|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.4.2010 11:07:29   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

a veš kaj je najhuje pri teh mojih pregledih??? Da grem pol k giniču not za 5 min!!!!!!user posted image  Do zdej sm mela družbo (sm spoznala ene 5 user posted image , k smo bile skoz na isti termin naročene), tokrat pa še teh ne bo, ker je zame zmanjkal placa v "njihovem" terminu in sm na vrsti 1 teden kasneje.user posted image

Ziher ste vse ob isti uri naročene! Ko sem bla jst zadnjič na pregeldu v P sem ugotovila, da nas je melo 5 isto uro user posted image , haloooooooo...pa vsaka je bla na UZ 15 minut. Kr neki, jst ne vem a te sestre ne znajo naročat user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.4.2010 11:09:33   
krtkova
Star - dobrodošla!!user posted image user posted image

mkbk - ti si se pa očitno nalela MM-jine pozabljivosti!!!!user posted image  a zdej te ne bo, al kva? pa ti si čist neresna, punca, veš!!user posted image

MM - dobro jutro!! A v sredo gresta v Trst??? Kul. Kaj bosta pa nabavlala? Ker če gresta v Prenatal, pol vama jst moj bon prodam in jst ne rabim iti.user posted image user posted image  Ker nimam pojma, kaj naj dons tm dol kupim. Oblek ne bom, ker jih mam zaenkrat dost, ker več se pa niti ne spomnim, da bi rabila.user posted image  To bo še štala, k bo moj znoru, k ne bom vedla, kako zapravit 45 eurov.

Pa še spomnila sem se, da sm se menila s prijateljico, da naj bi mi danes posteljico pripeljala - mene pa ne bo. jaoooooooooo Kakšna nehvaležnica sem!!

Cojka - tenks, že govorila s tvojo sestrično!!user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.4.2010 11:14:43   
MaliMišek
Krtkova in ti se norca delaš iz naju z mkbk, da sva pozabljivi user posted image . Tud ti nisi dost boljša user posted image ! A ne bi rajš ti dons posteljice doma čakala?

Jst še ne vem kaj bom počela v Trstu, peljemo tamalo (sestra od user posted image ) v šoping. Je user posted image itak že ves penat ker je treba v babji šoping user posted image , tko da mislim da do Prenetala ne bomo prišli. Če bi bila sigurna, da bi šli tja bi takoj odkupla tvoj bon.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.4.2010 11:21:37   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

. Samo bomo potem 8 ur tam user posted image Jaz grem jutri z mati v Prlekijo k babici na obisk. Pa mi je tudi rekla, da naj torbo s sabo vzamem. Pa je ne bom! Pa mojemu se je cist odpelalo, da ce slucajno zacutim popadke in da ce se pustim peljati v MB, da se bo locil. Ker on se ne bo na obisk 2 uri v vsako smer vozil. Dumbass! Ceprav res upam, da me nic ne zagrabi. user posted image
Drzite pesti, da tudi ce se kaj zacne, da zdrzim do Ljubljane, da bom eno malo ljubljansko srako tu ven vrgla user posted image

Aglaia, pejd rajš v MS, eč že tm misliš začet rojevat. Je čist nova porodnišnica, bosta mele z Zoo vsaj lepo sobo, sicer boš vrjetno mogla bolj sama rojevat, ker je kader pa v pi*** baje...Bo mala prekmurkica user posted image   - pa ne takoj začet šimfat čez prekmurce (k  je moj user posted image  -->  ni vedno +, ampak ni mi pa hudga user posted image ). Krej rojstva na osebni bo pa tud zanimivuser posted image  (krtkova tebe bi blo v momentu konc, če bi Emici pisalo, da ni LJ user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.4.2010 11:51:33   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

user posted image

Da povem še to, da smo šli spet v šoping. MI je teta povedala za eno tok hudo trgovino. Imajo take stvari, da dol padeš. Sam k sem pa videla vse roza, me je pa spet srček zabolu.

Dej povej še men, ne bit tok skrivnostna - sploh če je vse roza...jz grem zdej kmal v šupinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.4.2010 11:58:58   
amazonka3
Uf čveke čvekaste......
Zjutraj preden sem se lotila pisanja ni bilo niente, pol pa bum....3 strani ste naklepale v 3 urah, a vi to vesteuser posted image user posted image user posted image
Boga Masha, zdaj res ne bo mogla čez pregrizt (al pa tud, glede na to da je doma, pa še srakoper lahko pomaga)user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla decembrka Staruser posted image

Jutri, pridem.

