|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
15.4.2010 18:28:05   
tejci1981
nadinne - meni je tudi rekel, da ga lahko uporabljam, samo sem ga zdaj v 14 dneh potrebovala le 2x, tako da ni neke panike - saj pravim, čez leto je ok, zima me bolj daje user posted image !

Punce eno vprašanje (verjetno prehitro user posted image ) - kdaj mislite bomo občutile tiste prve rahle gibe (ali je že mogoče katera?????)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.4.2010 18:29:28   
tejci1981
Alna user posted image user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.4.2010 19:06:31   
majabar
Joj, alna, res mi je hudo zate! Drži se in veliko sreče vnaprej!!!!user posted image
Včeraj pred pregledom sem bila zelo nervozna in sem bila prepričana, da bi pritisk visok (vedno imam nizkega), a sem ga imela 100/60, torej normalno zame. Kavo sem spila 1 v življenju, hrane skoraj se solim, a se večinma ne počutim slabo. Razen enkrat, ko sem na faxu padla skupaj in sem imela pritisk 80/30, ob takem pa res ne moreš biti več na nogah. Končna diagnoza je bila atipična pljučnica. Še dobro, da sem študirala na medicinski fakulteti in je bil voziček za reanimacijo ob meni v nekaj minutah.
tejci1981, rahlih gibov (na žalost) še nekaj časa ne bo. V prvi nosečnosti naj bi jih začutili enkrat po 20. tednu, v naslednjih nosečnostih pa teden ali dva prej. Torej smo še kar daleč. Po mojem bom jaz šele takrat zares verjela, da sem noseča. Ker še zdaj ne verjamem, čeprav sem svojo pikico včeraj dvakrat po pol ure opazovala na ultrazvoku in poslušala srček. Je pa danes 1. dan, ko vidim, da se trebušček res veča. Me kar moti, tak čuden občutek, ko ga ne morem več 'noter potegniti'.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.4.2010 19:55:47   
lottyka
Ste se pa razgovorile je cel roman nastal user posted image , saj lepo je vsaj kaj za brat.

alna user posted image želim ti čimprej novo črtico.

Jaz imam cel kup netoleranc na hrano in sta mi tako moja zdravnica kot ginekologinja odsvetovali tablete, jemala sem letizen. Naj raje probam uravnavati s hrano kot se da. Tako da sedaj hodim okoli z napihnjenim črevesjem, malo otečenim ampak bomo preživeli. Nevarno ni, samo zgledam kot da bi bila ene 3-4 mesece več noseča kot sem. Škoda ker nimamo kakšnega skupnega albuma z geslom odprtega za slikce, bi videle ta trebuh user posted image , ker javno jih pa lih ne bi še dajala, da ne bo vsem sosedam takoj jasno da že pričakujemo user posted image . Čeprav me že mal sumljivo gledajo.

Kar se tiče hlač v H&M in C&A sem bila ravno v ponedeljek po pregledu sem si hotla še ene vzet pa sem bila mal razočarana. Cene so ugodne ampak hlače niso nič elastične in me skrbi da ko bo trebuh še bolj zrasel da znajo tiščat spredaj, poleg tega če niso elastične se ne smeš se nič zredit, ker jih ne dobiš več gor user posted image . Bom šla raje mal v Kepco in Baby center pogledat. Drugače razne majce, nederčke za dojenje in ostalo pa imajo super. Sem si pa kupla eno krilo v H&M ki je tok mehko in elastično da bo kar raslo zmano, pa še poceni je bilo 15 EUR.

Kava pa meni še vedno diši. Sam jo pijem vsak 2-3 dan eno, drugače pa si naredim brezkofeinsko.

Pritisk pa sedaj kot kaže tud mene matra. Vedno sem imela idealnega, zdej imam pa kar nižjega. Zanimivo, ampak neki kritično še ni.

Za spol pa jaz ne bi rada zvedela. Naj bo presenečenje do konca, ko dobiš štruco v roke. V drugo če bomo pričakovali pa bom verjetno vprašala. Za prvič pa naj bo presenečenje. Čeprav glede občutka ne vem, večinoma časa se mi zdi da je fantek, kdaj pa tudi da je punčka. Jaz upam da bo punčka, moj pa pravi da bo fant.

