Angel_Tian
|
zivepo - ja zaradi mene bi lahko tudi sredi formule šli Komot se odpravimo takoj po končani formuli, mojemu bom pa že kak konkretn zajtrk naredla, da ne bo ob dinozavrih preveč švoh zgledal Tako da okrog pol dvanajstih bi se verjetno lahko na parkirišču dobili? Se pa seveda še slišiva, ko mi štartamo od tu, če bi bilo slučajno kaj zamude in da nas vi ne bi predolgo čakali. Ok? emibu - še predobro si predstavljam, kako bi bilo fino, če bi tudi mi tukaj imeli zagrajeno stopnišče. Tako da sem ti (oz ti bom) kar malo fovš Moja tašča še med stopnicami špeja in malemu teži, ko greva po stopnicah gor (niso betonirane, ampak take lesene) in to vsakič, ko prideva domov. Zdaj se bo pa to dupliralo, ko bosta dva otročka Zakaj enostavno ne morem priti domov, brez da mi ona vrže svoj fris pred oči, pozdravi pa tak samo malega. Babnce, kam si take gate navesite? Jaz kar tangice nosim Sicer zdaj raje one, ki so mi drugače fuuuuul na komot, ampak nekak si ne morem dat onih navadnih hlačk gor aninchy - za prodan avto in urejene papirje. Se mi zdi, da smo vesele za vsako malenkost, ki jo uspemo urediti, zaključiti caia - lepo, da se občasno javiš, da vemo, da je vse ok. Pa vsa čast za rojevanje doma, me ostale bomo pa kar na komot v porodnišnicah moi - tolk neke energije je v meni, ker me toliko dela čaka, da me sploh ni možno zamorit No, vsaj ti ne. Mojemu ali pa tašči se zna zgodit, da jima uspe bela vrtnica - sem te hotela "okregat", ker si tako redko vzameš čas za nas, čeprav si doma. Ampak če imaš malo doma in si ves čas z njo, ti je seveda oproščeno So naši otroci le bolj pomembni od RR, samo na tekočem pa punce vseeno želimo biti Lepo, da je vse ok pri tebi. fiška - evo ti njo spet v nakupih Upam, da imaš zdaj resnično vse hihi. Mi je pa kar zanimivo vsakič brat, kaj vse si nabavila. Upam, da vama s tvojim uspe dogovorit način poroda, da se ne bosta slučajno v P okrog tega čudno gledala. Naj bo tako, da bo zate najlažje in najboljše Že kakšne sveže novice o WBM? In zakaj so ji sploh sprožili? Evo, moj dragi se bo počasi primajal domov, tako da če se zvečer spet ne uspem javit, se tipkamo spet jutri. Prav lepo sončno popoldne še naprej vsem želim. Juhuuuuuuuuuu, kar trga me od tolk sončka