|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.4.2010 9:18:08   
Soncchhek
ojla !
nadinne katero pršilo za nos pa uporabljaš????
mene bode že 2 dni to srbenje po grlu, pa glede na to da ne jem svežega sadja, bi se moralo umirit.
ja tudi mene skrbi kondicija....pa čakam da bo prvo trimesečje mimo....pa bo treba kaj u izzi potelovadit ali pa izkoristit deževne dni....
kaj pa če si damo masko na usta....a to zadrži kaj cvetni prah ?user posted image

ooo boste še feštale letos....na svojih porokah....
jaz še nisem poročena....ni še v planu.....ko pa bo, pa smo civilno in za najožje seveda.

aleunaman tudi jaz imam od prej svojo podlago šlauhcev, ki so se zmanjšali ker sme shujšala..ampak spodnji del buščka je pa že lepo napet.....ni šans da trebušček noter potegnem.
mene trebušček ne skrbi....kar naj raste....počasi se bo treba mazat s kakšno kremco ipd..
skrbijo me prsa.... upam da se umiri...za nekaj časa....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.4.2010 9:33:18   
novemberska
Hej punce!

Končno je danes prišel tudi moj danuser posted image Prvi pregled je pred mano, že komi čakam. Glede na to da sem po mojih izračunih sedaj noseča točno 10 tednov, moram povedat da se mi je vleklo k pri norcih. Tko da komaj čakam 11h da se odpravim h ginekologinji. Moram povedat da me pa spremljajo zelo mešani občutki...na trenutke me je zlo zlo strah...ampak močno verjamem da bo vse super in da bom končno videla svojo pikico in njen user posted image
Lep dan vam želim pa javim kako je šlo...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.4.2010 9:40:44   
severnica77
Joj, ste veliko načvekale user posted image . Super, da tema živi. Jaz se bom potrudila vse za nazaj prebrati. Sedaj le toliko, da vas pozdravim in povem, da držim pesti za dobro opravljene preglede.

Vsem, ki so pregledi za vami pa čestitamuser posted image

Meni je še občasno vedno slabo. Situacija se malo izboljšuje. Upam, da počasi bo. Sedaj sem noseča točno 10 t, tako da počasi bo ... No, zobna pasta mi je še vedno bljak ....

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.4.2010 9:52:14   
Marimax
Ola novemberske čveke ! Sem vse prebrala za nazaj.
Čestitke za poroke, pa za opravljene preglede in slabosti, ki so pri nekaterih že preteklost !
Tudi meni je vedno manj slabo. Sem mojemu veselo razložila kako čudovit občutek je zbuditi se in ne občutiti tistega čudnega občutka v želodcu, ki te potem spremlja ves dan. Resnično, mislim da je 12/12/14 teden prelomnica.

Mi smo v soboto bili na čistilni akciji. Je bilo tako dobro videti toliko ljudi s skupnim dobrim ciljem.Naš dveletnik je užival, sem mu kar ene zimske rokavičke dala na rokice, ker je seveda posnemal naju in tudi on želel pobirati smeti.

Bolečine v križu: mene vsake toliko tako "štihne" da se resno sprašujem kaj to je. Bom omenila dr na naslednjem pregledu.

Vse, ki imate preglede in NS ta teden SREČNO in javite kako bo šlo !

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.4.2010 10:05:42   
nadinne
soncchhek jaz uporabljam Tafen nasal.

Uf, danes sem povedala za nosečnost šefici in direktorici...mi je odleglo! Direktorica me je pozitivno presenetila...se vidi da je pred mesecem postala babica user posted image  Šefica je bila pa kar šokirana...no ampak mi je vseeno čestitala. So mi pa že napovedali zamenjavo en mesec preden grem na porodniško, tako da zgleda da mi res ne bodo podaljšali pogodbe user posted image  No ja pa saj sem pričakovala. Sem se kar tresla preden sem šla k direktorici...sedaj ko mi je odleglo me pa kar nekaj boli v desnem jajčniku...verjetno zaradi stresa. Upam da neha hitro!

No jaz sem pa danes vstopila v 10 teden...komaj čakam petek in upam da slišim srček user posted image  Sem si dopust zrihtala tako da bom potem celih 5 dni doma! JUPI!!! To je že cel dopust user posted image  V ponedeljek so nam namreč dali kolektivnega.

