|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 14:14:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Majčice 2010 - 2. del
14.4.2010 14:18:59   
m_o_i
juuuj, tule se pa dogaja danesuser posted image
jaz se posvecam likanju(tu, doma, mam oprane cotke 62-68 in likam to, ostalo je pri mojemu oz. tam, kamor se mislim v bliznji prihodnosti enkrat prestavit)
isabeaux ohoho, bi nam rada povedala, da bos ti prva majcica, ki je rodila!? upam, da se res zdrzita dva tedna oz. cimdlje 2v1user posted image

A_T pa ocitno pridno dela al pa komadira svojega, da je nic ni naokoli user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.4.2010 14:19:10   
jolcica
eto sm ustvarla album tko da če katero zanima gre lahko pogledat meni je zela zeloooo všeč zato je tudi zelena :))

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.4.2010 14:26:25   
*ANA*
lep deževen pozdrav

Isabeauex-meni se je pri prvem porodu odluščil čep ponoči, naslednji dan ponoči pa sem že imela svojo user posted image Pio pri sebi tako da.............
Sicer pri enih gre čep prej ven, pa lahko še potem en teden nič .
Skratka želim da čimdlje ostaneta 2 v enen.
Pa super da si doma user posted image .

Kako je pa to vreme turobno user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
14.4.2010 14:45:43   
isabeaux
Živepo, vem kako je to...jaz sem tudi odlašala...sam ko so pa bili popadki na dve minuti, pa je moj reku, ej a bi rada doma rodila...takrat sem pomislila takoj na našega drugega navihančka, kjer je bilo identično, in se je rodil z 34 0/7, sam tam mi niso več ustavljali popadkov ampak so mi enostavno predrli mehur in pol smo rodili...

Zato sem bila res že ziher, da pa tokrat bom rodila...ker itak baje tudi pri nas v mb ....več po 34 0/7 ne ustavljajo popadkov...no meni so jih...hmmmmuser posted image , sedaj pač upam da je z malo vse ok...imam pa jaz tudi jutr pregled, pa bomo videli, kaj bo rekla g. Srček kar naprej poslušam z angelsoundom...ker ta naša beba je tko mirna, da kvečemu vsake toliko 8 morda na 2 uri9 malo premakne rito...to pa je tudi vse....

Moi... pa sajže imamo prvo majčico...a neuser posted image user posted image ...no čeprav v aprilu...pa vendar...user posted image Po eni strani upam, da še res zdrži malo, po drugi pa si mislim, da nekaj očitno ji ni ok, če sproža popadke, a ne...ker otroček je tisti, ki da signal naši hipofizi, da začne sproščat oksitocin...tko da user posted image

*ANA*...ja saj tko bi naj bilo pr eni gre takoj pr drugi pa ne...čeprav je men to blo ful hecno, ker kljub dvema porodoma, tega čepa res nikol ni blo...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
14.4.2010 14:56:11   
emibu
Aja Zivepo, ma ne tle ni mela zdj nobenih papirjev sabo sam mal se je pogovorila z mano mal pogledala,svetovala in šla user posted image
Vidim da je še ena majčica-aprilčica rodila čestitke rogljičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
14.4.2010 15:00:12   
milena2222
Hey hey!
Sem vas prebrala,pa se glih s pico nabasala...Zdej bo pa pasala ena user posted image pa kak čokoladen keks zraven....ali dva ali trije no al pa škatla...hihi
emibu-pri nas začne patronažna hodit šele po porodu,prvič slišim,da bi kje prišla prej....
sabri- user posted image za jajčko, pa fajn,da lahko brez težav spišuser posted image
bubolin- user posted image user posted image user posted image za pregled v petek
julka-javi,kako je bilo na ctg, pa user posted image user posted image user posted image da bo vse o.k.Tale moj novi g.ima tako ful staro napravo,sem si morala sama na trebuhu držat in so me po 15 minut že orng roke bolele.Dete je pa skos spalo in ga ni bilo možno zbudit...
ana-ti si pa res pridna...user posted image
klupko-od kar mi je ene dvakrat zbrisalo ful dolgo sporočilo,sedaj vedno,ampak res vedno prej vse skopiram....
biba- moj je kupil avto,ki je bil uvožen iz Italije ( nekje v avtohiši v Lj ),pa je do sedaj super zadovoljen...Aja,nabavil je pa Ford Mondeo karavan varianta
j.b.-milni mehurček....ne,pri meni se to še ni nardilo
farina-jaz imam ful nenavaden popek,itk že čisto zunaj,pa take temne barve....
zivepo-striženje nohtov in britje...nič več ne delam sama,se pustim razvajat...hihi
julka&Jolčica- user posted image user posted image user posted image za pregled danes
isabeaux-user posted image user posted image user posted image da ostaneš še čim bolj dolgo 2 v 1
moi- user posted image za likanje...Kak je fajn,a ne?Jaz sem si kr zraven predstavljala dete v teh mičkenih cotkah...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
14.4.2010 17:30:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Tiste ki vam je šel že v kateri nosečnosti ta čep ( kot šmrkelj rumeno in rjava sluz, približno za eno žlico vsega)...kdaj ste potem rodile? a ste mele popadke že prej al ste jih dobile kasneje?

