Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 8:34:46
|
|
|
|
emibu
|
Dobro jutro!! No da na hitr neki naklofam,trenutno lih čakam babco da pride ( a pr vas tut pride enkrat pred porodom pogledat??) no pr men pride zdele enkrat Učeri je bla torej panika in smo do 11 zvečer obračal po sobi pohištvo prestavlal cape pucal itd (nevem zaka pišem v množini ker zadne dve stvari sm tak sama delala) umes sm se cote obešavala in sušila in bog ve koga še ne tak da zvečer sm sam padla u postlo.no morm povedat da je sobica zlo lepo izpadla ampak smo mel problem ker je bil jogi prevlki za v postlco tak da danes kličem ženko ki mii je postlco dala če ima še jogi čene pa gre spet papa okol 100 eur. NO učeri sm jih ravno tolk zapravla za tetra plenice en kompletek jopico za tamalega svoje krokse ( u kiku celih 5 eur ) in ostalo kozmetiko itd za v P aja plus nahrbtniček sem še kupla v baby centru za / eur tak plišat joooi kak je mehki no nevem kak pač ratal mi je zapravt 100 eur ker ko sm zložla v predale nimam nč za pokazat??? Jolcica-Tut moja tast pa tašča sta bla učeri res 1A no bogi tast je sigurno pol ure sesal jogi pol pa not ni pasu jooi:( Glede kuharije jst še ne kiham tok velik no k se spravim če mi začne kj krementirat grem rajš kr ustran sam zdej že ve da bolš da je tiho in poje ker jezikova župa zna bit še slabša Angel_tian-no če boš odprla malarijo bom tvoj družabnik No še glede matematke sem se sprijaznla da sm pač na vrhncu nosečnosti in da nemorm več tolk u to bučo pravt k sm na začetku tak da bom naslednji četrtek pisala pol matematke pa pol enkrat po porodu še pol in pika kaaj raztrgat se pa tut nemislim Aninchy-tut jst se zbujam sred noči čist budna zutri bi pa spala do 12 če bi se dalo No zdej pa hitr zobe umit pa mal se počesat da babce nebo kap papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 8:48:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 9:05:27
|
|
|
|
sabri
|
Dobro jutro, no danes sem dobila še jajčko in mislim, da je to to. Če bo kaj še, bomo pa sproti kupovali. Vidim, da vas spanje matra, jaz pa spim ful dobr, se zbujam za wc, ampak zaspim nazaj. V prvi nosečnosti me je tudi matralo spanje, zdaj pa spim ko lord. Sicer mi je čez dan uspelo samo ene dvakrat zaspati z malo, pa sem tudi ponoči takrat dobr spala. Zdja grem pa tudi jaz jest. Lep dan.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 9:29:20
|
|
|
|
bubolin
|
Ojlaaa majčice. Na hitrico: glede spanja, spim načeloma u redu, sam ko se zbudim za na wc potem rabim od 1-2 ur da zaspim nazaj - bednooo, in potem tisti dve uri premišljujem o samih bedarijah Če imam srečo grem samo 1x na noč na wc Drugače pa grem danes še zrihtat papirje za porodniško na CSD-i, upam da mi una baba tam ne bo preveč kej komplicirala, potem pa seveda pospravljat hišo da se bomo lahko čez en teden preselili - jeej Drugače pa imam v petek pregled (uz), upam da bo vse ok in da je naš mali razgrajač kej zrastel, ker na prejšnjem pregledu pred 14 dnevi je bil malo majhen, ampak sej vem da bo vse ok. Nooo, tudi vsem ostalim, ki imate kakršnekoli preglede par za srečo, vsem ostalim pa lep dan in božajte svoje bušije
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 9:55:40
|
|
|
|
m_o_i
|
bro jutro, bejbe! previjalna je postavljena, zdaj jo samo se napolnimo in...cakamo na pokakano rito vozicek je ze tudi pri hisi in mam vprasanje: kosare ni zraven, tak da mam jajcko in sportni del peg perega P3...zdej ap mene zanima, kak naj iz sportnega dela "naredim" kosaro oz. kaj naj dam noter, da bom prekrila tiste paske na naslonjalu in naredla ravno lezisce ven
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 10:10:20
|
|
|
|
julka8
|
dobro jutro! dans ste pa pridne, zgodne.. js sm pa glih dans mal potegnla s spancem, sm šele zdej po fruštku babca pa pr nas ne hodi naokoli pred porodom, vsaj meni ni tega noben omenu... drugač sm pa pol včeri kr dost še uredila za fax, mi je na nek način odobrila tisto raziskavo k jo mislm delat, jeej, zdej morm sam še kontaktirat tiste k bojo sodeloval... no sej se nikamr ne mudi za spremembo pa mamo tle celo mal sončka dans mam pa prvič ctg... me zanima kak to zgleda..
