Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 9:37:14
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 9:58:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leni še zane en velik kos aja, pa dober dan
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:02:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! danes sem imela zobarja in mi je kar dva zoba zrihtala.Je imela ravno čas,jaz pa voljo .prvi me ni nič bolel,le plombo je zamenjala,pod drugo plombo pa se je karies nabral,tako da je bilo nujnoo za zamenjati. super, da si dobro opravila. To opravilo je meni najmanj ljubo Avto imamo sedaj zrihtan in je sklopka tako mehka Danes sem oba avta generalno spucala,saj sta zadnjič otroka jedla žemljo v avtu in je bilo joj Tudi pri nas je polno drobtin in druge šare, tako, da dobrodošla tudi k mani...sesalec in krpo pripravim jaz Sem pa zelo vesela,ker se je končno malo ogrelo in ne rabimo več toliko elektrike,sedaj bomo tudi prali manjkrat,ker je večji boben.Položnice za elektriko je še 1x manj,kot je bilo prej Kasso in Style...tudi jaz sem stroške zmanjšala na minimum.Glede na to,da delam v trgovini,sem prej vsak dan kaj nosila domov.Sedaj pa grem 1x na teden,10 dni v trgovino,nabavim,kar rabimo in potem nucamo tisto,kar imamo.Prej sem pa vedno še kaj dodatno kupovala Tudi mi gremo 1x na teden ali 10dni v trgovino in nabavimo, ker smo z eno plačo res malce omejeni, amapk guramo SS...kaj je novega? Lepe novice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:28:27
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat. Povzetek od včeraj: - najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljka Jaz bi tudi šla. - Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec - imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit - naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap. Da vidim, če bo sedaj šlo sporočilo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:29:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leni Jaz bi z veseljem, ker imam danes god , ampak je to skregano s montignacovo prehrano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:32:09
|
|
|
|
hijenca
|
kasso eno vprašanje imam. Ti si peljala avto na optiko, koliko je stala optika, ker jaz peljem jutri avto na optiko. Pa pozabla sem napisat, da sem zadnjič z enim dedom priletela skupaj na ovinku in je ogledalo šlo, sedaj že en teden čakam na ogledalo in so ga celo že dobili in pobarvali, mi ga bodo jutri zmontirali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:45:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo njami! torta zgleda odlično!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:48:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat. Povzetek od včeraj: - najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljka Jaz bi tudi šla. - Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec ja, ta trma mi je zelo poznana. je tudi naša ta pravi bikec! - imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit to pa imamo mi HB srečo! že trkam. spat hodi okrog 20., 20.30 ure brez posebnega upiranja - naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap. ja, opremljanje hiške šele nanese upam, da pridete čim ceneje skoz! Da vidim, če bo sedaj šlo sporočilo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:50:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leni Jaz bi z veseljem, ker imam danes god , ampak je to skregano s montignacovo prehrano. vse najboljše za god! kako ti/vam gre montignac? se že pozna, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:52:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca kasso eno vprašanje imam. Ti si peljala avto na optiko, koliko je stala optika, ker jaz peljem jutri avto na optiko. Pa pozabla sem napisat, da sem zadnjič z enim dedom priletela skupaj na ovinku in je ogledalo šlo, sedaj že en teden čakam na ogledalo in so ga celo že dobili in pobarvali, mi ga bodo jutri zmontirali. oj, sploh še nisem šla moram poklicat, pa ti javim. Pa vse najboljše
< Sporočilo je popravil kasso -- 15.4.2010 10:53:11 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:54:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca - Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec - imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit ja naj te potolažim, da je tud pri nas tako, Nejc ima tolk energije, da ne morem verjet, jst ga dam ob 21h spat, ampak včasih zaspi po 15 minutah , včasih pa bedi do 22 h...zjutri ga pa komaj zbudim za vrtec..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:54:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leni MMMMMMMMMMM NESRAMNO DOBRO ZGLEDAA .....NJAMI .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 10:57:52
