|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
13.4.2010 12:28:14   
m_o_i
uu, a ze kuhate?!
mojemu je samo enkrat uslo nekaj glede skuhanega, pa sem mu mrtvo hladno rekla, da naslednjic lahko on skuha, da vidim, kak "mora" bituser posted image  sej zna kuhat-je on men prej skuhal kosilo, kot jaz njemu(takrat, na zacetku, ko sva se se osvajala)-ampak rajsi meni prepusti kuhinjo...
in poje VSE; v soboto sem pekla krompir v pecici...prisezem, da je bil 2 uri na 250 stopinjah, ampak noter pa se vedno trduser posted image  sicer ne surov, ampak trd(kaj je to za ena sorta krompirja, mi ni jasno). sem ga hotla proc zabrisat in riz narest, ker meso in ostalo je blo ze gotovo, pa mi ni dovoliluser posted image  smo kr trdega jedliuser posted image

ekola, skofetkali smo, zdaj pa spakiram cunje(morm delovne vzet) in gremo pocas previjalno sestavljat, moram samo se sefa pocakat, da pride iz sluzbeuser posted image

strelkica user posted image  take pokvarjene politike in misistre ko pa mamo zaj, pa jih ni bilo se nikoli in nikjer...jaz si dnevnikov ne upam niti gledat, ker bi mi pritisk narastu na 500/500 user posted image  ce pa koa, potem bi te nase bandite samo privezala za eno drevo in tepla, res nooo.
bodi dolzna drzavi pol evra-kak se bojo hitro vsedli na racun in izterjali...ko pa kradejo take dnarje, ko jaz se cifre ne znam napisat, tak velika je, se ti pa se rezi tam dol s televizije in razlaga, kak je treba varcevat, ker so tezki casi...uf, ne smem vec o tem-pritisk gre goruser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
13.4.2010 13:18:05   
strelkica
Ja res je ja hahaha...da ti ne povem kako ga meni dvigujejo. sem jih dobila na telefon. Rekla sem jim da jih je lahko sram da potrebujejo 2 meseca za to, da nič ne naredijo in da kako naj imam mirno in lepo nosečnost, če pa kar naprej nekaj hočejo od mene naredijo pa nič ne, glede na dokumentacijo ki jo pošiljam. Če mi je res potrebno se obremenjevat s takimi stvarmi 3 tedne pred porodom. rekla sem še da mi naj vežejo tisto pametno zdravnico pa je rekla da ne bo po telefonu nihče od njih govoril z mano, da pa se bo ona pozanimala kaj in kako, da vidi da imam res ogromno dokumentacije in da naj pokličem jutri ob 12.00. Me prav zanima akj lepega mi bo povedala.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 13:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu strelkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
13.4.2010 13:40:43   
m_o_i
 zivepo ce  verjames al ne, sem krompir pekla ze stotisoc milijonkrat, ampak tole od sobote mi pa se danes ne gre v glavo! itak sem ga pekla kot vedno in bolj, ko sem poskusala, trsi se mi je zdel(se najdela sem se kr med tem poskusanjem) - ja, sem pac pecico do konca nasraufala, pa se naj user posted image  zazge user posted image  lepo hrustljav je bil itak samo sir, krompir pa kot ze receno...
ce bi ga prvic pekla, bi se rekla, da ga ne znam pect, ampak vztrajam, da ga znam in da so mi podtaknili nek cudn krompir.
sej pravim, da pecen je bil tudi notri...
zdaj bom lep cas samo makarone pa riz kuhala user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
13.4.2010 13:46:18   
Angel_Tian
Dober dan še od mene. Sem že na vrsti za dnevno oglašanje? user posted image user posted image

zivepo - glede na to, da moj dela 4 smene nekak sploh nimamo urejenega urnika za zajtrke, kosila in večerje. Pač jemo, ko je. Tako je lahko ob nedeljah kosilo tudi že ob 11-ih ali pa je takrat komaj pozni zajtrk in je kosilo komaj enkrat proti večeru user posted image user posted image Hočem povedat, da zaradi hrane se pri nas ne obremenjevat. Sestradani že ne bomo štartali user posted image Za maladva se bo pa vedno našlo še kaj v nahrbtniku. Tak da, samo za uro in lokacijo se moremo dogovorit in to je to.