Dobro opravite vse ki imate danes pregled user posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.4.2010 10:14:15   
phelps
Dobro jutro!

čimbara, tudi meni je žal, da je tvoja pikica odšla. Nisi veliko pisala, ampak tisto kar si, je bilo ful zabavno. Čutim, da si prijetna oseba z ravno pravo mero humorja user posted image , zato sem kar malo pogrešala tvoje poste. Želim ti čimprej user posted image

Slabosti, hmmm, jaz sem se ravno v petek hvalila, da je bolje, pa je bil vikend spet pester user posted image . Najbolj grozen je pa tisti ogaben okus v ustih, ki ga imam tudi danes. Pa ne bom stokala, se že ponavljam odkar sem tukaj. Kmalu bo konec in tega se veselim! user posted image

nadinne, mene tudi malo skrbi, kako je z mojo kondicijo. Se mi zdi, da premalo gibam. Po drugi strani so pa redki trenutki, ko res počivam (razen ponoči). Me tolaži, da so ženske, ki 9 mesecev skupaj samo počivajo, pa na koncu tudi rodijo (še noben user posted image ni not ostal) user posted image

Ojhcet, ja. Mi2 sva že imela lansko leto neke prebliske. Jaz sem vedno govorila, da se ne bom nikoli poročila. Potem pa sva se enkrat na dopustu nekaj hecala, kao jaz sem njega zaprosila (v šali)... Pa je rekel, ti se hecaš, jaz se pa ne. No in tisti pogovor je napeljal na to, da sva razčistila, kaj sploh želiva. Jaz želim poroko na potovanju (v tujini), on ne. Jaz bi rada intimno (res ožji družinski krog), on bi rad z vsem pompom in sorodniki. Sva prišla do zaključka, da bo tole še malo počakalo. Jaz mislim, da je najbolj pomembna poroka "v glavi" in ne na papirju. Če je veza dobra in je zaupanje, papir ni bistven. Se pa strinjam, da so nekatere stvari lažje in boljše (da se otroci isto pišejo kot mama, ipd.). Se mu bom pa prilagodila in ko bo čas in priložnost, bo tudi to.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.4.2010 10:15:54   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Pregledi ta teden (od 19.4.-23.4.):
- Ponedeljek, 19.4.:
novemberska, aleunam (NS), eruvande, mateja81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da nam čimprej mine do pregleda. Srečno vsem, ki imamo danes pregled. Jaz komaj čakam. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.4.2010 10:25:20   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Ojhcet, ja. Mi2 sva že imela lansko leto neke prebliske. Jaz sem vedno govorila, da se ne bom nikoli poročila. Potem pa sva se enkrat na dopustu nekaj hecala, kao jaz sem njega zaprosila (v šali)... Pa je rekel, ti se hecaš, jaz se pa ne. No in tisti pogovor je napeljal na to, da sva razčistila, kaj sploh želiva. Jaz želim poroko na potovanju (v tujini), on ne. Jaz bi rada intimno (res ožji družinski krog), on bi rad z vsem pompom in sorodniki. Sva prišla do zaključka, da bo tole še malo počakalo. Jaz mislim, da je najbolj pomembna poroka "v glavi" in ne na papirju. Če je veza dobra in je zaupanje, papir ni bistven. Se pa strinjam, da so nekatere stvari lažje in boljše (da se otroci isto pišejo kot mama, ipd.). Se mu bom pa prilagodila in ko bo čas in priložnost, bo tudi to.

Se strinjam, ampak dvomim, da jih je veliko, ki se poročijo zaradi koristi. Sicer pa 100 ljudi, 100 čudi. user posted image  Tudi midva sva tuhtala kako in kaj, pa sva se vseeno odločila za sorodstvo (ožji člani, babice, dedki, tete, strici, sestrične in bratranci, kolegi), kar nanese 120 ljudi. Imamo fajn žlahto po naši in njihovi strani, vsi veseljaki in tega si želim. Naj se veselijo z nama. user posted image

Nadinne, petek bo hitro tu, čeprav se mi zdi, da se danes do 12h vleče. user posted image
Marimax, ste bili pridni user posted image .

