|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
13.4.2010 7:59:27   
lidik
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sem pa zdaj vesela, da si izvedela tako veselo novičko. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.4.2010 8:00:29   
lidik
pika555 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti čudovitih user posted image in pa seveda dobrodošla med decemberkami 

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.4.2010 8:17:00   
witch
user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.4.2010 8:18:57   
lidik
o witch poglej ko nas spet razvajaš z takšnimi lepimi slikicami. Kako si pa kaj danes? 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.4.2010 8:19:33   
witch
Avonija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej
miklarom user posted image user posted image user posted image za uspešen UZ
pika555 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepih 9 mesecev ti želim user posted image upam,. da bo pri meni tudi šlo v 4. user posted image sem se takoj, ko sem videla, da so črtice močnješe spomnila na 4. krog user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.4.2010 8:20:46   
witch
Sem kar dobro danes user posted image sem se lepo spočila user posted image zdaj sem vas pa prišla malo pogledat, potem pa letim na faks do večrea spet user posted image pa ti in vajina pikica? 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.4.2010 8:22:09   
pika555
witch, bo, boš videla!!! Jaz še ne dojemam, doma imam še 3 testke, po moje bom vse skurla :) ker je tk fajn, ko se čtica počasi debeli. JUPIIIIII

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.4.2010 8:23:06   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

NOSEČK:__5__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.4.2010 8:23:07   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Sem kar dobro danes user posted image sem se lepo spočila user posted image zdaj sem vas pa prišla malo pogledat, potem pa letim na faks do večrea spet user posted image pa ti in vajina pikica? 

joj witch sej danes je že torek, poglej kako hitro teden teče in boš videla, da bo tega tedna konec kot bi švignil - in seveda ti boš imela za sabo uspešen teden!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem naslednji teden pa še nalulaš plusek in mesec bo popoln. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva s pikico sva dobro - zaenkrat se super počutiva in upam, da bo res tako ostalo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.4.2010 8:24:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

witch, bo, boš videla!!! Jaz še ne dojemam, doma imam še 3 testke, po moje bom vse skurla :) ker je tk fajn, ko se čtica počasi debeli. JUPIIIIII

ha ha ha pika555 sigurno boš vse skurila mogoče boš šla še kakšnega kupit - no vsaj jaz vem da sem bila takšna, da sem rabla kar nekaj testov in časa da sem skapirala da je res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.4.2010 8:25:45   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image naj samo tako ostane, da nebo pikica že zdaj preveč nagajala user posted image pa hvala za dobre želje user posted image še malo pa grem pa pridem domov spat, pa bo že sreda in spet na faks pa spat in je že četrtek user posted image ja potem pa že lulamo user posted image
pika555 upam, da res bo user posted image hehe saj jaz bom po mojem ko zagledam črtici tudi polulala vse testke pa še kakšnega bom zraven kupilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.4.2010 8:27:28   
pika555
Haha, ja 3 še imam, mislim da bo dosti :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.4.2010 8:43:17   
twetka
Dobro jutrouser posted image Pika tudi js vidim lepo črtico, tako da mislim da ti lahko čestitam, če je pa črtica še močnejša je pa to to. čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk je pa ta mesec nosečk, prav lepo je to gledat. sam js še vedno nisem zraven user posted image Mah sej bo.  Miklarom, hvala. Včeri me je moj mičken v jok spravu. Sma user posted image pa spusti user posted image not pa reče: Vse najboljše!! Jao, da me je kr malo ruknilo. On se je pa smejal. user posted image user posted image user posted image Nič zdej pa kavico spit, neki pojest pol pa letet na zavod ko spet neki hočejo od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.4.2010 9:01:24   
miklarom
pika 555 - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.4.2010 9:04:12   
miklarom
punce hvala , zdaj samo upam, da bopotem še pingo ostal v meni devet mesecevuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.4.2010 9:06:08   
witch
twetka še meni se je koža naježila... kak lepo od tvojega user posted image
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image seveda bo ostal in bo po devetih mesecih tudi zelo glasen user posted image
TMS82, Korinca, spirit75, golobica82, pujs666 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vas user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 13.4.2010 9:10:12 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.4.2010 9:22:31   
witch
user posted image
witch gre na faks user posted image lepo čvekajte da bom imela zvečer delo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: II pričakuemo aprila 2010
13.4.2010 9:25:16   
strelka1987
Dobro jutro bejbe, teta strelka se javlja...

