|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
14.4.2010 11:39:10   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

Pa zelo me boli kadar grem na veliko potrebo. A ima katera podoben problem? A so to hemeroidi...user posted image Prav bojim se it na wc...kaj šele ko pomislim na porod...uf..Očitno so se naše težave začele stopnjevat... joj saj malo še....  Danes imam ravno 2 tedna še do roka.user posted image
Strije so se meni nardile zaenkrat samo okrog jošk in je prav user posted image aja, pa čist malo okrog popka oz. tam ko sem imela piercing. Ma ja, nek spomin pač more bit, a ne!user posted image

Če te tako zelo boli it na potrebo imaš res verjetno notranje hemoroide. Zunanji namreč bolijo pri sedenju in hoji, pri potrebi pa niti ne tako zelo. Čim več spij tekočine in jej čim manj stvari ki zapirajo.

BabyloverkaB: kdaj imaš zdaj ti rok (nisem šla gledat nazaj, pa vem da so ti ga nekaj prestavljali?)?

Jaz na srečo še ne otekam (mogoče zjutraj vidim malo otečene roke, ampak hitro splahnijo), strije zaenkrat še nisem opazila nobene (tudi okoli pearcinga ne) imam pa celulita tak, da bi ga lahko prodajala user posted image user posted image user posted image . Kupi katera? Prodam poceni, če ste res željne dam zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi ga najraje na mojega lubija pripopala - pa ga noče, ker moški ga baje nimajo ker je to grdo. Lahko se 1x zmenimo, pa ga skupaj prebutamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No še ta štorija, ki se tiče naših dedcev: ko ga danes kličem da nič novega in v petek ponovna štorija mi reče (glede umetnih popadkov): Daj se ti zmeni v nedeljo, da lahko grem v soboto na fusbal (babyloverka ti je kaj znano ?). Če bi stal kje v bližini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Je pa hitro skapiral, da te šale trenutno niso na mestu.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.4.2010 11:48:16   
babyloverka
didi5 si me nasmejala user posted image  najprej s celulitom, žal ga ne kupim, ga imam tudi sama za izvoz user posted image  in ja, tudi moj bi še rad šel v soboto na tekmo user posted image  user posted image user posted image  

rok? ravno prej gledam ticker in me stisne ko vidim da sem vstopila danes v zadnji teden, torej imam rok točno danes teden.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu neli2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.4.2010 11:51:20   
didi5

Babyloverka: Midve bova nazadnje res skupaj rodile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi blo prav fajn met eno poznano v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
14.4.2010 11:54:41   
Anonimen
Rogljiček: čestitke in pozdravljena med nami aprilčicamiuser posted image user posted image user posted image Obilo cartanja s tvojo štručko.

Jaz se grem pa stavit, da bom zajadrala v majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pestke za Chi_Pitouser posted image user posted image user posted image user posted image

Didi: evo, na celulit sem pa pozabila. Grrr, jaz ga imam tudi za izvozuser posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2104
14.4.2010 12:08:23   
tintin
evo mene iz ctg-ja, ki je baje krasen. To pomeni, da se detece super truper počuti pri mamici, popadki pa itak....ravna črta. Babica mi je svetovala čimveč spolnih odnosovuser posted image , no ampak iz izkušenj ...pomoje bom spet čez rok in ne bo delovalo nič drugega kot ena fajn doza umetnih....user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
14.4.2010 12:18:43   
tintin
Živa: mogoče pa res...naju čaka another boyuser posted image ali pa presenčenje v user posted image . Jaz se neskončno zabavam ob vseh napovedih spola, katerih sem deležna od vseh ki imajo 5 min časa...user posted image user posted image

Držim pesti za Chi-pito....vem, kako je bit čez rok in čakat user posted image

Aprilčica
...ti imaš še itak ogrooooomno časa do rokauser posted image , zato no worries...user posted image

Rogljiček
- čestitke za pupiko, upam da boš lepo klepetala z nami....

No, sicer pa se moj prehlad počasi umirja...končno spet voham in imam okus...po enem tednu! user posted image

danes sem šla še za vsak slučaj v šoping za Vasjo...sem mu kupila par majic s kr. rokavi...in seveda še ene poletne hlačke za našega user posted image .

LP, uživajte, grem malo počivat!user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
14.4.2010 12:18:57   
Anonimen
Vem, da že malo kompliciram, pa sem spet vse po forumih prebrala, samo raje vas, ki ste že mamice vprašam. A se pred porodom skoraj vsak otroček umiri? Ker jaz bom potem user posted image nosila še 2 meseca, ker me boksa in brca in tepe in kaj še vem kaj vse delauser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
14.4.2010 12:21:38   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Vem, da že malo kompliciram, pa sem spet vse po forumih prebrala, samo raje vas, ki ste že mamice vprašam. A se pred porodom skoraj vsak otroček umiri? Ker jaz bom potem user posted image nosila še 2 meseca, ker me boksa in brca in tepe in kaj še vem kaj vse delauser posted image

Se podpišem pod to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
14.4.2010 12:29:12   
tintin
Aprilčica...otroček se niti ne sme umirit, 10 sklopov gibov na dan  mora bit! Moja G pravi, da v kolikor se preveč umiri, takoj v P na ctg. So pa gibi drugačni...ker mu zmanjkuje prostora se bolj giba s celim telesom in manj "razgraja".