Mkbk, kaj ko bi ti šla uro prej in sed narediš neumno, tako boš vse opravila, pa pridešuser posted image , Živa ti bi loh uporabila podoben receptuser posted image

Cojka in MM, deci vedno blefirajo okol bolezni, najboljš da se takrat izselišuser posted image user posted image ....ampak res, me smo lahko na pol mrtve, pa še vedno mormo skuhat, za otroke skrbet (z masko čez usta), ipd, oni se pa zaprejo v sobo in jih ni ven za nekaj dniuser posted image user posted image

No ja, kaj čmo, če sem kaj pozabila ne zamerite, ampak sem čist blesava od tipkanja - sešteto včeraj in danes stipkala 14 strani vsebine za eno aplikativno nalogo na študiju - t.j. cca 12 ur tipkanja. Bljah.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.4.2010 12:24:09   
petrca2507
Dobrodošla star user posted image

MM...a nimamo v sredo fotkanja? Greš šele popoldan v šoping?

Sem pozabila zjutraj napisat, da mi je včer tašča dala nekaj rabljenih oblekc za fantka. V bistvu so vse od mojega dragega, ko je bil še dojenček. In ko sem mu to doma pokazala je reku "kaj sem bil fancy k sm bil mejhn". user posted image  Prov velik jih ni, ampak so glede na starost vseeno ful luškane.

Drigač sem pa še zvedla, da bom teta decembra. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.4.2010 12:41:58   
*Star*
petrca2507 - december je najlepši mesec user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke seveda!!

Meni je pa to super - old school oblekice, jaz bi z veseljem tudi mela kakšno od mojega dragega (moje na žalost niso obstale user posted image )

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.4.2010 13:08:09   
petrca2507
star...hvala. Sej sm sestro že dlje časa sumila, da slej ko prej nekaj bo. user posted image

Moja mami je pa npr. moje in sestrine oblekce vse nama dala, da sva dojenčke preoblačile. user posted image  S sestro sva samo 16 meecev razlike (ona je mlajša) in sva imele vse dvojno, ker drugač je bil jok in stok. Po mojem so ble te oblekce na koncu take, da je bilo mojo mami sram karkoli spravljat. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 13:29:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.4.2010 13:45:07   
petrca2507
cojka...jst sm imela tko velike medote, da sm kr od očija košarkaški dres vzela in mu oblekla. user posted image  Ker je imel dres kratke hlače in rokave, še zavihat ni blo nič treba. user posted image
Sm vidla, da take ogromne medote tud v Rutarju prodajajo. Sam preden bo naš user posted image  sploh dosegel velikost tega medveda, bo po mojem kr trajal. Mogoče dobi za 1. rojstni dan, če bo pridno rastel / rastla. user posted image

Aja...v petek smo merli od kolegice tamalga. Pri starosti 18 mesecev ima točno 85cm. Nekje daleč nazaj ste se o nekih velikostih pogovarjale. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 14:02:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.4.2010 16:09:50   
Majček28
....se sam na hit javim, ker drugač ste čist nenormalne in absolutno vas ne dohajam user posted image user posted image

Cojka....naša Brina te je še cel večer klicala, pa v živo podoživljala tvojo Čojo user posted image ...še dobr, da si pri moji mami soseda in da te lahko pride nadlegovat user posted image
Za jutri bi pa res me lahko pobrala pred službo, upam samo da sodelavka uleti res ob 11h, jo bom že mal pripravla

krtkova....sicer ne vem če sem bla v kakšno pomoč, vseen pa upam da sem bla vsaj mal koristna

zdej grem pa domov, ne da se mi več....in ker doma SPET nimam neta me bo jutri verjetn kap kolk boste 'nasračkale' user posted image , sicer pa če bo vse po sreč pade up-date v živo, a ne user posted image se že veselim da vas spoznam

kra kra

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.4.2010 17:38:04   
MaliMišek
Ja kam ste jo pa pobrisale vse srake user posted image . Krtkova je verjetno v šopingu...ampak kje ste pa ostale user posted image ?

Petrca čestitke user posted image da boš teta! Ja v šoping gremo pa šele popoldne oziroma po fotkanju user posted image oziroma mogoče sploh ne gremo user posted image , mah kdo bi vedu user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.4.2010 17:53:49   
Masha_M
Aaaaa, grozne ste! :) Mogoče danes do večera glih uspem vse spisat.