Si ne znam predstavljat, kako bi kak tak drobižek izgledal poleg tvojega Žigata user posted image Lahko se jaz potem enkrat po porodu postavim zraven njega, ko bom spet na svojih 50 kg in 166 cm. Mislim, da bo dovolj smešno zgledalo user posted image user posted image user posted image Pa ne moreš ti bit z manj kg, če imaš že v osnovi več kot jaz recimo. Pa meni se recimo v nenosečem stanju 2 kg že zelo poznata, tebi pa sigurno ne, ker imaš drugačno strukturo. Tako da o teh težah sploh nima smisla preveč debatirat. Dokler si zdrava in se sama v sebi dobro počutiš, boš nesla na vago toliko kolikor boš "želela". Porod pa malo gibanja z bebo potem pa tak hitro dajeta kg na minus.

kati - tvoja predstava je kar točna za Žigeca user posted image user posted image user posted image Ampak saj taka je samo zunanja pojava, drugače je čisto super atek user posted image

zivepo - ne še ti kaj zbolet no. Presneto punce, pazite nase. Jaz bom počasi huda postala.

biba - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo iskanje avtkov.

jolcica - saj tudi, če ne boš imela dvojčkov, je tvoje dete lahko aktivno na levi in desni strani user posted image user posted image Saj bo kdaj verjetno tudi na obeh straneh istočasno ven tiščalo, ali pa mogoče na treh, ko bo še s kako roko bolj močno "udaril" user posted image

Kake barve boš dala po stenah? Joj, jaz sem prvo nosečnost lepo celo stanovanje kar sama barvala. To je moje delo user posted image

milena - pozdravi se čim prej user posted image

teja k - kot smo je navajeni, pridna v službi user posted image Si tako narejena kot jaz - nedokončano pustiti in oditi ne gre. Ne, to enostavno ne gre user posted image user posted image user posted image Kolikokrat je mene že moj zbadal zaradi tega in mi govoril: ja kaj bojo pa naredli, če ti slučajno malo bolj zboliš in greš na bolniško? user posted image Moj odgovor: kaos vsaj v pisarni user posted image user posted image

Pa poglej naju no user posted image user posted image user posted image ves čas tolk delava, pripravljeno nimava pa še ničesar konkretnega za bebike in porod user posted image Jaz sem tak tudi še v spomladanskem čiščenju, naslednji teden se bo treba lotit otroške sobe, da jo uredim za dva komada user posted image

One besede ne bom več omenjala user posted image user posted image user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image za previjalno. Pa uspešno testiranje vozička ti želim. Poskusi še, kako se zapelje čez ležeče policaje (preberi: ležeče tašče) user posted image user posted image

emibu - hčerka od malarja user posted image user posted image jaz pa vnukinja od že pokojnega malarja. Pa se me je čopič tudi fino prijel user posted image user posted image V najslabšem primeru (izguba službe) lahko odpremo malarsko firmo user posted image

