|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
17.4.2010 9:20:34   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, NS 14.5.10, Ljubljana user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10
- novemberska, NP 19.4.10
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, NS 19.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , NS 22.4.10, Domžale user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 23.4.10 Štajerskauser posted image

4.11.10
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.5.10, NS 22.4.10 user posted image   

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10, NS 23.4.10user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, NS 29.4.10, Štajerska user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 23.4.10, Maribor user posted image  

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.4.10, Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 20.4.10 user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NS 4.5.10, Ljubljanauser posted image

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, NS 12.5.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, NS 13.5.10, Celje user posted image
- ajne1, 3user posted image , 2user posted image

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek, NP 1.6.10, NS 5.5.10

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

25.11.10
- pildek, 33, 3user posted image , 2user posted image , NP 21.4.10 user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NS 20.5.10user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 55

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.4.2010 9:21:31 >

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.4.2010 9:33:28   
aleunam
Renesme**, čestitke za poroko! user posted image user posted image user posted image

Ajne1, dobrodošla med nami... Ti se kar vključi v pogovor. Pa še kak podatek nam podaj za seznamček. user posted image

Ort02, a nisi ti že v trinajstem tednu? Si sedaj dopolnila 11. ali 12. tednov?

Pregledi ta teden (od 19.4.-23.4.):
- Ponedeljek, 19.4.:
novemberska, aleunam (NS), eruvande, mateja81
- Torek, 20.4.: ikin
- Sreda, 21.4.: pildek
- Četrtek, 22.4.: lottyka (NS), daya (NS), tejci1981, bostina
- Petek, 23.4.: tory78 (NS), renesme** (NS), bela01 (NP in NS), nadinne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.4.2010 10:04:25   
daya
Živjo!

Lottyka ali imaš ti v četretek nuhalno v Dravljah? Ne vem če sem si prav zapomnila, no če jo imaš se bova mogoče srečali, jaz jo imam ob petih popoldan, ob kateri uri pa ti?

Meni je še vedno ful slabo, pa glava me boli že 3 dni, pa ne vem kako naj si pomagam. Sem čisto sesuta. Bi kar bolj počivala.

Trebušček pa vsak dan bolj raste, moram malo mojega spomnit, da mi ga slika, ker je potem to tako lep spomin, sem se v prejšnji nosečnosti vsak mesec slikala in sem videla kako raste, je res prav lepo potem pogledat slikce, drugače tako hitro pozabiš kako je bilo.

Lp,

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.4.2010 10:16:18   
emma83
Pozdravljene nosečke, meni se zdi, da se moje slabosti počasi zmanjšujejo, počutje je čez dan krasno, zvečer pa malo slabše.

čirimbara in alna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden sem si kupila nosečniške kavbojke v Kepci, zakon!!! Nič ne tišči, zateguje. Enkratno. Jaz imam pa še 9 dni do nuhalne, joj kako se že veselim. 
aleunam nosečke ne smemo aspirina jemati, me je v lekarni na to opozorila, ko sem ga mojemu user posted image kupovala, lahko pa navaden lekadol in pa seveda veliko tekočine spiti. Če pa sumiš, da imaš kaj bakterijskega (angina), pa kar k zdravniku pa boš dobila antibiotike, baje da včasih naša bolezen huje vpliva na plod kot pa zdravila.

Lep vikend vsem.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 17.4.2010 10:17:21 >

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.4.2010 10:50:48   
Soncchhek
Oj !

kako lep sonček je zunaj !!!
jaz sem se pa ponoči zbudila v bolečinah nad zobom-dlesni in sem se ful ustrašila kaj dogaja.....potem pa vidim da sta se mi naredili dve afti na dlesni. Jih nisem imela že par let.

Emma o verjamem, da so nosečka hlače d best ! Sem jih že poskusila in vsa tista elastika okrog pasu  je božanska !!!user posted image

Moja slabost gre pa takole, dopoldne je kriza, sem ugotovila da ne smem mleka&mlečnih izdelkov dopoldne, in proti večeru pojenja... čeprav mi je pa še vedno slabo....tudi ponoči če se zbudim....Komaj čakam da mine slabost.

Jaz tudi že odštevam dni do NS, pa je še malo več kot 2 tedna.
Sem si pa pogledala nekaj knjigic o nosečnosti, razvoju bebice in je prav zanimivo kako rastejo.
Kupila sem si tudi revijo Nosečnica.
Nič več čvek revij, zdaj samo še nosečnica pa mami pa dojenček pa tako naprejuser posted image .