Men se zdi, da mi je še isti dan /al naslednji user posted image / še voda odtekla, nato so se začeli popadki in čez par urc smo zibali. Drži se!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
14.4.2010 18:33:46   
emibu
milena, ja usak je opravičen do tega obiska učasih so hodla zaradi varstva človekovih pravic pa jim potem P ni več sporočala katera je nosečka in kdaj ima rok da bi lahko prišla zdej se pa spet upeljujejo nazaj v sistem obveščanja kr pozanimaj se mal pri ginekologu..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
14.4.2010 19:04:22   
m_o_i
nam je tudi v materinski soli omenla, da ce zelis, lahko pride ze pred porodom k tebi-ampak mislim, da je bilo govora o patronazni sestri, ne babiciuser posted image
to, da pa kr pridejo oz. se napovejo, je pa meni malo cudno,res! zakaj pa mora patronazna (al pa babica, sej vseeno) preverit, kak mam jaz pospravljenouser posted image  ne vem nooo

jolcica meni je tudi vsec tista zelena barvauser posted image
isabeaux sem ze opazla eno majcico med aprilcicami, jauser posted image  ampak se je ne spomnim iz nase skupinice tu?! a sem spet kaj pozabla oz. spregledalauser posted image
zivepo ja, sej menda se res da odstranit tiste pascke(nisem se pa stestirala na mojemu vozicku). drugace tak kosmat zakeljcek tudi mam za zimo, ampak za poletje pa moram nekaj drugega postudirat zarad pasckov al pa kar tako-nekaj je treba dat za podlogo...bom jaz preverla te blazineuser posted image  drugace pac kako brisaco fino zlozis, prekrijes s plenicko in je to to,ane?! kosare ne bom kupovala, res ne...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 20:00:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
14.4.2010 20:16:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ja nč  pia je povečerjala umiva si zobke in to zna trajat 15-20minuser posted image

user posted image pri nas je v 20 sekundah gotov! (zjutraj sam drgne)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4312
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 20:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.4.2010 20:26:27   
Aninchy
Br čer!
Nimam nič posebnega za napisat, razen tega, da mi je danes celo uspelo priti v 5. štuk bloka k eni kolegici!!user posted image
Bom raje malo pokomentiralauser posted image

patronažna na domu - v naši občini (Žalec) bolnišnica (CE) ne obvešča patronaže o porodnicah, torej se same oglasimo tam, ko gremo iz P (ali pokličemo) in potem pridejo na dom že naslednji dan. Kjer pa bolnišnice obveščajo patronažne sestre, pa se mi zdi čisto mogoče, da obiščejo nosečnice že pred porodom...user posted image

britje - sem imela v ponedeljek pregled, pa sem se "lepo" spedenala (na slepouser posted image ) in ko sem pogledala malo nižje z ogledalom, sem bila kot opulen puran!!! Bi bilo boljše, da bi kar pustila tak kot je bilo! Še dobro, da je bil moj doma, je potem samo "popravil" tu in tam user posted image user posted image user posted image

izcedek/čep - jaz sem HB skoraj čisto brez izcedka, mogoče imam kapljico na hlačkah, ampak še to vsak dan... Pa se mi je včeraj zgodilo, ko sem šla na wc, sem videla, da imam fuuul izcedka in je bil res kot rumen smrkelj (ampak samo rumen - nič rjav/rdeč, mogoče celo malo zelenuser posted image ) in ker ni bilo rdeče, nisem nobene panike zagnala... Sicer se pa še zdaj čisto normalno počutim... je možno, da sem kar naenkrat dobila izcedek (zdaj ga ni več) ali bi lahko bil to ta čepuser posted image Ker nimam nobenih znakov, ki bi kazali na porod! No, vsaj ne da bi vedlauser posted image

