|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
15.4.2010 14:36:19   
lunca14
tms,ne nisem zaspala,sem šla tečt,ne vpraš sem čist crknjena,sonce tako butauser posted image ,sem rdeča ko rakec,špeh se pa le topiuser posted image .
slovenka,se ti je meso že otopilo?za sofijo sem pa mislila,da lepo spi,dopoldanski spanec,ne ponoči ko protestira,si me narobe razumela,ampak je vseeno pridna pupauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.4.2010 19:34:48   
slovenka
lunca, saj meso dam v toplo vodo, pa je hitro user posted image zajec je bil danes... je bilo kar živahno za čas kosila - sestra z nečakinjo, sta prav zanimivi s Sofijo skupaj, sedaj je nečakinja že prav velika. Komaj čakam, da bo naš mali tako velik - torej prihodnjo pomlad. Hm... Sedaj popoldne smo bili pa ful veni. Mala je tudi veliko jedla - zdaj vsak dan več je - ker prej, ko se je začel prehlad, ni imela apetita. No, kašlja pa še zmeraj, pa svečka teče in potem brišemo...

lep večer; mene prav zanima, kako bo kaj pri nas... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.4.2010 21:57:17   
TaMaSa
Lunca,sem mislila,da le zvecer teces.Da men zdejle nekdo rece,da moram se tect,ga kar na go..c.user posted image

Slovenka,bljak!!!!!zajcek.Sem ga jedla zadnjic kot otrok,pri bratu od stare mame.So jih doma redili,pol pa v lonec.So mi bili tolk lustni,sem jih sla vedno gledat,samo kaj,ko so prisli tudi vsakic na mizo.Jih od takrat ne morem,pa tudi tako.Jem kuro,kravo,ribe...zrebicka,telicka,jagenjcka,zajca..ni sans.Se tko bom nehala z mesom.Med nosecnostjo se nisem mogla zadrzat,zdaj se lahko.
kolk je pa Neli stara zdaj?Da ni med njima taksna razlika,kot med mojima dvema.Samo se mi zdi,da je manjsa?

Kje je danes Mateja?Alo bejba,si se ziva?
Pa ASica?
Pa RMRM,ze dolgo ni!

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.4.2010 9:20:50   
babysolza
Jutrčka!

Evo mene mal naokrog, je bil pester teden v službi, popoldnevi pa še bolj, sem končno mal pospravla stanovanje (se je poznalo, ko je blo sonce prejšnji teden smo bli skoz zunaj user posted image ). Drgač se pa ubadam z istimi problemi - Sabina trmari na veliko, duda je kr naenkrat ful zakon in bi jo najraje skoz imela (sam jo zamotmo, tako da vseeno ostaja v mejah normale), ukazuje in komandira da joj. Večino časa je pa še vedno cukrček, tako da pač te momente spregledamo oziroma probamo spregledati. user posted image
Vikend - kaj boste počele? greste na čistilno akcijo? Mi bomo najbrž šli, če bo le vreme vzdržalo. Sicer bo treba pa kaj drugega pogruntat.
Včeraj smo šli popoldne ven na kosilo in je Sabina spet pogruntala eno novo - v reže klime, ki je bila za klopjo pri mizi v restavraciji, je metala zobotrebce. user posted image user posted image  Še dobro, da sem jo hitro vidla, je vrgla samo ena dva, pa upam, da ne bo zdaj klima crknila. user posted image user posted image
Uglavnem, vsem želim lep vikend, bebam pa veliko NOČNEGA spanja! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.4.2010 10:35:03   
TaMaSa
BS,oj bejbauser posted image
Nc se ne sekiraj,kaj sele bouser posted image Da ti povem,kaj je enx Tali uspicla,pa je bla ze v soli.
Smo bli v Lj.nekje zunaj na pijaci  in tamala nekja okol nas plese.Pol pa malo bolj pogledam,je dala pa na tla klobuk in cakala da za njeno umetnost kdo kaj not vrzeuser posted image user posted image .Brat je bil cist paf,kao,kako grozn,da se obnasa.
Ko je bila se manjsa,so jo vprasali,kaj bo pocela,ko bo velika.Je rekla,pila pa kadila kot mamiuser posted image ..maaa. In kaj bo pila?Soka!No,vsaj touser posted image
Potem,malo za tem,ko sva se preselili sem,smo sli v Lidl v trgovino.Je tamala na vsak nacin hotla zunaj pocakat.Pa prideva z descem ven,ona zraven ene kleci,pa drzi dlan navzgor,kot una zraven.Takrat me je pa res skoraj kap,da ne govorim o mozevi reakciji.Sem ga komaj pomirila.

