Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:00:59
|
|
|
|
alex17
|
pa je le ratu lep dan, celo nekaj sončka smo imeli, tako da sva šla z Ianom za dobro uro in pol na sprehod in je skoz pančkal, doma prej pa itak ni in ni hotu (je spet stari Ian, konec vpliva cepljenja ). je ful pasalo po dveh dneh doma naš ima kakec ponavadi rumen do rumeno-oranžen, zelenega je imel samo ene parkrat bolj na začetku, pa niti ne vem zakaj, morda sem jaz kaj takega pojedla kaka pa tam 2-3x na dan, kadar samo enkrat je že mal kriza in ga napenja. ga bom zdaj malo učila valjenja oz. obračanja, to gre s prijemom za medenico in da ostalo telo sam prevali, ali mam prav? ja punce, ene ste res pravi izviri znanja in informacij, hvala bogu da vas mamo! ko se jaz se lotim branja raznih knjig o dojenčkih me vedno kaj zmoti da ne pridem do konca
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:02:28
|
|
|
|
naja6
|
sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo?? Mi imamo Novalac AC,in ga imamo 4-5dni,poje pa 150ml-170ml
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:03:20
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Pa moram povedat, da žganci očitno res delajo čudeže. Včeraj zjutraj sem jih po dolgem času spet jedla in je danes ponoči spala 1. rundo 6 ur in pol in še potem 4 ure jaz pa sem po dolgem času imela spet cele trde joške ponoči meni pa polenta enako deluje! pa pivo tudi, ga tolk zdaj spijem kot ga nisem nikoli prej, ker nisem glih ljubiteljica piva bravo, 6 ur je super, mi še nismo dočakali, največ je bilo 5,5. pa bo že enkrat...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:12:33
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo?? Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:26:25
|
|
|
|
Kika99
|
še eno čudno vprašanje, a je možno da je kakec malo zelenkast od bio gaia kapljic?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:37:43
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: somic sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo?? Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni. potem vidim da imamp nekje pribljižno enako. jaz imam tudi aptamil 900g za 9 dni
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 19:39:59
|
|
|
|
somic
|
tinncyika, sem se tudi jaz hotela že včeraj dat na te mini korake... pa ki patrik nekako ni pustil. mogoče se bom še dala gor si pa dobila moj glas!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 20:31:02
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka glasujte za nas!! prosim!! http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8173 mi bomo pa pa potem kontra glasovali če boste sodelovali Sem ti dala glas...pa srečno! sem dala glas za vaju
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:05:52
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hojla! Najprej za Gwendolen: nič gledat pa se sekirat koliko ti poje; namreč moja sestra je pojedla tako malo na dan, da so se še pediatri čudili, kako lahko sploh rase; in če jo zdaj pogledaš- ma kar preveč kg; tako da nič se sekirat. Ja tudi mi imamo Aptamil 1 900 g za dober teden dni; mi pa poje 150 ml na obrok, vendar na tri ure čez dan- občasno na 4 ure; ponoči spimo od 8.30 do 6.00 zjutraj - zadnji obrok okrog 20 ure. Somic vprašala bi te, kako kaka tvoj sonček po Aptamilu? Mi kakamo enkrat dnevno tako tri dni zapored, nato na dva ali tri dni in nato spet tri dni zapored vsak dan :( . Se je edino danes zgodil čudež in je kakal celo dvakrat; je pa bil kakec tudi malo zelen in lepljiv - sluz, ki jo "pridno" požira.. Smo imeli tudi mi danes UZ kolkov in vse ok. lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:06:26
|
|
|
|
a.jrad1
|
Aja tinncyka sem vama tudi jaz dala glas! lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:31:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene po dolgem času Včasih še kaj preberem, drugače pa nimam kaj veliko časa. Mi smo danes stari tri mesece . Prešnji petek sva imela UZ kolkov in široko povijanje več ni potrebno. Je pa ubošček moj prehlajen. In nosa nima zabasanega, se pa mu nekje "zadaj" ti hraklji vozijo gor in dol in ne more dihati pa ne ve se še skašljati. In seveda zato spimo zelo slabo. Pa danes je ene dvakrat skašljal tako da me je vse zmrazilo. Joj kako je hudo ko ne moreš pomagat tako malemu otroku Sva delala že inhalacije s fiziološko. Komaj čakam jutri ko imamo posvetovalnico. Drugače pa se mi bo počasi zmešalo če se ne bo to vreme malo porihtalo. Se mi zdi da postajam prav depresivna. Pa tu mimo nas delajo še pločnik tako da je pravi džumbos in ne morem niti na sprehod z vozičkom. V glavnem za znoret. Pa še sama sem non stop. Zdaj mi je še kolegica začela delat ker se ji je porodniška iztekla in niti kafetarce nimam več Vidim da debatirate o tem kaj že kateri otrok obvlada. Vam polagam na srce, da vse skup jemljite bolj z rezervo. Tudi razne izjave raznih P in vseh medicinskih sester ki tam delajo, ker -vsaj tu pri nas- te vejo biti hudo pametne; mam občutek da včasih sploh pediatrov nebi potrebovali... Ko smo pri prvem sinu tako debatirale na RR sem namreč hitro ugotovila, da moj sin zadnji vse osvoji. Rojen je 28-tega v mesecu in sploh se ne da delat primerjave, ker tisti ki je rojen prvega je starejši za cel mesec in bi bilo prav hecno če nebi določenih veščin obvladal prej. Tako da, vsak po svoje in ob svojem času. Nekaj sem še mislila povedat pa se zdaj ne spomnim.