|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
14.4.2010 19:00:59   
alex17
pa je le ratu lep dan, celo nekaj sončka smo imeli, tako da sva šla z Ianom za dobro uro in pol na sprehod in je skoz pančkal, doma prej pa itak ni in ni hotu (je spet stari Ian, konec vpliva cepljenja user posted image ). je ful pasalo po dveh dneh doma user posted image

naš ima kakec ponavadi rumen do rumeno-oranžen, zelenega je imel samo ene parkrat bolj na začetku, pa niti ne vem zakaj, morda sem jaz kaj takega pojedla user posted image   kaka pa tam 2-3x na dan, kadar samo enkrat je že mal kriza in ga napenja.

ga bom zdaj malo učila valjenja oz. obračanja, to gre s prijemom za medenico in da ostalo telo sam prevali, ali mam prav? user posted image
ja punce, ene ste res pravi izviri znanja in informacij, hvala bogu da vas mamo! user posted image   ko se jaz se lotim branja raznih knjig o dojenčkih me vedno kaj zmoti da ne pridem do konca user posted image  

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.4.2010 19:02:28   
naja6
sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo??

Mi imamo Novalac AC,in ga imamo 4-5dni,poje pa 150ml-170ml

Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.4.2010 19:03:20   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Pa moram povedat, da žganci očitno res delajo čudeže. Včeraj zjutraj sem jih po dolgem času spet jedla in je danes ponoči spala 1. rundo 6 ur in pol in še potem 4 ure user posted image user posted image jaz pa sem po dolgem času imela spet cele trde joške ponoči user posted image

meni pa polenta enako deluje! user posted image   pa pivo tudi, ga tolk zdaj spijem kot ga nisem nikoli prej, ker nisem glih ljubiteljica piva user posted image   bravo, 6 ur je super, mi še nismo dočakali, največ je bilo 5,5. pa bo že enkrat...

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.4.2010 19:12:33   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: somic

sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo??

Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.4.2010 19:26:25   
Kika99
še eno čudno vprašanje, a je možno da je kakec malo zelenkast od bio gaia kapljic?user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.4.2010 19:37:43   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

potem vidim da imamp nekje pribljižno enako. jaz imam tudi aptamil 900g za 9 dni

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.4.2010 19:39:59   
somic
tinncyika, sem se tudi jaz hotela že včeraj dat na te mini korake... pa ki patrik nekako ni pustil. mogoče se bom še dala gor

si pa dobila moj glas! user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
14.4.2010 20:31:02   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

glasujte za nas!!user posted image user posted image user posted image prosim!! http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8173 

mi bomo pa pa potem kontra glasovali če boste sodelovaliuser posted image

Sem ti dala glas...pa srečno!user posted image

sem dala glas za vaju user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.4.2010 21:05:52   
a.jrad1
Hojla!

Najprej za Gwendolen: nič gledat pa se sekirat koliko ti poje; namreč moja sestra je pojedla tako malo na dan, da so se še pediatri čudili, kako lahko sploh rase; in če jo zdaj pogledaš- ma kar preveč kg; tako da nič se sekirat.

Ja tudi mi imamo Aptamil 1 900 g za dober teden dni; mi pa poje 150 ml na obrok, vendar na tri ure čez dan- občasno na 4 ure; ponoči spimo od 8.30 do 6.00 zjutraj - zadnji obrok okrog 20 ure.

Somic vprašala bi te, kako kaka tvoj sonček po Aptamilu? Mi kakamo enkrat dnevno tako tri dni zapored, nato na dva ali tri dni in nato spet tri dni zapored vsak dan :( . Se je edino danes zgodil čudež in je kakal celo dvakrat; je pa bil kakec tudi malo zelen in lepljiv - sluz, ki jo "pridno" požira..

Smo imeli tudi mi danes UZ kolkov in vse ok.

lp

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.4.2010 21:06:26   
a.jrad1
Aja tinncyka sem vama tudi jaz dala glas!

lp

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
14.4.2010 21:11:27   
Kika99
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8680

midve z Anjo tudi korakava user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
14.4.2010 21:31:36   
Naty_ka
Pozdravljene po dolgem času user posted image

Včasih še kaj preberem, drugače pa nimam kaj veliko časa.

Mi smo danes stari tri mesece user posted image . Prešnji petek sva imela UZ kolkov in široko povijanje več ni potrebno. Je pa ubošček moj prehlajen. In nosa nima zabasanega, se pa mu nekje "zadaj" ti hraklji vozijo gor in dol in ne more dihati pa ne ve se še skašljati. In seveda zato spimo zelo slabo. Pa danes je ene dvakrat skašljal tako da me je vse zmrazilo. Joj kako je hudo ko ne moreš pomagat tako malemu otroku user posted image Sva delala že inhalacije s fiziološko. Komaj čakam jutri ko imamo posvetovalnico.