aninchy
- tvoj kuhar naj ti raje s kakim nasvetom pomaga kot pa da te gre takole užalit. Saj pa ve, da nisi kuhala in tudi on ni vsega v prvo super naredil. Za učenje je potreben čas, volja, potrpežljenje...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4255
13.4.2010 13:52:19   
sabri
Oj punce, kako smo? Jaz sem si pa danes privoščila tako v miru potepanje, najprej sem šla na dekompresijo, potem pa tako v miru v štacune, da sem prav uživala, nabavila vse kar sem imela namen, še meni majčko viška pa mali eno majčko in za mojega nekajuser posted image . Vam povem, je tako pasalo, da s tamalo dooolgo časa ne bom šla v štacuno, ker sam njo lovim pa vpijem za njo in nič ne nabavim.
A_T: a ti si privoščiš kopanje v bani? Jaz ga prav pogrešam, pa imam skos nekak v glavi, da naj se ne bi. Al kaj? Ker če lahk, grem takoj jutri al pa že danes v bano.
moi: mogoče si res "mal" dolgo pekla krompiruser posted image , ampak je bil zihr une sorte ta zajeb... ta trde, v glavnem krivda krompirja, ne tebeuser posted image .
živepo: jaz sem pa zadnjič potem gledala v novicah pa nisem našla članka tvojega malega dedecauser posted image , pol pa lahk ti greš tkole mal "sikat" okrog, ti itak noben ne bo upal nič, ker imaš varnostnika skos s sabouser posted image .
kuhanje: mi ponavadi kar uspe, če pa ne, pa ne kritizira, ker ve, da ni zdravouser posted image .
Zdaj grem pa mal noge v luft dat, pa se beremo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 14:03:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
13.4.2010 14:04:11   
Angel_Tian
moi - tak nekak je moj dragi user posted image user posted image user posted image Raje poje napol surovo ali pa zažgano, kot pa da bi kaj preveč kompliciral, kaj šele, da bi moral sam kuhat (ampak zna pa kuhat, samo lenitis se ga tudi v kuhinji dobro drži) user posted image

Poročil jaz ne spremljam že najmanj 15 let. Mogoče zato s pritiskom ni bilo nikoli panike user posted image

strelkica - pijem enega (čajčeka seveda) na uspešen zaključek.

zivepo - saj najlaže se vsega naučiš, ko začneš zase živet. Pa preživela sta in nič vam ne manjka. Torej sta se dobro "zdresirala" user posted image

sabri - user posted image user posted image user posted image za tako uspešno in sproščeno nakupovanje. Ampak to je lahko res samo, če greš čisto sama. Jaz sem česa takega tudi potrebna. Da ne bo Tiana poleg in seveda niti mojega. Samo jaz in polne police user posted image

Hmmmm, zakaj naj se ne bi kopala? Jaz ne zdržim brez user posted image Saj nisem dolgo - od pol do tričetrt ure. Mislim, da naj se na začetku nosečnosti ne bi, nisem pa sigurna. Meni tega vglavnem nihče ne sme uzeti user posted image Saj ene pa grejo v bazene rodit recimo. Pa če se v času nosečnosti v toplice lahko hodi, proti kopanju doma v bani nima nihče kaj za rečt. Pika. Klicaj! user posted image user posted image user posted image

Aja, v vrtcu danes dopoldan je bilo kar zabavno user posted image Otroci so malo začudeno gledali moj velik trebuh, Tian pa jim je kazal slike, ko je bil še on dojenček in take iz porodnišnice. Dotaknit se jih seveda nihče ni smel, prav tako mene ne: "Pusti mojo mamico pri miru!" je govoril user posted image user posted image Ko sem šla, se je pa zjokal user posted image No saj še samo eno uro in šibam po njega, se bova spet celo popoldne igrala user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 14:10:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
13.4.2010 15:38:11   
milena2222
Evo mene s pregleda,moram oznanit veselo novico,da bom menjala ginekologa...user posted image Dete je še vedno na ritki,tako da bo CR,z novim g.sva tudi dorekla par datumov in si moram enega izbrat,ker bo to dan,ko bo moj sin ( ja, tudi to je sedaj 100%,ker je ta novi g.rekel,da se gre stavit,da bo pobič ) pogledal na ta svet...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4260
13.4.2010 15:51:49   
julka8
halo majčice user posted image user posted image
milena čestitekeuser posted image user posted image

kuhanje - ojoj... sej zase si že skuham (no včas se mi tut userje, včas pa ful dobruser posted image ), sam za druge sm pa tko tko... nevem dobim kr blokado... k ma vsak drgačn okus in pol enim neki je enim ni... no sicr pa kaj bi kompliciral, če je človk lačn bo jedu user posted image user posted image user posted image

js se pa neki mučm z raziskavo, ne nism se še nč lotla, mučm se z naslovi... ajoj ta metodologija pa statistika...user posted image user posted image pa že dobim neko idejo pa pol prfoksi ni u redi kej... skor ku da bi se že lotevala diplome..user posted image

drgač pa tle še kr dežuje... no vsaj snega niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
13.4.2010 16:47:34   
fiška33
Milena, superca! user posted image Ma, sem ti fauš!user posted image