Pogrešam pa pit domač bezgov sok oz. " šabeso ", sem zasledila na internetu da baje ni priporočljiv za nosečnice.

Lep vikend !!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 17.4.2010 10:51:23 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.4.2010 10:55:59   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
aleunam nosečke ne smemo aspirina jemati, me je v lekarni na to opozorila, ko sem ga mojemu user posted image kupovala, lahko pa navaden lekadol in pa seveda veliko tekočine spiti. Če pa sumiš, da imaš kaj bakterijskega (angina), pa kar k zdravniku pa boš dobila antibiotike, baje da včasih naša bolezen huje vpliva na plod kot pa zdravila.

Hvala za informacije in nasvet. Če bo huje, grem vsekakor k zdravniku. Sicer pa se bom poskušala čim bolj naravno pozdraviti (čaj, med, limona, spanec...), ker mi tablete niso najbolj po godu. Še elevit mi gre stežka po grlu. user posted image  No, če pa bi bil kak močnejši glavobol, pa vzamem lekadol.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.4.2010 13:30:13   
nadinne
čirimbara en veeeelik user posted image

Vidm da ste že kar pridne s kupovanjem nosečniških hlač user posted image No saj verjetno tudi mene to čaka čez par tednov...sedaj komaj zaključujem 9 teden...verjetno enkrat po nuhalni bom pa že mogla tudi jaz v nakupe. Tisto majčko pridem novembra si bom pa tudi jaz definitivno nabavila...so mo tok originalne user posted image

Ta teden pa vidim da bo kar pestro s pregledi...veliko vas ima že nuhalno...se vivi da vas je večina v prvi polovici novembra...me na repu bomo pa mogle še malo počakat user posted image Tako lepo je brati kaj vse doživite na pregledih...komaj čakam poročila user posted image

Midva z dragim sva pa danes končno začela montirat še zgornje elemente v najini kuhinjci...še malo pa bo gotova...jo delava po kosih že od poletja...ja kaj češ, je treba sproti denar nabirat user posted image Do novembra bo sigurno nared user posted image

In kako kaj koristite te lepe dni? Jaz moram na žalost tičati notri...občudujem kako vse cveti samo skozi šipo user posted image Bo treba potrpet...za pikico mojo user posted image

Lepo soboto vsem!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.4.2010 14:05:07   
lottyka
Prav lep pozdrav vsem,

daya jaz sem imela nuhalno sedaj v sredo. Tako da je sedaj nimam, sem odpovedala potem, ker dveh pa en rabim. Drugače bi se pa verjetno srečali ja, sem imela uro ob 16.30h. Za seznam naslednji pregled NP 10.5.. Sem že enkrat napisala pa se je verjetno zgubilo.

Nič grem malo na sončka,dokler je še. Lep dan vsem, pa izkoristite sončka.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.4.2010 14:06:52   
lottyka
Čirmbara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti da čimprej ugledaš ponovno plusek. 

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.4.2010 14:09:05   
lottyka
Joj se vidi da sem noseča pa še z glavobolom povrh. NP je vredu napisan, sam nuhalne nimam. Zdej pa res grem mal možgane preluftat, ker kot kaže rabijo mal kisika user posted image .

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.4.2010 18:16:45   
majabar
orto2, PDP imava na isti dan in sva že v 13. tedno, ima aleunam pravuser posted image .
Pri meni piše NP 14.5., NS sem pa že imela 14.4., zato prosim, da to zbrišeš. In vesela bi bila, če napišeš zraven, da pričakujeva punčko:).
Danes smo lepo praznovali moj rojstni dan s piknikom, žarom in morsko pojedino. Sem pa kar polna energije, sem zjutraj na tešče pretekla 2,5km, zdaj po pikniku pa še 2,5km. Očitno je res 2. trimesečje tisto, v katerem bomo polne energije. Meni sicer manjka še 5 dni do tam.
Mi je bilo pa danes res všeč, ko sem videla toliko ljudi na čistilni akcijiuser posted image !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.4.2010 18:57:04   
Soncchhek
majabar pa ti si itaq hiperaktivna !!!!user posted image
jaz upam da je res konec prvega trimesečja konec slabosti itd.....jaz imam vso hrano cel čas " v grlu" kot da bi hotela ven....bljak...
pa še vedno ima vsa hrana enak okus....sladko.....vse je - sladko...meso sladko...solata sladka....kruh sladek....voda itaq sladka

