kerala
|
Evo mene spet po doooolgem času... Odkar so dnevi tako lepo topli se toliko potepamo, da sploh do računlnika več ne pridem. Vidim, da ste začele čvekat na nekem novem zaprtem forumu. Mi pošlje ena link, če mi rata še tja kaj pokukat . Pa nekaj novih se je pridružilo, dobrodošli Osala, Jakipaki83, pa Piha. Mi smo še kar naprej čudovito lepo, moj Tarasek je super priden in simpatičen dečko, lepo spi, čez noč se še vedno nekajkrat zbudi, damo joško in takoj nazaj zaspančka. Čez dan spi ponavadi 2x, od pol pa tudi do 2,5 ure. Jemo lepo, čeprav sadja absolutno ne mara, razen tistega v Frutkovih (ali katerih drugih sladkih pač) kozarčkih. Zelenjava je pa njami, tako da smo pač bolj na zelenem. Plazi se še ne, čeprav se postavlja že na vse štiri, samo ne zna še nogic naprej premaknit. Je pa že kar mobilen, ugotovil je, da se tudi skotali lahko, če hoče nekam priti. Najlepše pa je, da je takoooo simpatičen, nič boječ, vsakemu se smeji... skratka, naša pravljica se nadaljuje... Saj ne vem, kaj naj še napišem, se kar ponavljam... Ko berem o načrtovanju otročkov, me pa kar stiska. Vsak dan razmišljam o tem, pa se nikakor ne morem domisliti, ali bi še enega ali ne. Večina argumentov, tistih realističnih, ki so povezani s financami, mi govori proti, a jaz biiiiiii. Menstruacije še vedno nimam, sem že pomislila, da sem , samo nobenih znakov nimam, pa dojim še, tako da tudi če bi želela, verjetno ne bi še šlo. Osala, ko berem kdaj vidva vstajata, ajoj, si ne predstavljam. Taras se zbuja med 8 in 9, pa se mi zdi še tako zgodaj , jaz bi še malo potegnila Ste pa revčki s tem refluksom, upam, da čimprej mine. eee, a tvoj Aleksander pa že na nogice, bravo! Jaz sem tudi začela malo delat, no res malo zaenkrat, pa mi je že to preveč... Glede pospravljanja - a ni zdaj malo tvoj na vrsti za gospodinjska opravila, hihi, ko smo me na porodniškem se to od nas kar pričakuje, a? Tako, zdaj grem pa kuhat špargo s pašto, njami, smo jo včeraj nabrali skor kilo, potem pa še nekaj delat za računalnik spet, moram oddati do jutri zjutraj, sem imela 4 dni časa, jaz pa seveda pustim za zadnji dan...