Jaz se CR doma skoraj ne upam omenit, ker me dragi takoj napade, če sem nora, kaj si želim ... Ampak, jaz bi tako rada že izločila vaginalni porod, da se lahko začnem psihično na CR pripravljat. Zdaj pa ni ne tič ne miš in mi full ni fajn. Ti si dobila pa že datume al kaj??? user posted image
Boš šla že pred 1. majem?
Ker moj ta zadnji pregled pri g je bil full kratek in se nisva kaj pametnega zmenila. Sploh ne vem, al čakajo v mojem primeru na popadke, al da greš že čez rok, al naredijo CR kakih 10 dni prej pred PDP?? Zadnjič sem spraševala eno aprilčico, ki je imela neuspel zunanji obrat in potem CR pred PDP, ampak je zgleda vprašanje spregledala.
Zdaj pa spet čakam do torka do CTG, kjer bom malo bolj podrobno povprašala ...user posted image

Ja, pa dragega mam na sumu, da bi si on moj porod rad ogledal čisto iz znanstvenega vidika in potem prerezal popkovnico... In se mu zdi CR premalo herojski user posted image . Na You tube je že vse porode pregledal user posted image .

Kdaj lahko pričakujemo novega majčka? user posted image

LP

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
13.4.2010 17:10:49   
sabri
AT: grem direkt danes v banjo, sem sam rabila eno potrditev, da je ok.
miilena: bravo za fantka, to je pa kar zanimiv, da si sam izbereš datum ane.
Samo so res zoprni taki kratki pregledi, ko ti g nič ne pove, jaz sem jo zdaj v drugi nosečnosti zamenjala in sem res ful zadovoljna, me je še zadnjič vaginalno pregledala, ko sem imela ctg, kar seveda nisem pričakovala, ker me je presenetila in sem bila prav "lepo nesfrizirana" spodajuser posted image . Saj itak vidi vse živo, pa kajuser posted image .
Sem pa danes našla eno sladico, da jo spečem v petek, ko imam rd. Jo bom pa danes probala, če je sploh dobra. Pa še ene čevlje sem si ugledala, da si jih kar sama sebi kupim za rduser posted image , če mi jih moj noče slučajn.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
13.4.2010 17:50:20   
strelkica
milena2222: super sem vesela zate da ne boš v negotovosti kaj in kako se bo odvijalo. Res super!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 18:02:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
13.4.2010 18:18:33   
milena2222
Julka,Sabri in Strelkica-hvala,sem jaz tudi vesela,da mi ni treba biti več tako nervozna...Čeprav sploh ne vem,imam mešane občutke glede CR,ampak sej to ni v moji moči,ker je zgleda res taka lega dojenčka,da ne gre drugače.
fiška- v bistvu bo ta novi g. postal uradno moj po porodu,ker se ne bom zdej tik pred koncem prestavljala,tako da naslednji četrtek grem še k staremu na pregled.Dal mi je pa datume,ko bo on dežuren v bolnišnici in ko si ga izberem,ga pokličem pa pridem...Je pa dete v takem položaju,da mi je odsvetoval naravni porod,se pravi,da sploh ne želi niti probat!Moj stari ginekolog mi tudi ni povedal nič in sem bila na istem kot ti...
Datum bova pa izbrala z dragim skupaj, ko pride domov...user posted image Seveda če se mi ne bo slučajno že prej začeli popadki.V tem primeru pa imam njegovo zdravniško potrdilo,da izrecno predlaga CR!

