NATAŠA35
|
nax si mi prav boga res, ko mali ne spi...vem, da te ne morem potolažit z besedami, da bo sčasoma vse ok in dobro, samo vem kako je, ko ne spiš noč za nočjo....sem dala skozi pri prvemu, ti povem, da me je zlomilo, potem sem se začela basat z hrano in se nenormalno zredila...moj tudi ni nikoli slišal, da bi se mali drl, ker je večinoma ponoči delal, samo tiste par ur, ko je pa moral spat sem pa ga jaz nosila gor pa dol po sobi, da je lahko v miru spal ....vem, da je moževa babica rekla, ni važno, če ti ne spiš, važno da mož spi ...vse bo še ok... krti vse naj naj želim ti veliko prespanih noči sedaj in kasneje in naj ti hitro mine , da bo kmalu cartala svojo pikico mene dane spet zvija imam malo šibkejše popadke, tako da mislim, da bom kmalu letela v P , če ne danes, me bo pa jutri po pregledu poslala, samo ne bom mogla takoj iti, ker imata starejša dva nastope, eden dela izpit za karate, drugi nastopa v zboru , pa še k mami jih moram odpeljat, vsaj najmlajšega, potem pa lahko grem...danes še par stvari uredim, včeraj sem prekuhala flaške in dudike, pa naštimala mojmu na previjalko kaj mora prinesti v P, ko bova šla domov, tako da lažje diham... cojka prostor se vedno najde, čeprav moraš kar nekaj časa iskati...pred P pa lahko samo tvoj pripelje avto, da vaju da notri, potem pa mora odpeljati, ker je to mesto rezervirano za rešilce, ki morajo imeti prossto pot...malo naprej predno zaviješ na glavno cesto, je na desni strani plačljiv parkirni prostor, kjer se da vedno parkirat - za gostilno