Punce a kera že kaj gleda kakšne vozičke in ostalo opremo? Kdaj mate namen kaj začeti kupovati? Jaz bi čez kakšen mesec, dva počasi že začela gledat. Če me kakšna bolniška prehiti, da imam vsaj izbrano, da mojga sam še pošljem po točno določeno.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.4.2010 21:45:07   
D0aisy
Alna user posted image user posted image Joj kako je to hudo slišat. Vso srečo dalje ti želim.

Mene so zdaj začele pestit še bolečine v križu, ima mogoče katera podobne težave? Poleg tega pa me zanima če veste kako se štejejo meseci. Če si v 9 tednu to pomeni, da si že v tretjem mesecu, ali jaz to narobe razumem.
Nosečniških oblačil zaenkrat še ne rabim, imam samo malo napet trebuh, ki se mi vleče že od začetka IVF postopka.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.4.2010 22:03:55   
majabar
Moj ticker šteje samo trimesečja in na splošno je nosečnost razdeljena tako. Ali pa po tednih. Prvo trimesečje obsega prvih 13 tednov. Nosečniška oblačila bodo tudi pri meni še malo počakala. Sem se pa danes prav dobro počutila v črnih pajkicah in črnobeli tuniki ter seveda v visokih petkah, so se ljudje kar obračali za mano:):

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.4.2010 7:23:45   
nadinne
alna user posted image  in da čimprej zagledaš novi user posted image !

Lottyka glede spola otroka sva popolnoma enakega mnenja user posted image  Gled intolerance na hrano...meni tudi sumijo da imam neko alergijo tudi na hrano ker sem imela v preteklosti res hude težave s črevesjem...pa ni noben pregled nič pokazal. Tudi obremenilni testi s hrano ne. Tako da smo vsi skupaj obupali...še zanosit si nisem upala zato! Potem sem pa kar tako, zaradi zdrave prehrane začela uživati zelene alge in glej ga zlomka moje težave z bolečim napihnjenim črevesjem in driskami so izginile kot kafra...tako da hvala bogu ni več težav, poleg tega to lahko jem tudi sedaj, ker gre pač za posušeno zelenjavo user posted image  

Tudi jaz sem že malo na netu gledala vozičke in previjalne mize, pa posteljice...sploh vozički so res dragi! No itak bom verjetno kupila rabljenega, mogoče mi ga bo podarila celo prijateljica, ki ima že 2 leti staro pupo in pravi da bo kupila športnega. To te res kar v denarnici zaboli...jaz grem pa v ponedeljek še pralni stroj kupit, da s fantom končno zalaufava svoje gospodinjstvo! Res vse te stvari so tako drage! Groza. Posteljico sva pa tudi eno videla na netu, ki je zelo fajn, z masivnega lesa in se preoblikuje v mladinsko posteljo, tako da jo imaš lahko vsaj kakih 10 let...pa je samo 130€...no potem pride še jogi in ostalo, ampak ponavadi so samo ogrodja po 200€. A poznate kako ugodno trgovino ali spletno prodajalno za to opremo? Vsak evro, ki ga prišparamo bo prav prišel! Jaz bom pa še brez službe ostala en teden po mojem pdp-ju.

Držte se in uživajte v sončku...jaz že veselo kiham user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.4.2010 8:17:01   
phelps
Dobro jutro čveke!

alna, tudi od mene topel user posted image in ja bo čimprej spet user posted image

Pritisk, glede tekočine pri meni ni problem, ker jo spijem 2-3 litre na dan. Kava mi je do sedaj smrdela, sem jo pa v sredo spila in mi je pasala. Če mi bo še kdaj zadišala, jo gotovo še bom.

Prebava, tudi jaz sem imela pred user posted image velike probleme (zaprtost), čokolade, kruha in banan nisem smela jesti. Sedaj je pa super (res čisto vsak dan gre ven) in sem totalno vesela glede tega, naj tako ostane user posted image

Oblačila in izgled, hehe, ja jaz tudi ne bi rada bila kot vreča krompirja med user posted image . Mi je včeraj rekel moj, da vidno hajam user posted image . Ampak kile so še ok (nisem se še nič zredila), ostali še ne opažajo, sodelavke, ki še ne vedo za moje stanje so mi celo govorile, da sem shujšala (saj sem res), ampak sedaj se je stanje znormaliziralo. Neudobnih oblačil pa tudi jaz ne bom kupovala, raje kak kos manj pa tisti bolj kvaliteten in uporaben. Konec koncev tudi H&M ni tako noro poceni - kavbojke, ki so meni všeč so skoraj 50 EUR, v Popku so pa 10 EUR dražje ampak so mi noro dobre. Za razmislit user posted image

