|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.4.2010 7:54:03   
strelkica
A ja . Pa včeraj sem prebrala obvestilo, da k porodu lahko pristopijo samo očetje ki imajo potrdilo o opravljenem tečaju ( P v Lj). Menda zato, ker zaradi neosveščenosti očetov, prihaja do zapletov v porodni med porodom, nekak tako je pisalo. pa obiski so dovoljeni samo zdravim očetom, zaradi velikega št. okužb dihal....user posted image , to pomeni da otroci ne smejo prit na obisk.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
15.4.2010 7:57:25   
Angel_Tian
Dobro jutro drage moje,

se vam oglašam s polno skodelico sadne kupe v sklečki user posted image
Končno bo en "miren" dopoldan. Moj je v službi, malega sem pravkar peljala v vrtec, jaz pa se lahko lotim likanja in pospravljanja otroške user posted image To sem čakala zdaj že ves čas, odkar sem na dopustu - da mi čez teden uspe dopoldne sama bit, da lahko kaj konkretnega naredim user posted image user posted image user posted image

Še prej moram vas predelat seveda.

Aja, včeraj sva z mojim šla uredit priklop na avto in potem po novo prometno in nove tablice user posted image Pa s stropom v kopalnici sva nadaljevala, tako da sem potem zvečer imela spet koplet čistilno. Še eno rundo bo treba usekat, da bo strop končan user posted image
Evo, tole je bilo moje kratko oglašanje, sledi pa še ono tapravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4327
15.4.2010 8:38:01   
jolcica
Dobro jutro majčice user posted image user posted image user posted image user posted image
No da podam poročilo od včeri iz pregleda. Naj omenim da sem čakala skori urco pa pol, zdravnica zamujala.
No skratka naredila je ultrazvok, mali je pa bil tud tako pridkan, sva naredila eno slikco profila :) Drugače se mi zdi da ima nosek čist po meni :))) no težak je 2464guser posted image

drugače pa je tko premikal se se vidi da je user posted image tko kot mami user posted image user posted image user posted image No pogledale sva spol ostaja fantek user posted image user posted image user posted image , je tudi eden samo tko da sanje se niso uresničle da sta dva user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled imam 28.4 tehtanje, 6.5 pa ctg :)

Bodite lepo user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 8:52:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.4.2010 9:03:58   
strelkica
zivepo: Kako pa prideš do te sobe, da si sam? a je potrebno kaj doplačat? Jaz bi bila tudi sama v sobi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 9:11:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4331
15.4.2010 9:16:02   
strelkica
Ja sem pogledal na njihovo spletno stran. v Lj imajo tri oddelke, na katerih so sobe s tremi posteljami in dve se mi zdi z dvema posteljama. O enoposteljnih nič ne piše. Pa zdaj je tudi taka gužva, da verjetno ni izvedljivo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
15.4.2010 9:31:34   
Angel_Tian
zivepouser posted image user posted image user posted image na onem odseku, kjer sem te pobrala ali tam, kjer sem te zgrešila user posted image user posted image user posted image Joj, kar ne morem pozabit, kak sem mimo izvoza šibnila user posted image user posted image Lahko se tam dobimo ja, po moje boljše kot pa da se po arboretumu skupaj iščemo in klicarimo. Drugače pa čuj - nimamo sicer kombija, ampak v soboto greva po prikolico user posted image user posted image user posted image

milena - da je vse ok in za menjavo G user posted image user posted image user posted image Me veseli, da ti bo odslej lažje in boljše vsaj na pregledih. Pa jupiiiiiii za fantiča.

fiška - no, za tole nejasnost okrog tvojega poroda pa ti res nisem prav nič fovš. A vesna še tudi kar na ritki? To deklinče te že zdaj ne uboga najbolj user posted image user posted image Saj nekaj dni časa še imata.

sabri - kako je uspelo namakanje v bani? Jaz se bom danes verjetno spet malo user posted image