Zdj pa šibam na en sprehodek. Papa!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.4.2010 20:49:16   
m_aja
čer

jaz sem bla dans na pregledu.
CTG je super sicer je dete spalo smo jo mogli zbudit ampak smo jo :D je bla pol kr aktivna. naročena sem spet 21.4 čez en teden .
sem pa mela tudi pregled pa me je pogledala če se odpiram pa se nena glavica pa je baje že nizko ampak to tak nič ne pomeni. Drugače me pa daje taka utrujenost celi dan samo spim user posted image za nič mi ni pa križ me boli, pa na blato ne morem v glavnem muke ampak sej booo še malo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
14.4.2010 21:19:21   
sabri
No, da se še jaz malo javim, preden grem spat. Danes sva z mojim "pogruntala", da imam danes točno še tri tedne do pdpuser posted image Kaj si nor, kaj čas beži...Je pa dete tako živahno še, da mislim, da mi bo trebuh raztrgala no.
isabeaux: pri tamali mi je ponoči šel čep in sem zjutraj imela ravno pregled pri g, kjer mi je odtekla voda, zvečer sem rodila. Kako pa je s tem čepom, pa nimam pojma, mislim, da ni rečeno, da gre vedno potem tako hitro.
biba: uvoženi avti imajo ponavadi veliko več km, jih pa lahko preveriš, sploh če poznaš koga pri Renaultu, ti ga vrže v računalnik, kjer vidiš tudi, kja je bilo menjano pod rednimi servisi.
Sem mislila se malo razpisat, pa me mala prosi, da grem k njej spat oziroma je ona pri meni, ker je oči v službi. Tako da jutri, nočko.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 21:23:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
14.4.2010 22:15:05   
biba88
zivepo tale avtek iz itoje sem šla pogledat in je tut v živo prelep da bi bil resničen..skoraj ni praske....pa še iz italije je...sicer pa tut tak avtek lohk dela fullll lepo kot urca al pa ga maš več pri mehaniku kot doma...mal je loterije pri avtkih... Drgač ma pa ta v itoji velik km133 000...pa kao 2006 letnik...v remontu v kranju majo pa  1.5 disel 12/2005 letnik pa je biu nov iz francije uvožen zdej ga je meu pa en tipo pa je vves servis popisan cena je pa 6350 je pa megaan sport way un v itoji pa autentic confort...po moje je bolš zaupat avtohišiuser posted image user posted image user posted image ali ne
britje vse zrihtam sama sam mal se porežemuser posted image ajsi...
isebeaux upam da bouser posted image še mal počakal!!!! držim pesti...menda se lohk čep tudi do par tednov prej odluščiuser posted image moja mami je bla en centimeter odprta od 30tedna rodila je pa v 36tednu...upam da boš čimdlje 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image

sex meni je ginekologinja spet rekla da bolš da nimam odnosov zarad okužbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je rekla da do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image jest pa že sanjam vsak dan o sexu...z mojim nisva že od 20tedna!!!!jest sem 33tednov in 3dni!!!!!!!! moj možek me prov rajca kt sam v sobo stopiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok bi ga.....moja mami je bla rizično noseča mela je strogo ležanje pa je vseen lohk sexalauser posted image user posted image user posted image user posted image sej mi G ni rekla da je sex strogo prepovedan sam tko je rekla da bi blo bolš če neuser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte da lohk kej škodujem bebici s sexomuser posted image user posted image jest bi sam enkrat pred porodom rada...sej se bova pred sexom razkužla ali umilauser posted image user posted image user posted image ..ali nej rajš počakam na izvide za streptokoka drug teden? amislte da lohk prej?vsaj enkrat...bova bolj u iziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RAZGANJA ME

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
14.4.2010 23:15:52   
Aninchy
biba88 - kaj pa če bi poskusila s kondomom? Tako ziher ne bo prišlo do okužb, drugače pa tak naj ne bi bilo nič narobe...? Midva seksava normalno, čeprav malo bolj redko kot prej ko sva vsak danuser posted image , pa je G rekla, da samo zadnje 4 tedne tud ona ne priporoča, ni pa nič rekla, da se morva zdej tega striktno držat.user posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
14.4.2010 23:26:24   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

sex meni je ginekologinja spet rekla da bolš da nimam odnosov zarad okužbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je rekla da do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image jest pa že sanjam vsak dan o sexu...z mojim nisva že od 20tedna!!!!jest sem 33tednov in 3dni!!!!!!!! moj možek me prov rajca kt sam v sobo stopiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok bi ga.....moja mami je bla rizično noseča mela je strogo ležanje pa je vseen lohk sexalauser posted image user posted image user posted image user posted image sej mi G ni rekla da je sex strogo prepovedan sam tko je rekla da bi blo bolš če neuser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte da lohk kej škodujem bebici s sexomuser posted image user posted image jest bi sam enkrat pred porodom rada...sej se bova pred sexom razkužla ali umilauser posted image user posted image user posted image ..ali nej rajš počakam na izvide za streptokoka drug teden? amislte da lohk prej?vsaj enkrat...bova bolj u iziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RAZGANJA ME