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:34:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, glede hranjenja. Erik tudi poje tam nekje okrog 130 ml in ima 4 obroke podnevi. Ponoči pa je enkrat nekje 150 ml. In škatla (Beba 600 g) zdrži nekje 5 dni.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:37:36
|
|
|
|
ellie
|
In kaj bi lahko bilo to, če je kakec temno zelen (kot špinača)? Anej je imel parkrat takšnega. Res pa je tudi, da se ubadamo s krvjo v blatu. In z alergijo na mleko Punce...nujno vprašanje! V dojki se mi je naredila zatrdlina. Zaenkrat še ne boli fejst...ampak vem, da lahko hitro pride do ta hujšega mastitisa Je kaj, kar lahko že zdaj naredim, da ne bi blo še slabše?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:38:22
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hojla! Tudi midva z Jakobom korakava, samo kako naj vam pripnem link ? da naju podprete?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:44:17
|
|
|
|
a.jrad1
|
Ellie pod toplo vodo si fejst dobro zmasiraj dojko; če ne bo še vredu pa si jo izbrizgaj - to bi moralo pomagati
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:45:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ellie, kakšni so znaki za alergijo na mleko? Kdaj in kako so se pojavili? Zakaj si posumila da gre za alergijo?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:47:03
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Punce...nujno vprašanje! V dojki se mi je naredila zatrdlina. Zaenkrat še ne boli fejst...ampak vem, da lahko hitro pride do ta hujšega mastitisa Je kaj, kar lahko že zdaj naredim, da ne bi blo še slabše? sem enako imela pred časom pa sem oblivala z vročo vodo pa večkrat dojila na uno dojko pa je izginila po par dneh. upam da ti pomaga!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:49:49
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: somic sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo?? Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni. ajoj, tolk hitro gre to to pa je kar strošek pol a? no pa sem se malo potolažila glede tegob zaradi dojenja (pogosto zbujanje zlasti)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 21:59:59
|
|
|
|
egleria
|
ellie svojemu daj da čimveč pije.. vse more spit ven pa bo zginalo.. če pa že spi pa si z mlačno ali toplo vodo dojke masiraj (najbolš kr pod tuš it) pa ven stiskaj mleko..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 22:51:51
|
|
|
|
somic
|
midva tudi kobacav novim zmagam naproti dajte se še ostae pridružit, da nas bo več! http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8768
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 22:52:43
|
|
|
|
somic
|
a.jrad1 pri nama s patrikom je enako glede kakanja. 1x na teden se zgodi da mi ne kaka dan ali dva skupaj ostalo normano po 1x na dan. 2x mi ni še nikoli. p je rekla da je to vse ok.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 14.4.2010 23:02:56
|
|
|
|
ellie
|
Punce, hvala za nasvete sem zdaj ležala v vroči vodi, masirala in si izstisnila, ker je mali že spal. Zdaj pa čakam do 5ih zjutraj, da mu dam za spraznit do konca Upam, da bo boljše.. Naty_ka najprej se mu je pojavila kri v blatu. In to je en izmed znakov alergije na KM. Pa ful je imel krče (čisto drugače izgleda kot pri kolikah)...kot da ne bi mogel kakat, čeprav je kakal večkrat na dan. Zraven pa je kričal...ne samo jokal. Potem sem pa jaz šla na dieto brez KM (pa tudi jajc). In kot da bi odrezal...krčev več ni bilo. Kri se je sicer občasno še pojavila...ampak dosti manj. Zdaj pa 2 tedna spet jem hrano, ki vsebuje mleko...pa se je stanje spet poslabšalo. Krči, kri,... Tako da je očitno to to Upam pa, da je samo prehodno. Mi je moja mami rekla, da sem tudi jaz imeli to alergijo (pri 6ih mesecih), potem pa je kar naenkrat minila. Imam pa še zdaj alergijo na ogromno stvari..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 15.4.2010 7:07:22
|
|
|
|
Enkica
|
No pa še pri meni malo kliknite: http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8312 Želim vam prelep dan, moj bo ker bom končno izvedela mere naše lubike, ker imamo P danes. Juhej!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?