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
14.4.2010 12:36:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Aprilčica...otroček se niti ne sme umirit, 10 sklopov gibov na dan  mora bit! Moja G pravi, da v kolikor se preveč umiri, takoj v P na ctg. So pa gibi drugačni...ker mu zmanjkuje prostora se bolj giba s celim telesom in manj "razgraja".

No, saj, da se ne sme čisto umiriti sem vedela, ampak moj user posted image ima 1000 sklopov na danuser posted image Mi pa trebuh kar prestavi, tako je že močanuser posted image Hvalauser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.4.2010 12:47:21   
NATAŠA35
aprilčica mah ne sekiraj se...poglej mene, že četrtič, pa so mi vsi rekli, da bom prej rodila, pa bom sigurno šla čez rokuser posted image user posted image ...ni nujno da se otrok umiri, moj zadnji je brcal do konca, da so ga mogli malo z masko uspavat, pa so še mene zravenuser posted image user posted image

babyloverka super za seznamček...zgleda da je naša tropical šla lepo v P in da že cartauser posted image user posted image ... pa prosim, da mi prestaviš datum poroda, sem včeraj videla, da je zamika za en cel dan, tako da imava PDP na isti dan user posted image user posted image

za seznam: NP + CTG 20.04., +7kg, PDP 21.04.

chi_pita drži se, in upam, da boš kmalu cartalauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
14.4.2010 12:50:37   
babyloverka
aprilčica glede tvojega vprašanja: moj mali je pravi boksar, ati mu pravi da je dejan zavec mlajši user posted image  ampak zadnje par dni se je umiril. ne brca več tako ima pa finte da se tak prestavlja da je moj trebuh vse drugo kot pa okrogle oblike, jaz pravim da ima skakalnico, ker zdaj že par dni domuje občutno bolj na desni strani trebuha in to čist ob strani tak da imam na cajte res smešen trebuh, saj malemu tudi govorim da je smešen user posted image  no mi vsaj da jasno vedet da je moj trebuh lahko anormne oblike in da si bo on naredil tak kot mu pač paše user posted image  no me je ginekolog včeraj vprašal če naštejem dovolj gibov in sem ga vprašala če se premik otroka šteje kot gib in je rekel da ja, da če se naredi v neki položaj je premik in takoj ko se premakne nazaj je spet premik. tako da ni mus da brca, glavno da izvaja akrobacije

didi5 se popolnoma strinjam da bi bilo fajn imet nekoga poznanega v porodni. si predstavljaš da pridem jaz z popadki v porodnišnico ti pa že tam vsa v akciji user posted image  ti bom pravla zdravo ti boš pa iskala nekaj da bi mi v glavo vrgla user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.4.2010 12:54:33   
didi5

V glavo ne bom nobenemu nič metala - brez skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede gibov: zdaj sem pa malo zmedena: a moraš zdaj štet sklope gibov ali posamezne gibe. Ker posamezne gibe moja preseže krepko čez 10 v 1 turnusu. Sklopov pa kak dan 2, včasih več. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
14.4.2010 13:28:30   
tintin
gibi: jaz gledam na to, da ga vsaj 10 krat na dan čutim..., skozi cel dan.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
14.4.2010 13:34:10   
memole
Ejla!

Kako kej?

Jaz sem odspala eno kitico,nisem mogla več sem misnla da bom zdržala pa nisem!
Zdej je pa tamala doma in sem jo dala spat,upam da čimprej zaspi!
Mene pa čaka likanje pa vsakič ko pogledam me mine!user posted image user posted image
Vreme je itak nikakvo,prav za nikamor in za nič delat!

rogljiček čestitke za pupico in dobrodošla med nami!user posted image user posted image

Celulit haha jaz ga tudi z veseljem oddam!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.4.2010 13:53:47   
Wannabemommy
Rogljiček čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image obilo cartanja in prespanih noči, ter dobrodošla med aprilčicamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.4.2010 14:13:25   
nizy

nataša35
mene so s 4 cm poslali rodit, je pa res , da sem bila že 6 dni čez rok, pa nič se še ni konkretno dogajalo , tko da so priklopili na umetne in v 2.5 ure je bilo fertikuser posted image user posted image

rogljiček- dobrodošla, pa čestitke za pupikouser posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.4.2010 14:23:31   
katy83
user posted image user posted image user posted image

ja, danes pa sem full zaspana. Smo bedeli od 1-ih do 6-ih. user posted image  Ne vem kaj je bilo danes našemu pikecu. Ni bil lačen, previt je bil, krči ga tudi niso matrali, pa fora je da ni jokal, ampak non stop nekaj jamral. No, tako vsaj vemo, da ga imamo, ker je drugače full priden. user posted image
Danes sem se celo, kljub neprespani noči, spravila laufat. SEveda je bil Timotej zraven. Imam namen malo več laufat zdaj ko hodimo na sprehode. me zanima kako dolgo me bo ta želja držala. user posted image

no, pa še čestitke Eli, Aghi, Pikici in tebi majčica Rogljiček. Dobrodošla med nami. user posted image   Pa Amelie je tudi že fertik. No vsaj na fb sem tak videla. user posted image  Pa je le dočakala. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.4.2010 14:37:58   
Anonimen
Babyloverka: evo, isto je pri meniuser posted image Se trebuh kar v jajco naredi, potem se izboči le na eni strani, potem ga potegne čisto proti podnuuser posted image user posted image V glavnem: miga dovoljuser posted image

