aleunam
|
Alna in Čirimbara, veliko . Saj vem, da niso ne vem kako v pomoč, ampak resnično vama želim, da vama čimprej uspe ponovno. Sunday, ni potreben prvi jutranji urin. Jaz sem celo pred tem imela UZ, kjer moraš imeti popolnoma izpraznjen mehur, še-le na to me je poslala v laboratorij. Opremo, vsaj voziček, bova midva kupila rabljenega, ker sem na Bolhi našla točno takega, kot si ga želiva. Za polovico cene ali pa malo čez. Zakaj pa ne, če je le dobro ohranjen. Posteljco pa mogoče dobiva, ampak še nisem prepričana. Potem dokupiva najbrž vzmetnico, spet odvisno od tega, kako je rabljena ohranjena. Jaz bi rada Dormeo, če obstajajo takšne dimenzije, ker ga imava tudi midva in se super naspiva. Avto... Jah, je novi-rabljeni, od včeraj. Tuareg. Punce, zadetek v polno. Prostoren, udoben, super za vozit, pa še praktičen, ker ga bova rabila tudi za posel. Včeraj sem se malo peljala in moram povedati, da kljub temu, da je avtomatik, ni bilo težav. Leva noga je lepo počivala na miru. Pregled... Sem ga imela včeraj. Najprej me je pregledala, pravi, da je vse ok, izvidi tudi, žal še nisem imela/prebolela toxe in najpomembnejše, slišala sem srčka! Ni mi ga sicer pokazala (na ekranu), pa tudi slikice nisem dobila, srček pa se je lepo slišal. Ahhh, sem bila tako raznežena, da sem pozabila vprašati, koliko je velik. Ampak, če ne bi bil vsaj standardnih mer, bi najbrž kaj rekla. V glavnem, smo zdravi. Aja, me je pa precej bolelo, ko mi je delala UZ na trebuhu in je morala malo bolj pritisniti, da se je slišalo. Ampak ni bilo hudo. Tako, NP imam 14.5., takrat bom v 16. tednu (15t4d), v ponedeljek pa še NS. Komaj čakam. Aja, prehlad oz. gripa se me loteva, včeraj proti večeru sem komaj stala na nogah. Boli me grlo, prisoten je nahod, vse me boli... Kaj lahko vzamem? Sicer nisem ravno za tablete, ampak ne bi rada, da se vleče. Aspirin je za nas dovoljen? Kaj pa neoangin?
< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.4.2010 8:52:47 >
|