Uuuuuuuuuu, njami user posted image pecivooooooooooo. Jaz sem 2 dni nazaj komaj končala z generalko kuhinje, pečica pa ima v sebi še čistilo našpricano user posted image user posted image Moram tudi danes ven počistit vse. In ko pomislim, koliko dela me še pred porodom čaka, mi niti na misel ne pride kaka peka peciv. Jedla pa bi seveda user posted image

kati - ti kar poskusi v službi tisti počitek po malici. Saj si noseča user posted image user posted image Joj, me zanima reakcija user posted image user posted image

zivepo - jaz še Tianu vedno nisem povedala za dinozavre user posted image Samo vprašala sem ga, če bi jih šel gledat in je bil takoj za. Bomo pa videli, kako mu kaj bo, ker tile se baje ne oglašajo, smo pa lani na morju videli takšne, ki so se oglašali in malo premikali. Ampak saj ni zahteven, bo že ok. Če ne drugega, bo pa na igrišču user posted image al pa Pio lovil.

Mene, če predčasno zmanjka (to je, ko Tiana spta spravljam), zaspim za kaki dve uri. Potem bi pa lahko celo noč kaj delala user posted image Imam zgleda kar hitro polnjenje baterij.

emibu - pri nas nihče ne pride pred porodom. Celo pozabila sem, kako je potem to s patronažno. Se mi zdi, da je obveščena s strani porodnišnice in potem pokliče, da se najavi za kateri dan. Upam, da je še vedno tako, da ne bom na koncu brez nje ostala user posted image

Hahahahaha, tega se pa lahko kar hitro navadiš ja, da ko greš za bebo nabavljat, kupčki z € kar hitro kopnijo user posted image

Glede malarije bom zaenkrat raje še počakala. Kolker vem, trenutno gradbincem ne gre najbolje. Se bom zadovoljila s tole bogo porodniško, potem pa gasa nazaj v pisarno user posted image Je pa vsekakor fina rezerva, če bi si kdaj še kako popoldansko delo mogla omislit user posted image

bubolin - uspešno selitev vam želim. Čuvaj nase user posted image user posted image

moi - super za pripravljeno previjalno. Pri vozičku pa ti ne znam pomagat, ker tu seveda nisem čisto nič na tekočem. Jaz bi mogla kar videt, če bi hotela kaj predlagat.

ana - take mehke podloge še sigurno obstajajo. Midva pri najinem vozičku tudi nisva imela košare zraven. Potem pa sva kupila eno tako, ki je lahko fajn trda ali pa iz nje vzameš vse tiste stranice in podno in je mehka vreča user posted image Pa še tako narazen jo lahko fino raztegneš, da jo lahko koristiš kot blazino za na tla. Ampak to je bilo nabavljeno tudi 4 leta nazaj.

zivepo - no fino, že tako lepo pripravljena sobica in vse za malo. Pa gorilo si tudi dala na ogled user posted image user posted image

biba - če imaš možnost, pelji s sabo kakega mehanika, da malo pogleda avto. Midva sva takole kupila pasata karavana iz Nemčije in se tudi fino nasankala. Sva potem ugotovila, da so bili km zbiti, čeprav jih je imel na števcu vseeno že ogromno, filtri sploh menjani niso bili, v glavnem ništa od velikega servisa, 99% je na sovoznikovi strani tudi bil ruknjen... Ja, z nakupom rabljenega avta moraš res srečo imeti. Naj ti pomaga nekdo, ki se vsaj malo spozna na mašince.

j.b. - nič ne vem o kakih "milnih mehurčkih". Še nikoli nisem kaj tagkega slišala.

emibu - no lepo, da si bila tako pohvaljena. Kako lahko lepe besede vzdignejo voljo in samozavest ane user posted image

farina - imaš mogoče malo bolj suho kožo in se ti zdaj lušči popek? Nič hudega ne more bit, naj se počisti in to bo to.

zivepo - britje je pri meni redkost. Pa saj itak nimava časa za seks, tak da se za nikogar ne rabim urejat user posted image Nohti na nogah pa mi bolj počasi rastejo, tako da ni panike. Režem jih pa tudi z lahkoto. Se vsedem na Tianovo pručko, noge čisto razširim in se sklonim. Pa mi enkratno uspeva user posted image user posted image (vsaj nekaj no).

rogljiček - čestitamo za hčerkico user posted image

isabeaux - ja fino no, kaj nam ti to počneš user posted image user posted image user posted image Upam, da boš imela zdaj do resnega poroda bolj mirno.