Jaz mislim, da nimaš kaj skrbet. Še posebej, če si oba želita. Lahko pa s kondomom poskusita. Ali pa s kakšno alternativno varianto user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
14.4.2010 23:39:07   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

tk da sem danes spoznala Meemee in katiuser posted image same suhice :D

U, hvala za kompliment. Kaj bi šele rekla, če bi me videla pred kakšnimi 8. meseci user posted image

Sicer pa, te je bilo fino spoznat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.4.2010 4:51:46   
sabri
OJ, kaj sem že rekla o spanju?! Kolk je ura?user posted image Danes me je pa udarilo po jeziku, grem pa na noč na wc od 2 do 4krat. Ampak ponavadi mi je uspelo zaspat takoj nazaj, danes pa...Se mi pa ne da pisat tako da se beremo zjutraj.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.4.2010 7:19:04   
strelkica
Dobro jutro!

Tudi jaz sem imela pestro noč. Včeraj ob 18.00 me je začelo bolet po trebuhu in v križ, tako da sem začela mal spreljet na kolk časa se dogaja in sem imala 2 uri na deset minut popadke, že cel dan pa sem bila nekam čudna. nisem vedela kaj naj naredim saj imava dobre pol ure če je cesta prazna do porodnišnice. Potem sem se odločila da se greva vseeno pokazat. sprejela me je babca, ker je bil porodničar v operacijski, me vaginalno pregledala in ugotovila da sem odprta še vedno 2 cm in rekla da to še ni za v porodno sobo. Nato je sledil ctg, popadki so bili zaznani ampak glede na odprtje je rekla da grem lahko domov, če pa se ne bo umirilo naj pridem nazaj. Sledil je pogovor med babco in porodničarjem po telefonu in vprašanja kolk časa sem rojevala drugič in kako se je porod začel. no ker je bilo drugo rojevanje nekje 4 ure sta se odločila da grem lahko domov, češ da imam če se bo nadaljevalo še vedno dovolj časa da pridem nazaj. Zopern občutek, ker ne veš kaj bi potem naredil. Popadki so se še vedno nadaljevali v noč, no proti jutru pa se je umirilo. jutri naj bi šla v P na pregled k svojemu G, tako da ne vem kako se bova dogovorila zdaj.

Včeraj sem tudi klicala ponovno na komisijo zzzs in mi je neuradno povedala, da so pritožbo obravnavali včeraj in da naj bi dobila bolniško do 5.4.2010.user posted image Zdaj moram počakat še odločbo, potem pa vse še enkrat ponovno izračunat in odnest na csd da mi naredijo ponovni izračun porodniške.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.4.2010 7:40:48   
emibu
Jutro

Najprej razlika med patronažno in babco?? k pr nas je to use v 1 mi rečemo babca pride kopat dojenčka ne patronažna user posted image bo pa ista ta ženska k je pršla učeriuser posted image
Sj ubistvu ni preverjala kak je pospravljeno mal je tut pogledala no pa svetovala mi je da bi blo bolš če bi poslco mal bol odmaknli od radiatorja in okna ustran pa ful stvari mi je povedla kak bradavice pripravt na dojenje pa tak lep pogovor je bil,,Kot sm že rekla se sistem obveščanja spet uvaja nazaj in so zto ful problemi,če pa katera želi ima pa pravico pač do tega obiska kot neka materinska šola na domu no če mene uprašatw s tem da ti pove ka tebe zanima in ti ni treba 2 ure sedet na rit d use otrpne zveš pa nč al pa zlo mal novga.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.4.2010 7:49:48   
strelkica
biba88: Uboga....user posted image pa saj če se bojiš okužbe, so tu še kondomi a ne. Midva tudi s kondomi, zaradi izcedka, tako mi je predlagal G. čepar bolj švoh ampak vsake tolk pa...user posted image Je moj rekel: Kaj bojo pa na blagajni rekli ko jih bom kupova, bodo mislili da imam drugo...user posted image Pa saj ni važno kaj si drugi mislijo, glavno da zadovoljiš svoje potrebe, a ne..?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?