|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
16.4.2010 14:49:14   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? user posted image

Ne!!! user posted image user posted image  Je enostavno prevelik - razen če se zlažem, da grem naslednji teden rodit. Zdaj lahko vsaj rečem, da sem v 6. mesecu (začela včerajuser posted image ), se vseeno malo bolje sliši glede na videno. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
16.4.2010 14:49:19   
lunca14
user posted image njamka,tvoja pa rastura,jaz sem pa ponosna,ko reče mleko biuser posted image kake pesmice,no si brunda melodijo,še enej ne zna veliko pesmic,no jih zna če jih poje v vrtcu,doma pa slišimo sam kak odlomek............za večerjo bomo jedli palačinke in kakavuser posted image ........in potem nič.
tms..........ja glavno da gre bratranec,ziher ni luškan,pa postaven in oh in splohuser posted image
Mamice lepo se mejte čez vikend,mislim,da mi ne bo zneslo več kaj gor pridet,prebrat ja,napisat pa ne,jutri mamo čistilno akcijo,pa enej ma s sparkijem nastop,pol gremo popoldne na rd.,v nedeljo je maša,potem k našim na kosilo,pa njegovim na obisk,pa bo konec vikenda,kot bi mignil.Se tipkamo v ponedeljek,razen če me moj kaj raskuriuser posted image hecam,hecam,lepo se mejte.user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
16.4.2010 14:49:46   
babysolza
oooouuujjjjjeeeeeaaaaoooooo!!!

Husdbos? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
16.4.2010 14:50:19   
mate0ja
u to se pa spomnim kako so zgledali moji petki v srednji šoli. Ko sm pršla domov najprej vso omaro premetala, da sm do večera premlela kaj bom oblekla. Pol testno šminkanje. Pol urco spanja, da sm bla pol popolnoma prisebna in za finale zaseda kopalnice za dve do tri ure.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kok je blo to včasih pomembno, dons mi je pa res smešno. user posted image user posted image

A ma kdo kako idejo kam naj se jest povabim na kosilouser posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
16.4.2010 14:50:56   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ne!!! user posted image user posted image  Je enostavno prevelik - razen če se zlažem, da grem naslednji teden rodit. Zdaj lahko vsaj rečem, da sem v 6. mesecu (začela včerajuser posted image ), se vseeno malo bolje sliši glede na videno. user posted image user posted image

...........še en hiter pozdravček tebiuser posted image ,ja bil bi lepo,če bi same presodile kok velik je tvoj buši in kdaj greš rodituser posted image ,lepo se mej,pa bušija fajn pobožej,pa ti tud slovenkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2305
16.4.2010 14:51:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

A ma kdo kako idejo kam naj se jest povabim na kosilouser posted image

Interšpar kosilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.4.2010 14:53:00   
Anonimen
Kaj zdej babysolza, je velik al majhen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.4.2010 14:53:17   
lunca14
mateja,malo goleža z testeninami,je še meni ostalo,če prideš dobiš servirano na mizici ob potočkuuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.4.2010 14:53:21   
babysolza
Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa?

No, grem delat user posted image Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo user posted image Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa?

Uau, bravo! user posted image user posted image  Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. user posted image user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.4.2010 14:55:14   
Anonimen

No, grem delat user posted image Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo user posted image Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa?

Uau, bravo! user posted image user posted image  Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. user posted image user posted image  

Sej ti si pa kmal za njo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.4.2010 14:56:00   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Dan mamice.user posted image
Me imate še na ignor?user posted image

njamka, jaz nimam nobene na ignore, tudi tebe ne. user posted image  Sem pridem kej prebrat, kej pokomentirat, se nasmejat in na kak čvek. Takih hecov z ignore in ne ignore se pa res ne grem, oprosti, če sem preveč direktna. user posted image  Če me nekaj zanima in nobena ne odgovori/komentira, pač vprašam še enkrat. Nikjer ne piše, da mora vsako mojo besedo nekdo komentirat. user posted image

Dej, ne se kujat pa pridi povedat, kaj je pogruntala tvoja ta mala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.4.2010 14:56:49   
TaMaSa
BS ne ga srat.V velikosti trebuha sem jaz tukaj vodilna...se se spomnis moje slike v miniki na fb.To je blo sele avgustauser posted image user posted image

Moja Maja je zadnjic 2x prosm rekla NA,ko sem 2x kihnila.Na zdravje,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla koj desca klicat od vzhicenostiuser posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.4.2010 14:57:09   
mate0ja
potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. user posted image user posted image

To se pa še zelo dobro spomnim kako je zadnje dni (tedne)pred porodniško delat. Tisoč in ena stvar se ti zdi pomembnejša od delovnih nalog.

Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.4.2010 14:58:07   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

BS ne ga srat.V velikosti trebuha sem jaz tukaj vodilna...se se spomnis moje slike v miniki na fb.To je blo sele avgustauser posted image user posted image

Moja Maja je zadnjic 2x prosm rekla NA,ko sem 2x kihnila.Na zdravje,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla koj desca klicat od vzhicenostiuser posted image user posted image user posted image

In od kdaj imaš ti Majo?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.4.2010 14:59:05   
babysolza

..Najbolj pomembno pri tem je,da gre se od te punce bratranec....vaaaavvvvuser posted image user posted image

To pa najbrž kar res ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Začenja se, začenja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
16.4.2010 14:59:41   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

mateja,malo goleža z testeninami,je še meni ostalo,če prideš dobiš servirano na mizici ob potočkuuser posted image

tudi pri nas,samo,ni potocka.Lhko ti pa stol k polni banji prinesemuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.4.2010 15:00:15   
mate0ja
Lunca ti si predeleč. Industrijska kuhinja ala špar mi je bljak. OK pol grem pa domov na segedin, ki sem ga mogla sama skuhat, pa sama bom mogla pomit za sabo. user posted image user posted image user posted image user posted image In seveda tud za ostalimi člani user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.4.2010 15:00:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša reče buh pomagej (bolj za hec, le od kje,ne?), drugače pa lepo reče na zdravje.
Maja je pa kdo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.4.2010 15:00:51   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

In od kdaj imaš ti Majo?

Odkar se je maja rodilauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.4.2010 15:01:59   
mate0ja
titi, se delata norca iz lačnega človeka. user posted image user posted image user posted image . TMS jest bi tekočo vodo iz pipe lažje primerjala s potočkom. Banja me bolj na kako jezero spominja. A bi mi račke tud v vodo dala? user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.4.2010 15:03:07   
babysolza

...........še en hiter pozdravček tebiuser posted image ,ja bil bi lepo,če bi same presodile kok velik je tvoj buši in kdaj greš rodituser posted image ,lepo se mej,pa bušija fajn pobožej,pa ti tud slovenkauser posted image user posted image user posted image

hej, sej ne, da ga nočem pokazat, sam v službi ne morem (tudi ne bi smelauser posted image ), ker imamo neke hude zaščite, doma pa nisem skori nikoli na kompjuterju, ker ga mam 8 ur v službi čist dost. Tako da - žal, boste mogle domišljijo uporabit. user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.4.2010 15:04:25   
babysolza

Kaj zdej babysolza, je velik al majhen.user posted image

ogromen. Mi je zadnjič ena frendica rekla, da je končno videla eno, ki bo tudi avgusta rodila, pa ima večji trebuh kot jaz. user posted image  Sam bo rodila 4. otroka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.4.2010 15:05:00   
mate0ja

hej, sej ne, da ga nočem pokazat, sam v službi ne morem (tudi ne bi smelauser posted image ), ker imamo neke hude zaščite, doma pa nisem skori nikoli na kompjuterju, ker ga mam 8 ur v službi čist dost. Tako da - žal, boste mogle domišljijo uporabit. user posted image user posted image

Jest sm tud mnenja, da bi strokovna komisija mogla presodit. Ti si kar zvečer pet minut vzami in objavi.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.4.2010 15:05:37   
babysolza

jst sem takoj za! Sam nej se ta polna mizica pa potoček prestavijo nekam bližje meni, da ne bom rabla na Dolenjsko hodit. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.4.2010 15:06:52   
babysolza

Sej ti si pa kmal za njo.user posted image user posted image

ma kaki, še več kot 2 meseca me čakata user posted image user posted image  pol pa na dopust, pa še mal delat - julija bom še kr visela na šihtu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Julija
TLF

Kako vam je všeč ime Julija?

zelo mi je všeč (25%)

mi je všeč (30%)

ne vem (5%)

nič posebnega (27%)

ni mi všeč (13%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!