punce, kako pa preganjate utrujenost? meni se popoldne tako drema...da bi lahko kar spala spala.....ob 20h zvečer ali prej sem pa že čisto out...
Pišem diplomsko in je ful moteče ker se mi tako drema zraven user posted image ....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.4.2010 19:29:08   
majabar
Soncchek, po PDP si dobre 3 tedne za mano. Pred tremi tedni sem bila jaz veliko bolj utrujena kot danes. Res je v zadnjih 8 dneh velik napredek, torej od dneva, ko sem vstopila v 12. teden. Vem, da je vsaka nosečnost drugačna, ampak upam, da bo šlo tudi tebi kmalu na boljše. Je bilo pa pri meni tako, da mi je bilo zelo slabo in sem jedla zelo malo, posledica pa je bila, da sem bila seveda brez energije. Ko sem to ugotovila, sem začela jesti več. Trenutke, ko mi je bilo manj slabo, sem izkoristila, da sem dala kaj v usta. Nekaj časa je bilo kar težko, a sem tako dobila več energije in se res počutila boljše. Včeraj zvečer mi je bilo recimo zelo slabo, zdaj tudi malo, a sem se čez dan počutila dobro in zaužila dovolj kalorij, da bi šla zdaj preteč še kakšen kilometer:).

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.4.2010 9:39:42   
Soncchhek
majabar super !!!!

ja jaz se ful trudim s hrano, že zaradi tega ker sem v preteklih tednih na račun bruhanja igubila 7 kg ....jaz jem skoraj vsako uro....ampak po grižljajih in žličkah....par žličk tega....četrt jabolke....pol kosa kruha ipd... seveda se z vsem moram prisilit ker diši mi ne popolnoma nič.
mi je jasno ja, da telo mora dobit hrano in četudi je slabost,moramo jest.
tudi ko sem izbruhala obrok....sem čez par minut šla jest šeenkrat user posted image .

ja tudi jaz komaj čakam več energije.

nadinne ti imaš tudi probleme s cvetnim prahom? tudi jaz . imam alergijsko astmo in trenutno sem sfurala 2 meseca brez zdravil.... ampak včeraj pa sem sedela zunaj na sončku pol urce, res je da vse okrog hiše cveti na polno in zvečer sem smrkala in malce težje zadihala, pa še po grlu me je srbelo ( kar pomeni da so se začele navzkrižne alergije na hrano....in to so pri meni predvsem jabolka)... ja težko bo opazovat sonček iz hiše, ampak kot si rekla, vse za naše pikice.... jaz imam težave ponavadi april-maj, junija se umiri.
Sicer pa danes je dežek, po dežju pa nam je dovoljeno šepaše se gibat, tako da jaz si bom privoščila kratek sprehod.

lep dan vsem skupaj!!!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.4.2010 10:00:42   
4mybaby
Dobro jutro trebuščki user posted image ! Zdaj se nam pa že počasi pozna,kaj?user posted image

Kako ste danes? Proti današnjemu vremenu se borim tako,da čim manj gledam ven...user posted image

majabar
,soncchek: se spomnem,ko sem bila jaz tako utrujena in brez energije.In to je trajalo ves mesec!Prišla (se privlekla) domov,naredila za jest in potem v vodoraven položaj!Zaspala na mestu!Si nisem predstavljala,kako bi bilo še z enim malim živahnim...Ravno tako so bile slabosti najhujše okoli drugega meseca,potem so popustile.Na srečo brez resnega bruhanja.Sem se tolažila,da sem tako dolgo čakala na te znake,da sem zdaj lahko veselauser posted image
lottyka,daya : upam,da je vajin glavobol že bolje...
alenaum : hvala,da tako lepo dopolnjuješ naš seznam!!user posted image Je tvoj prehlad že kaj bolje? Ja kar kriza,ko je samo Lekadol dovoljen,pa še ta le na max.6-8 ur.Drži se.Mene najbolj jezi,če sem prehlajena poleti.Kdo je prehlajen v vročini???
reneseme**: čestitke še iz moje strani!! Tudi naju še to čaka letos! To bo luštno!!!!
ajne1 : dobrodošla!
čirimbara : user posted image Ti želim čimprej zopet plusek in veliko zdravja.
Moj že nakupuje otroška oblačilca in copatke.Prav luštno ga je videt,ko ga tako razganja!Se mi kar milo stori pri srcu.Kako olajšanje je imeti takega partnerja!user posted image user posted image