Uf, stroški user posted image Mi2 imava ravno sedaj delavce v stanovanju, ki nama rihtajo 2 sobi. Eno strešno okno stane skoraj 1000 EUR, tako, da se mi zdi oprema za dojenčka v tem trenutku relativno poceni. Ko bo pa treba začet kupovat, bom pa verjetno drugače razmišljala. Glede vozička se je že babi ponudila, sva šli v sredo en krog po Baby centru in mislim, da se bo dalo dobit cel komplet za cca 500 EUR. Oprema za otroško sobo bo iz Ikee, večji zalogaj bo pa avto, ker bi rada kupila novega in družinskega. Z nakupi bova pa začela šele avgusta po dopustih.  Moj pravi, da kako malenkost lahko že prej kupiva, da ne bo potem vsega preveč, kar se mi tudi ne zdi napačno. Bomo videli user posted image Že sedaj pa malo gledam po netu (sem še ful nevedna - npr. kaj je razlika med mako in tetra majčko). Je pa res, da rada brskam in mi je užitek gledat lepe stvari za otroke user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
16.4.2010 8:38:59   
majabar
Jaz zaenkrat ne gledam še prav nič, sem tudi popolnoma neučena na tem področju. Sem včeraj prebrala en seznam za novorojenčka in več kot polovice stvari sploh ne poznam. Seveda bom vse kupovala v Kolumbiji, tam imajo pa spet druge navade. Mi je pa bilo lepo predvčerajšnjim, ko mi je dragi rekel, da je videl en voziček za 200USD in da je zelo praktičen. Od vsega tega mi je bilo najbolj všeč dejstvo, da se on zanima za te stvari:).
Mene je včeraj bolela glava, tudi zdaj še ni čisto OK. Sem pa sama kriva, ker sem premalo pila. Vsak dan popijem med 3 in 4 litre vode, včeraj pa ne vem, če sem 2. Bom danes spet bolj pazljiva. Sicer pa danes ne delam, v planu imam peko torte za jutri (bomo imeli pri očetu piknik za moj rojstni dan), trening in nato sladoled s trenerjem:).

Lep dan vsem!! Aja, so danes kakšni pregledi? SREČNO!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
16.4.2010 8:59:30   
Sunday
Jaz še ne gledam baby stvari... Tudi kupovala ne bom najbrž veliko prej,
no, če se bom uspela zadržati, da ne bom user posted image
Zdajle gledam še pohištvo, ker si še gnezdece urejava.

Danes je pa tako lepo vreme, da že komaj čakam, da grem ven.

Aja, tiste, ki ste že bile v laboratoriju. A je res treba dati prvi jutranji urin?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
16.4.2010 9:42:03   
nadinne
sunday, jaz sem mogla priti v laboratorij zjutraj na tešče in so mi vzeli kri in tudi urin, ker bodo gledali če je kako vnetje pa prisotnost beljakovin pa kaj vem kaj še...sem imela cel kup napotnic user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
16.4.2010 10:23:49   
daya
Živjo!

Hvala za odgovor glede nosečniških oblačil v C&A. Lottiyka jaz sem v H&M kupila raztegljive hlače za 29 eur, pa so mi ful dobre. Samo niso kavbojke ampak take napol športne bolj platnene, samo so cele elastične, ker neelastičnih hlač jaz spolh ne nosim več.

Glede spola vam moram sporočit, da bomo mi verjetno dobili še eno punčko user posted image sem danes naredila en test za spol, ki sem ga nabavila v Ameriki. Pa me prav zanima če res deluje, bom preverila v četretek na nuhalni. No pa bom še naprej lahko kupovala roza oblačila in kiklce user posted image

Glede vrtoglavice, sem jo pa tudi jaz imela en dan res hudo, da se skoraj nisem upala hodit po stanovanju, no potem sem šla pa spat in je čudežno minila. Spat sem šla popoldan.