Najprej lidik in star...pazita na moji nečakinji? nč ne dvigujeta? se nč ne razburjata? skratka ne delata bedarij? Drugač bom mogla v Celje, pa v Ljubljano pridit, pa vaju dat čez koleno. user posted image

Teta strelka, bi sicer mogla bit v Mb, ampak je šla že včeraj domov...sm si mislla, da je O, bistven bol pomembna, k dve brezvezni predavanji...glasni pa sm se vsedla na vlak, pa odpujsala domov k mojemu dragemu user posted image  

Witch midve pa se bomo kak drug dan dobile v Mb...sej nisi jezna ne?

Sva pa že včeraj tudi user posted image , tko, da vrnitev ni bila zaman...upam, da bojo user posted image našli svoj pravi cilj...

To bi blo to od mene mislim, da vse, če se pa še kaj spomnim, pa še javim user posted image

Se grem učit user posted image

Aja pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas, da bomo srečke user posted image , oziroma, da bojo user posted image glasni user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.4.2010 9:39:12   
witch
strelka user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si dobra user posted image sem bila jaz decembra tudi še v mb in sem ko je bila O ostala doma user posted image user posted image glede kavice pa ni panike...
pika555 daj povej mi, če imaš si imela prejšnje dni kakšne znake da si user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.4.2010 9:39:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

punce hvala , zdaj samo upam, da bopotem še pingo ostal v meni devet mesecevuser posted image

seveda bo ostal - boš videla čez 9 mesecev kako bo glasen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image torej moja draga miklarom kako delaš ta teden? zjutraj? popoldan? čas za kavo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.4.2010 9:42:15   
agataema
Živjo punce

Jaz mislim, da ta mesec ne bo nič. Sem včeraj delala test in ni bilo črtice, pa tudi šraufa me že spodaj, tako da nimam nekega upanja več.

Pika, čestitkeuser posted image . Miklarom, super za UZ. Da se bo potem še pingo pridno usidraluser posted image .

Jaz sem bila pa včeraj na stomatološki, so mi operativno korenine iz enega zoba dajali in poleg tega še predrli sinus, tako da danes bolj kot ne ležim. Pridno čvekajte, da bom imela kaj za bratuser posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.4.2010 9:42:32   
lidik
teta strelka tole je bila pa dobra poteza. No sej v kakšnem drugem primeru bi jaz zdajle prišla do tebe in bi te dala čez rit, da špricaš fax, samo ok, ker bosta pikici dobili družbo za igrat ti lahko samo rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No zdaj pa le pridno učiti, da boš potem ko bo pikica v trebuščku že imela čimveč opravljenega za sabo.

Aja pa še neki, sem pridna, in nič ne dvigujem in pazim na pikico kolikor se da. Hvala za skrb.

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.4.2010 9:52:08   
zaljubljena23
Pika iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hoh, jaz se sploh ne spomnim več kje je moj 4.kroguser posted image

Strelka, za bebico vse, kaj user posted image

Witch, uživaj (sem žleht kajuser posted image user posted image user posted image )

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.4.2010 9:52:30   
*Star*
Teta strelka, jaz tudi pazim na pikico, brez skrbi. No, danes in včeraj je malo pod vplivom moje slabe volje, ampak fizično se pa ne naprezamuser posted image

miklarom, upam, da bo vse v redu in čez 9 mesecev držiš svojo štručko v rokah, veliko pikapok zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika555, dobrodošla med decembrkamiuser posted image  Jaz bom tudi verjetno še kakšen testek naredila...

Witch, upam, da ti bodo punce dale še kaj dela z roza barvo, in ti sama sebi tudi, seveda user posted image user posted image user posted image

Anonimna, jaz bi prej rekla, da je tista ena tabletka sprožila M, kot pa SS, pokliči G, ti bo takoj razložila.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
13.4.2010 10:16:43   
miklarom
lidik -cel teden delam od 12.00 do 20.00user posted image

naslednji teden pa sem zjutraj od 6.00 pa do 14.00user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.