|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
15.4.2010 9:37:14   
kasso
Dobro jutrouser posted image user posted image

Boste za zajtrk en košček moje ravnokar narejene jagodne torte?
user posted image

Če niste zainteresirane, pa nič. Bo zame več ostalo user posted image

oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leniuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
15.4.2010 9:58:37   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image

oj tilči, a prideš še moj avto spucat? Mi smo pa za to opravilo ekstra leniuser posted image

še zane en velik kos user posted image

aja, pa dober dan user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
15.4.2010 10:02:11   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pa dober dan!

danes sem imela zobarja in mi je kar dva zoba zrihtala.Je imela ravno čas,jaz pa voljouser posted image .prvi me ni nič bolel,le plombo je zamenjala,pod drugo plombo pa se je karies nabral,tako da je bilo nujnoo za zamenjati.

user posted image user posted image user posted image super, da si dobro opravila. To opravilo je meni najmanj ljubo

Avto imamo sedaj zrihtan in je sklopka tako mehkauser posted image Danes sem oba avta generalno spucala,saj sta zadnjič otroka jedla žemljo v avtu in je bilo joj user posted image

Tudi pri nas je polno drobtin in druge šare, tako, da dobrodošla tudi k mani...sesalec in krpo pripravim jaz user posted image

Sem pa zelo vesela,ker se je končno malo ogrelo in ne rabimo več toliko elektrike,sedaj bomo tudi prali manjkrat,ker je večji boben.Položnice za elektriko je še 1x manj,kot je bilo prejuser posted image

Kasso in Style...tudi jaz sem stroške zmanjšala na minimum.Glede na to,da delam v trgovini,sem prej vsak dan kaj nosila domov.Sedaj pa grem 1x na teden,10 dni v trgovino,nabavim,kar rabimo in potem nucamo tisto,kar imamo.Prej sem pa vedno še kaj dodatno kupovala

Tudi mi gremo 1x na teden ali 10dni v trgovino in nabavimo, ker smo z eno plačo res malce omejeni, amapk guramo user posted image

SS...kaj je novega?

Lepe novice user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
15.4.2010 10:28:27   
hijenca
Dobro jutro!

Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat.

Povzetek od včeraj:

- najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljkauser posted image user posted image Jaz bi tudi šla.

- Videk je zdrav, ampak trmast pa tako, da se mi že meša, pravi bikec
- imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit

- naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap.

Da vidim, če bo sedaj šlo sporočilo skozi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
15.4.2010 10:29:45   
hijenca

user posted image

Jaz bi z veseljem, ker imam danes goduser posted image user posted image , ampak je to skregano s montignacovo prehrano. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
15.4.2010 10:32:09   
hijenca
kasso eno vprašanje imam. Ti si peljala avto na optiko, koliko je stala optika, ker jaz peljem jutri avto na optiko. Pa pozabla sem napisat, da sem zadnjič z enim dedom priletela skupaj na ovinku in je ogledalo šlo, sedaj že en teden čakam na ogledalo in so ga celo že dobili in pobarvali, mi ga bodo jutri zmontirali.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
15.4.2010 10:45:53   
suzy85

user posted image

njami! torta zgleda odlično! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
15.4.2010 10:48:21   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Sem včeraj napisala sporočilo, pa je napisalo error, pa se mi ni dalo več pisat.

Povzetek od včeraj:

- najin ati je šel v torek v Kanado in sma z Videkom sama do ponedeljkauser posted image user posted image Jaz bi tudi šla.
user posted image user posted image user posted image

ja, ta trma mi je zelo poznana. je tudi naša ta pravi bikec! user posted image
- imamo pa težave zvečer, ko je treba spat, če bi bilo po Videkovo, bi hodil spat ob 23h, sem pa ga sedaj že dva dni uspela spat spravit ob 21h, posledično pa ga seveda zjutraj ne morem zbudit. Sedaj ko sem doma izkorišča in vstaja ob 8.15, pa še to, ga moram zbudit
to pa imamo mi HB srečo! že trkam. spat hodi okrog 20., 20.30 ure brez posebnega upiranja

- naša hiška napreduje, smo kupili ploščice za wc za goste, pa me je skoraj kap, da za wc velik 2x1,5 metra daš 300 evrov za ploščice, pa sma vzela nek srednji cenovni razred, nekatere ploščice so preko 60 € na kvadratni meter, bolano. Ko bomo za našo veliko kopalnico kupovali, me bo pa res kap.
ja, opremljanje hiške šele nanese user posted image upam, da pridete čim ceneje skoz!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
15.4.2010 10:50:15   
suzy85

user posted image

Jaz bi z veseljem, ker imam danes goduser posted image user posted image , ampak je to skregano s montignacovo prehrano. user posted image

vse najboljše za god! user posted image

kako ti/vam gre montignac? se že pozna, ne?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
15.4.2010 10:52:48   
kasso

kasso eno vprašanje imam. Ti si peljala avto na optiko, koliko je stala optika, ker jaz peljem jutri avto na optiko. Pa pozabla sem napisat, da sem zadnjič z enim dedom priletela skupaj na ovinku in je ogledalo šlo, sedaj že en teden čakam na ogledalo in so ga celo že dobili in pobarvali, mi ga bodo jutri zmontirali.

oj, sploh še nisem šla user posted image moram poklicat, pa ti javim.