Za začetek takole: za jutri je v Bolivarju rezervirana znotraj ena večja miza za 9 oseb. Mojega priimka baje ne rabijo, ker dopoldan itak ni preveč gužve spljoh. Sem jim še zagrozila, da naj se dobro založijo, saj lahko pričakujejo ene 9 nosečk in imamo v planu jim pojest vse sadne kupe. :) Tip se je režal, upam samo, da me je tudi resno vzel, da ne bom potem obtožena da sem tole slabo organizirala. ;)

Zdaj pa kar po vrsti... ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.4.2010 17:57:48   
amazonka3
Masha, ura je 11 a neuser posted image , ne ljubi se mi zdajle za nazaj brskat....user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.4.2010 17:59:56   
Masha_M
Jup! user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.4.2010 19:53:42   
krtkova
Saj ni res pa je!! Že drugič sem šla brezveze v Trst!!! Prenatal je bil zaprt!!user posted image user posted image  Ja, sm pozabila, da je ponedeljek!!!!!!!user posted image user posted image  Ta bo mi res ni usojen.

Če gre kdo do nedelje v Trst, bi jo prosila, če bi mi prinesel nekaj iz Prenatala ali pa sebi kaj kupi in da meni denar. Nudim skonto na bon!!user posted image

Je bil pa dol sonce, a burja.

Majčica - nismo še zaključli s tabo!!user posted image  Zdej  se morva z mojim zmenit kako in kam in ni 2x za rečt, da te še kontaktiram!!user posted image user posted image

Aglaia - upam, da si preživela potovanje na drugi konec Slovenije. Jutri te poberem ene 15-20 do 11h!!

MM - a greš ti z mano, ker te mam mal na sumu, da se lahko zgubiš od doma do Bolivarja!

Masha - pametno, da si rezervirala, ne samo mizo, ampak tudi sadje!user posted image user posted image

To je zaenkrat vse!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.4.2010 20:10:41   
MaliMišek
Krtkova pa sej ne morem verjet, da si šla spet zastonj v Trst. Ta bon ti res ni namenjen user posted image . A so vse trgovine v Trstu ob ponedeljkih zaprte? No, če ne drugega je bilo spodaj sigurno topleje kot pa v Lj (no al pa ne, če je pihala burja user posted image ). Mi mogoče gremo v sredo, ampak še ni sigurno user posted image , si moj nekaj zmišljuje, je kao ful bolan(sploh mu nč ni!!!) user posted image . Narediva jutri plan kako pa kaj z bonom (razen če bo šla katera še pred mano v Trst)!

MM - a greš ti z mano, ker te mam mal na sumu, da se lahko zgubiš od doma do Bolivarja!

user posted image user posted image user posted image Lahko se zgubim, ali pa celo pozabm pridet (sem si že napisala listek na vrata, da je jutri srečanje user posted image , pa budilko sem si tud že naštimala(samo vprašanje če bom vedla zakaj mi zvoni user posted image )
. Kdaj me pobereš?
Masha - pametno, da si rezervirala, ne samo mizo, ampak tudi sadje!

Jst samo upam, da so Masho resno vzeli in bodo imeli vse na zalogi!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.4.2010 20:17:36   
petrca2507
Najbolš, da naročimo vse sadje, ki ga imajo in nam ga posrežejo v veliiiiki posodi s smetano in čokolado. user posted image Zraven dajo samo še žlice in smo zmagale.

Tiste, ki ste šle na 3D UZ, v katerem tednu ste šle?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.4.2010 20:21:06   
krtkova
MM  -pridem pote ob pol 11h, po mojem je to dost zgodi. Te pokličem, ko grem od doma. Bon ti bom dala, pa boš vidla, a boš uspela kaj z njim nardit, če pa ne, pa kaj čmo.user posted image

petrca - nimam pojma.Men so v Septumu kr sami povedali, kdaj je najboljš. Mislm ,da je blo neki po 20 tednu.

Kolk bi že zdejle jedla sadno solato s čokolado in sladoledom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.4.2010 20:28:12   
MaliMišek

Jst tud z veliko sladoleda in veliko čokolade user posted image !

Sem si zabeležla tvoj jutrišnji prihod user posted image ! Hvala!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
12.4.2010 20:36:33   
sasa1975
LEP POZDRAVČEK do snidenja

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.4.2010 20:42:34   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

LEP POZDRAVČEK do snidenja

to si se pa orenk razpisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.4.2010 20:51:47   
petrca2507

Men ste že v petek sline pocedile s sadno solato in sm šla v trgovino po sadje. Na konc je pa vsega skupi tolk ratal, da sm dons že četrtič jedla sadno kupo s smetano i čokolado. Za sladoled sploh placa ni blo v šalci, pa itak je mal prehladno.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......