Želim vam prijetno nedeljo in uspešen začetek novega tedna!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.4.2010 10:13:52   
malajka84
Jutro punce!
čirimbara...upam, da čimprej ugledaš nov plusek.user posted image user posted image
reneseme**..čestitam tud jaz:)user posted image user posted image

Vsem, ki ste že opravile nuhalno user posted image user posted image , jst se bom pa u četrtek naročla po 2.pregledu. Zdej sem začela 11.teden tak da mi je vsak dan bolše.:)
Tud trebušček se mi že pozna, mi moj pravi, da sem malo ampak lepo zaobljena:) hehe Pa sej prav, sm vesela, d je vesel, pa vidi spremembe na meni.:) Učer sem si v H&M kupla nosečniške hlače, so mel neko znižanje, sem dala 19€, pa so mi prou super.:) Sm trofla:)

Drugače pa slabosti jenjajo, no zjutraj je kr kriza, pa ponavad potem sledi bruhanje potem je pa čez dan mir...tak da mislim, da so tisti dnevi slabosti-ta hudi:) mimo:)

Kako pa kaj ve, kaj počnete v tem "lepem" nedeljskem dnevu?

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.4.2010 10:16:53   
nadinne
soncchhek, ma jaz imam težave s čimer hočeš...alergije imam od aprila do septembra, čeprav največkrat se umiri julija, tako da takrat zdržim tudi brez zdravil. Jaz zdravila jemljem, ker drugače ne zdržim...nos se mi čisto zamaši, kiham kot zmešana, srbi vse od nosu ust grla oči...še gledat ne morem...če uporablljam pršilo za nos pa se stanje izboljša 99%...itak bi mogla porabljat polno dozo, a zaradi moje pikice uporabljam le vzdrževalno, torej najmanjšo možno...zato sem tudi več ali manj skoz notri čez dan...tudi zračim ne...no danes pa lahko dobro zajamem zrak tudi zunaj user posted image Tudi sprehod po dežju mi ne uide!
Sem pa seveda alergična tudi na hrano kot posledica...najbolj seveda jabolka, hruške, breskve, nektarine, češnje kivi in v večjih količinah še ananas, pa še kaj bi se našlo, pa velika večina zelenjave! Kar seveda nujno vodi v uživanje vitaminskih dodatkov. Ja takle mamo mi user posted image Se je pač treba naučiti živeti s tem...najbolj mi je zoprno to, da bo verjetno moja pikica to podedovala...vsaj zdravnica mi je rekla da so alergije dedne user posted image

Nič, uživajte v deževni nedelji...jaz obožujem dež user posted image

(odgovor članu 4mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.4.2010 10:32:28   
Soncchhek
nadinne, mene zaenkrat srbi po grlu samo od jabolk, ampak če si skuham kompot je ok. Tudi jaz bom morala letošnjo pomlad preživet v hiši. čeprav sem itaq do sedaj morala zaradi krčev en mesec počivat in sem šla res samo okrog hiše....se usedla na klopco in to je to. pa malce težje zadiham že od včeraj, pa imam za to ventulin, ampak še ni krize..
Kako si pa ti olajšaš dihanje? Jaz sem imela prej berodoal, zdaj sem dobila ventulin.
Glede dedovanja teh alergij je takole, velika verjetnost je da podeduje, lahko pa da ne.
ja res je prejšnja leta smo si dale pršila v nos, kapljice v očke pa tabletke proti alergiji, pa sem bila jaz k nova oz. me ni nič oviralo pri vsakdanu....letos pa....sem raje doma zaprta....tako pač je.

ja meni se tudi zdi da je počasi že čas za nosečniške hlače, čeprav meni so od prej še vse ok, zaradi hujšanja, ampak mi pa niso več udobne....tam okrog pasu.....je najboljša trenerka pa nekaj ohlapnega.....me pa ful motijo spodnje hlačke, najraje bi bila brez .....user posted image . pa eno št. večji modrc rabim.....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.4.2010 10:48:10   
lottyka
Prav lep pozdrav souser posted image ,

reneseme** tudi od mene čestitke. To je res nekaj najlepšega. Jaz imam še zelo sveže spomine na svojo poroko in se še vedno kar topim ko kdo omeni poroko.  Pa kakšno slikico nam pokaži pol user posted image .