Severnica77, tudi tvoje slabosti se bodo slej ko prej nehale. Mene prav zanima katere so srečnice, ki user posted image preživijo brez user posted image . user posted image

Novemberska, vse bo v redu, boš videla. user posted image

Soncchhek, sem se nasmejala izjavi, da ga ne potegneš noter. user posted image  Prav je tako, jaz tudi ne. Komaj čakam na pravega nosečniškega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj pa neham piti in začnem lulati, da bo mehur prazen. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.4.2010 10:26:47 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.4.2010 10:34:20   
Soncchhek
jaz tudi z veseljem prebiram poročila, kako je bilo na vaših pregledih in NS...ipd..

punce, se kaj čuvate pred " kozmetiko" ?..nekaj časa so ful strašili da v nosečnosti ne smeš barvat las, lakirat nohtov ipd.

jaz si jih itaq že 2 m ne, ker mi vse smrdi...ampak.....bo pa poletje pa je lepo imet nalakirane nohtke na rokah, nogah...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.4.2010 10:57:11   
nadinne
phelps...se strinjam, važno da je poroka v glavi user posted image  Jaz mojemu že tako ali tako pravim možek. Papirja pač ne rabim...otroci se bodo pisali po očku, jaz pa svojega priimka ne dam tudi če bi se poročila ne...tako da...ma nasploh sem tak tip da so mi ti obredi preveč sentimentalni in to...ma mi je neprijetno še na poroke drugih hodit, kaj šele da bi svojo imela user posted image  Babica mi pravi da sm čudna user posted image  Ja no sto ljudi sto čudi user posted image  Točno tako.

soncchhek...glede barvanja las sem ravno zadnjič brala da je to lari fari in da smo kamot urejene user posted image  Laki za nohte...to pa prvič slišim da niso ok user posted image  Slišala sem samo glede parfumov da niso zdravi...jaz jih itak ne uporabljam, ker ponavadi staknem kake izpuščaje user posted image   Glede ličil pa ne znam nič svetovati, ker jih tudi ne uporabljam.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.4.2010 11:20:36   
Marimax
Nadinne: glede poroke si napisala tocno to, kar si mislim tudi jaz. Tudi mi2 nisva porocena. Pa ne zato, ker ne bi bilo volje, financ ali bi bili razlicni interesi. Pac sva to zrihtala v najinih glavah in brez pompa. Pa tudi jaz svojega priimka nočem dati.user posted image  Je pa predvsem prav, da vsak par naredi na tak nacin kot paru najbolj ustreza. To je najbolj pomembno ! 

Barvanje las/lakiranje nohtov: las si v nosečnosti ne bom barvala(ker si jih tudi drugače ne), nohte pa si redno. Sem pa slišala za te domneve, da kao škodi,ja. Po moje količine (predvsem nohti) niso tako velike, da bi to karkoli škodovalo. Bolj me skrbi, ker moram našega malčka kar dosti dvigovati (previjanje, pa cartanje in ostalo), pa ima naš fant že 14 kg. To mi predstavlja vedno večji izziv.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.4.2010 11:23:56   
simonmojca
phelps in nadidde  se popolnoma strinjam z vama, zadnje čase se mi zdi, da so moški začeli bolj komplicirati glede vsega pompoza okrog poroke (oni želijo velike ceremonije, mi pa manjše obredeuser posted image )

So pa zato kompromisi
on želi cerkveno poroko in krst otrok (v cerkev jih bo moral pa voziti sam - jaz ne), želja se mu bo uresničila, vendar bodo zato pa imeli otroci tudi moj priimek, jaz pa bom obdržala tudi svojega user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.4.2010 12:35:11   
nadinne
simonmojca, tročno tako...vsak naredi kot mu ustreza...meni pač ti obredi nič ne pomenijo in so mi zoprni...moj sicer bi se poročil, ampak ker imam jaz odpor, potem je rekel da je njemu ok tudi tako. Bova pa krstila otroke, čeprav jaz nisem za, ampak če želi tudi prav...škodilo ne bo...midva imava oba vse zakramente pa sva preživela, čeprav jaz imam glede Cerkve pač svoje zelo negativno mnenje...ne želim  pa tega na druge prenašat...vsak po svoje. Pač sva sklenila kompromis in to je to.
Najbolj na živce mi gre to, da me drugi sploh sorodniki non stop sprašujejo kdaj bo ohcet...ne glede na to da povem da je ne bo, kar ne verjamejo in me čudno gledajo..potem mi pa še tašča prijavi: Ja čigavi bodo pa pol otroci če ne bosta poročena? HALO?! Ja od dedka mraza verjetno ne user posted image  Mislim hudo user posted image  Ne razumem zakaj moramo biti v kalupu svi...poroka in pol otroci...ma sej nismo več v srednjem veku! Pač vsak živi kot mu ustreza, a ni tako?