Drugače pa se mi bo počasi zmešalo če se ne bo to vreme malo porihtalo. Se mi zdi da postajam prav depresivna. Pa tu mimo nas delajo še pločnik tako da je pravi džumbos in ne morem niti na sprehod z vozičkom. V glavnem za znoret. Pa še sama sem non stop. Zdaj mi je še kolegica začela delat ker se ji je porodniška iztekla in niti kafetarce nimam več user posted image

Vidim da debatirate o tem kaj že kateri otrok obvlada. Vam polagam na srce, da vse skup jemljite bolj z rezervo. Tudi razne izjave raznih P in vseh medicinskih sester ki tam delajo, ker -vsaj tu pri nas- te vejo biti hudo pametne; mam občutek da včasih sploh pediatrov nebi potrebovali...user posted image
Ko smo pri prvem sinu tako debatirale na RR sem namreč hitro ugotovila, da moj sin zadnji vse osvoji. Rojen je 28-tega v mesecu in sploh se ne da delat primerjave, ker tisti ki je rojen prvega je starejši za cel mesec in bi bilo prav hecno če nebi določenih veščin obvladal prej.

Tako da, vsak po svoje in ob svojem času.

Nekaj sem še mislila povedat pa se zdaj ne spomnim.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
14.4.2010 21:34:34   
Naty_ka
Aja, glede hranjenja. Erik tudi poje tam nekje okrog 130 ml in ima 4 obroke podnevi. Ponoči pa je enkrat nekje 150 ml. In škatla (Beba 600 g) zdrži nekje 5 dni.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
14.4.2010 21:37:36   
ellie
In kaj bi lahko bilo to, če je kakec temno zelen (kot špinača)? Anej je imel parkrat takšnega. Res pa je tudi, da se ubadamo s krvjo v blatu. In z alergijo na mlekouser posted image

Punce...nujno vprašanje! V dojki se mi je naredila zatrdlina. Zaenkrat še ne boli fejst...ampak vem, da lahko hitro pride do ta hujšega mastitisauser posted image  Je kaj, kar lahko že zdaj naredim, da ne bi blo še slabše?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
14.4.2010 21:38:22   
a.jrad1
Hojla! Tudi midva z Jakobom korakava, samo kako naj vam pripnem link ? da naju podprete?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.4.2010 21:44:17   
a.jrad1
Ellie pod toplo vodo si fejst dobro zmasiraj dojko; če ne bo še vredu pa si jo izbrizgaj - to bi moralo pomagati

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.4.2010 21:45:37   
Naty_ka
Ellie, kakšni so znaki za alergijo na mleko? Kdaj in kako so se pojavili? Zakaj si posumila da gre za alergijo?

inteligence.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.4.2010 21:47:03   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Punce...nujno vprašanje! V dojki se mi je naredila zatrdlina. Zaenkrat še ne boli fejst...ampak vem, da lahko hitro pride do ta hujšega mastitisauser posted image  Je kaj, kar lahko že zdaj naredim, da ne bi blo še slabše?

sem enako imela pred časom pa sem oblivala z vročo vodo pa večkrat dojila na uno dojko pa je izginila po par dneh. upam da ti pomaga!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
14.4.2010 21:49:49   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

ajoj, tolk hitro gre to user posted image   to pa je kar strošek pol a? no pa sem se malo potolažila glede tegob zaradi dojenja (pogosto zbujanje zlasti) user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
14.4.2010 21:59:59   
egleria
ellie svojemu user posted image daj da čimveč pije.. vse more spit ven pa bo zginalo.. če pa  že spi pa si z mlačno ali toplo vodo dojke masiraj (najbolš kr pod tuš it) pa ven stiskaj mleko..

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
14.4.2010 22:18:11   
naja6
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8781
prosim še za naju glas

Neposredna povezava do sporočila: 3271
14.4.2010 22:51:51   
somic
midva tudi kobacav novim zmagam naproti

dajte se še ostae pridružit, da nas bo več!

user posted image

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8768

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.4.2010 22:52:43   
somic
a.jrad1 pri nama s patrikom je enako glede kakanja. 1x na teden se zgodi da mi ne kaka dan ali dva skupaj ostalo normano po 1x na dan. 2x mi ni še nikoli. p je rekla da je to vse ok.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.4.2010 23:02:56   
ellie
Punce, hvala za nasveteuser posted image  sem zdaj ležala v vroči vodi, masirala in si izstisnila, ker je mali že spal. Zdaj pa čakam do 5ih zjutraj, da mu dam za spraznit do koncauser posted image  Upam, da bo boljše..

Naty_ka najprej se mu je pojavila kri v blatu. In to je en izmed znakov alergije na KM. Pa ful je imel krče (čisto drugače izgleda kot pri kolikah)...kot da ne bi mogel kakat, čeprav je kakal večkrat na dan. Zraven pa je kričal...ne samo jokal. Potem sem pa jaz šla na dieto brez KM (pa tudi jajc). In kot da bi odrezal...krčev več ni bilo. Kri se je sicer občasno še pojavila...ampak dosti manj. Zdaj pa 2 tedna spet jem hrano, ki vsebuje mleko...pa se je stanje spet poslabšalo. Krči, kri,... Tako da je očitno to touser posted image  Upam pa, da je samo prehodno. Mi je moja mami rekla, da sem tudi jaz imeli to alergijo (pri 6ih mesecih), potem pa je kar naenkrat minila. Imam pa še zdaj alergijo na ogromno stvari..

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.4.2010 7:07:22   
Enkica
No pa še pri meni malo kliknite:
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8312

Želim vam prelep dan, moj bo ker bom končno izvedela mere naše lubike, ker imamo P danes. Juhej!!!!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?