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 10:23:07
|
|
|
|
*ANA*
|
dobro jutro! Tudi jaz sm že pokonci, otročka v vrtcu, jaz pa že previjalno od znotraj predale prelepila z novim papirjem,noter zložila oblekice, pa v trgovini že bila dragi možek pa komaj vstal , ja no razumimo moške ki morajo delat popoldan hehe In mislim da sem že dovolj za danes nardila . A še katero kolk boli- mene desni tako boli da ležat ne morem Katera je spraševala za podlogo za voziček- da se paski prekrijejo? no mi smo to rešli tako da smo dokupili v Baby Centru tako mehko podlogo(3 cm debelo),je pa prav za vozičke in lepo čez daš.Smo pa to kupili 3 leta nazaj, zdaj pa pojma nimam če to še imajo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 10:31:23
|
|
|
|
klupko
|
Jaz sem pa jezna ker mi ni objavilo posta, jaz se pa še nisem navadila naprej copy naredit za vsak slučaj. AAA
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 11:15:39
|
|
|
|
fiška33
|
Klupko, če ne narediš copy prej, potem probaš še tako, da stisneš back in se ti spet pojavi tvoje sporočilo. Potem ga skopiraš, staro zapreš, odpreš novega, in ga prilepiš . LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 11:53:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 11:59:44
|
|
|
|
biba88
|
nosečke! tok klepetate da komaj berem sproti moi hvala za ponudbo sam iščeva karavana tam do 6000evrov, verjteno kar megana mi je ful lep kuhanje jest pa glede mojga lubija nimam kaj rečt, zmeraj pomaga pri kuhanju če je doma ali pa tut on za kuhlo prime jest pa tko rada kuham...men je to tut mal hobija u glavnem uživam v kuhariji milena čestitam za pobča spanje jest kr v redu spim se zbujam ponoči ampak sem se že tut pred nosečnostjo po vsaj dvakrat kokrat pa lulat ponoč greste ? jest grem zaenkrat 1x na noč danes sem imela pregled sem noseča 33tednov in 3dni mam še zaprt maternični vrat vse v redu tamala moja je na glavi kar tut čutm na mehurju pa še bris sem dala za streptokoka, jutr pa kri avtki glede avta! a ma katera izkušnje s kupovanjem avta pri ITOJA to je na vodovodni cesti v ljubljani tam sva najlda fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lepega megana karavana 2006 letnik za 6000evrov ampak je mal prelep da bi bil resničen! me mal skrbi da ne bo pol še treba kej fulll popravlat! je pa iz italije...to pa ni lihk najboljš pa velik km 133000km...je pa kot nov in to me mal moti pol ga bom pa dam prpeljala bo pa crkjot...NE MARAM KUPOVAT AVTKOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najrajš bi vidla da bi šou en namesto mene in mi neki prpelu! ker če kupuješ rablenga morš met tut (velik) srečo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:00:28
|
|
|
|
j.b.
|
Živjo bejbe, kako smo? Jest odlično, res se nimam za prtožvat Eno hitro vprašanje: a je katera kdaj slišala iz svojega trebuščka, kot da bi počil en (milni) mehurček? Kaj je to? (no, vsej mislim da prihaja s strani trebuščka). Sem že večkrat tole slišala zdaj v zadnjem tednu ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:04:22
|
|
|
|
emibu
|
Zivepo,kašne liste to ? No sestra je šla,dobila sem telefonsko lahko jo pokličem kdaj čem zlo prjazna ženska me je pohvalla kak lepo so cunce zložene da lepo dišijo da mamo pospravlen (ja itaaak če sm učeri pucala k zmešana) pritisk mi je zmerla je rekla da je super dala mi je par zlo koristnih nasvetov tak da zdej se spet pametno delam po celi bajti
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:12:44
|
|
|
|
farina
|
ojla kaj berem to,?da sestra babica že hodi pred porodom naokrog, pri nas mislim da ni tega...hmm.zanimivo nekaj me zanima, men se v popku dela, ne vem kako naj to razložim, kot da se luknjica popka čisti, tak kot da bi imela neke lističe not....