Pa vse najboljše user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 15.4.2010 10:53:11 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
15.4.2010 10:54:21   
jana81

ja naj te potolažim, da je tud pri nas tako, Nejc ima tolk energije, da ne morem verjet, jst ga dam ob 21h spat, ampak včasih zaspi po 15 minutah , včasih pa bedi do 22 h...zjutri ga pa komaj zbudim za vrtec..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
15.4.2010 10:54:24   
jana81

user posted image

MMMMMMMMMMM NESRAMNO DOBRO ZGLEDAA .....NJAMI .....

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
15.4.2010 10:57:52   
kasso
hijenca, ravnokar poklicala...optika pride na AMZS 40 eur, dobro da si me spomnila user posted image Sem se naročila za jutri.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.4.2010 18:20:08   
Srčekgirll

Dobro jutro!

Povzetek od včeraj:

O poznam jst to. Ampak sm tud jst bikec in ne popustiva. Ma pa neki po meni moj karakter in trmo (tko moj pravi + jst potrdimuser posted image ).
Jp, pr nas je obup s spanjem zvečer in ga kr probam spravt v posteljo okrog 20h in pol traja 1h al pa še več da zaspi, sam morem bit zdraven v sobi ko on zaspi. Drgač pa bi on bil buden dolgo in non stop gledal Nodijauser posted image , da se ti zrola.Včasih ma tašča zjutraj mal problemov za zbujanje, drgač pa med vikendi vsatane okrog 7h.

user posted image O joj. Jst k sm kupovala ploščice sm gledala, da so ble kakšne k so ble mi všeč (barva) in v akciji.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.4.2010 18:20:54   
Srčekgirll

user posted image

O njami, njami...pošl mi košček ali dva....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
16.4.2010 8:04:04   
tilči
Dobro jutro!

Ste se naspali? Jaz sem se po celem tednu.Včeraj zvečer sva z user posted image  nazdravila,ker sva spet imela obletnico,tako da sem po vinu zaspala kot dojenček.user posted image
Tale sonček moram danes izkoristiti in posteljnino oprati.

SS...še vedno ne vem,kakšna je bila vesela novicauser posted image
kasso..ti kar pripelji avto.Bomo pa še eno debato udarili.

Upam,da bom jutri delala zjutraj,da gremo popoldne v nabavo po laminat za nejčevo sobo.počasi jo bo treba zrihtati,saj gre naslednje leto v šolo,pa sedaj še imamodenar,drugo leto pa vprašanjeuser posted image .No,drug teden dobimo že regres in bo kar lep znesekuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.4.2010 8:50:42   
suzy85
tilči eno vprašanje! glede tiste trgovine v celju, ko si zadnjič dala link - lahko tam nakupuje vsak ali je potrebno imeti kakšno posebno kartico ali biti član česa? imava namen iti pogledat, ker ima user posted image jutri piknik s sodelavci, pa je treba kar nekaj stvari nabavit

drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.4.2010 8:57:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tilči eno vprašanje! glede tiste trgovine v celju, ko si zadnjič dala link - lahko tam nakupuje vsak ali je potrebno imeti kakšno posebno kartico ali biti član česa? imava namen iti pogledat, ker ima user posted image jutri piknik s sodelavci, pa je treba kar nekaj stvari nabavit

drugo soboto pa imamo fantovščino in dekliščino! komaj čakam, čeprav me je po eni strani kar malo strah, ker mislim, da mi kolegice pripravljajo res pester program. si moram baje že dopoldan rezervirat malo časa zanje user posted image

tam lahko kupuje vsak.ne rabiš nobene kartice

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.4.2010 9:10:21   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tale sonček moram danes izkoristiti in posteljnino oprati.
]

Tudi moja se pere user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.4.2010 9:11:22   
kasso

user posted image to bo najbrž zelooo zanimiv žur user posted image ...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.4.2010 10:09:57   
jana81

ja suzy kr pripravi se..ziher te bodo fejst krstile:)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.4.2010 12:56:36   
style
DANuser posted image

Kak smo kaj?

Mi smo HB zdaj OK, le miška ni imela ležji prehlad učka, bilo je kar hudo, saj smo celo k dežurnemu zd. morali ituser posted image . Dobili smo kapljice, pa valda po teh je bilo še huje, tako da smo prenehali z vsemi kemikalijami in zdaj je OK. Danes valda še ni smela v vrtec, tako da sem jaz še danes na BOLuser posted image , ampak ker me kar glava zaboli koliko dela me čaka, bom danes popoldne šla malo podelat, AT bo pa babi počuvalauser posted image

Kaj se tu dogaja?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.4.2010 12:57:33   
style
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

hojlauser posted image user posted image

IN KDO SE SKRIVA ZA MAČKICAMALA?

In smo ugotovili kdo je to?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.4.2010 13:00:13   
style
IZVIRNO SPOROČILO: tally

style lahko komot pridete(kasso, estrella, pa še katera .....) kakšen vikend na koffi, bi bila veselauser posted image .

ojla bejbikauser posted image

sve se z Estrello neki menile za jutri dopoldan? Samo a bi bilo OK če bi prišle z user posted image , ker moj dela in nimam varstva?

SG: naslednja si pa ti, oblubimmmmmmuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.4.2010 13:01:16   
style
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja suzy kr pripravi se..ziher te bodo fejst krstile:)

WAUUUUUUUU le sporoči kaj so ti pripravilieuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?