   
agataema
Wicth, jaz močno upam, da je to to, da ti bo pokazalo plusek in boš drugo leto za praznike dobila najlepše darilo. Nič ne razmišljaj o razočaranju in o tem, da boš brez energije. V življenju se je treba nonstop nekaj matrat in boš videla, ko boš imela user posted image  boš velikokrat brez energije, pa jo boš vedno našla, ker jo boš morala.  Jaz sem ravno danes zjutraj tako težko vstala, mož je na službenem potovanju in sem že tako nekaj depresivna, pa me iz sosednje sobe sinček pokliče "mami, mami" in sem sto na uro vstala.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.4.2010 9:54:46   
Arwenko
Dan punce, kako ste kaj. Jaz sem kr malo razočarana. Ta mesec je tako zmeden, najprej mi je pokazalo ovulacijo prejšnji vikend, že 13 dan ciklusa, seveda mi je to bilo sumljivo, ampak takrat sva bila s slončkanjem kr pridna ne. No, pol je temperatura šla itak spet dol in bila nizka, kar je pomenilo, da tisti izračun ni mogel bit pravi, in je tudi fertilityfriend to dojel. In rezultat, ovulacija je bila včeraj, midva pa vse od srede nisva slončkala, ker sem bila predvsem jaz totalno pod stresom, pa tudi on ful zmatran in res ni bilo možnosti ne. Sicer sva si dala duška danes zjutraj in samo upam lahko, da je bila ovulacija včeraj proti koncu dneva in da smo bili zjutraj še v tistem roku 12 ur po ovulaciji, ko se še lahko kaj primeuser posted image

Priznam, da sem kr malo žalostna nad vsem skupaj no....

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.4.2010 10:14:30   
Monstera
pinkalonca čestitke!
witch te popolnoma razumem. Tudi sama ne morem in ne morem zagledat tega pluska. Danes je 35. dan, sem naredila test in -. Sem pa toliko prepričana, da bi moral biti +, da sem rekla, ne more bit! Potem sem pa šla pogledat pod luč in se mi res zdi, da sem videla še drugo črtico user posted image Ampak na dnevni svetlobi se je res ni videlo, pa tudi, ko sem slikala se ne vidi. Mogoče je bila že prej tam pa se mora drugače samo bolj obravat, ker sem jo res videla samo pod lučjo, ko sem se 100% skoncentrirala. Kakorkoli, tetke ni, možnosti so še odprte, test ponovim v četrtek. Sem pa pomislila, da je problem mogoče to, ker imam težave s hormoni, ščitnica in PCO. Tako da mogoče se mi hormon še ni dovolj izločil.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.4.2010 10:19:10   
pika555
Witc, dobro, ampak moti se mis kos fulll. Mislim na tebe, saj veš, najin 4.krog. Danes se imela pregled!! Sem videla pikico, oz. gast.vrečko!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.4.2010 10:19:28   
witch
monstera držim pesti, da bo v četrtek močna črtica user posted image user posted image ker dokler je ni imejmo upanje user posted image user posted image

arwenko kot sem enkrat v tej temi pisala, je največja možnost zanositve dan po O. Tako sem prebrala v knjigi. Upam, da vama je uspelo in bo konec meseca plusek user posted image user posted image

Jaz sem zdaj malo svoj pritisk spremljala. In ko se mi vrti ga imam 90/60 (zgornji in spodnji), ko sem dobra pa je čisto normalen. Tak da mi nekaj pritisk nagaja. Je pa res, da sem ga imela občasno nižjega, zdaj pa že kar nekaj časa ne. In upam, da to lahko povežem s pikico user posted image

pika555 user posted image user posted image user posted image za pregled user posted image zdaj pa še enkrat, da se bo še srček videl user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 19.4.2010 10:20:34 >

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.4.2010 10:29:14   
lidik
hja witch, glede na to, da sem bila dva dni v bolnici in glede na to, da živiva zaenkrat še pri meni, sva morala mojim povedati, drugače ni šlo - in ker sva že mojim povedala je najbolj pošteno da poveva tudi njegovim, tako da zdaj že moji in njegovi vejo in pa ena moja zelo dobra kolegica. Za ostale bova pa še malo počakala.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.4.2010 10:30:43   
lidik
ha ha ha *Star* sej veš kaj pravijo: najprej zdravje, potem kultura, tako da ti si kar privošči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.4.2010 11:50:48   
twetka
helooo pupe, kako smo kaj?? Js danes ful ql, the best. Še eno urco pa grema z mojo the best frendico v shopping, akcija, dans bom zaružila keša, da se bo kadilo. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da najdem kakšne fensi cunjice, pa da mi bo sploh kaj prav, da nebom prišla domov z dolgim nosom. user posted image user posted image user posted image V glavnem, danes je moj dan, danes se js sprostim 100% in mislim samo na shopping. Sicer malo me daje, kaj bo ta mesec. Danes imam 17 dan cikla, user posted image sicer ne tolk pogosto pa mi kr paše tako zaenkrat. Mam pa neke čudne bolečine okoli jajčnikov pa zadnje dni težave s prebavo, morem kr pogosto letat, ne vem kaj to pomeni. user posted image user posted image user posted image Nosečke moje, pazite na svoje pikice, želim vam lep dan in tudi vsem ostalim, zvečer če bo pa čas pa poročam kaj sem nabavla. user posted image user posted image jao js še kr pri aprilčicah pišem, sam pri nas na majčicah se nič ne dogaja, noče nobena pisat. user posted image user posted image Lidik pa Star in ostale nosečke, že razmišljate kaj o imenih za vaše sončke??? Midva sva se že v petek vse odločila in dokončna odločitev je že padla, tako da zdej je treba samo počakat, da rata potem da izvemo kaj je in to je to. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.4.2010 12:19:39   
lidik
twetka ne nič še ne razmišljava o imenih. Bova potem začela, ko bova vedela kaj bo. Jaz zdaj zaenkrat samo otroško opremo gledam - od vozičkov, previjalnih mizic, flašk, dud,.....

