Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.4.2010 21:55:36
|
|
|
|
Wannabemommy
|
dacy moj glas mata tud
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 22:19:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.4.2010 23:02:44
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Babyloverka - jaz bi že do onemoglosti če bi smela pa nesmem , tak da kake druge alternativne metode dobrodošle ...jaz bi tudi pa tud se ne smem
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.4.2010 23:04:08
|
|
|
|
memole
|
Čer! Amelie in Chi_Pita čestitke! Želim vama veliko prespanih noči,cartanja in zdravja! No dejmo,kera je na vrsti? Začnite da ne bomo me ki imamo na koncu pred vami! Kako ste? Jaz sem se nalikala,zdej pa mal pavze do naslednje runde ki se bo nabrala! Prej sem gledala na kraju zločina zdej pa še mal posrfat!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.4.2010 23:27:50
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 NATAŠA:Srečno pot v Rim:)))) upam, da ne misliš mene ---bi šla takoj, pa še ni cajt, čeprav me kar matra zdaj popoldan chi_pita čestitke za tvojo velikanko veliko cartanja in zdravja, pa malo neprespanih noči...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.4.2010 23:48:13
|
|
|
|
živa
|
Ajoj, chi_pita, tole je pa bil zalogaj, kaj? Lepo se crkljajte z Gaio (saj ji še mala ne morem reči ), tebi pa želim, da čim prej prideš k sebi . Lahko noč (ali dobro jutro), živa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 8:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Šibam na pregled (če lahko temu sploh tako rečem, ker mi zmeri pritisk, me zvaga in potem vraša, če sem ok ). Ne, nisem ok, zatekam ko budala, pa pravi, da mi itak ne more nič. Danes sem se zbudila čisto zabuhla. V glavo sem kot balon Me prav zanima koliko sem se spet zredila. Prejšni teden sem dobila v sedmih dneh gor kar 2 kili Ampak, ker imam pritisk in urin ok mi nimajo kaj... No, prednost tega, da sem še vedno 2v1 je ta, da lahko še vedno Čeprav res bolj poredko (se še vedno nekaj mula, pa strah ga je, da bi poškodoval ), ampak je mmmmm Čau
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 9:41:32
|
|
|
|
didi5
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka iii sem vidla slikico od tamalega Žiga na facebooku in je tak lepiiii zakaj naš mali noče ven??? To sem jaz že poskusla - ampak moj mora bit zaradi službe dosegljiv in zdaj vsi njega kličejo !!! Tak so me zaživcirali v zadnjih 3-eh dneh, da bi najraje !!!!!!!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 9:47:14
|
|
|
|
didi5
|
Chi Pita : Pri nas nič od ker me tak hemoroidi bolijo!!!!!!! Kljub temu grem zdaj pred mestno hišo pogledat mojega lubeka Gregorja (sin od bratranca), ker imajo šolski nastop - pa me vedno povabi. Mali je star 9 let in se dela včasih kak je prevelik za cartanje, ko pa misli da ga noben ne opazuje se pa tak sladko stisne k meni :):):):) Upam da bom zdržala, ker vse pritiska južnije Čeprav 1 dan po PDP ampak kaj konkretnega se pa ne dogaja Fiksirala sem se na naslednji petek - če bo prej toliko bolje :):) Smo na vezi kasneje - jaz
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 10:05:29
|
|
|
|
NATAŠA35
|