Tako da vse ki se v bodočnosti ženite...veliko sreče in veselja pri načrtovanju user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.4.2010 12:47:14   
simonmojca
no mene doma pa na drug način živcirajo (sej vem, da se hecajo - no ja malo smeha ne škodi)
oči mi prav, da je poroka brez veze - sam stroški, pa nevem kakšna darila, pa da naj se po bratu zgledujem, ka se ni poroču-da mu nič ne fali,  druga močna izjava je pa bila-vsaj vem, da ima resne namene user posted image
mami je rekla, da bosta mogla šparat in bosta šla v penzijo kasnej user posted image
brat - ta pa je brihtn, je pa pogruntu, da bodo potem, ko se bova ločevala spet stroški, ker zdaj so moderna darila pri ločitvi user posted image .
Sem mislila, da bom kar vse postrelila user posted image  

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.4.2010 13:36:06   
Eruvande
Evo mene iz pregleda ;)
Uf...sm se načakala, v laboratorij pa k zdravnici, pa na uz, pa nazaj k zdravnici...
Pri nas je to bolj starinsko narejeno. Skratka vse ok. UZ mi drugače ne bi delala, pa srčka z neko napravo ni slišala v ordinaciji, tako, da me je vseeno poslala na UZ...tak da sem dobila prvo slikiiico:) Detece je fotogenično že pri svojih 3 cm :D user posted image

Sem iber vesela :) Dala sem tudi (meni se je zdelo) litre krvi :D pa vodo. Če kaj ne bo vredu, mi javijo, drugače, je pa vse ok.
To je to iz mojega pregleda, naslednja je nuhalna...pregled pa 31.5.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.4.2010 13:46:13   
majabar
Eruvande, super!!! Naj bo današnji dan še naprej tako lep!
A ste vse dale tudi vodo? Jaz je namreč nisem...
Glede poroke pa verjetno nisem prava, da bi podala mnenje, sem se namreč poročila in v 5 tednih spoznala drugega. Sodnica pri ločitvi je rekla, da sva porušila rekord:). Se bom pa naslednjič (če se bom spet) poročila z drugačnim pogledom na vse skupaj. Sem se ogromno naučila iz tega, no tudi po žepu je močno udarilo, sem namreč vse sama plačala...

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.4.2010 13:47:46   
Sunday
verjamem, da si vesela....
Jaz tudi že komaj čakam naslednji pregled.

Poroka jaz bi se še letos z malim številom ljudi. Moj bi se pa drugo leto na veliko user posted image  z vso žlahto, ki ni ravno mala.
Pa prej sem ves čas govorila, da ko bom imela otroke, da se bodo po meni pisali, če ne bom poročena. Zdaj mi je pa vseenouser posted image  samo, da bo zdravo dete,
samo to si želim.

Moj brat mi je pa rekel, da naj se hitro poročim, da mu bo še maturanstka obleka prav, da mu ne bo treba nove kupitiuser posted image

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.4.2010 14:14:48   
Soncchhek
 ma naj gre ta slabost že enkrat u ****** user posted image .
jojjjjjjjjjjjjjj hahhaha
ampak res....pojem par žličk in mi je še stokrat bolj slabo....in polna usta in...eh....
sem zmeditirala antibruhasto vajo pa je šlo.....user posted image user posted image
se ne dam....čez uro dve spet za jedilno mizo....
pa tako lepo mi je dišalo kosilo....

ooo kire teme....poroka...
no mi2 si želiva....samo civilno....starši ..sestre/bratje in to je to.....gremo nekaj dobrega pojest in basta.
ne maram ceremonij, poroka bi bila zaradi naju dveh....
ko bo....zaenkrat ne čutiva potrebe....

imava pa en problem ja, kako se bo pisal otroček....
ne bi rada da se po njemu, jaz imam pa **** priimek....
ali pa da ima priimek obeh....
to bo še zanimivo....
sicer pa nisva verna, tako da zakramenti in to odpadejo.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.4.2010 14:40:56   
daya
Živjo!