moi - tako pridno sem včeraj delala, da groza no. Moj nekak ne dojema, da sem noseča user posted image user posted image user posted image Na koncu sem tak jaz bila tista, ki bi še nadaljevala z delom, ampak se potem, ko sva šla po malega, mojemu ni več dalo user posted image Sem "lahko" samo kosilo še skuhala in potem kopalnico na generalno in sesala stanovanje, pa Tianovo sobo sem mogla malo pospravit, ker so bila tla prekrita z igračami user posted image user posted image
Ja, tak ti je to, če hočeš met vse poštimano, dec pa po pol dneva že obupa user posted image

jolcica - tako svetlo zeleno imam jaz pobarvano otroško. Lepa je.

zivepo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je motoristično usmerjen. Ima vsake tolk časa izpade, da bi si kaj nabavil. Ampak izpit za motor pa imam samo JAZ user posted image user posted image Boleč moški ego pa nekako ne bi mogel vzadaj sedet user posted image user posted image

aninchy - super razgibavanje tole po stopnicah user posted image user posted image

biba - seksajta, če je to G odsvetovala samo zaradi možne okužbe. Pač dajta tokrat s kondomom.

sabri - ti pa imaš fine nočne obhode user posted image user posted image

strelkica - čim bolje uredi s papirji in user posted image user posted image user posted image da te vsaj za ta čas popadki še pustijo na miru.

Evo me s komentarji user posted image Zdaj se lotim pa teh celih gor cot likanja user posted image user posted image user posted image Pravo veselje user posted image

zivepo - dobro porihtaj na pregledu.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4333
15.4.2010 9:35:21   
julka8
jutro!user posted image
dans pa mamo mal več sončka ne?user posted image user posted image
no moj včerajšnji pregled je bil v redu, mela sm najprej ctg - mali ful aktiven, ampak vse ok, je dohtarca rekla da se idealno počuti user posted image user posted image za popadke ne vejo če jih je zaznal al je bil to moj smeh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa zredila sm se spet (ja, kej novga??user posted image ); +15 kg, naslednji pregled in ctg mam pa čez 1 teden se pravi v sredo, 21.4.2010

haha, jolcica, ti mas 6.5. ctg, js mam takrat že PDPuser posted image user posted image

drgač mi je pa dohtarca rekla, da če na rok še ne bom rodila, da mi pripada še en ultrazvok da se vidi teža,...user posted image   user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.4.2010 9:40:23   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

jutro!user posted image
dans pa mamo mal več sončka ne?user posted image user posted image
no moj včerajšnji pregled je bil v redu, mela sm najprej ctg - mali ful aktiven, ampak vse ok, je dohtarca rekla da se idealno počuti user posted image user posted image za popadke ne vejo če jih je zaznal al je bil to moj smeh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa zredila sm se spet (ja, kej novga??user posted image ); +15 kg, naslednji pregled in ctg mam pa čez 1 teden se pravi v sredo, 21.4.2010

haha, jolcica, ti mas 6.5. ctg, js mam takrat že PDPuser posted image user posted image

drgač mi je pa dohtarca rekla, da če na rok še ne bom rodila, da mi pripada še en ultrazvok da se vidi teža,...user posted image   user posted image user posted image

o bravo da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače je jst imam rok šele konec maja tko da verjetno tudi zato šele tkrt ctg user posted image user posted image a res no pol pa le sporoči kak bo , da neboš nas pustila v negotovosti....user posted image

joj pozabla tam napisat ja zredila se za +16kg....ups se vidi da so bili prazniki in sem pojedla vso potico user posted image user posted image user posted image user posted image zato imam pa čez dva tedna tehtanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 9:40:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.4.2010 9:57:37   
Aninchy
Dobro jutro, dober dan!!user posted image

Končno je tu težko pričakovani SOOONČEEEK!!user posted image
(me prav zanima, kako bo popoldneuser posted image )

No, danes sem se po kakem tednu končno zbudila (že) ob devetih! Zdaj, ko sem imela "deževne ure", sem vse vsak dan zbudila ob pol enajstih!! Sploh se nisem mogla vstat, pa še potem sem bila še eno uro čist zmešana... Ijoo sovražim grdo vreme! Leeet the sunshineee! Leeet the sunshine in!! user posted image