didi res si kupi hemoclin gel, je okoli 12 € - se mi zdi in ful pomaga vsaj bolelo te ne bo, sčasoma pa bo izginil...dete ti pritiska doli, zato jih imaš, sem jih jaz tudi dobila zdaj v prej pa sploh nisem imela problemov... aprilčica dobro uštimaj na pregledu jaz sem včeraj pospravljala spalnico, še čisto malo pa bo komplet, no razen okna, ki pridejo na vrsto na koncu...pa še dosti cunj sem oprala, ker vsake toliko časa dam vse iz omar in preperem, tako da se je nabralo veliko robe za prat, pa samo brisač in posteljine je za par strojev...ostala mi je še veža in moj kotiček za nohte, potem pa res lahko uživam in čakam, kdaj me bo zvilo... samo da mi še ta prehlad mine, da ni več nos zamašen, ker me moti , samo mojim decom to nič ne pomeni, ker mislijo, da kljub prehladu in slabemu počutju lahko delam vse ...sem pa včeraj prov znorela na vse, ker mi je prekipelo, samo zaleglo je za pet minut , tako da sem se raje pomirila in šla svoje delat
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 10:21:07
|
|
|
|
tintin
|
Nataša: držim pesti, da mine prehlad....meni se vleče že 8.dan....skoraj brez izboljšanja...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 11:41:13
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla lepo pozdravljene Mi smo še vedno v enem kosu, potem popoldne šibam na pregled in je reko moj da zaj bo pa G reko, če se tega ne da pospešit, očitno sem se mu zasmilila , je reko da me ne more več take gledat, kr komaj hodim in se premikam,pa po vrhu sem še malo nerodna in mam ogromno stopnic doma in se boji..., upam da bo kaj haska od tega čeprav dvomim, me pa dans že celo dopoldne nekaj rahlo pika in tišči dol, pa še v križu me tak zbada se je le kaj začelo? Kak te naj vem Sem šla z mamo in očetom v mesto, pa sta mi kupila hlače ene sem si sama ene pa onadva, ker sem rekla da nimam kaj za oblečt za v bolnico . Te pa je moj oči reko te pa si kr dvojne vzami pa dam jaz za ene zravn kok sem bla happy, aja pol pa še nas je na sladoled pelal mnjammi. Nič zaj pa grem ležat, ker sem spet cela "vodena" in mam že prave rezervarje vode na nogah , papa pa lep dan se javim še kaj po pregledu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 11:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
NATAŠA: upam, da prehlad kmalu mine Wannabemommy: upam, da ti bodo sprožili, da boš lahko cartala didi5: jooj, kok znajo bit ljudje tečni Ne daj se jim Jaz sem s pregleda. Ne morem verjet, da sem dobila gor še 2 kili. Meni se bo zmešalo. Ko balon sem Sem doila pa eno kremo za telo, ker se še vedno kraspam, tako, da upam, da bo kaj pomagalo!!!!!!! Pritisk ok, urin ok, ampak imam spet številne bakterije Za seznamček: NP: 23.4. +24kg Me je pa danes začelo tišat navzdol. Je bil že počasi čas, ne? Drugih znakov še vedno ni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 11:52:22
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Nataša: držim pesti, da mine prehlad....meni se vleče že 8.dan....skoraj brez izboljšanja... Meni pa že skoraj dva meseca!!! Znorela bom zaradi zamašenega nosu ! Si ne predstavljam, kako bo pucat nos po CR . Drugače pa nič novega, le to, da sem vendarle začela prat oblačila za bejbija . Lp, živa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 11:57:39
|
|
|
|
dacy
|
wannabemommy upam da se na RR zdaj nekaj casa ne bos javila , upam da se bos javila edino preko mobitela s tisto najbolj zeljeno novicko Vso sreco danes na pregledu, pa obvezno javi kak je potekalo ... aja pa ce boste kje blizu lekarne se prosim se na mojega bogega otroka spomni ... Vglavnem fajn porihtaj danes
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 13:00:26
|
|
|
|
nejanejc
|