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
13.4.2010 19:23:08   
Aninchy
Ahh, milena2222, saj bo! Saj bo! user posted image Mi je pa ful všeč, da si lahko datum kar zbereš! user posted image
No, jst sem že tud študirala, kak bi blo, če bi bil mali na rito obrnjen, pa mislim, da bi bla bolj za CR, kot pa za naravno! Že sam občutek mi pravi, da bi blo dost bolj zakomplicirano in dolgotrajno rojevanjeuser posted image Tako, da tudi, če mi predlagajo naravni porod, bom zahtevala CR (če bo slučajno na ritki - sedaj je lepo na glavi).

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4267
13.4.2010 19:27:51   
Aninchy
Aja, glede kopanja sem jaz tudi slišala, da ni dobro... ne doma, sploh pa ne v toplicahuser posted image Se mi je enih parkrat že prav luštalo it se mal namočit, pa sem rekla, bom že še malo potrpela, zdej tak ne vem, če bi sploh lahko šla pod vodo, ali bi bila kot en plovček sred morja user posted image user posted image user posted image Sam res no, tok sem že ogromna in tko grdo racam, da grem sama sebi na jetra!user posted image Moj user posted image me pa kar gledaaaa user posted image Je reku zadnjič: a veš da se mi smiliš? Sem pa rekla: ja zakajuser posted image Pa on ful: ko si tak ogromna. user posted image user posted image user posted image Skor me je pobral od smeha! Hehehehe pa še tak lepo je rekuuu user posted image

Nč punce, grem js user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
13.4.2010 20:22:37   
milena2222
Zivepo-meni je rekel,da se da počakat na maj...Ko jaz bi raje maja kot pa aprila user posted image
Aninchy- meni je kr odsvetoval naravni porod.Je rekel,da bi mogoče probal,če bi bilo drugič al pa tretjič nikakor pa ne prvič ( to mislim prvi porod )...Če je tvoj sedaj na glavi,pol bo ziher tudi tk ostaluser posted image Po moje je vendarle bolje naravno rodit kot pa s CR!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:37:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4270
13.4.2010 20:55:17   
Aninchy
Ijoo men se je tud dogajal, da sem bla zvečer fuul zaspana, pol sem se pa zbudila sred noči budna kot sovauser posted image in nism mogla več spat!user posted image No, pa sem to rešla tak, da grem zdj po južni eno kitico oddremat.user posted image Verjamem pa, da tiste, ki že imate user posted image tega ne sfolgate...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4271
13.4.2010 20:56:12   
Aninchy
Aja, no, pa lahko noč, k vidim, da sm sama ostala! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
13.4.2010 20:58:42   
milena2222
zivepo-bom kr tiho.Ker prejšnji četrtek mi še to ne bi povedal,da je še na ritki,če ga ne bi vprašala.In pol sem morala spet vprašat kaj to pomeni ( če ne ne bi rekel nič ),je pa rekel,da pač malo drugačen porod al pa CR.Pol sem pa rekla,da če je tako bi pa jaz raje CR,je pe rekel,da naj to povem, ko bom prišla v bolnico.On namreč ni porodničar ...In sem šele doma začela razmišljat,da ne bo tk enostavno,da bom jak kr rekla tam v bolnici da bi imela CR in mi ga bodo naredili...
Aja,pa naslednji četrtek ga bom spet za spol vprašala...ker mi zatrjuje,da bo punčka,da on nič ne vidi med nogami...

Neposredna povezava do sporočila: 4273
13.4.2010 21:33:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

No, pa sem to rešla tak, da grem zdj po južni eno kitico oddremat.user posted image Verjamem pa, da tiste, ki že imate user posted image tega ne sfolgate...

Mal bi smešen zgledal, če bi se na šiht po kosilu nekam v pisarno vlegla user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

no tole glede gorile ima 190cm in 130kg, postižen na irokezo ob strani pobrit in zadaj že kr dolge lase.črne. oblečen v črno.

Sem si premislila - DOBRO, DA NI VEN STOPU user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:19:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?