Hmm... nikjer nisem zasledila, KOLIKO je treba doplačat za svojo sobo v celjski Puser posted image Pa saj mislim, da mi ne bo hudo, če bom še kako čveko mela zraven.user posted image Hahah, mogoče celo ktero od vasuser posted image

A_T - ti pa čist preveč delaš!user posted image Kaj nimaš kaj bolj pametnga za počet?user posted image

zivepo - user posted image user posted image za pregled!user posted image

Grem kofetkat na sonček! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.4.2010 10:01:16   
emibu
Zivepo- ja nevem kak je s tem uglavnem zdej vem ktera ga bo pršla kopat ista k je hodla meneuser posted image user posted image
Angel_tian-kak j epa pa po porodu pa tut nevem če nebo pršla ko pridem iz P jo bom pač poklicalauser posted image user posted image no potem pa pustmo malarijo da gre recesija skosuser posted image user posted image user posted image
PDP-jah tut jst ga mam bol na konc Maja ampak itak nikol neveš lahko je že na začetku...sicer pa en mesec bomo pa že še zdržal če smo lahko osem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.4.2010 10:13:09   
Teja K
Dan nosečke srečke!

Sem samo na hitro preletela... upam, da bo popoldan doma že delal internet pa da bom lahko za nazaj prebrala.

Isabeaux drži se!

Angel ti si vsaj začela že doma, jaz niti stanovanja še nimam. Moram pa rečt, da sem polovico revizije že končala, sedaj delam še finese in upam, da bo jutri končano!

Aha včeraj sem mela pregled... in ko sem stopila noter v tuniki, je mojo G. skor kap, kam sem trebuh dala, in potem sem bila kregana, ker sem se premalo zredila... je naredila kot vedno, vaginalni pregled, poslšala srček S/F razdalja je čisto na meji... ampak ko je delala UZ pa je bila pozitivno presenečena. obseg trebuha bebija je točno za 34 Tedne, kolikor sem jih včeraj napolnila, glavica 33 t, stegnjeniga 33t in 5 dni, je pa opazila, da ni na mojem bušiju čisto nič maščob, tako, da verjetno tamala vse poje in se jaz ne redim preveč... se bo pa to ziher spremenilo, ko bom doma... aja plodovnica čista, posteljica sveža... vse ok... napotnice še nimam nobene, tako, da pred 4. 5. se ne sme nič zgodit user posted image , takrat imam namreč naslednji pregled.

Torej Aninchy za seznam +9,6kg, naslednji pregled 4. 5.

Več vam napišem popoldan (upam...., da bo net delal), aja pa jutri je moj zadnji dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.4.2010 10:58:10   
farina
pozdravljeneuser posted image
kako v tem lepem sončku'jaz kar , odstevam dneve, še dobrih 15 dni do poti v RIMuser posted image
dans sm grozno spala sam do štirih, pol pa premetavala pa nekaj sanjarila o seksuuser posted image zjutraj pa lačna pa sm se tolk napokala da še sedet ne morem.bila sem že na kavi, počutim se ko pudlček, ko me vsi čohajo po trebuščkuuser posted image , zdaj pa grem pospravljat..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
15.4.2010 11:02:51   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

jst mam pa ob 11.30 prgled, joj komi čakam, čeprav zdej razmišljam je ja rekla da ne dela več UZuser posted image tk da, pa ja mora pogledat če ni kakega zastoja, pa kok je z plodovnico.. bomo vidl

Uf, jaz sem imela zadnji UZ v 20. tednu. user posted image Torej takrat, ko mi je delal morfologijo. Zdaj sem pa že v 34. tednu. Pred 3. tedni, ko sem imela zadnji pregled, sem ga vprašala če bo še kakšen UZ naredil, pa mi je povedal, da zavarovalnica krije samo 2. user posted image Jaz bi pa takoooooo rada našega user posted image spet kaj videla. Pa tudi upam, da je vse ok.