In,ko sva rabutali koruzo,pa sli s polnim ruzakom v trgovino.Ona na ves glas,mami ima  v ruzaku koruzo!!!!user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.4.2010 11:00:30   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

BS,oj bejbauser posted image
Nc se ne sekiraj,kaj sele bouser posted image Da ti povem,kaj je enx Tali uspicla,pa je bla ze v soli.
Smo bli v Lj.nekje zunaj na pijaci  in tamala nekja okol nas plese.Pol pa malo bolj pogledam,je dala pa na tla klobuk in cakala da za njeno umetnost kdo kaj not vrzeuser posted image user posted image .Brat je bil cist paf,kao,kako grozn,da se obnasa.
Ko je bila se manjsa,so jo vprasali,kaj bo pocela,ko bo velika.Je rekla,pila pa kadila kot mamiuser posted image ..maaa. In kaj bo pila?Soka!No,vsaj touser posted image
Potem,malo za tem,ko sva se preselili sem,smo sli v Lidl v trgovino.Je tamala na vsak nacin hotla zunaj pocakat.Pa prideva z descem ven,ona zraven ene kleci,pa drzi dlan navzgor,kot una zraven.Takrat me je pa res skoraj kap,da ne govorim o mozevi reakciji.Sem ga komaj pomirila.

In,ko sva rabutali koruzo,pa sli s polnim ruzakom v trgovino.Ona na ves glas,mami ima  v ruzaku koruzo!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  Daj nehaj, me že pol pisarne čudno gleda, kaj se za trebuh držim pa režim kot pečen maček! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.4.2010 11:08:55   
TaMaSa
ti kar povej,da je smah pol zdravjauser posted image

Daj tole preberi,te bo koj minilo se smejat.Komentarje od tedyuser posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/odvajanje-od/m_5088332/mpage_1/tm.htm#5090062

Safija spi,Meri gleda risanko,jaz pa na rruser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.4.2010 11:16:04   
TaMaSa
Al pa sestra in sestricna.Sta bili prvi in drugi razred.

Sta se nakitili,pa neke mamicne cunje nase natvezili in obuli petke od mami,pa sli sestricinega oceta na postajo cakat-je prisel z avtobusom.To je bil "veselo"presenecenuser posted image .In ni bil pustuser posted image .
potem poleti sta roze na vrtu natrgali in jih sli po hisah prodajatiuser posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.4.2010 13:23:09   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tamasa vaša familija ima iznajdljivost in bujno domišlijo zgleda v genih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se kar ne morem nekaj smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dons je mal bl na izi petek. sm ga namenila teroriziranju sodelavcev. user posted image user posted image

Tale tedy je pa prišla že z mano enkrat v konflikt. Bogi njeni otroci. Pa kr z glavo skoz zid rine. Drugi izmenjujemo mnenja, a tedy vedno pride zasmehovat druge. Po moje ma tok zavožen življenje, da nekje mora izrazit svoj gnev.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.4.2010 13:32:08   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tamasa vaša familija ima iznajdljivost in bujno domišlijo zgleda v genih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se kar ne morem nekaj smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dons je mal bl na izi petek. sm ga namenila teroriziranju sodelavcev. user posted image user posted image