|
|
|
|
kasso
|
hijenca, ravnokar poklicala...optika pride na AMZS 40 eur, dobro da si me spomnila Sem se naročila za jutri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 18:20:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat. Povzetek od včeraj: - najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljka Jaz bi tudi šla. - Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec O poznam jst to. Ampak sm tud jst bikec in ne popustiva. Ma pa neki po meni moj karakter in trmo (tko moj pravi + jst potrdim ). - imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit Jp, pr nas je obup s spanjem zvečer in ga kr probam spravt v posteljo okrog 20h in pol traja 1h al pa še več da zaspi, sam morem bit zdraven v sobi ko on zaspi. Drgač pa bi on bil buden dolgo in non stop gledal Nodija , da se ti zrola.Včasih ma tašča zjutraj mal problemov za zbujanje, drgač pa med vikendi vsatane okrog 7h. - naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap. O joj. Jst k sm kupovala ploščice sm gledala, da so ble kakšne k so ble mi všeč (barva) in v akciji. Da vidim, če bo sedaj šlo sporočilo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.4.2010 18:20:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte? Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo O njami, njami...pošl mi košček ali dva....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 8:04:04
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Ste se naspali? Jaz sem se po celem tednu.Včeraj zvečer sva z nazdravila,ker sva spet imela obletnico,tako da sem po vinu zaspala kot dojenček. Tale sonček moram danes izkoristiti in posteljnino oprati. SS...še vedno ne vem,kakšna je bila vesela novica kasso..ti kar pripelji avto.Bomo pa še eno debato udarili. Upam,da bom jutri delala zjutraj,da gremo popoldne v nabavo po laminat za nejčevo sobo.počasi jo bo treba zrihtati,saj gre naslednje leto v šolo,pa sedaj še imamodenar,drugo leto pa vprašanje .No,drug teden dobimo že regres in bo kar lep znesek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 8:50:42
|
|
|
|
suzy85
|
tilči eno vprašanje! glede tiste trgovine v celju, ko si zadnjič dala link - lahko tam nakupuje vsak ali je potrebno imeti kakšno posebno kartico ali biti član česa? imava namen iti pogledat, ker ima jutri piknik s sodelavci, pa je treba kar nekaj stvari nabavit drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 8:57:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tilči eno vprašanje! glede tiste trgovine v celju, ko si zadnjič dala link - lahko tam nakupuje vsak ali je potrebno imeti kakšno posebno kartico ali biti član česa? imava namen iti pogledat, ker ima jutri piknik s sodelavci, pa je treba kar nekaj stvari nabavit drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje tam lahko kupuje vsak.ne rabiš nobene kartice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 9:10:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tale sonček moram danes izkoristiti in posteljnino oprati. ] Tudi moja se pere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 9:11:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje to bo najbrž zelooo zanimiv žur ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 10:09:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje to bo najbrž zelooo zanimiv žur ... ja suzy kr pripravi se..ziher te bodo fejst krstile:)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 12:56:36
|
|
|
|
style
|
DAN Kak smo kaj? Mi smo HB zdaj OK, le miška ni imela ležji prehlad učka, bilo je kar hudo, saj smo celo k dežurnemu zd. morali it . Dobili smo kapljice, pa valda po teh je bilo še huje, tako da smo prenehali z vsemi kemikalijami in zdaj je OK. Danes valda še ni smela v vrtec, tako da sem jaz še danes na BOL , ampak ker me kar glava zaboli koliko dela me čaka, bom danes popoldne šla malo podelat, AT bo pa babi počuvala Kaj se tu dogaja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 12:57:33
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala hojla IN KDO SE SKRIVA ZA MAČKICAMALA? In smo ugotovili kdo je to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 13:00:13
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila vesela . ojla bejbika sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z , ker moj dela in nimam varstva? SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.4.2010 13:01:16
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje to bo najbrž zelooo zanimiv žur ... ja suzy kr pripravi se..ziher te bodo fejst krstile:) WAUUUUUUUU le sporoči kaj so ti pripravilie
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?