Angel_Tian
|
Dober dan še od mene. Sem že na vrsti za dnevno oglašanje? zivepo - glede na to, da moj dela 4 smene nekak sploh nimamo urejenega urnika za zajtrke, kosila in večerje. Pač jemo, ko je. Tako je lahko ob nedeljah kosilo tudi že ob 11-ih ali pa je takrat komaj pozni zajtrk in je kosilo komaj enkrat proti večeru Hočem povedat, da zaradi hrane se pri nas ne obremenjevat. Sestradani že ne bomo štartali Za maladva se bo pa vedno našlo še kaj v nahrbtniku. Tak da, samo za uro in lokacijo se moremo dogovorit in to je to. Si ne znam predstavljat, kako bi kak tak drobižek izgledal poleg tvojega Žigata Lahko se jaz potem enkrat po porodu postavim zraven njega, ko bom spet na svojih 50 kg in 166 cm. Mislim, da bo dovolj smešno zgledalo Pa ne moreš ti bit z manj kg, če imaš že v osnovi več kot jaz recimo. Pa meni se recimo v nenosečem stanju 2 kg že zelo poznata, tebi pa sigurno ne, ker imaš drugačno strukturo. Tako da o teh težah sploh nima smisla preveč debatirat. Dokler si zdrava in se sama v sebi dobro počutiš, boš nesla na vago toliko kolikor boš "želela". Porod pa malo gibanja z bebo potem pa tak hitro dajeta kg na minus. kati - tvoja predstava je kar točna za Žigeca Ampak saj taka je samo zunanja pojava, drugače je čisto super atek zivepo - ne še ti kaj zbolet no. Presneto punce, pazite nase. Jaz bom počasi huda postala. biba - veselo iskanje avtkov. jolcica - saj tudi, če ne boš imela dvojčkov, je tvoje dete lahko aktivno na levi in desni strani Saj bo kdaj verjetno tudi na obeh straneh istočasno ven tiščalo, ali pa mogoče na treh, ko bo še s kako roko bolj močno "udaril" Kake barve boš dala po stenah? Joj, jaz sem prvo nosečnost lepo celo stanovanje kar sama barvala. To je moje delo milena - pozdravi se čim prej teja k - kot smo je navajeni, pridna v službi Si tako narejena kot jaz - nedokončano pustiti in oditi ne gre. Ne, to enostavno ne gre Kolikokrat je mene že moj zbadal zaradi tega in mi govoril: ja kaj bojo pa naredli, če ti slučajno malo bolj zboliš in greš na bolniško? Moj odgovor: kaos vsaj v pisarni Pa poglej naju no ves čas tolk delava, pripravljeno nimava pa še ničesar konkretnega za bebike in porod Jaz sem tak tudi še v spomladanskem čiščenju, naslednji teden se bo treba lotit otroške sobe, da jo uredim za dva komada One besede ne bom več omenjala moi - za previjalno. Pa uspešno testiranje vozička ti želim. Poskusi še, kako se zapelje čez ležeče policaje (preberi: ležeče tašče) emibu - hčerka od malarja jaz pa vnukinja od že pokojnega malarja. Pa se me je čopič tudi fino prijel V najslabšem primeru (izguba službe) lahko odpremo malarsko firmo aninchy - tvoj kuhar naj ti raje s kakim nasvetom pomaga kot pa da te gre takole užalit. Saj pa ve, da nisi kuhala in tudi on ni vsega v prvo super naredil. Za učenje je potreben čas, volja, potrpežljenje...