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:38:03
|
|
|
|
julka8
|
biba88 - če iščeta karavana tam do 6000 eurov pol je fajni tut fiat stilo, dobiš dost mlad letnik, mal pije, placa ma velik.... moj ga ma pa je prov fajn.. aja sm vidla zdej bol dol da ste že bol ko ne odločeni za megana... ma ne poznam tega prodajalca vozil... tko da ti ne morm svetovat.. je treba pa bit ful pazljiv ja sploh tak rang ku že neki daš za avto lahk te pa tut ornk nategnejo no js sm kr zadovolna s svojim "jajčkom" puntom je čist ok, ma pa tko karavana za daljše ture lulanje - trenutno grem enkrat na noč, pa pol se tut zjutrej ponavad zbudim in vstanem prej glih iz tega razloga farina - ??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 12:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:49:04
|
|
|
|
farina
|
ja vem, ja, sam je res tezko razlozit zgleda tak,kot da bi del popkovine ven silil-
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 12:58:22
|
|
|
|
julka8
|
nevem če je že kera zapisala ampak prej sm se mal štulila pr aprilčicah in vidm da je tut še ena majčica še rodila tko da kr kopiram njen post od tam čestitke rogljiček!!! rogljicek Zdravo aprilcice. Tukaj ena nosojena majcica. 8. aprila se je v 36. tednu rodila Nieke Luna s 2360g in cc 48cm. Porod je bil izjemno hiter, saj smo rabli le dobro urco popadkov. Malcica je sicer majhna in lahka, pa vendar zdrava. p.s.: vremenske novosti : tlele je že scal pa tko je temno in grmi da bo zihr glihkar še... lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 13:44:04
|
|
|
|
biba88
|
julka8 veš fiat stilo je men tako grd vem mal sem smotana!!!! bi me mogu kdo našeškat veš mi je en prodajalc tako vsiljeval stilota da so se mi zagabli biu je tok smotan kar za mano je hodu pa nakladal...nabila bi ga!!!! zivepo est sem mal mahnjena na renaulte je moj fotr reku da sem tako goreč pristaš renojevih avtomobilov da bi mi lohk zastonj kakega dal pa tok je teh avtomobilov da če se odločim pa gledam sam eno firmo in model že malo zožam iskanje pa moj možek ne mara enoprostorcev hvala bogu je moj možek bol piškav (suh,zanikrn,majhen) bo zadost placa! a poznaš kej tega prodajalca? itoja...sej je povedou da so svtki iz italije...kar preveč lepi so nč poškodovani me skrbi da je prelepo da bi blo res pa ta tipo v itoji da še 1 leto garancije na motor in menjalnik...se mi zdi to kul...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 13:50:23
|
|
|
|
charlyka
|
Zivepo - jaz si nohte na nogah strižem tako, da se v bano v kot usedem, pa eno nogo čez drugo pa gremo Bom pa videla, če mi bo do konca tako uspevalo Frizura tam dol - ja, me tudi jezi, ker ne vidim več nič Malo gledam v ogledalo, malo po občutku, pa velikokrat se porežem
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 13:50:24
|
|
|
|
jolcica
|
Živjo punce se na hitro oglasim eto slikco bom pripela je zelena barva no dva odtenka zelene sm se una tasvetla tuk dobr ne vidi, no dali bomo tudi obrobe okoli oken bele to hoče moj češ da ko boš elektriko napelal in dal okrasne lajšte da se tako ne opazi... drugače pa ob 5ih imam pregled me zanima kaj mi bo povedala ali bo sploh delala ultrazvok al ne...tko da...vam sporočim ko domov pridem :) bodite mi kar se da fajn...pri nas je zjutri mal sončka blo zdj pa spet ta dž prov nč všeč mi ni ampk meni itak sonček sije še posebi če bom malega dones vidla pa upam da ni spola spremenu No hotla sm slikco prpet pa jo nezanm tko da če kera zna nj mi pove pa jo bom rade volje prpela gor :)
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 13:55:39
|
|
|
|
julka8
|
biba88 - te čist razumem, tut js sm se avta bol navadla ku pa da bi mi bil prva izbira... pol pa še taka fajna izkušnja s tečnim trgovcem.. striženje nohtov na nogah, britje tam dol ... - joooj kakšni projketi so to zame... o jolcica, js mam tut ob petih pregled držim pesti da bo vse fajn zdej pa grem k bo kmal južna..
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 13:58:29
|
|
|
|
jolcica
|
a res bom držala za obe pesti da bove zvedle kar se da lepi novički in da je vse super :) mora bit ;)
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 14:00:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.4.2010 14:07:55
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo majčice... ...no midve z našo bebico, sva se ponovno vrnili iz porodnišnice, kjer so mi spet ustavljali popadke, sem bila ziher da bom rodila, ker so bili ful močni na 2 minuti, odprla sem se za samo 1 cm....hkrati pa so mi šibali dva dni infuzijo z kontra hormonom oksitocinu, ki sproža popadke...no na koncu so mi že mislili predret mehur, pa sem jih naprosla da me spustijo pod tuš...in glej ga hec...ko sem šla pod tuš, so se popadki ustavili...naenkrat nič več...hvb.... Mi je pa šel včeraj ko sem prišla domov, potem mal kasneje tudi čep... prvič sem videla kako to zgleda, ker ne pri naši prvorojenki, ne pri sinku, nisem imela tega slavnega odluščenja čepa...no včeraj pa je bil...trenutno je stanje še nekak mirno...sedaj pač sam čakam pa mirujem kolk se le da....vsak dan šteje...sedaj sem v 35 0/7, tko da bi blo fajn če še kaka 2 tedna zdržim... Tiste ki vam je šel že v kateri nosečnosti ta čep ( kot šmrkelj rumeno in rjava sluz, približno za eno žlico vsega)...kdaj ste potem rodile? a ste mele popadke že prej al ste jih dobile kasneje? Sedaj pa vas grem prebrat za nazaj...ste se potrudile, da bom dolg brala...hehe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?