|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
13.4.2010 21:43:37   
Zvezdica
zvezdica , ko si zadnjič rekla, da je le banano, sem še mojemu ponudla - in ne moreš verjet, jo je pojedel celo, kar se že dolgo ni zgodilo, ker ni neki ljubitelj bananuser posted image

vidiš da sta povezanauser posted image . Ma banane so super, sploh ko so tako neješči, pa res vsebuje veliko kalija...

Plohca, en dan se mi2 lahko peljeva... ko bom imela kak opravek. drugače pa setujejo hemoclin gel, moja prijateljica pravi, da res pomaga.

mimi...kašelj? Kaj pa vem, meni vedno sinecod pomaga.
Sem ugotovila da naše čveke nobena ne kadi, al se motim?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.4.2010 21:52:43   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde, fajn smo. Sem res vesela, ker se je tale moja sluba, pa varstvo vse tako lepo izšlo. Mali je zadovoljen, midva tudi, čeprav se bolj malo vidiva. Ampak izkoristimo vsak skupni trenutek.
Pa v šoli je res fajn ...prav luštne učence imam in super sodelujemo.

sonček, tole

Khurde, oo, res lepo. Hvala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.4.2010 21:53:19   
Zvezdica
o sonček...tebe tud pogrešam. Kako se imate?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.4.2010 21:56:32   
sonček33
zvezdica, sej se pridem vsake tolko mal pokazatauser posted image

ma luštno se imamo, tale teden pišemo kontrolne, tako da ali sestavljam ali popravljamuser posted image ..ampak sploh ni panike.... kar gre... edino zobobol me je mučil cel vikend, večraj sem šla popoldne k dežurni zobarci, pa mi je kar mimogrde modrostnega ven zruvala....

zdaj je  pa taka praznina user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.4.2010 22:03:10   
Zvezdica
zvezdica, sej se pridem vsake tolko mal pokazatauser posted image

sej je pravuser posted image

modrostni, jast ne vem zakaj imamo te zobe ker so v osnovi nadlogauser posted image Ko ratejo, boli, potem "zgnijejo" od šuba, pol pa še te bolečine z jemanjem zob ven. Imaš še kakšnega? Jast sem vse modrosne ven populila, pa je bistveno lažje.

Kako lovro, kaj pogreša mamico?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.4.2010 22:05:39   
Ploha
a o modrostnih se menimo...meni ven hodijo že ene 6-7 let...so na pol ven, vsi 4-je...pa nikoli me niso nič boleli (že trkam)...sem pa bila 1x pri zobarju samoplačniško, se je dru name zakaj jih nisem dala izpult user posted image

a to jih je mus ven dat?

Ker jest bi bla rada še mal pametna user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 13.4.2010 22:06:07 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.4.2010 22:06:41   
Ploha
Lahko noč user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.4.2010 22:21:04   
Zvezdica
Ker jest bi bla rada še mal pametna user posted image user posted image user posted image user posted image

zobe poberejo, modrost pa ostane. mene poglejuser posted image

Glede puljenja, kot vem, jih ni potrebno dati ven, če ne nagajajo, če pa imaš težave je pa fajn, da gredo čimprej.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.4.2010 7:10:12   
Zvezdica
Jutro

user posted image za vse.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.4.2010 8:48:41   
kiara24
Jutro,

mi smo že v varstvu in je super, vedno ko prideva iz spalnice pokaže čevlje da hoče ituser posted image user posted image user posted image .
Pri nas ima pa blazen apetit res skoz nekaj je.... pa v vartsvu tudi ful pojeuser posted image .

Farfala- midve sva se pa kar zmenili, da me pusti za RRjem nekaj časa pri miru, pol ko mi pa začne nagajat porbam še mal potegnit, če se da, če začne trmatit je na ignro listi, ko pa se umiri pa se ubrnem k njej kaj želi in če želi k meni jo dam v naročka in gledava skupaj dalje, je pa res da mora vmes mal tipakt. Itaq.

Ploha- zdej se kr navadi, pri nas je tako da ko hoče ven prinese zg.del trenerke, pa velur, pa čevlje in se poskuša sama napravit. Pa ni važno kakšno bo vreme, vedno je tako.

Khurde- upam, da se tvoj čimprej pozdravi..... pri nas ni tako. Če je bolan je bogi to je res samo kdo pa ni če tako gledaš, hoče pa takrat samo ležat pa spat.... pa večinoma imeti mir. Ni ne vem kolk jamranja pa teh stvari.

Zvzedica- pri nas pa čebla take zloge da jo sploh ne razumem kaj mi hoče povedat to je 5 do6 zlogov oz. po njenem besed k jih združi v eno pa še ful hitro to pove.user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo grem pospravit pol pa hitro v Kr s kolegico na kavico.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.4.2010 9:23:43   
marta82
Plohca jaz sem imela ful probleme s hemeroidi v nosečnosti... najbolj je pomagal led zavit v kakšno krpo in direktno na "oteklino" - ful neprijetno ampak je pomagalo, potem pa takšne komprese (obkladki namazani z gelom), ki se dobijo v lekarni in so namenjeni prav nosečnicam (pozabila sem firmo ampak vem da je ta, ki ima tudi mazila za bradavice). Je malo oblažilo vse skupaj, ker so bili trenutki, ko sem se še na postelji (sem ležala v bolnici) komaj premikala pa ne toliko zaradi trebuha ampak zaradi hemeroidov.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.4.2010 9:54:43   
krtekxx
Alo, dan sestankov in kofetov. Khurde, nehi s takimi tle, da ne bo men poču trbuh od smeha.
Boga, Plohca.
Doma mam jaz projekt naredit princesi sobo čimbolj lepo, punčkasto, kičasto. Bom objavila fotografije ko bom tako daleč, da mi bo taka zgledala, oz. ko jo bomo vanjo vselili (in se bom jaz preselila nazaj v mojo sobo).

