Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 10:17:56
|
|
|
|
Arwenko
|
oj punce, moram vam malo pojamrat, jaz se tak zanič počutim, popolnoma fizično izčrpano, grlo me hoče spet bolet, glava me boli (no počasi naklofen prijema, drugo nič ni pomagalo), včeraj ko sva barvala dnevno se mi je kr nekaj vrtelo... Čisto fuč, seveda sem v službi, imam gužvo in miljon nekih obveznosti
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 11:23:32
|
|
|
|
lidik
|
hmmm miklarom kaj ko bi se pa midve potem zmenle za kavico drug teden. Mene je pa danes začelo tako šraufat kot da bo vsak čas prišla M, pa ne vem če je to ravno dober znak.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 11:57:04
|
|
|
|
pika555
|
witch, zanimivo- nobenih znakov, razen omotice zjutraj. Pa zize imam malo napete, ne pa boleče. Nič posebnega . Držim pesti zate, mooočno!
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 12:21:24
|
|
|
|
twetka
|
Evo pupe, teta twety je back. Ste pa kr velik načvekale ko me ni bilo. Sem se malo shodila zdej, ene 2 km sem šla peš, pa morem povedat mi je kr pasalo pa nekak sem hitr šla, kot bi po oblakih hodila, neverjetno kondicijo sem mela, sama nisem mogla verjet da tako letim. Zvečer me pa čaka še moja telovadba tako da mislim da bom danes kr velik naredila za moj špehec, pa malo morem še doma kaj prestavit pa bo, čaka me še likanje pa malo pospravljanja, pa ugotovila sem da mi bo naslednje 14 dni minilo v šusu, mam vsak dan neki, tako da dolgčas mi res nebo. Me edino malo mori za petek ko morem v MB, bom kr presneto spet slabe volje, kaj mi bojo le povedali. tisoč vprašanj mi gre po glavi, kaj le bo. Neki me zanima, če je katera bila v MB na pregledu jajcevodov, greš potem še isti dan domov??? najbolj me je strah da bi mogla spodi ostat, pa če bom mogla si bom ves čas govorila da se gre za pikico. Zdej bom mogoče malo butasto izpadla sam res ne vem kaj to pomeni ko omenjate pingota, hm,..mi lahko kera malo razloži??
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 12:25:17
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: twetka Zdej bom mogoče malo butasto izpadla sam res ne vem kaj to pomeni ko omenjate pingota, hm,..mi lahko kera malo razloži?? Hmmm, zamrznjen zarodek, se mi zdi. Miklarom, mam prav??
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 12:36:18
|
|
|
|
twetka
|
aha sem si mislila, da bi to lahko blo neki takega, sam pač sem malo nevedna in vprašam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 13.4.2010 13:39:41
|
|
|
|
Spirit75
|
Halo punce, po dveh dneh se zopet javljam. Danes se že lahko, včeraj ni bilo možnosti. Sem bila s školjko najboljša prijateljica. Sem očitno staknila nek lepi bacil, ki mi je popolnoma spraznil telo. Sem danes še vedno kot neka izžeta cunja . Še dopust sem morala vzeti, ker nisem bila sposobna, da bi delala. Ampak glede n a stanje včeraj, sem danes precej boljše. Sem imela kar precej prebrati, ste kar veliko tipkale v tem času. Pri meni še nič novega. Danes je moj31 dan, tako da se mora pokazati v nekaj dneh, ali smo kaj pridelali ali ne. Znakov nimam trenutno nobenih ne za nosečnost ne za tečko. Testa pa še tudi nisem delala. Bom počakala še nekaj dni in potem sporočim, kaj dogaja pika555 čestitke in veselo in srečno nosečnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 13.4.2010 13:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce Upam,da se vam lahko spet pridružim.To bo sedaj moj drugi krog po ss-ju.Ne pričakujem pa tja nekje 28.4 .(najdaljši čas v ciklusu 34 dni)Imam pa sedaj po ss-ju kar neke vmesne krvavitve,ki trajajo dan ali dva,ko se obrišem s papirjem,tako ,da me verjetno nekaj hormoni matrajo ali pa kakšno vnetje. Vas je pa tako lušno brat,ste prave čvekice. Vse,ki ste že zagledale +želim,da se obdrži do konca in na koncu veselo zajoka,vse ki pa še čakamo,pa ,da nalulamo pluseke. Bom pa anonimna bm,ker me veliko punc pozna,in se takoj vse izve. agataema-kako pa je potekala operacija,ker jaz imam tudi to za narest,pa me je malo strah..si bila to v LJ,na stomatološki?
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 15:24:29
|
|
|
|
Shilou
|
živjo punce. Vidim, da lepo čvekate- super to. A imamo katero novo . Witch kako si kaj? Bolečine ponehale? Pri meni so,... Jaz sem včere bila v porodnišnici, sem šla pogledam starga 9ur. Sem ga carkljala,... mala pravi cukrček. ajde lep pozdrav in lep preostanek dneva pošiljam
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 16:17:01
|
|
|
|
strelka1987
|
Hei, hei eno vprašanje...a mislite, da je kej narobe, če z vsak dan? sem nekje brala, da vsak drugi dan...zdej pa ne vem... Vaše izkušnje? Mnenja?