ojla :) mi smo doma, no od vceraj :) Nejc te se zae pravi soncek, sam dela nama vseeno da veliko :) Predvsem se ne morem naspat, ampak, to smo vedli ze zdavnaj :) Ceprav veliko spi, je se vseeno mal treba se prilagajat... dane ssmo meli tudi patronazno in smo se lepo zmenli vse... zdej grem pa v lov za pediatra sem vidla, da je agha rodila s cr, zato nisem mogla do nje.... smo ble pa dva dni skupaj v isti stavbi... upam,d aje vse ok nisem mela casa vsega prebrat, cestitam pa vsem mamam in tatkotom :) pa veliko cartanja.... jst sele pocasi dojemam, da je vse res.... Lepo je Lepo se drzite vse, ki mate se za rodit Se se kaj potrudim in pridem pogledat :) algaia, grem pogledat se na hitro na fb, kdo me je prvi "izdal" :) hecam se :) sem vesela, ko radioooooooooooo tintin, zdej sam se vozicek usposobimo pa gremo na teren na Planino ;-)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 13:08:23
|
|
|
|
didi5
|
Kak je pasalo malo na sončku posedat, gledat razigrano deco in enostavno vpijat energijo!!! Itak bo me držalo glih tolko da pridem do likalne mize in pol bum čira bum - energije več ni Mi je dragi včeraj prinesel gel za hemoroide (mimogrede 17 EUR - pa saj so zmešani ), ampak mi ni kaj dosti pomagal - celo noč nisem spala zaradi bolečine Bolj mi pomaga rektoakut ker zelo omili bolečino, zdaj bom pa malo kombinirala. Saj kak in zakaj jih imam vem - pa vseeno ni prijetno. Pa meni danes tudi zelo dol tišči, včeraj mi je pa ene 4x trebuh otrdel v 1 uri - sem se že veselila - pol pa je mala spet začela maternico sprobavat kot trampolin - in to je bilo to . Wannabemommy - upam da ti pospešijo zadevo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 13:27:11
|
|
|
|
NATAŠA35
|
joj punce, upam, da me kmalu mine ta prehlad, ker me že počasi ubija...glava me boli, slabo se počutim, pa še vseeno malo po malo kaj pospravim...zdaj čakam na sušilca, da mi posuši, da takoj zložim cunje, pa dam spet novi stroj za prat... nejanejc super da ste doma aprilčica, moja G bi zganjala celga hudiča, če bi te vidla zatekat...bi te že poslala rodit
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 13:34:20
|
|
|
|
babyloverka
|
hej bejbe še vedno v dveh delih, vsak dan bolj zatečena in vsak dan bolj tečna ja to sem jaz morem se jutri zjutraj takoj spomnit da bi prstan dala dol ker sem se danes spomnila okrog pol enajstih pa ni več blo šans, so bli moji prsti že preveč pujsasti nekaj me špika pa bom ignorirala, mam zunaj še eno umazano delo, morem tlakovec z vapom oprat, v tem sem stručnjak oziroma nihče drugi noče delat tega ker si umazan do uh sinoči me je mali pošteno prestrašil ker se lep čas ni premikal, ko sem se pa zjokala in prestrašla še atija pa se je dečko spomnil da premakne to svojo malo rito pol pa je začel tako delat, mi moj pravi naj ga pocartam pa sem rekla da ga bom ignorirala kot je on mene prej ko sem hotla da se premakne nejanejc super da ste doma, tudi jaz komaj čakam na te trenutke. se mi zdi da je doma najlepše, si narediš kakor želiš in bolj se lahko sprostiš. aprilčica razumem te glede zatekanja, neprijetno je dacy ti si med prvimi dobila zdaj pa bi še ? sorčy beyb vse pa ne bo šlo takih privilegijev pa ne boš imela hecam te
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 13:40:52
|
|
|
|
tintin
|
Nejanejc! Super, da ste doma! Čestitke once again! Želim ti uspešno prilagoditev! Kako je bil porod? EA prijela? Pediatri...a iščeš v Kr? Ker če ja, sta frej samo dr. Bartoniček in dr. Žafran...nobena ni ravno perla, mi imamo prvo in smo sicer zadovoljni (no, itak je naš dečko gost samo na posvetovalnicah, bolan HB ni veliko),je dost pazljiva in veliko da na preventivo ter ne daje AB za brezveze. Jaz kuham...čufti in pire...in perem naše cote!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 14:05:38