Glede opreme pa mi imamo že vse, če bo pa res punčka pa sploh, mi ne bo treba kupit čisto nič user posted image no kaj za dušco bom že kupila, drugače imam pa že vse od prej. Tako da če katera rabi pomoč pri nakupu opreme vam lahko povem svoje izkušnje.

Aja tetra majčke so take iz gladkega bombaža, mako majčke pa izgledajo bolj tako kot iz ene gaze. So tudi iz bombaža, so pa enako krojene.

Lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 1162
16.4.2010 10:28:33   
pikizenc
Evo sem glih hotla mal updatetat naš seznamček, pa sem se zgubila v kodah, tako da prepuščam eni bolj izkušeni user posted image

Jaz sem včeraj imela pregled, napreduje, zdej ko smo končno malo večji, sem dobila šele PDP, tako da je sedaj nov PDP 12.11. Veliki smo cele 3 cm. Ja pa mahal mi je user posted image

Naslednji pregled je NS 4.5., grem pa k Pušenjaku

Glede občutka za spol pa ... mene prav zanima kako je s to intuicijo. Jaz mislim, da je fant, kitajci pa tud user posted image

Si pa nikakor ne morem pomagat, da ne bi prečekirala že vse baby opreme, vozički, postelje,.. enostavno se ne morem upret user posted image . Kupovali še neeeekaj časa ne bomo, sam sem pa ful načrtovalec, pa si po moje zato ne morem pomagat ...

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
16.4.2010 10:43:06   
orto2
Hej novembrke

da se še tukaj pofočkamuser posted image , jaz sem danes v 12 ted vstopila, uf gre kar hitro. Pa tako lep dan, moram zdajle ena vabila narest, pa se mi niti ne da,...

Glede spola, midva prvič nisva hotela vedeti, mi je bilo tako lepo, presenečenje,pa res dokler ne pride ven ne veš. To se mi zdi nekaj najlepšega,...sej cunjice pa lahko pol kupiš, tiste osnovne so pa itak bolj ali manj bele ali pa rumene, zelene,....Meni se nakup opreme ne zdi povezan z spolom, kaj pa če bo naslednjiš drug spol, a pol pa vse na novo kupit?

V glavnem, občutka sploh nisem imela kaj bo, pa tud nihče ni vedel povedat kaj bo glede na trebuh pa kožo,,,,,,babje čenče. Sedaj pa tud nočemo vedeti, je tako lepo.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
16.4.2010 10:45:46   
lottyka
En lep pozdrav vsem,

nadinne a to ješ Algeo al kere druge? Ker Algeo imam doma amapak sem jo nehala jest, ker sem pozabla vprašat če lahko. Ker sem se kar ustrašla, ko so mi vse sčrtali kar sem jemala, evo na to sem pa pozabla.

majabar mene že glava boli več kot dva tedna skup vsak dan. En dan bolj drug dan manj. Pa ni odvisno od pitja, ker gledam da dovolj pijem. Meni je najhuje če se moram sklonit.

Sunday meni ni bilo ptrebno dati prvi urin. Če te niso posebej opozorili potem ni potrebe po tem.

daya možno da so katere hlače bile elastične. Tiste ki sem jih jaz gledala oz. sem jih šla probat niso bile. Glede opreme pa bomo kasneje vse ki smo prvič noseče kar hvaleže za izkušnje tistih, ki so to že dale skozi. Jaz tud nisem vedla kaj je razlika med tetra in mako majčko.

Drugače pa vsem ki imate pregled srečno.

Nič grem nazaj delat, malce je konec.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
16.4.2010 10:50:08   
Soncchhek
ojla nosečke !!!

jaz pa danes spet takoooooo zaspana.....ampak se ne dam !
včeraj mi je bilo spet ful slabo.....tudi danes, ko je zajtrk letel direkt v školjko....ampak sem si šla takoj drugo rundo uštimat, ne dam se jaz pa pika user posted image .
Problem mi je še vedno tekočina, ker je vse fuj in blah in se res mučim... od tekane čaj mi je super, ker ima tak grenek okus.....pa zeleni čaj tudi.
Nekako pa vedno manj prebavljam mleko, glede na to da sem ga prej popila šepaše in pojedla šepaše jogutrov, pudingov ipd.
Včeraj popoldne sem si uštimala eno veliko mešano solato in je bila prav njami !!!