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.4.2010 12:24:03   
*Star*
Midva pa tud že o imenih, namreč nikakor ne prideva skupaj in sem rekla, če takoj ne začneva o tem razmišljat, bo to cel projekt in bo ravno dovolj teh 9 mesecev user posted image
Si pa tud ogledujem opremo, pa če vidim kakšno mamico s finim vozičkom hitro pošnofam kaj je za ena znamkauser posted image  V soboto pa sva bla v Italiji, sva tud v Ikeo zavila in sva malo gledala opremo, posteljice imajo zelo poceni tam.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.4.2010 12:34:26   
Anonimen
Zdravo punce

Uh vikend je minil v znamenju praznovanja r.d.Danes ima moj najmlajši dve leti.Zdajle lepo vsi pančkajo,jaz kuham in vmes še malo šnofam po netuuser posted image

Sem pa jaz danes delala testek bc in se je narisala že lepo vidna črtica le še obarvati se mora bolj.Sem pa obenem naredila še test ovulacije in tud on je kazal črtico ,kot jo kaže že cel tedenuser posted image Ma sploh ne vem kaj naj si mislim.Sem pa šla delat test,ker so mi včeraj nenormalno pasale kumariceuser posted image

toliko za enkrat,vas šibam še malo prebrat

bm

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.4.2010 12:35:58   
witch
hehe jaz pa še noseča nisem pa že imam imena (tisih par najlepših), vozičke tak ali tak vedno gledam, če imam preveč časa cel net preiščem z otroško opremo seveda user posted image user posted image sem pa tudi jaz bolj v tem, ker bo od mojega polsestra čez 7 tednov rodila in bova nekaj malo boljšega kupila user posted image pa malo gledam ležalnike, pa tiste podloge za igranje...
Kakšna imena so vam pa bolj všeč? Pogosta, moderna, tuja, domača? Midva sva oba mnenja stara slovenska imena, da niso preveč pogosta in brez šumnikov.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.4.2010 12:40:42   
Anonimen
lidik----se še merkaš????če se ne jih dobiš po......

Monstera----upam,da ti čez dva dni lepo pokaže en debel plusek

pinkalonca-----user posted image user posted image user posted image za +

Arwenko----upam ,da sta vseeno kaj pridelala in se boš kmalu veselila

Witch-----držim pesti za +

pika555----user posted image za pregled,in srečno naprej

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.4.2010 12:45:04   
Anonimen
Ja imena za otročke...jaz imam tri slovenske imena,enega italijanskega in enega nemškega,samo se tadva nič ne slišita italijansko niti ne nemško,ampak pravijo drugi ,da izvirajo od tam in jim je blo že takoj sitno ,ko so slišali ime ,pa so rekli ja a nista mogla dat slovenskega imena?????user posted image

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.4.2010 13:25:40   
*Star*
Meni je pa prav vseeno kaj drugi pravijo, ampak po vsej verjetnosti ne bodo slovenska imena... pač tista mi lepše zvenijo.
Enega imava celo takega v ožjem izboru , ki ima C notri, izgovori se K... gledam pa tudi pogostost, nebi rada da ima v razredu še 4 sošolke/sošolce z enakim imenom, kot se je pri mojih sošolkah in sošolcih zgodilouser posted image  (=3 Špele in 3 Mihati). No potem smo jih po priimkih klicali, kaj pa češ user posted image . Sicer so mi pa lepa imena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.4.2010 13:26:44   
witch
anonimna bm user posted image user posted image user posted image za pet otročičkov user posted image super si, da vse zmoreš. Firbčno babo zanima koliko so stari user posted image tudi jaz si želim veliko družino s štirimi otroci user posted image upam, da nama bo uspelo user posted image
hvala za pesti user posted image

star tudi jaz nočem tega, da jih kličejo po priimkih user posted image mi ni všeč, pa še moj ima tak zanimiv priimek... zato pa bodo imeli bolj redka stara imena user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 19.4.2010 13:28:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.4.2010 13:35:18   
Arwenko
Joj, to je bila moja nočna mora ne...jaz sem Tina in smo bile v OŠ 2, pol v srednji pa kar 4. Čeprav mi je moje ime všeč, je bila pa ta pogostost zelo zoprna. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.4.2010 13:38:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: witch

anonimna bm user posted image user posted image user posted image za pet otročičkov user posted image super si, da vse zmoreš. Firbčno babo zanima koliko so stari user posted image tudi jaz si želim veliko družino s štirimi otroci user posted image upam, da nama bo uspelo user posted image
hvala za pesti user posted image

star tudi jaz nočem tega, da jih kličejo po priimkih user posted image mi ni všeč, pa še moj ima tak zanimiv priimek... zato pa bodo imeli bolj redka stara imena user posted image

od 16 let do najmlajšega ,ki je dve letiuser posted image

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.4.2010 13:46:09   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Joj, to je bila moja nočna mora ne...jaz sem Tina in smo bile v OŠ 2, pol v srednji pa kar 4. Čeprav mi je moje ime všeč, je bila pa ta pogostost zelo zoprna. 

Meni tudi lepo ime, pa pri nas so ble 3 v srednji šoliuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.4.2010 14:43:16   
witch
punce kje ste?? kaj a bomo barvali kaj ali nič? user posted image
anonimna bm user posted image user posted image res vsaka ti čast, da zmoreš od pubertntnika do dojenčka vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.