Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 8:42:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Kaj je zdej? A zaradi afere Just : Oriflame ne bo nobene več gor al kaj . Srčekgirl, zgleda, da bo treba čimprej eno srečanje udart. barbaw, še kdaj se ogalsi. Jaz se poslavljam za neki časa, ker zgleda, da vas večina nima več volje sploh kaj pisat. ja zgleda res tako.. sicer pa FB laufa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:11:42
|
|
|
|
style
|
HEJ HEJ BEJBIKE MOJE Kak smo kaj? No malo sem vas prišla pozdravit po doooolgem času , če sem čisto iskrena ne da si nisem našla časa za RR, ampak volje ni bilo . Kak smo kaj? Evo jaz sem od danes na BOL , miška ima vnete očke, ampak mislim da ne bo hujšega. Drugače pa vse po starem pri nas Sem zelo vesela, da sem kljub ne javljanju na RR ostala v kontaktu z veliko majčicam Z Estrellino družinci gremo konec aprila v Čat.Toplice, tako da se že na veliko veselimoooo . Drugače pa bom vsak hipec postala tetkica , že počasi navijamo, punca od brata ima rok 21.4. in bomo dobila fantka . Če ima katera kaj cunjic za odveč se toplo priporočamo za posodit, ker saj veste pri nas je bilo in še je vse v roza Kasso vidim, da se menite za metting jaz sem takoj za si bila kaj pri tally, jaz bi šla kak vikend do nje, pa če še ti nisi bila bi se lahko dogovorile? Martina25: še malo a ne? Če se dober spomnem bo Lukec? SG: tudi ti si že daleč s trebuhom, kaj boste pa vi dobili? Še katera nova nosečka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:12:49
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tole je pa res že za Danes zjutraj sem morala leteti v Kranj,saj nam je včeraj pralni stroj crknil ,tako da sem šla po novega.Ga imam že doma,samo čakam,da pride domov in ga priklopi.Imam goro žehte za oprati,saj smo včeraj še delali na vrtu in smo bili umazani kot pujski sploh tamaladva. Popoldne upam,da bo tudi avto fertig. Martina.... da se je mali sam obrnil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:12:54
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Kaj je zdej? A zaradi afere Just : Oriflame ne bo nobene več gor al kaj . Srčekgirl, zgleda, da bo treba čimprej eno srečanje udart. barbaw, še kdaj se ogalsi. Jaz se poslavljam za neki časa, ker zgleda, da vas večina nima več volje sploh kaj pisat. ja zgleda res tako.. sicer pa FB laufa te še ni minil meni pa FB res ne mika kak je Nejko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:17:21
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:19:35
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OK, vidim, da ste vse obupale nad RR, tako, da se tudi jaz poslavljam za nekaj časa, ker samogovorov vsak večer pa res ne bom imela Jaz obljubim, da se bom potrudila večkrat javit Dej dej povej kak Mančita? Kdaj lahko z Estrello prideve na tist obljubljen kofi izpred pol leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:20:56
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj ne da težim, ampak Špelin@ move your but!!Diži dupe! Sve su seke ljubile mornare , oh se mi vidi da imam nekaj pira v riti . Če si kaj huda povej al pa nas skenslaj pune, kot večina , daj grem raje, da ne bom preveč glasna. Nočko a je bilo kej mucka po pivčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:23:42
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj kaka panika... čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala.. estrella se je pred kratkim javila , suzy se javlja, naty se je že davno zavestno odločila, da ne bo več hodila na RR iz podobnih razlogov kot npr. katina..njiju niti ne pogrešam tle gor, ker vem, da ne hodijo kukat, kako napredujejo naši malčki. Občasno smo po drugih kanalih v kontaktu. Pogrešam pa edino, ker vem, da bi ji kdaj pašal kak čvek tu na RR. evo mene, I AM BACK eh kasso čisto prav imš res sem pogrešala čvekanje z vami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:24:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:27:50
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:28:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja zgleda res tako.. sicer pa FB laufa te še ni minil meni pa FB res ne mika kak je Nejko? ej men je FB zakon..lahko čvekam kolker hočem Nejko uživa...za RD je dobil trampolin, in ga sploh ne dobim dol, včeraj se mi je prav smilil, ko je deževalo in ni mogle gor.. Pripelji Anjo skakt no..