Tale tedy je pa prišla že z mano enkrat v konflikt. Bogi njeni otroci. Pa kr z glavo skoz zid rine. Drugi izmenjujemo mnenja, a tedy vedno pride zasmehovat druge. Po moje ma tok zavožen življenje, da nekje mora izrazit svoj gnev.

user posted image user posted image user posted image se z vsem čist strinjam
user posted image user posted image user posted image tms,vi ste pa res ena hecna familija,kake dogodivščineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.4.2010 13:32:21   
Anonimen
Dan mamice.user posted image
Me imate še na ignor?user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.4.2010 13:35:09   
slovenka
user posted image user posted image user posted image

Ojla mamice, najprej smeh, potem pozdrav... sem malo brala glede umsko zaostalih user posted image V bistvu sem najprej pomislila na sebe, ko je mama rekla, da pri 2,5 letih sploh še nisem hotela na kahlico, pa ne bi rekla, da sedaj sodim med zaostale, mogoče kak dan, no user posted image Sestra je pa leto dni mlajša in je začela hoditi na kahlico takrat kot jaz... Ma midve s Sofijo sva poskušale, samo so bile lužice po kotih dnevne, tako da sem rekla, da počakam ko bo lahko zunaj samo v majčki... Dudo pa še ima za spanje, včasih tudi čez dan, ampak če rečem, naj mi jo da, jo takoj da...

Sicer pa danes imava prav lep dan, z mojim še kar vztrajava pri spanju zvečer, pa čez dan in je vsak večer boljše. Sinoči se je jokala mogoče samo še 2 minuti in odnehala, ponoči pa se je enkrat prebudila in začela jokati, pa sem rekla mojemu, kaj če bi ji vseeno šel poiskal dudo in ji dal v usta, bo morda prej dalje spala in je res... tako da smo spali dobro. Sofija do pol osmih, ko je parketar začel ružiti... pa ker se ona naspi, je boljše volje in gre vse lažje. Malo zjutraj risanka, pa čaj pije, pa zajtrk, potem sva se do mesnice peljale, pa v trgovino tu blizu, sva kupile ful jagod, pa zraven trgovine imajo eni kokoši in jih je ful dolgo gledala čez ograjo... pa taka pridna je, res. Mi je vrečko nesla iz avta v hišo, pa z veseljem je jagode, jogurt... veni po terasi vozička plastičnega psa na kolesih, malo se po toboganu pelje, pa marjetice po travi trga in mi jih nosi... prav fajn dan. Sedaj pa spi, jaz pa zvečer predavam in si grem še malo gledat. user posted image Tako da oni kaos dan par dni nazaj bo počasi pozabljen user posted image Potekajo plani glede selitve v mansardo... no, selitve... spali bomo gori prihodnji mesec, upam, da bo šlo... tudi malemu bomo kar svojo sobico uredili, potem bo pa po potrebi pri nama spal, a zibka bo v drugi sobi, zlasti zaradi Sofije, da ne bo ljubosumja in da bo tudi ona spala v svoji sobici. Saj morda se bo vse izjalovilo, ampak o tem bom takrat prišla jamrat na RR user posted image

TMS, mene je tudi kar strah, kaj vse bo Sofija povedala, ko bo že prav govorila, koliko krat me bo kaj v sramoto spravila user posted image Včeraj je že presenetila, ker ko je prišel tast, ga je klicala in laufala proti njemu. Tast je bil cel happy. Do sedaj ga je samo gledala, pa saj ga ima rada, samo ni hotela prav k njemu... potem pa je še šla v njegov avto in sta se vozila po dvorišču in muziko nabijala, nama pa je mahala čez okno "dijo"... otroček zgleda raste... user posted image

BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? user posted image Aja, z vašo situacijo pa je primerljivo to, ko je naša v električni kamin vilico zapičila. user posted image Pa je elektriko ven vrglo. Tako sva se prestrašila. Sedaj smo kar omejili ta kamin oz. bolj paziva, kje je Sofija takrat, ko gori... user posted image Ni hec.