Amelie: ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, pa je le dočakala malega velikančka. Komaj čakam, da sporoči(te) kakšne so bile mereuser posted image Obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.4.2010 14:48:56   
živa
Rogljiček in Amelie user posted image in veliiiiko crkljanja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.4.2010 14:56:57   
dacy
amelie  cestitkeeeeeee za tvojega velikancka  user posted image user posted image user posted image user posted image

rogljicek cestitke za pupiko in dobrodosla med nami ... jaz sem pa nesojena aprilcica, smo prisli ze v marcu, ampak se ne dam pregnat user posted image

natasa prav imas , ne daj se , raje se malo sprosti in uzivaj v nedelu , fantom pa daj vetra ko bodo doma user posted image

wannabemommy tecka moja, se malo pa ti jaz prinesem zamenjavo za pocartat user posted image Ce si tvoj pikec do takrat seveda ne premisli user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.4.2010 15:23:43   
Getreal
Ojej ojej kok jih je rodilo mojbog user posted image user posted image  user posted image user posted image
bravo punce, bravo!
Alora čestitam ELI, AMELIE, ROGLJIČEK, AGHI IN PIKICI!!! BRAVO PUNCE!!! user posted image user posted image user posted image

No jz sem že nazaj iz postojne. So mi nardili CTG, pa zdravnik me je pregledal (skupaj z enim študentom medicine sta veselo preučila notranjost moje tamale user posted image user posted image user posted image user posted image ah umreš od smeha.."no potem si lahko tako malo umakneš z enim prstom, pa dva daš noter,.." user posted image user posted image user posted image ) Odprta sem 1cm ampak moj maternični vrat je dolg 3cm tko da...ništa novog na zapadu user posted image V petek še enkrat tja na kontrolo. CTG 16.4.

Didi
kako je blo na tvojem pregledu?

Cojka jah avto dobimo komaj 27.4. sva včeraj klicala na sawal..ohhh kako sem jezna...ma ja no..sej bo pa mala princeska mogla malo potrpet v našem poskočnem Carlosu (kalos user posted image )

celulit ja ne bi komentirala... moja najljubša tema user posted image user posted image user posted image so že začeli s temi reklamami barabe.. letos res ne vem kako se bom rešla te nadloge, ker mi ga je ultra vrglo ven..

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.4.2010 15:27:25   
dacy
Citiram SMS od amelie:

He he, je bolj glavonja kot velikancek. Ima 4160g in 51cm, obseg glave pa 37 user posted image sem ga pa samo na hitro vidla med CR, zdaj pa upam da mi ga se kaj pripeljejo. Baje je z njim vse ok, mene sicer precej boli, a je vredno user posted image pozdravi vse aprilcice v mojem imenu, pliz! Aja, mulcku je ime Žigauser posted image LP

Tako ... to je dobesedno prepisan SMS od nase amelie, torej vse vas lepo pozdravlja user posted image

amelie cestitke se enkrat tud tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.4.2010 15:36:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Citiram SMS od amelie:

He he, je bolj glavonja kot velikancek. Ima 4160g in 51cm, obseg glave pa 37 user posted image sem ga pa samo na hitro vidla med CR, zdaj pa upam da mi ga se kaj pripeljejo. Baje je z njim vse ok, mene sicer precej boli, a je vredno user posted image pozdravi vse aprilcice v mojem imenu, pliz! Aja, mulcku je ime Žigauser posted image LP

Tako ... to je dobesedno prepisan SMS od nase amelie, torej vse vas lepo pozdravlja user posted image

amelie cestitke se enkrat tud tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Getreal: a niso packi, ko kar naprej oglašujejo za vse te anticelulitne kreme?? In potem dajo v reklamo žensko s 50kg in brez ene pikice celulita!! Ja, ta pa res nuca anticellitno kremouser posted image user posted image user posted image user posted image Tvoja mulčica pa štrajka... Saj bo prišla ven, itak morauser posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.4.2010 15:59:54   
Getreal
Aprilčica ma jaaa to tudi jaz zmeraj sama pri sebi meljem, ko jih gledam tam, kako veselo poskakujejo v tistih kratkih hlačkah in po možnosti jedo 3 kepice sladoleda zraven user posted image user posted image tiste ženske niso vidle celulita v življenju..pa če mene vprašaš majo povrh vsega 13 let user posted image user posted image user posted image

Samo vseeno me vsako leto premaga in si kupim kremo od afrodite...user posted image user posted image

Ja naša ta mala ne mara dežja...čaka lepše vreme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?