khurde
|
mojca, čestitke!!! zvezdica, super, da je oče v redu. kiara, tut fajn, da ni nič narobe s tastom sonček, zadnjič mi je bilo pa res lepo en tvoj post prebrat lečo ma pa tut isa zelo rada symona, vrtec vam super laufa ostalo se pa ne spomnim dobro... bolančki za ozdravitev in za mamice danes dobili odločbo iz vrtca... zavrnjeni... gospodična je na 105. mestu na čakalni listi... ko sem malo guglala, sem ugotovila, da je to še kar v redu mesto, čeprav itak pomeni, da ni šans, da je sprejeta. ker od 685 vlog za sprejem v vrtec, so jih odobrili 205 (v vseh starostnih skupina), 480 je zavrnjenih potem če smo na 105. mestu med 480. možnimi, pa očitno ni tako slabo moj je bolan. on pravi, da umira (se ne hecam), jaz pravim, da je samo malo bolj prehlajen. malo pokašljuje, precej smrka in nekaj kiha. vročine nima, čeprav si jo je že večkrat zmeril. ker to, da je nima, nekak ne paše v njegov scenarij smrtne bolezni. aja. ima pa eno redko, verjetno novo obliko pljučnice, ki jo verjetno niti zdravniki ne poznajo, je pa smrtna. to mi je pribil (resno!). sklepa, da jo ima, ker pokašljuje (pozor, ne kašlja, ampak to očitno ni omembe vredno, ker jaz sem itak nehumana). zraven ga še ledvice bolijo. jaz sitnarim, da nič čudnega, ker v enem dnevu popije najmanj 5 kav, liter kokakole in mogoče 2 dcl vode. meni bi ledvice na ta način že po enem tednu odpovedale. ampak, itak... sem zlobna in pametujem iz zlobe v glavnem, vseeno pa ni tako hudo, da ne bi šel s kolegom ven. mogoče ima pa poslovilca