slovenka
|
Ojla mamice, najprej smeh, potem pozdrav... sem malo brala glede umsko zaostalih V bistvu sem najprej pomislila na sebe, ko je mama rekla, da pri 2,5 letih sploh še nisem hotela na kahlico, pa ne bi rekla, da sedaj sodim med zaostale, mogoče kak dan, no Sestra je pa leto dni mlajša in je začela hoditi na kahlico takrat kot jaz... Ma midve s Sofijo sva poskušale, samo so bile lužice po kotih dnevne, tako da sem rekla, da počakam ko bo lahko zunaj samo v majčki... Dudo pa še ima za spanje, včasih tudi čez dan, ampak če rečem, naj mi jo da, jo takoj da... Sicer pa danes imava prav lep dan, z mojim še kar vztrajava pri spanju zvečer, pa čez dan in je vsak večer boljše. Sinoči se je jokala mogoče samo še 2 minuti in odnehala, ponoči pa se je enkrat prebudila in začela jokati, pa sem rekla mojemu, kaj če bi ji vseeno šel poiskal dudo in ji dal v usta, bo morda prej dalje spala in je res... tako da smo spali dobro. Sofija do pol osmih, ko je parketar začel ružiti... pa ker se ona naspi, je boljše volje in gre vse lažje. Malo zjutraj risanka, pa čaj pije, pa zajtrk, potem sva se do mesnice peljale, pa v trgovino tu blizu, sva kupile ful jagod, pa zraven trgovine imajo eni kokoši in jih je ful dolgo gledala čez ograjo... pa taka pridna je, res. Mi je vrečko nesla iz avta v hišo, pa z veseljem je jagode, jogurt... veni po terasi vozička plastičnega psa na kolesih, malo se po toboganu pelje, pa marjetice po travi trga in mi jih nosi... prav fajn dan. Sedaj pa spi, jaz pa zvečer predavam in si grem še malo gledat. Tako da oni kaos dan par dni nazaj bo počasi pozabljen Potekajo plani glede selitve v mansardo... no, selitve... spali bomo gori prihodnji mesec, upam, da bo šlo... tudi malemu bomo kar svojo sobico uredili, potem bo pa po potrebi pri nama spal, a zibka bo v drugi sobi, zlasti zaradi Sofije, da ne bo ljubosumja in da bo tudi ona spala v svoji sobici. Saj morda se bo vse izjalovilo, ampak o tem bom takrat prišla jamrat na RR TMS, mene je tudi kar strah, kaj vse bo Sofija povedala, ko bo že prav govorila, koliko krat me bo kaj v sramoto spravila Včeraj je že presenetila, ker ko je prišel tast, ga je klicala in laufala proti njemu. Tast je bil cel happy. Do sedaj ga je samo gledala, pa saj ga ima rada, samo ni hotela prav k njemu... potem pa je še šla v njegov avto in sta se vozila po dvorišču in muziko nabijala, nama pa je mahala čez okno "dijo"... otroček zgleda raste... BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? Aja, z vašo situacijo pa je primerljivo to, ko je naša v električni kamin vilico zapičila. Pa je elektriko ven vrglo. Tako sva se prestrašila. Sedaj smo kar omejili ta kamin oz. bolj paziva, kje je Sofija takrat, ko gori... Ni hec. No, grem delat Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa?