|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
14.4.2010 16:03:40   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

Ojej ojej kok jih je rodilo mojbog user posted image user posted image  user posted image user posted image
bravo punce, bravo!
Alora čestitam ELI, AMELIE, ROGLJIČEK, AGHI IN PIKICI!!! BRAVO PUNCE!!! user posted image user posted image user posted image

No jz sem že nazaj iz postojne. So mi nardili CTG, pa zdravnik me je pregledal (skupaj z enim študentom medicine sta veselo preučila notranjost moje tamale user posted image user posted image user posted image user posted image ah umreš od smeha.."no potem si lahko tako malo umakneš z enim prstom, pa dva daš noter,.." user posted image user posted image user posted image ) Odprta sem 1cm ampak moj maternični vrat je dolg 3cm tko da...ništa novog na zapadu user posted image V petek še enkrat tja na kontrolo. CTG 16.4.

Didi
kako je blo na tvojem pregledu?

Cojka jah avto dobimo komaj 27.4. sva včeraj klicala na sawal..ohhh kako sem jezna...ma ja no..sej bo pa mala princeska mogla malo potrpet v našem poskočnem Carlosu (kalos user posted image )

celulit ja ne bi komentirala... moja najljubša tema user posted image user posted image user posted image so že začeli s temi reklamami barabe.. letos res ne vem kako se bom rešla te nadloge, ker mi ga je ultra vrglo ven..

Meni so delali samo ctg - ker je mala zelo živahna. Bilo je par hribčkov  pri popadkih ampak so to baje ti lažni. Nič novega v glavnem. Enako kot ti - 16.4.2010 jovo na novo (če se ne bo kaj prej dogajat začelo user posted image user posted image user posted image )

Mene pa so začeli v roku 1 ure tako bolet hemoroidi, da je za user posted image . Marija, ta bolečina res ni prijetna zato se bom spravla dol z računalnika in v horizontalo - da mi mala ne pritiska toliko navzdol.

Amelie: čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj ti niso napovedovali 5kg - ker to je pa ogromna razlika. Lepo cartajte user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
14.4.2010 16:08:38   
tintin
Čestitke Amelie! No, še en dokaz kako dohtarji kiksnejouser posted image Tudi meni so pri Vasji napovedoval 3 kilskega otročka...no ja pa je imel čez 4 kile...pa isto 37 obsegauser posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
14.4.2010 16:22:49   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Citiram SMS od amelie:

He he, je bolj glavonja kot velikancek. Ima 4160g in 51cm, obseg glave pa 37 user posted image sem ga pa samo na hitro vidla med CR, zdaj pa upam da mi ga se kaj pripeljejo. Baje je z njim vse ok, mene sicer precej boli, a je vredno user posted image pozdravi vse aprilcice v mojem imenu, pliz! Aja, mulcku je ime Žigauser posted image LP

Tako ... to je dobesedno prepisan SMS od nase amelie, torej vse vas lepo pozdravlja user posted image

amelie cestitke se enkrat tud tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amelie - iskrene čestitke tud od mene,user posted image user posted image user posted image  pa dosti cartanjauser posted image user posted image user posted image  glede na to da ti je isti G meril otroka, mogoče tud naš ni tak težekuser posted image , se pustimo presenetituser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
14.4.2010 16:28:00   
babyloverka
hja malo grem v šoping, pridem nazaj in že imamo novega aprilčka user posted image  bravo amelie, tako se dela!!user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
14.4.2010 16:33:13   
Venera
Bravo Amelie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je le uspelo. Sem vesela zate in za Žigo. Upam, da ga boš lahko kmalu cartala!!!!

Čestitke tudi vsem ostali mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2130
14.4.2010 17:14:25   
Wannabemommy
Punce a sem lahk plis jaz naslednja,..........................., kr drugač se več ne gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
14.4.2010 17:25:55   
dacy
wannabemommy jaz ti dovolim, da si naslednja user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2132
14.4.2010 17:29:51   
NATAŠA35
wannabemommy jaz ti tudi dovolim user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
14.4.2010 18:19:40   
didi5

Daj si duška wnnabemommy - in kako misliš prepričat tvojo gazdo???

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
14.4.2010 18:22:17   
Wannabemommy
ma kak ste ve fajnuser posted image user posted image user posted image , sam nič ne pomaga moj malček štrajka

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
14.4.2010 18:32:17   
dacy
Jaz in moj Aleksei bi vas pa lepo prosla ce bi htele glasovat za naju ... http://www.majhnikoraki.si/com/fb_personal.php?id=8645

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2136
14.4.2010 18:36:03   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Jaz in moj Aleksei bi vas pa lepo prosla ce bi htele glasovat za naju ... http://www.majhnikoraki.si/com/fb_personal.php?id=8645

Jaz sem glasovala za vaju!!!! Kak je luškan mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
14.4.2010 18:36:24   
babyloverka
wannabemommy se mi zdi da mu je prelepo noter, malo ga razdražita s tvojim user posted image saj veš kaj mislim, ne? user posted image  
midva sva prešnji teden po tistem ko me je mantralo pa je moj rekel da ne ve če bi, če ga bo ven stiral al noter natiral user posted image

30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.4.2010 18:51:51   
Anonimen
Wannabemommy. imaš moje dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dacy: sem glasovalauser posted image

Babyloverka: midva sva tudi user posted image noter natiralauser posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
14.4.2010 18:55:43   
Getreal
Wannabemommy samo če loh grem s tabo!!! user posted image Midve mava itak na isti dan rok, tko da me ne smeš pustit zadaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
14.4.2010 19:01:40   
Anonimen
Getreal: evo, tebi tudi pustimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didi5: sem prebrala tvoj status na FBuser posted image user posted image user posted image Naj ti povem, da midva sva pa rekla, d bova ugasnila oba telefona in zdaj nekateri glupi primerki v primeru, da mi na telefonu zmanjka baterije in nisem dosegljiva 5 minut že mislijo, da sem rodilauser posted image Mislim... svašta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.4.2010 20:06:14   
babyloverka
user posted image user posted image iii sem vidla slikico od tamalega Žiga na facebooku in je tak lepiiii user posted image

zakaj naš mali noče ven???user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.4.2010 20:12:03   
dacy
Ja res je ... naso amelie in Ziga je ati objavu ze ... oba sta prav lepa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.4.2010 20:57:07   
Di_Di
Punce evo me z lepimi novičkami

Naša chi pita je danes ob 17:15 postala mamica

Njeno sporočilo pa se glasi takole:

Danes ob 17:15 je prijokala na svet naša prava velikanka Gaia z merami 56cm in 4290g. Razveselila in razjokalaje mamico in tatija!

Še tu iskrene čestitke mamici in tatiju pa obilo catanja!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.4.2010 20:58:22   
tanika1
Amelie in Chi_pita iskrene čestitke!

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.4.2010 21:08:32   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di
Danes ob 17:15 je prijokala na svet naša prava velikanka Gaia z merami 56cm in 4290g. Razveselila in razjokalaje mamico in tatija!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM ZA MALO VELIKANKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.4.2010 21:14:52   
babyloverka
bravo chi_pita in Gaia user posted image user posted image

30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.4.2010 21:47:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.4.2010 21:49:53   
Wannabemommy
Chi_pita- iskrene čestitke za malo Gaiouser posted image user posted image user posted image pa dost cartanjauser posted image

Getreal - zmenjeno torej midve sva naslednje user posted image user posted image user posted image  pa da se nebi katera zaj ušunjalauser posted image

Amelie - joj kok je Žiga lepi, bravo za atija da se je potrudil in že dal slikice goruser posted image user posted image user posted image

Babyloverka - jaz bi že user posted image user posted image user posted image do onemoglosti če bi smela pa nesmem user posted image , tak da kake druge alternativne metode dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.4.2010 21:52:50   
sonček85
NATAŠA:Srečno pot v Rim:))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?