3x mami
|
dan! ja, se mi zdi, da je okoli spanja toliko zgodb, kot je otrok... pa tudi dva v isti druzini si nista enaka. ta prvi se mi je 6m(!) ponoci zbujal na uro, ampak smo preziveli. mala pa je ze od zacetka bolj zaspanka in se je na zacetku zbujala samo 3x na noc, kar je meni bilpravi balzam. sploh pa, na zacetku imajo mali se cisto mali zelodcek, zato se bolj pogosto zbujajo. ko mal zrasejo in se jim zelodcek mal poveca, imajo mal vec zaloge in lahko dlje spijo. saj tudi njim pase spat, ne sam nam... zdaj, pri 4 in skoraj 3 letih, spita oba kot top, vsaj v svoji veliki postelji, skupaj v otroski sobi. tezave imamo samo takrat, ko sta fajn prehlajena al pa ko imata vrocino. ko je kriza, ju raje vzamem k sebi, se oni boljse naspijo, jaz pa tudi, ker sem mirna. spol. ce bi sla zaradi tega na samoplacniski uz, bi sla skupaj z morfologijo. zinchy, a ti jo bo delal tvoj gin al bos sla kam drugam? takrat (ce se ne motim, je tole okoli 24t) se vse dalec najlepse vidi, pa tudi vsi spolni organi so ze fajn razviti, tako da ni vec dvoma, kaj je. pri nuhalni je vse se tako majhno, da se lahko tudi zmotijo. moj na splosno raje pocaka do morfologije, tudi ce se prej ze kaj vidi. pravi,da je rad ziher, preden kaj rece.
|