No, grem delat user posted image Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo user posted image Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.4.2010 13:36:20   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

ojla njamka, kdaj smo te pa imele na ignor? user posted image Daj ne kuhaj mule, no..... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.4.2010 13:38:51   
Anonimen
Sej je ne kuham, kuham hrano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.4.2010 13:44:13   
slovenka
kaj pa? A bonbone pražiš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.4.2010 13:46:32   
slovenka
Sorry, sorry, samo sem ravno na FB videla en komentar od nya, ko Sofija je smokije in je nya vprašala, če je mami to skuhala user posted image Zdaj sem se pa jaz na tebe spravila user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.4.2010 13:47:01   
slovenka
in kaj si počela zadnje dni, da te nič ni bilo - če nisi mule kuhala? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.4.2010 14:08:59   
lunca14
ahoj,obema,ja njamka,kaka zamera nek,sej te ni nobena ignore,bejš,bejš,kako tvoja punca,kaj je že spet kaj novega pogruntala,recimo stvar,ki jo obvladajo že štiri letnikiuser posted image .
Kaj slovenka,ti pa kar smoki kuhaš,daš receptuser posted image ,a tko,pol praviš,da si nayo zajagala na fb,titi,sem pa nemore pridet,jo bo treba za ušesauser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.4.2010 14:14:30   
mate0ja

A si se dala na ignore? Nisem vedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.4.2010 14:18:38   
mate0ja
Uf, stem me spomnle, da nism bla že cel dan na FB, grem pofirbcat. 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.4.2010 14:20:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

in kaj si počela zadnje dni, da te nič ni bilo - če nisi mule kuhala? user posted image

Smo skoz zunaj, tak da ni časa za računalnik. Zvečer, ko mala zaspi imam pač svoje delo. Včeraj sem npr. likala do polnoči.  Drugač pa nič novega. Govorimo itak že dolgo, stavki so scela že dolgo dolgo...
Zdej je trenutno najlepše se afnat ko ji govoriš fraze: riba reže raci rep, Klop pod klopjo, riba raca rak....jih tolk hitro zdrdlja da je joj. Pojemo Martinov lulček, štejemo prstke palec kazalec... skratka, smo nagajivi.user posted image   Punčke so vse slečene, obvezno.user posted image
Aja, pa na kahlico redno kakamo, v plenico ne zna naša več.user posted image Včasih včasih ji uide - redko, če smo dolgo zunaj in pač mora. Lula tudi v kahlo, sam ni še zrela za brez plenic. Bo sčasoma tudi to.  Mislim, da preveč popije, da bi tolk urina zadrževala. Ampak naj pač pije, ji očitno  paše.user posted image

Danes je bla doma, smo mal pohajale, na kosilo smo se povable k mojim..zdej panča.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.4.2010 14:23:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

A si se dala na ignore? Nisem vedla.

Ne da bi vedla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
16.4.2010 14:25:34   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.4.2010 14:35:01   
TaMaSa
Slovka mal si se zmocila...jest sem bila una z smokijiuser posted image
Mateja,samo res,kaksna krava.Si jo bom zapomnilauser posted image user posted image Pa da sta bli vidve tudi v konfliktu?Jaz je do danes sploh opazila nisem.Ti sodelavce pa uno tanovo  kuro kar v red dajuser posted image

Oj Lunca,Njamkauser posted image

Pa se je Safija zbudila,Meri se spi.Talita se pa nastimuje,za vecerni izhod na keglanje.Gre s prijateljico-z njo gresta tudi v Anglijo-,pa njenimi starsi.Najbolj pomembno pri tem je,da gre se od te punce bratranec....vaaaavvvvuser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.4.2010 14:42:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

..Najbolj pomembno pri tem je,da gre se od te punce bratranec....vaaaavvvvuser posted image user posted image

To pa najbrž kar res ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!