< Sporočilo je popravil jana81 -- 12.4.2010 10:30:17 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:28:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj kaka panika... čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala.. estrella se je pred kratkim javila , suzy se javlja, naty se je že davno zavestno odločila, da ne bo več hodila na RR iz podobnih razlogov kot npr. katina..njiju niti ne pogrešam tle gor, ker vem, da ne hodijo kukat, kako napredujejo naši malčki. Občasno smo po drugih kanalih v kontaktu. Pogrešam pa edino, ker vem, da bi ji kdaj pašal kak čvek tu na RR. evo mene, I AM BACK eh kasso čisto prav imš res sem pogrešala čvekanje z vami upam da tudi ostaneš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:29:21
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Mi2 z mojim sva dns oba doma oz. vsi v šihtu smo doma (pa še pondeljek, 4 dni, dolg vikend ). Vidka je moj odpokal v vrtec, jst mal po netu brskam pol se bom dala mal pospravljat, pa na kako kavico bova skočila, super bo dns. Evo pa še dve slikce iz 3Dja: kak je lepi. WAUUUUUUUUUUU S.G. kake krasne fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:30:27
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj kaka panika... čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala.. estrella se je pred kratkim javila , suzy se javlja, naty se je že davno zavestno odločila, da ne bo več hodila na RR iz podobnih razlogov kot npr. katina..njiju niti ne pogrešam tle gor, ker vem, da ne hodijo kukat, kako napredujejo naši malčki. Občasno smo po drugih kanalih v kontaktu. Pogrešam pa edino, ker vem, da bi ji kdaj pašal kak čvek tu na RR. evo mene, I AM BACK eh kasso čisto prav imš res sem pogrešala čvekanje z vami upam da tudi ostaneš jah itak stara moja ej tamala mi spi, zdravnika pa imave ob 11h glih zbudit jo bom morala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:31:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride Za prijatelje pride 50 eur na dan,drugače pa ima ceno 70 eur.Imamo pa res veliko prostora.Spanica s teraso dnevni prostor z dvema ležiščema,kuhinja,jedilnica,kopalnica,veža,pred vhodom še ena terasa,avto čisto zraven.Lastnik 1x na teden povabi na večerjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:32:02
|
|
|
|
style
|
torej jaz vas zapuščam do večera, tako da le glejte da se mi od 20:30h nacrtate tule gor PAPA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:36:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style torej jaz vas zapuščam do večera, tako da le glejte da se mi od 20:30h nacrtate tule gor PAPA hehe stara kaj pa do 20.30..kje se boš skrivala ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:42:54
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style torej jaz vas zapuščam do večera, tako da le glejte da se mi od 20:30h nacrtate tule gor PAPA hehe stara kaj pa do 20.30..kje se boš skrivala ? Hmmm ob AT bolj težko kaj čvekam sem klicala zdaj k P. in sem prosila za drugo uro (12:40h)--ker se mi miška fuul smili, ker tako lepo pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:43:54
|
|
|
|
style
|
Jana in ostale, ima katera kako stran za risanke ker teh telebajskov imam poooolno glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:46:28
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride Za prijatelje pride 50 eur na dan,drugače pa ima ceno 70 eur.Imamo pa res veliko prostora.Spanica s teraso dnevni prostor z dvema ležiščema,kuhinja,jedilnica,kopalnica,veža,pred vhodom še ena terasa,avto čisto zraven.Lastnik 1x na teden povabi na večerjo WAUUUU a samo app. 70 EUR/dan? madonca to je če gremo za 7 dni: 500 EUR samo za spat meni je to toooooooo much. mi smo lansko leto plačALli za 5 dni, hotel pol pension za vse tri 300 EUR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:52:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride Za prijatelje pride 50 eur na dan,drugače pa ima ceno 70 eur.Imamo pa res veliko prostora.Spanica s teraso dnevni prostor z dvema ležiščema,kuhinja,jedilnica,kopalnica,veža,pred vhodom še ena terasa,avto čisto zraven.Lastnik 1x na teden povabi na večerjo WAUUUU a samo app. 70 EUR/dan? madonca to je če gremo za 7 dni: 500 EUR samo za spat meni je to toooooooo much. mi smo lansko leto plačALli za 5 dni, hotel pol pension za vse tri 300 EUR saj dobiš hotel kakšno ugodno ponudbo s polpenzionom,ampak mi gremo rajši v apartma,pa da nismo vezani na nobeno uro.Drugače pa sem gledala cene,so apartmaji še dražji,sploh preko agencij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:56:06
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride Za prijatelje pride 50 eur na dan,drugače pa ima ceno 70 eur.Imamo pa res veliko prostora.Spanica s teraso dnevni prostor z dvema ležiščema,kuhinja,jedilnica,kopalnica,veža,pred vhodom še ena terasa,avto čisto zraven.Lastnik 1x na teden povabi na večerjo WAUUUU a samo app. 70 EUR/dan? madonca to je če gremo za 7 dni: 500 EUR samo za spat meni je to toooooooo much. mi smo lansko leto plačALli za 5 dni, hotel pol pension za vse tri 300 EUR saj dobiš hotel kakšno ugodno ponudbo s polpenzionom,ampak mi gremo rajši v apartma,pa da nismo vezani na nobeno uro.Drugače pa sem gledala cene,so apartmaji še dražji,sploh preko agencij ufff šit, to je pa res vse tako drago ratalo . Plače minimalne a cene samo rastejo Jaz sem upeljala reces. ukrepe: v trgovino sploh ne hodim (samo 1x mesečno) znižala sem vse stroške na minimum......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 10:59:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Jana in ostale, ima katera kako stran za risanke ker teh telebajskov imam poooolno glavo ej mi kr DVD-je kupujemo Tom & jerry-a... ali pa gledamo Boomerang ali Baby tv
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 11:01:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style Jana in ostale, ima katera kako stran za risanke ker teh telebajskov imam poooolno glavo ej mi kr DVD-je kupujemo Tom & jerry-a... ali pa gledamo Boomerang ali Baby tv Meni je sestra potegnila Tom in Jerrya z interneta,drugače pa večinoma laufa Super RTLali pa Jim Jam,občasno Baby tv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 12:18:31
|
|
|
|
suzy85
|
ojla! sem zdajle 3 ure skakala z mamco po trgovinah, ker si še ni kupila obleke za poroko. ima velike probleme, ker se je v slabem letu zaradi tablet proti depresiji zredila za 25 kg in ji je vsa garderoba premajhna. sicer sva nagledali 2 kostima, pa bomo videli za katerega se odločila. mi smo bili v soboto v LJ in smo končno naročili čevlje za poroko. včeraj pa smo pri kolegici skupaj kuhali kosilo in sta in prijatelj v tem času nardila 120 naprsnih šopkov! sama! jst grem v četrtek na lov za čevlji in perilom. ima katera kak predlog, kje najdem dobre samostoječe modrce? v h&m-u sem bila, pa mi niso bili všeč ali pa so bili premajhni. eva je še kar zdrava (že trkam!), le malo kašlja. sem ji prejšnji teden kupila oblekco za poroko in sem jo komaj z nje dobila style lepo te je brat po dolgem času! za miško! na bomi tv imaš nekaj risank, drugače pa jih maš tud na youtubu dosti. tilči naj vam nov pralni stroj dobro služi!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.4.2010 12:20:16 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?