Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:49:14
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? Ne!!! Je enostavno prevelik - razen če se zlažem, da grem naslednji teden rodit. Zdaj lahko vsaj rečem, da sem v 6. mesecu (začela včeraj ), se vseeno malo bolje sliši glede na videno.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:49:19
|
|
|
|
lunca14
|
njamka,tvoja pa rastura,jaz sem pa ponosna,ko reče mleko bi kake pesmice,no si brunda melodijo,še enej ne zna veliko pesmic,no jih zna če jih poje v vrtcu,doma pa slišimo sam kak odlomek............za večerjo bomo jedli palačinke in kakav ........in potem nič. tms..........ja glavno da gre bratranec,ziher ni luškan,pa postaven in oh in sploh Mamice lepo se mejte čez vikend,mislim,da mi ne bo zneslo več kaj gor pridet,prebrat ja,napisat pa ne,jutri mamo čistilno akcijo,pa enej ma s sparkijem nastop,pol gremo popoldne na rd.,v nedeljo je maša,potem k našim na kosilo,pa njegovim na obisk,pa bo konec vikenda,kot bi mignil.Se tipkamo v ponedeljek,razen če me moj kaj raskuri hecam,hecam,lepo se mejte.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:49:46
|
|
|
|
babysolza
|
oooouuujjjjjeeeeeaaaaoooooo!!! Husdbos?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:50:19
|
|
|
|
mate0ja
|
u to se pa spomnim kako so zgledali moji petki v srednji šoli. Ko sm pršla domov najprej vso omaro premetala, da sm do večera premlela kaj bom oblekla. Pol testno šminkanje. Pol urco spanja, da sm bla pol popolnoma prisebna in za finale zaseda kopalnice za dve do tri ure. Kok je blo to včasih pomembno, dons mi je pa res smešno. A ma kdo kako idejo kam naj se jest povabim na kosilo
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:50:56
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? Ne!!! Je enostavno prevelik - razen če se zlažem, da grem naslednji teden rodit. Zdaj lahko vsaj rečem, da sem v 6. mesecu (začela včeraj ), se vseeno malo bolje sliši glede na videno. ...........še en hiter pozdravček tebi ,ja bil bi lepo,če bi same presodile kok velik je tvoj buši in kdaj greš rodit ,lepo se mej,pa bušija fajn pobožej,pa ti tud slovenka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja A ma kdo kako idejo kam naj se jest povabim na kosilo Interšpar kosilo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej babysolza, je velik al majhen.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:53:17
|
|
|
|
lunca14
|
mateja,malo goleža z testeninami,je še meni ostalo,če prideš dobiš servirano na mizici ob potočku
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:53:21
|
|
|
|
babysolza
|
Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem delat Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? Uau, bravo! Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem delat Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? Uau, bravo! Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. Sej ti si pa kmal za njo.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:56:00
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Dan mamice. Me imate še na ignor? njamka, jaz nimam nobene na ignore, tudi tebe ne. Sem pridem kej prebrat, kej pokomentirat, se nasmejat in na kak čvek. Takih hecov z ignore in ne ignore se pa res ne grem, oprosti, če sem preveč direktna. Če me nekaj zanima in nobena ne odgovori/komentira, pač vprašam še enkrat. Nikjer ne piše, da mora vsako mojo besedo nekdo komentirat. Dej, ne se kujat pa pridi povedat, kaj je pogruntala tvoja ta mala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:56:49
|
|
|
|
TaMaSa
|
BS ne ga srat.V velikosti trebuha sem jaz tukaj vodilna...se se spomnis moje slike v miniki na fb.To je blo sele avgusta Moja Maja je zadnjic 2x prosm rekla NA,ko sem 2x kihnila.Na zdravje,a ne Sem hotla koj desca klicat od vzhicenosti
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:57:09
|
|
|
|
mate0ja
|
potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. user posted image user posted image IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem delat Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? Uau, bravo! Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. To se pa še zelo dobro spomnim kako je zadnje dni (tedne)pred porodniško delat. Tisoč in ena stvar se ti zdi pomembnejša od delovnih nalog.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:58:07