Jem majčkene obroke, res po malem, pa večkrat....moje porcije so trikrat manjše kot pred nosečnostjo....ampak takoj če pojem več, izbuham....glede na to da teče 9ti teden upam da se počasi vse to umiri. Bi že šla kam na obisk, pa mi že doma vse smrdi....tako da obiski kar lepo k meni pridejouser posted image .

Jaz sem že od prej imela špehec pa bušček....ni bil raven, tako da neke spremembe še ne opazim, razen da ga not ne morem več potegnit in je tak napihnjen...tehtnica je itaq zaradi bruhanja šla dol...pa upam da ne bo več.

Stvari za dojenčka dobim skoraj vse, tako da pač malenkosti bom morala kupit...o čemer pa bom razmišljala ko bom nekje v 7 mesecu....se ne mudi.
Tudi nosečniških cunj imam dovolj, sem jih dobila....
Edino spodnjice, pa bo treba počasi v nabavo kakšne udobnejše...predvsem pa bele ( ki jih drugače ne nosim), da se perejo na čimveč stopinj...

Je pa zanimivo....ko se pogovarjaš z sorodnicami,prijateljicami, ki so rodile....ki se čisto raznežijo ko poveš, da si nosečka.....in kar začnejo obujat spomine, razlagat kako so one.....

Jap, srečne smo, četudi bruhamo, se nam spahuje in nevemkaj....

Moram malo počekirat, kako je s pitjem riževega ali sojinega mleka v nosečnosti....

Poleg folne kisline jeste še kakšne vitamine?

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 16.4.2010 10:53:16 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
16.4.2010 12:38:16   
nadinne
lottyka, ja Algeo imam ja. Meni je rekla da ker je kvalificirana kot prehransko dopolnilo, da pač mora reči da jo odsvetuje, ampak v resnici ne more biti nič narobe, ker to ni umetna snov...pač posušena alga stisnjena v tableto in to je to. Kaj pa narodi ki algo jejo vsak dan? Jaz brez nje ne vem kako bi preživela...se že vidim na wc-ju ko bi me zvijalo za znoret in napenjalo, da bi verjetno še rodila zraven! Mene je vedno tako napenjalo in šraufalo da sem jokala in da sem krvavela od napenjanja iz črevesja...mislim da to za nosečnico ni ok. Konec konecv, kaj pa tiste ki kadijo? Mislim da to definitivno bolj škodi, kot pa neka posušena zelenjava user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
16.4.2010 12:39:22   
nadinne
aja, soncchhek, jaz jemljem Elevit. Se dobro počutim, nohte imam že super glede na prej user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
16.4.2010 12:54:27   
tejci1981
Oj moje souser posted image !

Jaz pa sem danes TAKO hudo napihjena da je joj!!!!!!

Slabosti in vrtoglavic ni, kavo pijem mogoče 1x na dan, pa še to moram spit zraven full vode ali nekega soka.

Tudi midva že malo gledava baby stvari.
Kolegica mi je obljubila (že pred tremi letiuser posted image ) jajčko in ležalnik, tako, da tega ne rabim kupit, sam se mi zdi da imaš sedaj jajčko pri skoraj vsakem vozičku poleg,....

Sem "na žalost" še poročna priča junija user posted image , zato bova tudi midva rabljene stvari gledala, če pa nebo krize z denarjem pa greva po sobico, (ker rabiva itak vse) v Avstrijo - Ikea ali Toys"R"Us, sem si že malo ogledala njihov katalog.

Glede spola, pa bova vprašala, jaz mam občutek da bo punčka, moj pa itak pravi. vseeno kaj je, glavno da je zdrav fantek user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
16.4.2010 14:44:50   
ajne1
ja nič, tako vas je luštno brat, da bom še jaz pristavila piskerček ...

mi bomo v tretje zibali okoli 19. novembra. ker je nosečnost popolnoma nepričakovana, sem tudi jaz že bila na posvetu na genetiki, ker sem imela februarja in marca cel kup nekih pregledov, testiranj in podobnega sranja in me je skrbelo kako je s tem. pa pravijo, da me nima kaj skrbet.

mi je pa tako nepopisno slabo, da ni za nikamor. v službi pa moram delat na polno, tak da...tudi hlače mi nobene niso več prav (v službi pa strogi dress code ajajaj), tako da bom nekje med mojimi bruhalnimi epizodami morala skočit do neke štacune po kak kos obleke... namreč od prejšnjih dveh nosečnosti sem vse že oddala, ker sem bila prepričana, da smo pri nas s projekti otroci zaključili. no pa se je obrnilo drugače...

skratka, vas bom malo brala in se kaj oglasim...