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 16:37:01
|
|
|
|
Spirit75
|
če sta z dragim na tem, da ustvarita novo življenje, vsak drugi dan, saj semenčice obstanejo več dni. Tako so semenčice bolj močne. To je tudi meni svetovala moja ginekologinja, ko sem ji povedla da z dragim načrtujeva
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 17:47:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
Sem prišla pokukat in čestitke novim nosečkam! (še vedno vas berem, hehe) čim lepšo in mirno nosečnost! Vsem ostalim, pa še vedno in močno stiskajoče pesti!!!
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 18:07:32
|
|
|
|
mag3
|
Spirit75 pa si sigurna, da nisi bruhala zarad ???? Bacil??
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 18:24:50
|
|
|
|
Spirit75
|
mag3 - hm ne vem, samo sem imela tudi fajno drisko veš. Čeprav sem tudi jaz pomislila na to. Vsak ženska različno prenaša nosečnost. Če je bilo to zaradi tega, potem so bile vse bolečine poplačane. Jutri je moj zadnji dan cikla, potem bom pa kmalu videla na čem sem.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 18:53:57
|
|
|
|
witch
|
Pa smo doma in spet en bližje h koncu noremu tednu spirit držim pesti, da bo plusek anonimna bm držim pesti za plusek shilou lepo da je konec bolečine. pri meni pa enkrat so enkrat niso... najprej čutim cel spodnji del, potem ga spet ne. Sem mislila da je vnetje mehurja ampak ni... ker bi me to potem vedno bolelo pa peklo bi me ko grem na wc. ne vem...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 13.4.2010 19:05:26
|
|
|
|
witch
|
TMS82, Korinca, Spirit75, golobica82, pujs666 dajmo punce navijam za vas
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 13.4.2010 19:21:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kaj je zdej to punce... kje so , da se nam pridružite pri decemberkah... držimo pesti
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 19:51:16
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mag3 Spirit75 pa si sigurna, da nisi bruhala zarad ???? Bacil?? a veš da sem to tudi jaz najprej pomislila. No sej nam bo čez nekaj časa sporočila vesele novičke, in bova videle, da sva prav predivedavale, kaj praviš mag3?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 13.4.2010 19:52:43
|
|
|
|
lidik
|
anonimna bm, kaj si spet z nami? Super to sem pa vesela. No zdaj pa močno močno močno stiskam pesti, da se nam pridružiš pri decemberkah, da tam malo nadoknadimo čvekanje.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 20:03:38
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: mag3 Spirit75 pa si sigurna, da nisi bruhala zarad ???? Bacil?? a veš da sem to tudi jaz najprej pomislila. No sej nam bo čez nekaj časa sporočila vesele novičke, in bova videle, da sva prav predivedavale, kaj praviš mag3? Tudi jaz sem na to pomislila pa po seznamčku bi že pred tremi dnevi mogla priti. Upam, da ta teorija od spirit z najdaljšim ciklom ne drži in bo velik plus
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 20:21:44
|
|
|
|
Spirit75
|
lidik in witch, o da bi se vajino predvidevanje uresničilo. to bi bila novička, ki jo pričakujem že nekaj krogov - iz vajinih ust v božja ušesa - vsaj tko pravijo.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 20:26:58
|
|
|
|
strelka1987
|
kaj je bejbe... dans pa niste najbolj zgovorne men se pa ne da učit, pa sm mislla, da bote ve kej povedale..pa nč... zgleda, d s bom res mogla učit pa še danes ne sme ste rekle, tko, da res ne vem kaj naj počnem kaj pa kej ve počnete?
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 20:36:51
|
|
|
|
miklarom
|
lidik - ni blema se res lahko zmenima za drug teden za kavico, ti sam povej kdaj ti paše ,pa boma šle a prav twetka - ja res je pingo je zamrznjen zarodek, katerega mi bodo kmalu vstavili v moj bušek, in potem samo čakam 14.dni , če se bo prijel in ostal pri meni, me ki hodimo na IVF/ICS oploditve pravimo zamrznjenčin pingoti a ti greš to n HSG v MB , ČE GREŠ NA TO GREŠ ŠE ISTI DAN DOMOV POPOLDAN PO VIZITI , A to greš že ta petek, kdaj pa moraš biti gor in kje se moraš javiti,ker jaz sem tudi v petek tam ko imam UZ ob 9.00, bom pa tak itak že pred deveto tam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 13.4.2010 20:46:46
|
|
|
|
*viva*
|
Halo halo dečve! Vidim,da se vseeno fajn zbirajo. Lepo je videt to ampak lahko bi bilo še kaj več, a ne? Jaz tudi čakam ,da vidim kaj bo, ampak po mojem ne bo nič. Imam od včeraj en taki rahel izcedek rjavkast. Ampak danes pa... to pa morem pojamrat. V službi bila nepopisna norišnica,gužva čez cel dan. Nisem imela sploh časa nič kaj pojest. In me je kr glava začela bolet. Ko pa sem šla na koilo, pa po 3 žlicah juhe nenormalna slabost in od takrat bruhanje po vsem kaj sem zaužila No, še dobro da je zdaj malo boljše. Cartat se punce pa uživat, čeprav ni lepega vremena. Se spet čez vikend slišimo, ko bo malo več časa. Lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.