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa BS ne ga srat.V velikosti trebuha sem jaz tukaj vodilna...se se spomnis moje slike v miniki na fb.To je blo sele avgusta Moja Maja je zadnjic 2x prosm rekla NA,ko sem 2x kihnila.Na zdravje,a ne Sem hotla koj desca klicat od vzhicenosti In od kdaj imaš ti Majo?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:59:05
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa ..Najbolj pomembno pri tem je,da gre se od te punce bratranec....vaaaavvvv To pa najbrž kar res ja. Začenja se, začenja...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 14:59:41
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mateja,malo goleža z testeninami,je še meni ostalo,če prideš dobiš servirano na mizici ob potočku tudi pri nas,samo,ni potocka.Lhko ti pa stol k polni banji prinesem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:00:15
|
|
|
|
mate0ja
|
Lunca ti si predeleč. Industrijska kuhinja ala špar mi je bljak. OK pol grem pa domov na segedin, ki sem ga mogla sama skuhat, pa sama bom mogla pomit za sabo. In seveda tud za ostalimi člani
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša reče buh pomagej (bolj za hec, le od kje,ne?), drugače pa lepo reče na zdravje. Maja je pa kdo?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:00:51
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa BS ne ga srat.V velikosti trebuha sem jaz tukaj vodilna...se se spomnis moje slike v miniki na fb.To je blo sele avgusta Moja Maja je zadnjic 2x prosm rekla NA,ko sem 2x kihnila.Na zdravje,a ne Sem hotla koj desca klicat od vzhicenosti In od kdaj imaš ti Majo? Odkar se je maja rodila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:01:59
|
|
|
|
mate0ja
|
titi, se delata norca iz lačnega človeka. . TMS jest bi tekočo vodo iz pipe lažje primerjala s potočkom. Banja me bolj na kako jezero spominja. A bi mi račke tud v vodo dala?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:03:07
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka BS, kaj bomo videli trebušček ali ne? Ne!!! Je enostavno prevelik - razen če se zlažem, da grem naslednji teden rodit. Zdaj lahko vsaj rečem, da sem v 6. mesecu (začela včeraj ), se vseeno malo bolje sliši glede na videno. ...........še en hiter pozdravček tebi ,ja bil bi lepo,če bi same presodile kok velik je tvoj buši in kdaj greš rodit ,lepo se mej,pa bušija fajn pobožej,pa ti tud slovenka hej, sej ne, da ga nočem pokazat, sam v službi ne morem (tudi ne bi smela ), ker imamo neke hude zaščite, doma pa nisem skori nikoli na kompjuterju, ker ga mam 8 ur v službi čist dost. Tako da - žal, boste mogle domišljijo uporabit.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:04:25
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Kaj zdej babysolza, je velik al majhen. ogromen. Mi je zadnjič ena frendica rekla, da je končno videla eno, ki bo tudi avgusta rodila, pa ima večji trebuh kot jaz. Sam bo rodila 4. otroka...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:05:00
|
|
|
|
mate0ja
|
hej, sej ne, da ga nočem pokazat, sam v službi ne morem (tudi ne bi smela ), ker imamo neke hude zaščite, doma pa nisem skori nikoli na kompjuterju, ker ga mam 8 ur v službi čist dost. Tako da - žal, boste mogle domišljijo uporabit. Jest sm tud mnenja, da bi strokovna komisija mogla presodit. Ti si kar zvečer pet minut vzami in objavi.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:05:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mateja,malo goleža z testeninami,je še meni ostalo,če prideš dobiš servirano na mizici ob potočku jst sem takoj za! Sam nej se ta polna mizica pa potoček prestavijo nekam bližje meni, da ne bom rabla na Dolenjsko hodit.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.4.2010 15:06:52
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, grem delat Se še kaj oglasim, če boste tukaj, ob pol 6h imam pavzo Potem v torek pa zadnjič delam za nekaj časa - sem vam povedalaaaaa? Uau, bravo! Čist potihem priznam, da sem ti trenutno zelo fouš. Sej ti si pa kmal za njo. ma kaki, še več kot 2 meseca me čakata pol pa na dopust, pa še mal delat - julija bom še kr visela na šihtu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Kdaj so vaši otroci prespali celo noč?pred 3. mesecem (
34%)
med 3. in 6. mesecem (
20%)
med 6. in 9. mesecem (
12%)
med 9. in 12. mesecem (
5%)
med 12. in 18. mesecem (
11%)
po 18. mesecu (
17%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!