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka dacy ti si med prvimi dobila zdaj pa bi še ? sorčy beyb vse pa ne bo šlo takih privilegijev pa ne boš imela hecam te babyloverka hja pa tud med prvimi bom spet lahko slonckala, ce bo vse tako kot kaze bi to znalo bit kr kmalu ze ... cisca se mi je skoraj cisto ze umirila ... vlozek imam vsako krat lih za pikico umazan in se to je ze cist skoraj prozoren izcedek ... tak da mogoce pa kmalu dragega presenetim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 14:20:18
|
|
|
|
nejanejc
|
tin tin, hvala za info o pediatrih... danes sem bal prepozna, bom probala zjutraj spet... se noben ni javu, so mi dali ene par stevilk.... Porod... Uh, popadki so se zaceli v nedeljo zjutraj...sam blagi, pa kar pogosti na 8 minut prbl, potem po poldne pa so ratali bolj mocni in bolj pogosti, tudi na 5 minut do 14ih in smo sli v porodnisnico... ma so potem bli bolj neredni in so me poslali domov, pa odprta sem bla sele 1cm pa malo porcije... In smo oprsli domov, in seveda popadki na pet minut, pa se manj... Okol petih sem ze vse tezko prenasala, ma sem potrpela, ker nisem vedla kaj naj... ce s enisem dost odprta... Ma pol ob 19ih sem mela vsega dost, ker se ze premikat nisem mogla vec skoraj, si nisem predstavljala vec voznje v avtu.. sploh do jesenic ne bi prsla... Sem prsla v porodnisnico, sem bla odprta 2cm po oceni babice pravsnja za porod. No, potem pa so mi nardili klestir in sem se neki hodila, sam mi je blo tud slabo in sem bruhala... Sem sla pol v porodno, nevem niti kdaj... so pocasi mehur predrli....hitro sem se odpirala in je slo kot po maslu je rekla babica... samo tezko so mi ustavli epiduralno, ker sem mela ze zelo pogoste popadke, ma nekako smo uspeli... je lahko tudi mitja mi prsol pomagat dihat.... tresla sem se kot siba na vodi.... ma pocasi je epiduralna prijela in sem zacela cutit sam pritisk otrocka spodaj, ki p ani bil nic manj bolec... in tako vse dokler ni blo treba nardit finiša, nekako smo s skupnimi močmi uspeli in Nejc je prisel na svet :) V sedmih nebesih :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:26:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 15:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejanejc: super, da sta doma Pa hvala za porodno zgodbo Cojka: ja, res fuuul, fuuul, fuuul zatekam, ampak moji G se to nič čudno ne zdi Kaj je sedaj s tem odvajanjem vode?? Češ kolikokrat gremo lulat, al kaj? Ker jaz grem 100x na dan, spijem ogromno vode in je tudi urin zaradi tega brezbarven. Ne vem v čem je fora By the way: čudovite slikce imaš spet na FB Babyloverka: jaz bom dala počasi poročni prstan dol. Baje itak v porodni ne smeš imeti nič nakita. Jaz se pa bojim, da prstana pred porodom sploh ne bom dobila s prsta, ker imam prav tako čunkaste kot ti didi5: tebi vsaj kaj otrdeva trebuh. Meni se to naredi 1x na teden za 10s... Kar nekaj... NATAŠA: meni bi se strgalo kar naprej prat, pa likat, pa pospravljat Dobra si, kapo dol!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 15.4.2010 16:07:27
|
|
|
|
nejanejc
|
Cojka, epiduralna je pomagala, popadke sem cutla potem minimalno. Samo, da je do tega prislo je trajalo. Sam tako je, epiduralno dobis, ko si odprt 4-5cm... Ne pomaga pa za potiskanje otrocicka. To cutis in nimas kaj. Samo sem se pa spocila malo pred tem, ker mi j eepiduralna ublazila popadke... Bruhala sem pa prej, preden sem epiduralno dobila, verjetno od bolecin in dihanja, ki ni blo vedno pravilno, sem bla prevec podzavestno na trnih. Ja noge otekanje... grrrrrrrrrrr.. Manj soli pa veliko pij. Papa, zdej morem pa res pocivat...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?