Anonimen
|
Jutro Danes sem se kar naspala, tako, da sem v redu volje Jaz HB nimam težav s hemeroidi, ampak mislim, da mi je pa to lahko prizanešeno, ker sem fasala vse drugo: od krčnih žil, tega srbenja, nespečnosti, strij po trebuhu in stegnih (no, tiste so skoraj nevidne, ampak, če bo še dolgo notri bom cela popokala), kožo imam obupno (mozolji po hrbtu), lasje so izgubili sijaj, zatekam ohohooooo Joooj, še malo, še malo, pa se tudi jaz rešim Včeraj sva končno dobila slikce od poroke Zelo sem zadovoljna, le z velikim albumom so nekaj zaj... in manjka fotoreportaža, tako, da sedaj čakava še tisto. Z menjavo dokumentov sem že tudi pri koncu. Včeraj sem dobila še zdravstveno kartico in si dala delat novo bančno. Ostala mi je le še študentska, pa sem tako lena, da se mi še na referat ne da poklicat kaj moram napisat na položnico pod sklic... Včeraj sva dobila tudi nakazan denar od CSD Tako malo lažje diham, ker vsaj vem, da imam nekje denar, če nama slučajno kaj , pa še z limita sem se spravila ven - po dveh letih. Grrr, sovražim limit, ker ga potem nikoli ne pokrijem No, to je to. Zdaj grem pa spet čajčkat in čvekat s kolegico (vsak večer pa upam, da me bo ponoči kaj prijelo... ) Vse, ki imate kaj danes: Mogoče bo pa danes spet baby boom day
|