anju
|
pozdravljene js sm pa kr malo slabe volje, sej konkretno niti ne vem zakaj bila na pregledu. nekaj so čudni izvidi NS, mislim, kažejo dober rezultat 1:13962, samo... sem vam že povedala, da rizika nisem takoj izvedela, ker ni delal program. mi je pa dala mere, grafe, kam se uvršča moja pikica in rekla, da bi bil PDP po UZ dva dni prej, torej 9.10. na izvidih, ki sem jih dobila po pošti (česar sploh nisem opazila) pa piše, da bi bil PDP po UZ 16.10. ko mi reče G, da vidi, da mi je prestavila PDP, sem rekla ja nekaj prej, 2 dni... (ma ga kao itak ne prestavijo, če ni več kot teden zamika, da kao ne delajo zmede, to mi je takrat razložila v smislu, da bomo zanemarili) ...ne, reče moj G, 5 dni kasnej in to vpiše v materinsko. ma js bumbar sm mislila, da sem bla totalno raztresena in da sem si slabo zapomnila. pa si nisem sej rok me sploh ne skrbi - prvič sem šla 9 dni čez, mimo vseh lun, polna kislih jabolk, češenj.. tako da to pride, ko ima prit. skrbi me, da to niso moji izvidi! sem poklicala, ko mi je postalo jasno, pa so rekli, da bo dr. Babnikova v sredo, tako da čakam sredo, da si razjasnim. pa še za tokso-test sem mogla dat ponovno kri, ker so jo prvič izgubili. in je nisem prebolela, tako mi tud to ni glih všeč za spol ni hotu še rečt, naj neham dojit in da mali ne bi razumel UZ-ja. samo to troje je blo z njegove strani čisto korektno povedano, svetovano... ni pa za gušt blo slišat - ah, hormoni... je pa naredu UZ - bimbek se je premetaval, vse mi je pokazal in eno motno slikco sem dobila, je pa otroček lepo postavljen ko bi me zdej vsaj moj mal stisnu, pa se ga je neki primlo in je slabe volje in utrujen... sodelavc mi je nabral kaki 2 kili špargljev in res ne vem čemu se pritožujem vem pa ime, če bo fant! zanalašč! aja, naslednji pregled bo že kar morfologija 24.5. točno 20. tednov.
< Sporočilo je popravil anju -- 12.4.2010 18:29:05 >
|