naddine ja možno je da so alergije dedne. Sicer ni rečeno da bo imela isto kot ti. Pri nas smo od 5 članov ožje družine 4 alergiki, od tega imamo 3 na laktozo, pa še vsak nekaj zraven. Jaz nisem imela nobenih do nekje 20 leta, potem se je pa začel, po vsakih antibiotikih sem dobila 1. Sedaj pa tako kot ti mi je prepovedano da ne smem. oz lahko v manjših količinah nekje 70% vse hrane. Čeprav pri nas nimamo ravno hudih alergij, ki bi vplivale na dihanje, bolj netolerance na hrano s koprivnico in črevesnimi težavami. Edino moj ima pravo alregijo na čebele, ko ima nekje pol ure časa da pride do zdravnika in inekcije. Tako da verjetno bo tudi najina pikica imela kaj. Tako da tudi jaz prisegam na vitaminske dodatke, ker s tako okrnjeno prehrano težko da vneseš vse potrebno.

majabar super da lahko že tečeš. Čeprav je verjetno res, da se že bolje počutiš. Tudi jaz čutim da počasi dobivam energijo nazaj. Še da se rešim glavobolov pa sem zmagala.

Uživajte v deževni nedelji.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.4.2010 20:04:52   
D0aisy
Vidim, da nas je kar nekaj, ki se letos poročimo, čestitke Reneseme in 4mybaby. 4mybaby kdaj pa tebe čaka srečni dogodek, mene čez približno mesec dni. Ravno razmišljam, če se mi bo trebuh že kaj poznal. Zaenkrat imam večji, ampak le napihnjen trebuh in upam, da bo napihnjenost splahnela.
Kar se tiče slabosti, jih jaz že skoraj nimam več, pa tudi prej niti enkrat ni bilo tako hudo, da bi bruhala, imam pa slabšo prebavo odkar sem noseča. Pravega recepta za to tegobo zaenkrat še nisem uspela najdit, bom pa preizkusila vaše predloge.

Lepe zadnje urice vikenda vam želim.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.4.2010 20:05:49   
Renesme**
Hvala vsem za čestitke, še malo pa bo, si kar ne morem predstavljat....bova pa naredila samo za ožjo družino, toliko da bo uradno...komaj čakam, potem pa tisti malo manj prijetni del spreminjanja dokumentov....

mi smo bili včeraj na pikniku pri kolegici, ki je diplomirala in je tamala tako uživala. Ima ponije in to bi jih skoz božala, futrala, pa sploh se jih ni bala, ga je prijela za gobec in mu hotela na silo dati jestuser posted image , pa mal je jahala...vglavnem 4 ure so minile kot bi mignil.

Nosečnost in še en otrok- kako preživetiuser posted image , tako da je tamala že v vrtcu povedala, da mami pa samo leži in počivauser posted image , ampak gre že na boljše, čeprav imam pa malo manj potrpljenja ko kaj težiuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.4.2010 20:18:52   
nadinne
soncchhek...jaz če uporabljam pršilo potem nimam težav z dihanjem...problem je če ga ne uporabljam...potem mi nič ne pomaga...noči so najhujše...enkrat sem prakticirala brez in sem pristala pri dežurnem, ker nisem spala ves teden več kot 2 uri na noč. Tega nočem še kdaj doživeti. Jaz imam te dni težave že samo ko grem v avto in v službo...tam pa itak vsi zračijo vse pisarne tako da je kup cvetnega prahu povsod. Še v moji pisarni sodelavki včasih pozabita in zračita med malico...potem pa imam kihanje da je joj user posted image Zato je pač zdravnica presodila da je bolje da uporabljam pršilo, ker mi pomaga in potem ne rabim nobenih kapljic za oči in tabletk...te imam samo za skrajno silo. Zato da kolikor toliko normalno funkcioniram...bolj me moti to, da ne morem ven na sprehode kondicijo nabirat...te imam namreč v minusu user posted image in ne predstavljam si kako bom rodila user posted image

Ah glede intolerance na hrano pa ne bom zgubljala besed...tudi sama sem imela leta in leta težave hude težave s črevesjem...pa noben ne ve kaj mi to povzroča...sama sem ugotovila le da ne prenašam laktoze v večjih količinah, tako da uporabljam mleko brez laktoze in imam mir. Odkar pa jem Algeo sem pa itak kot prerojena user posted image   Jaz itak zase pravim da bi zamenjala kot rezervne dele pol svojih organov, sploh prebavni trakt...imam