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.4.2010 10:26:18   
kiara24
krtekxx-a pol si se odločila da jo prestvaiš v nejno sobico? ali bo spla že v tavleiki postelji?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.4.2010 11:32:28   
krtekxx
Kiara, spala bo še v tamali ograjeni postelji. Se mi zdi kar malo nevarno v taveliki, ker pride komot iz nje in če so vrata odprta lahko zaide na stopnice, ki pa niso zavarovane. Nikoli ne veš, kaj bo njena bratca pičilo in bi se ponoči šla kaj šetat po hiši, pa kaka vrata odprla, zaprla, zaklenila,...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.4.2010 12:17:17   
kiara24
Krtekxx- ja to je drugače, jaz pa malo gruntam da ko jo prestvaim, da jo bom dla kar v veliko posteljo, bo lažje prišla do naju, če naju bo rabila. Ne vem mogoče pa se motim. Pa sploh jo še nočem dat v drugo sobo k je tolk dobr k se včasih pride pocrklajta k meni in mojemu.

Drugače se mi bo pa skeglalo in to čist zaradi tega blesovega vremena, pol sem pa čist depresivna k je takleuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 15:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.4.2010 15:26:25   
Zvezdica
Jaz finiširam v službi, ker jutri zamenjam očija in ga jaz uvajam v vrtec. Danes je steklo, je lepo jedel, se igral, malo jokal v primerjavi s prejšnimi dnevi in meni je tako lažje. Saj vem, da še bo hudo, ampak da je vsaj malo bolje sprejel, pa je super.

super. Je res težko če ne steče takoj, sam ni niti za pričakovati. Naš je danes po 14dneh bil ok. Upam, da tako ostane.

Kavica, kadar želiš ;)

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.4.2010 19:00:39   
Ploha
ojla čveke!

Midve sva ble zunej zdejle, da je vsa umaazana ne govorim, o blata user posted image ...

zdej nekej riše, sm ji kupla zvezek in naj ima svoj zvezek in notri riše...

in odločila sem se, da ne jem več kruha in sladkarij...no danes sem bila uspešna...sam kaj hudiča naj pa pol jem user posted image zdej za večerjo sem čokolino...sam čez 1 uro in 12 minut bom lačna user posted image

diplomo bom zvečer pisala, ko gre meta spat...ker ko je šla popoldne spat sem šla jest tud user posted image

pa danes sem jest južno skuhala user posted image user posted image vsi so bli nekej pri dohtarju in sva se z mojmu zmenila, da kr jest nardim...na njegovo željo je blo: Pečen piščanec in pomfi + solata s krompirjem user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.4.2010 20:15:33   
kiara24
čer,

kot vsak večer že tudi danes spimouser posted image .

Ploha- super kosilouser posted image . Kaj se sedaj tolk obremnejuješ s temi kilami oz. s prehrano, probaj jest čim več sadja in zelenjave, papit čimveč tekočine. Midve sva bili tudi zunaj, samo sem jo kar v nahrbtnik vrgla in sva šli na šetnjo, tako malo daljšo in pol naju je še dž ujel.

Sem samam moj je mora nekaj v službo nazajuser posted image pa nič ne vem kdaj se vrne.

Nč mi ne paše jest a je to čudno.user posted image Bom očitno brez večerje, tudi prav ne bo škodilo.

Grem pred TV ker spet nobene ni tukaj.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.4.2010 20:26:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

čer,

kot vsak večer že tudi danes spimouser posted image .

Ploha- super kosilouser posted image . Kaj se sedaj tolk obremnejuješ s temi kilami oz. s prehrano, probaj jest čim več sadja in zelenjave, papit čimveč tekočine. Midve sva bili tudi zunaj, samo sem jo kar v nahrbtnik vrgla in sva šli na šetnjo, tako malo daljšo in pol naju je še dž ujel.

Sem samam moj je mora nekaj v službo nazajuser posted image pa nič ne vem kdaj se vrne.

Nč mi ne paše jest a je to čudno.user posted image Bom očitno brez večerje, tudi prav ne bo škodilo.

Grem pred TV ker spet nobene ni tukaj.

a ni očitno, da zaradi prebave user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.4.2010 20:28:10   
kiara24
Očitno sem jaz danes na vrsti da imam monologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.4.2010 20:50:23   
kiara24
Ploha- saj zato pa raje pojej veliko sadja in zelenjave, pa meni je vedno pomagala activia, je zakon.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.4.2010 20:53:28   
Ploha

Ploha- saj zato pa raje pojej veliko sadja in zelenjave, pa meni je vedno pomagala activia, je zakon.

Ja pa če zraven pojem eno kilo kruha pa 2 čokoladi...ne bom nič rešla...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.4.2010 20:56:52   
kiara24
A tolk kruha kam ga pa dašuser posted image user posted image user posted image user posted image , to je pri nas za 3 dniuser posted image . Ja čokolado pa jej pol v omejenih količinah. Jaz sem ti samo predlagala. Ne napadaj meuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.4.2010 20:59:02   
Zvezdica
Zvzedica- pri nas pa čebla take zloge da jo sploh ne razumem kaj mi hoče povedat to je 5 do6 zlogov oz. po njenem besed k jih združi v eno pa še ful hitro to pove.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej vem, tud naš melje, včasih ga res ne razumem, no večino časa, ampak bane pa lade pa ne zgrešim.

men pa zjutraj na tešče najprej kozarec mlačne vode, potem jabolko, pa čez voda. vedno pomagalo.

Kje ste vse, kaj delate?
Kiara, kako gre služba?

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?