Poroka: midva sva se lani poročila po 14 letih zveze in 2 otrocih user posted image samo sem imela tako poroko kot sem si želela, tako da se je splačalo počakat user posted image

Kondicija: sem tudi čisto brez, samo se trudim, da grem vsak dan na sprehod s psom vsaj za 45 min in se mi počasi malo izboljšuje, zdaj pa čakam da še te zoprne slabosti minejo in dobim malo več energije potem pa upam, da bom lahko še kaj več migala.

Slabosti: žal še vedno prisotne, že odštevam dneve oz. tedne do konca, saj dolgo pa tudi nebi smelo več trajati.

Trebušček: mi pa vsak dan bolj raste, sem šla gledat slikce od prejšnje nosečnosti in mi je isto v 12 tednu kar vzkipel, zdaj imam skoraj identičnega ko gledam slikce.

Komaj čakam na NS ki jo imam v četrtek že odštevam dneve.

Lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.4.2010 15:27:26   
ljubljana
Oj koliko ste napisale. Čestitke vsem, ki praznujete (poroko, zaroko, vsak teden posebej...user posted image )Jaz sem tudi v 10 teden vstopila. Počutje kar v redu le včeraj sem šla šele ob pol enih spat, ker sem predavanje pripravljala, pa ob 5:30 sem vstala ker sem si morala še nekaj pripraviti in imam čisto rdeče oči, kot da bi iz enga partija priletela v službo.
Sem bila pa v soboto na orientacijskem tekmovanju in sem zasedla 1 mesto v b kategoriji, med rekreativkami. Ja še me noge nesejo. Pa še sreča, da je bila kratka proga, ker sem čisto brez kondicije. Bom počasi začela laufat vsak dan, da ne bom čisto out. Letos grem namreč še vsaj na 3 tekmovanja pa bi rada vodilno mesto v ligi ohranila.
Meni na srečo ni nič slabo, tako da se mi tiste, ki vam je, res smilite. Vsako zaspanost in utrujenost prenesem, samo da mi ni slabo. Se bo pa začel pri nas v službi nori maj. Priprava ekipe na tekmovanje, dnevi odprtih vrat, obiskovanja enot......... V glavnem ne bo dolgčas.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 19.4.2010 15:28:54 >

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.4.2010 15:33:21   
risa
Hojla,

Jaz imam povečane trombocite, je to kateri kaj znano? Si imela teste bp?

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.4.2010 16:51:26   
aleunam
Glede poroke, cerkve, ... Tudi mene moti pohlep duhovnikov, tudi določene smernice krščanske vere so mi mimo, ampak verjamem, da je "nad" nami nekaj večjega, torej, verjamem v Boga. Vse ostalo je spremljevalna zgodba, ki smo jo poslušali, dokler smo hodili k verouku. user posted image  In o poroki tudi sama nisem razmišljala pred zaroko. No, par tednov prej je tipal teren, če bi se želela poročiti. In ko sem rekla DA, sva začela razmišljati o tem, da zdaj pa bo. Enako je bilo pri odločitvi ali se začeti truditi zanositi. Pred tem nisem razmišljala, da imava pogoje in tudi željo, ko pa začneš v tej smeri razmišljati, se ti zdi "logično", da je čas primeren. Bluzim, sem raznežena. user posted image  

Nuhalna... Ah, naša pikica je bila prava trma (govorim o "pikici", ne spolu - je "nakazala" kaj bi lahko bilo, ampak molčim user posted image ). Ves čas se je obračala na bok in gledala vstran od UZja. Me je parkrat konkretno po trebuščku, da se je plodek premaknil v pravo smer. Po približno eni uri (dvakrat po pol ure), UZ po trebuhu in vaginalnem, je končno pokazal noska, čeprav je bilo precej na hitro. user posted image  Rezultat zelo dober - trisomy 21 1:18.750. user posted image  Tudi ostala dva sta bila precej nad vrednostjo, ki naj bi veljala za mojo starost.