Neposredna povezava do sporočila: 1170
16.4.2010 20:38:23   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.4.2010 0:48:00   
Čirimbara
Naš škratek je odšel, ravno na rojstni dan svoje sestrice. user posted image

Vsem vam želim lepo in mirno nosečnost ter zdrave otročičke.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.4.2010 8:00:46   
majabar
ajne1-dobrodošla, kar vključi se v pogovor!
Čirimbarauser posted image user posted image . Joj, dve v enem tednu! Sploh ne vem, kaj naj rečem. Naj bo tega konec!! Drži se in čim bolj pozitivno naprej!!!

< Sporočilo je popravil majabar -- 17.4.2010 8:05:40 >

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.4.2010 8:44:22   
Renesme**
Dobro jutro

še par dni delam in potem dopust do maja- komaj čakamuser posted image

Drugače sem kar ok, danes sem vzela zadnjo tableto Dabrostona, upam da bo vse ok...

Naslednji teden se poročim, sem šla včeraj na probo obleke in sem bila tako napihnjena, da bodo morali obleko razširitiuser posted image , čez prsi in čez pas, pa kot ulita mi je bila januarjauser posted image
Glavno da bo še vedno lepa...trebušček je pa tudi z razlogomuser posted image

grem še mal kave spit, ker se mi že spi, pa komaj dobro sem vstalauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.4.2010 8:50:14   
aleunam
Alna in Čirimbara, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj vem, da niso ne vem kako v pomoč, ampak resnično vama želim, da vama čimprej uspe ponovno. user posted image

Sunday, ni potreben prvi jutranji urin. Jaz sem celo pred tem imela UZ, kjer moraš imeti popolnoma izpraznjen mehur, še-le na to me je poslala v laboratorij. user posted image

Opremo, vsaj voziček, bova midva kupila rabljenega, ker sem na Bolhi našla točno takega, kot si ga želiva. Za polovico cene ali pa malo čez. Zakaj pa ne, če je le dobro ohranjen. Posteljco pa mogoče dobiva, ampak še nisem prepričana. Potem dokupiva najbrž vzmetnico, spet odvisno od tega, kako je rabljena ohranjena. Jaz bi rada Dormeo, če obstajajo takšne dimenzije, ker ga imava tudi  midva in se super naspiva.

Avto... Jah, je novi-rabljeni, od včeraj. user posted image  Tuareg. Punce, zadetek v polno. user posted image  Prostoren, udoben, super za vozit, pa še praktičen, ker ga bova rabila tudi za posel. Včeraj sem se malo peljala in moram povedati, da kljub temu, da je avtomatik, ni bilo težav. Leva noga je lepo počivala na miru. user posted image  

Pregled... Sem ga imela včeraj. Najprej me je pregledala, pravi, da je vse ok, izvidi tudi, žal še nisem imela/prebolela toxe in najpomembnejše, slišala sem srčka! user posted image  Ni mi ga sicer pokazala (na ekranu), pa tudi slikice nisem dobila, srček pa se je lepo slišal. Ahhh, sem bila tako raznežena, da sem pozabila vprašati, koliko je velik. user posted image  Ampak, če ne bi bil vsaj standardnih mer, bi najbrž kaj rekla. V glavnem, smo zdravi. Aja, me je pa precej bolelo, ko mi je delala UZ na trebuhu in je morala malo bolj pritisniti, da se je slišalo. Ampak ni bilo hudo.

Tako, NP imam 14.5., takrat bom v 16. tednu (15t4d), v ponedeljek pa še NS. Komaj čakam. user posted image

Aja, prehlad oz. gripa se me loteva, včeraj proti večeru sem komaj stala na nogah. user posted image  Boli me grlo, prisoten je nahod, vse me boli... Kaj lahko vzamem? Sicer nisem ravno za tablete, ampak ne bi rada, da se vleče. Aspirin je za nas dovoljen? Kaj pa neoangin?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.4.2010 8:52:47 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.