Angel_Tian
|
zivepo - na onem odseku, kjer sem te pobrala ali tam, kjer sem te zgrešila Joj, kar ne morem pozabit, kak sem mimo izvoza šibnila Lahko se tam dobimo ja, po moje boljše kot pa da se po arboretumu skupaj iščemo in klicarimo. Drugače pa čuj - nimamo sicer kombija, ampak v soboto greva po prikolico milena - da je vse ok in za menjavo G Me veseli, da ti bo odslej lažje in boljše vsaj na pregledih. Pa jupiiiiiii za fantiča. fiška - no, za tole nejasnost okrog tvojega poroda pa ti res nisem prav nič fovš. A vesna še tudi kar na ritki? To deklinče te že zdaj ne uboga najbolj Saj nekaj dni časa še imata. sabri - kako je uspelo namakanje v bani? Jaz se bom danes verjetno spet malo Uuuuuuuuuu, njami pecivooooooooooo. Jaz sem 2 dni nazaj komaj končala z generalko kuhinje, pečica pa ima v sebi še čistilo našpricano Moram tudi danes ven počistit vse. In ko pomislim, koliko dela me še pred porodom čaka, mi niti na misel ne pride kaka peka peciv. Jedla pa bi seveda kati - ti kar poskusi v službi tisti počitek po malici. Saj si noseča Joj, me zanima reakcija zivepo - jaz še Tianu vedno nisem povedala za dinozavre Samo vprašala sem ga, če bi jih šel gledat in je bil takoj za. Bomo pa videli, kako mu kaj bo, ker tile se baje ne oglašajo, smo pa lani na morju videli takšne, ki so se oglašali in malo premikali. Ampak saj ni zahteven, bo že ok. Če ne drugega, bo pa na igrišču al pa Pio lovil. Mene, če predčasno zmanjka (to je, ko Tiana spta spravljam), zaspim za kaki dve uri. Potem bi pa lahko celo noč kaj delala Imam zgleda kar hitro polnjenje baterij. emibu - pri nas nihče ne pride pred porodom. Celo pozabila sem, kako je potem to s patronažno. Se mi zdi, da je obveščena s strani porodnišnice in potem pokliče, da se najavi za kateri dan. Upam, da je še vedno tako, da ne bom na koncu brez nje ostala Hahahahaha, tega se pa lahko kar hitro navadiš ja, da ko greš za bebo nabavljat, kupčki z € kar hitro kopnijo Glede malarije bom zaenkrat raje še počakala. Kolker vem, trenutno gradbincem ne gre najbolje. Se bom zadovoljila s tole bogo porodniško, potem pa gasa nazaj v pisarno Je pa vsekakor fina rezerva, če bi si kdaj še kako popoldansko delo mogla omislit bubolin - uspešno selitev vam želim. Čuvaj nase moi - super za pripravljeno previjalno. Pri vozičku pa ti ne znam pomagat, ker tu seveda nisem čisto nič na tekočem. Jaz bi mogla kar videt, če bi hotela kaj predlagat. ana - take mehke podloge še sigurno obstajajo. Midva pri najinem vozičku tudi nisva imela košare zraven. Potem pa sva kupila eno tako, ki je lahko fajn trda ali pa iz nje vzameš vse tiste stranice in podno in je mehka vreča Pa še tako narazen jo lahko fino raztegneš, da jo lahko koristiš kot blazino za na tla. Ampak to je bilo nabavljeno tudi 4 leta nazaj. zivepo - no fino, že tako lepo pripravljena sobica in vse za malo. Pa gorilo si tudi dala na ogled biba - če imaš možnost, pelji s sabo kakega mehanika, da malo pogleda avto. Midva sva takole kupila pasata karavana iz Nemčije in se tudi fino nasankala. Sva potem ugotovila, da so bili km zbiti, čeprav jih je imel na števcu vseeno že ogromno, filtri sploh menjani niso bili, v glavnem ništa od velikega servisa, 99% je na sovoznikovi strani tudi bil ruknjen... Ja, z nakupom rabljenega avta moraš res srečo imeti. Naj ti pomaga nekdo, ki se vsaj malo spozna na mašince. j.b. - nič ne vem o kakih "milnih mehurčkih". Še nikoli nisem kaj tagkega slišala. emibu - no lepo, da si bila tako pohvaljena. Kako lahko lepe besede vzdignejo voljo in samozavest ane farina - imaš mogoče malo bolj suho kožo in se ti zdaj lušči popek? Nič hudega ne more bit, naj se počisti in to bo to. zivepo - britje je pri meni redkost. Pa saj itak nimava časa za seks, tak da se za nikogar ne rabim urejat Nohti na nogah pa mi bolj počasi rastejo, tako da ni panike. Režem jih pa tudi z lahkoto. Se vsedem na Tianovo pručko, noge čisto razširim in se sklonim. Pa mi enkratno uspeva (vsaj nekaj no). rogljiček - čestitamo za hčerkico isabeaux - ja fino no, kaj nam ti to počneš Upam, da boš imela zdaj do resnega poroda bolj mirno. moi - tako pridno sem včeraj delala, da groza no. Moj nekak ne dojema, da sem noseča Na koncu sem tak jaz bila tista, ki bi še nadaljevala z delom, ampak se potem, ko sva šla po malega, mojemu ni več dalo Sem "lahko" samo kosilo še skuhala in potem kopalnico na generalno in sesala stanovanje, pa Tianovo sobo sem mogla malo pospravit, ker so bila tla prekrita z igračami Ja, tak ti je to, če hočeš met vse poštimano, dec pa po pol dneva že obupa jolcica - tako svetlo zeleno imam jaz pobarvano otroško. Lepa je. zivepo - moj je motoristično usmerjen. Ima vsake tolk časa izpade, da bi si kaj nabavil. Ampak izpit za motor pa imam samo JAZ Boleč moški ego pa nekako ne bi mogel vzadaj sedet aninchy - super razgibavanje tole po stopnicah biba - seksajta, če je to G odsvetovala samo zaradi možne okužbe. Pač dajta tokrat s kondomom. sabri - ti pa imaš fine nočne obhode strelkica - čim bolje uredi s papirji in da te vsaj za ta čas popadki še pustijo na miru. Evo me s komentarji Zdaj se lotim pa teh celih gor cot likanja Pravo veselje zivepo - dobro porihtaj na pregledu.