Aja, bodoči očka čist navdušen... Sva se samo spogledovala in nasmihala, slišala sva srčka in seveda videla glavico, nogice, rokice, hrbtenico, za želodčka pravi, da je tudi v redu (je omenila, da je lepo zaprt pri popkovini), mehur je videla... Skratka, komaj čakam, da bitjece pride na svet. user posted image user posted image

PDP ostane enak user posted image , veliki smo 56,2 mm. user posted image

(odgovor članu risa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.4.2010 17:04:02   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: risa

Hojla,

Jaz imam povečane trombocite, je to kateri kaj znano? Si imela teste bp?

Si noseča? Ti je to rekla zdarvnica ali si dala kri in videla izvid?

Jaz sem namreč tudi čakala na določene izvide krvnega testa in so bile zraven mojih vrednosti napisane priporočene vrednosti, med drugim tudi trombocitov. In sem tudi jaz imela pri določenem večjo vrednost, pa me je G pomirila, da so aparat, ki to dela oz. izpisuje (sem čist nestrokovna user posted image ) ne ve, da sem noseča. Torej, vrednosti v nosečnosti so drugačne.

Če je to to, se ne sekiraj in se na naslednjem pregledu pogovori z gineklogom. user posted image  Če pa nisi noseča in imaš povišane trombocite, pa pojdi k svojemu zdravniku. user posted image

user posted image

(odgovor članu risa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.4.2010 19:00:32   
Soncchhek
aleunam  OOOO superca za NS !!!! zdaj si si pa oddahnila.
meni še vedno ni jasno da se dejansko na nuhalni že toliko vidi..prejšnji teden na UZ se je videlo že kar fajn, čez 2 tedna ( v 12tem) imam pa tudi jaz NS....
hitro rastejo.....da imajo takrat že 5 cm....

jaz pa ne morem več pit mleka oz. jest mlečnih izdelkov....a rabim povedat, da prej sem ga pa šepašeuser posted image .... sem ga danes direkt izbruhala...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.4.2010 20:12:01   
lottyka
aleunam čestitke za dobro opravljeno NS. Joj kok je lepo brat poročila. Sam zdej ko si omenila da veš kaj bo pa ne poveš me pa še bolj zanima kj imaš user posted image . Jaz sem se kar malo zamislila, ker do morfologije pomoje sploh ne bom vidla več svoje pikice.

Drugače pa vidim da teče beseda tudi o poroki. Midva sva se poročila Oktobra in nama ni žal. Poroko sva imela običajno civilno in cerkveno, na koncu nas je bilo 65 ker jih je kar nekaj zbolelo. Imeli smo se lepo in meni je bil to res sanjski dan. Res pa je da sem jaz o poroki sanjala že od malega in sem tako uživala ta dan, da mi je minil kot bi bilo par ur. Ne me meti za čudno ampak meni je veliko pomenilo da se poročiva predno imava otroke. Tako da sva prestavila načrtovanje družine potem za 8 mesecev in se prej še poročila in začela delati na naraščaju na medenih tednih.

Drugače pa so me poleg glavobolov začele pestiti še bolečine v trebuhu. A  še kero boli trebuh? Jaz mislim da je to od dolgega sedenja. Ker me začne boleti v službi in me potem ponavadi po parih urah počivanja neha. Ampak ker sem dobila mal energije nazaj bi rada izkoristila mal to, pa tud kaj naredila, ne sam ležala. Mam sedaj končno stanovanje spet pospravljen kot mora bit. Upam da se bo tole uneslo, ker drugače ne vem kako bo. Prav občudujem vas ko lahko zraven hodite še na treninge in ne vem kaj vse naredite. Meni so navadna opravila že včasih kar podvig. Res pa je da mi vzamejo dvakrat več časa ker ne smem nič dvigovat in potem cunje nosim iz stroja po 3x en stroj user posted image . Edino kar me skrbi so sedaj te bolečine. Upam da minejo in da izkoristim še ta dva-tri mesece dokler lahko še normalno hodim okoli. Potem pa itak ne vem, če bom lahko. Joj evo spet sem zapadla noter, pač posledica zadnjega pregleda ker me je spet prestrašila da se moram res merkat če hočem normalno donosit, oz. se ognit striktnemu ležanju postelja-WC-postelja v zadnjih mesecih. Potem pa rataš paničen pri vsaki malenkosti.

Punce srečno vsem na pregledih, pa en lep večer. Moj se bo počasi zaključil, grem proti postelji počas user posted image . Sem bolj ampak tok pa tud ne, me še vedno okol 20h-21h začne zmanjkovat.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.