Upam, da bo v ponedeljek kaj več pregledal, kot samo srčka poslušal. Bomo videli.

obiski v P - nam so na šoli za starše rekli, da so obiski v LJ P še vedno omejeni zaradi nove gripe user posted image No, ja. Že vejo.

Grem zajtrkovat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
15.4.2010 11:07:41   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

A ja . Pa včeraj sem prebrala obvestilo, da k porodu lahko pristopijo samo očetje ki imajo potrdilo o opravljenem tečaju ( P v Lj). Menda zato, ker zaradi neosveščenosti očetov, prihaja do zapletov v porodni med porodom, nekak tako je pisalo.

Ja, to so nam rekli tudi na šoli za starše. Samo mene pa nekaj zanima - kaj pa če jaz dobim popadke, ko je moj npr. na službeni poti. A to pol pomeni, da moram SAMA v porodno sobo? Ker meni se zdi logično, da bi pol pa koga drugega (mamo?) vzela sabo.

Ja, pa v LJ P morajo spremljevalci plačat nekih 17€ user posted image zato, da so lahko zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
15.4.2010 11:10:22   
farina
meemee, jaz imam podobno siuacijo glede ultrazvovokov in ja sam dva ti po pravilih nardijo,če ni kakšnih zapletov,tak da mislim da je vse okejuser posted image men so prejšni teden torej v 36 tednu, nardili delni ultrazvok al nekakšen pregled,kerj je ginekolog tud porodničar in opravlja vse kar v svoji ordinaciji, če pa hočeš še res en ultrazvok,pa si lahk plačaš ali pa sestri zajamraš kak se počutiš, včasih to prime.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
15.4.2010 11:15:44   
strelkica
Nimam pojma, kako je zdaj to s tem spremstvom v porodni sobi. Včasih so bili edina P ki niso nič komplicirali, zdaj pa kar neki. Veš kaj, po mojem so to dali samo za izgovor, gripo in pa bolezni dihal. Se mi zdi da je tu problem gužva, ki je na oddelkih. In zdaj če k vsaki pridejo 4-je ljudje, je že velik folka po P. Se mi zdi da je to pravi razlog.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
15.4.2010 11:29:04   
Angel_Tian
julka - lepo, da je bilo na pregledu vse ok. Še malo, malo, pa greš user posted image Začetek maja bo tako hitro tu, jupiiiiiiiiiiiiii.

zivepo - lahko vprašam svojega, ampak mislim, da bo vseeno raje šel na izlet z nami in si ogledal dinozavre user posted image Ker kar se pa takih zadevc tiče, pa je nekak "družinski" user posted image Pa že tak al tak na raznorazne prireditve ali kaj takega hodiva z malim sama, ker je stalno v službi, tako da vem, da bo rad izkoristil tole priliko, da bomo lahko nekam vsi skupaj šli.

aninchy - saj ne delam preveč, to spada vse v priprave na dojenčka user posted image user posted image In če recimo stropa v kopalnici z mojim ne naredivva pred rojstvom bebe, bo tako nedokončano tudi ostalo user posted image user posted image user posted image (to je tudi moj včeraj jasno in glasno povdaril). Zlikat je treba, otroško tudi preuredit in pripravit na to, da bosta odslej tam dva člana, generalno čiščenje pa tudi mora bit user posted image user posted image user posted image Kaj bolj pametnega bi lahko bilo samo še posedanje na balkonu, ampak to pa meni vedno kar hitro tečno postane user posted image sploh pa tukaj, ko se sonce komaj pozno popoldne prikaže na ta najin balkon. Zato pa obožujem našo parcelo, kjer je sonce ves dan. Ampak tam pa zdaj ni primernega dela zame... Nakladam? user posted image user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image za pridno opravljeno delo v službi. Saj ti bo uspelo. In jutri ti je zadnji dan, potem pa se lahko doma lotiš. Verjamem pa, da bi bilo dosti boljše in enostavnejše, če bi lahko bila že v stanovanju. Vseeno navijam zate user posted image