še kronični gastritis in zdravljeno razjedo želodca pa refluks itd. Že potajam dolgočasna...upam da bo moja pikica čimveč podedovala po očiju, ker ta je pa zdrav kot riba! Hvala bogu! user posted image

Reneseme tudi jaz čestitam za poroko...user posted image Ste vglavnem vse poročene? Jaz nisem in tudi ne bom...mi osebno to nič ne pomeni...tašča je žalostna zaradi tega user posted image

Lep nedeljski večer

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.4.2010 7:09:49   
Valentina85
Dobro jutro!
Renesme čestitam za poroko. V soboto smo bili na pikniku, ker se tud moja kolegica poroči zdej to soboto. Midva sva se septembra 2009. Naredila sva manjšo poroko-30 ljudi, ožji sorodniki, in par tabolših prijateljev. Sva se pa samo civilno, jaz imam sicer vse zakramenta, moj jih nima in nisva komplicirala  s tem, čeprav mojim ni bilo prav ker ni blo cerkvene, ampak jaz se ne čutim neki verno, da bi se pa zdej mogla cerkveno poročit.
Včeraj sem cel popoldne čutila eno čudno napetost v trebuhu, tako da sem bolj počivala. Mislila sem že, da sem se rešila slabosti pa se še pojavljajo. Ampak za user posted image vse user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.4.2010 8:11:05   
simonmojca
JUTRO vsem user posted image

čirimbara in alna user posted image user posted image user posted image user posted image

reneseme**  čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas še nismo poročeni, smo pa na frišno zaročeni jupiii user posted image
Sva se odločila, da bo poroka prihodnje leto, jaz si želim v začetku poletja.
Moj si želi cerkveno poroko in za to moram jaz naredit še vse zakramente (čeprav baje je zdaj dovolj že krst - no ja sej se moram tudi krstit še user posted image ).
Jaz pa se nočem poročit s trebuhom, tako da je prestavljena na naslednje leto. Čeprav mi je hudo, ker ne bova poročena pred rojstvom user posted image , je pa po drugi strani tako bolje bom vsaj v miru imela več časa, da vse splaniram (kje, kdaj in kako user posted image ).

Lp

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.4.2010 9:09:49   
aleunam
Dan! user posted image

Kava... kak dan nobene, drugi dan po eno. Prej sem spila 1-2 na dan. Trenutno se navdušujem nad kamiličnim čajem. user posted image

Utrujenost... Je tudi mene pestila in sem se ji kar prepustila, ko je bila priložnost. V službi sem včasih že komaj gledala, ko pa sem prišla domov, pa pod tuš in v posteljo. Se mi je zgodilo, da sem zaspala že ob šestih in spala do jutra, po nekaj urah pa bila ponovno utrujena.

Prehlad... je malo boljše. Sobotno popoldne sem prespala. Vzela nisem niti ene tablete. Trenutno me muči še nahod (ki bo najbrž prisoten še kakšna dva tedna), pa kakšen glavobol. Upam, da je bilo prehodno.

Alergije... Tudi moja mam jo ima na cvetni prah. Njej se precej pozna okrog oči. Prisoten je nahod, oči se ji solzijo, kiha, v predelu, kjer imamo podočnjake, ima ona vse rdeče. Dobila pa je antibiotike, neko kremico in kapljice za oči. Mene hvala Bogu to ne muči. A je lahko tudi dedno? Ker je mama prvič "dobila" alergijo tam pri 30tih.

4mybaby, tudi mene je že kdaj prijela kakšna angina poleti, predvsem na račun mandeljnov - ne smem spiti nič hladnega. Se izogibam, ampak včasih resnično ne gre (npr. greš na pijačko, pa poleti skoraj ni normalno hladne pijače). Kdaj se vidva poročita? Midva v juliju.

Trebuščki... Škoda, da imam nekaj svoje podlage, da se še najbrž nekaj časa ne bo videlo. user posted image  Ali pa? user posted image  Komaj čakam.

Simonmojca, čestitke za zaroko... to bo še lušno letos in naslednje leto, koliko nas je. user posted image

Jaz pa sem danes noseča 12t. user posted image  Torej tri mesece. Komaj čakam danes na nuhalno, upam, da bo vse v redu in da se nagledam pikice. Me zanima, če se mi bo kaj spremenil PDP. Poročam, nuhalno imam ob dvanajstih.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.