Odlično, da je bilo na pregledu vse ok. Napotnico jaz tudi zdaj komaj na naslednjem pregledu (3 tedne pred PDP) dobim. Očitno so najine G prepričane v to, da ne bomo prej potrebovale user posted image user posted image Tak boljše tak, da imava čas vse uredit.
Vidim pa, da si se zredila najmanj od vseh user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno zdajle zvrnila vase eno malo porcijo špagetov, ki so ostali od včeraj. Pa sploh lačna nisem bila, ampak že samo, da sem vedela, da je nekaj v hladilniku, me je gnalo user posted image To se lahko še grdo konča na moji tehtnici, če bom zdaj kar nekaj jedla, ko bom doma. Je treba delat user posted image

farina - ne vem, če si zasledila. 28.4. imam pregled zjutraj. Pa še boš še v enem kosu, bi imela čas za kako kavo? Fiški sem tudi že omenila, od katy pa še tudi nimam odgovora.

Tole je pa kr malo noro no, da mora tvoja "podpora pri porodu" plačat, da je lahko zraven.

Tako, grem naprej likat user posted image Tolk je tega, da lahko samo likam 3 dni user posted image user posted image user posted image Grrrrrrrr

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
15.4.2010 11:31:08   
farina
AT, če bom še v enem kosu, se rade volje pridruzim na kavici,sam kak dan prej mi kak ZS pošlji kje pa kdaj;)
jaz pa prvič slišim da bi kdo mogu plačat da je lahk pri porodu plačat.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
15.4.2010 11:49:35   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Nimam pojma, kako je zdaj to s tem spremstvom v porodni sobi. Včasih so bili edina P ki niso nič komplicirali, zdaj pa kar neki. Veš kaj, po mojem so to dali samo za izgovor, gripo in pa bolezni dihal. Se mi zdi da je tu problem gužva, ki je na oddelkih. In zdaj če k vsaki pridejo 4-je ljudje, je že velik folka po P. Se mi zdi da je to pravi razlog.

No, saj to res ni fajn, če je 12 ljudi v eni sobi, pa vsi nekaj govorijo, pa slikajo, pa ... Ampak za spremljevalca mi je pa res hecno.

Neposredna povezava do sporočila: 4347
15.4.2010 12:00:50   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Tole je pa kr malo noro no, da mora tvoja "podpora pri porodu" plačat, da je lahko zraven.

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

Neposredna povezava do sporočila: 4348
15.4.2010 12:03:10   
milena2222
Pozdravljene!
Za mano katastrofalna noč, stokrat na wc ( na pol ure ),bolele so me roke in noge,dihat nisem mogla,pa da sploh ne omenjam kisline ( ni pomagalo da sem spila po moje 2 litra mleka ),skratka katastrofa....Nazadnje sem obupala in sem se prestavila na kavč in buljila v tv...Kislina me še vedno daje,nič ne pomagauser posted image user posted image
Celjska bolnišnica-kolegica,ki je rodila novembra,je imela svojo sobo in je dobila račun za cca 50 EUR ( mislim,da je bila kr normalno noter,nič več,ker ta mala ni imela zlatenice ).Je pa ona mislila,da ima nadstandard in je zato zahtevala svojo sobo,pol se je pa izkazalo,da ga sicer ima,ampak da tega ne krije in je dobila po pošti račun domov....

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
15.4.2010 12:05:18   
strelkica
Ja se strinjam s tabo. Jaz bi omejila na ožje družinske člane, se pravi oče in pa otroci. drugi pa tako potem lahko domov pridejo, a ne. Vem kako je to ko je polna soba ljudi. Najhuje pa je ko se vse vonjave od parfumov in švica pomešajo med seboj, fujjj, pa toplo, zatohlo,...Nihče noče oken odpirat zaradi dojenčkov in potem je to pravi fuj blek. Ne ne da vsakemu dopovedat da svež zrak veliko bolje koristi dojenčku kot pa takle zatohel...kaj čmo 100 ljudi, 100 čudi.
Za spremljevalce pa čisto po nepotrebnem zdaj nekaj uvajajo na novo, ne vem. Mogoče je pa obisk premajhen v šoli za očete, user posted image kaj vem kaj jih muči. Daj vprašaj po telefonu kako je s tem če bi šla mami s tabo. Veš ne razumem zakaj komplicirajo, ko pa so babce v bistvu razbremenjene če imaš nekoga zraven, da ti mal pomaga z besedami, moči usta, mal masira, itd

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?