klupko
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i jaz sem v sanjah tudi ze rodila in dete pozabla v P Hahahahahaahaahhaha You just made my day! Jaz sem enkrat sanjala da sem glih prišla s tamalim domov in porodnišnice, pa da je bil velik za ene 4 mesece in sem ga previjala v spalnici na postelji. Ko sem hotela razgrnit novo pleničko, se mi je dete obrnilo in padlo na tla. Samo pobrala sem ga in previjala naprej. Otrok pa ni nič jokal ne nič. To sem sanjala na začetku nosečnosti in sem bila nekaj časa totalno napsihirana kakšna mamica pa bom to. Vidim da se nekaj obremenjujete s tem da ne spravite vsega na rit. Ja, hudiča, čez en mesec bomo rodile, ne moremo bit iste kot eno leto nazaj.. Jaz sicer še dam gor stare kavbojke, ampak jih niti približno ne morem zapet..mislim, zapnem jih že, ampak imam občutek da bom otroku bučo speštala, tako da se tega ne grem. Zadrgo zapnem nekak do polovice, gumb pustim odprt, potem pa pas čez da mi zakrije da mam odpete hlače in sem "čist huda mtka" Danes me je pa sodelavka skritizirala..je rekla da je mislila da bom sam trebuh dobila, pa da bom v noge ostala še naprej suha in da se mi zdaj že pozna da sem dobila tudi v noge in rit. Hja, čudno res...noseča sem, baba nerazgledana! Še vedno se pa počutim veliko bolj seksi zdaj ko sem mali sodček, kot da bi imela njeno postavo, ki jo vzdržuje tako da v celem dnevu poje en bounty. Jaz imam rada svoje telo, še bolj pa svojega otroka in nimam nobenih kompleksov za teh 10-11kg kar sem jih dobila, čeprav že pred nosečnostjo nisem bila ravno suha, ampak "normalna". Na živce mi grejo taki ljudje, ki dajejo take bedne komentarje. Sploh pa ni bila nikoli noseča in ne vem kako si predstavlja nosečnost da dobiš tiste 3,5kg kolikor je otrok težak in da potem ko rodiš, gre to stran in si pač taka kot si bila prej Sem mislila da gremo ljudje že iz osnovne šole bolj pametni, pa očitno temu ni tako. Se opravičujem, res sem bila jezna za to opazko in tako nevmesen komentar. Kar se cotk tiče ne bom kupovala ne vem kaj, čeprav se je zelo težko upret, ker je vse tako srčkano in majhno..ampak če bi hotel vse pokupit rabiš bogastvo, ki ga nimam Bomo že sproti dokupovali kar bomo rabili.. Biba88...svaka čast za tole potico..jaz bi rabila dva dni za pripravo tega, na koncu bi pa še bila polomija. Nazadnje sem kar nekaj iz glave delala, neko foro kokosove potice in mi je dobra, ampak res dobra ratala, ker ni bila suha in sem jo hitro "prodala" Drugače pa nisem ravno neka pekarica za sladkarije, ampak moj vedno prinese pohvalo domov če mu dam kdaj kaj za na šiht, pa da še kakemu sodelavcu za probat. Mislite da je to samo vljudnost sodelavcev, ali je moj malo preskromen s pohvalami? Vidim da se ene bašete z lubenico...jaz sem zadnjič gledala na tvju lubenico in bi vse naredila za en kos tiste rdeče, mrzle, sočne..mmm....potem pa grem v trgovino in so samo neke male pa čudne zgledajo in si sploh ne upam uzet, ker mislim da so zanič. A imajo sploh kaj okusa zdaj? Punce, jaz zadnje čase cel čas tankam mleko...drugače nisem neka ljubiteljica, ampak mi zadnji teden tako paše mleko iz hladilnika da ga včasih spijem kozarec tudi ponoči ko vstanem na wc, pa skočim še na dozo mleka. Zdaj se jaz dojim, da bom potem sinka dojila ali kako? Emibu, le glej da se spraviš to matematiko naredit. Lažje ti bo zdaj kot potem, ker po mojem res ne boš imela časa pa še zadnje kar si boš zaželela v prostih uricah bo učenje...sploh kak tak predmet, ki ti ni ravno pri srcu.. Držimo pesti da zrihtaš vse preden rodiš...potem se vpišemo v novo šolo, ki baje zahteva veliko predanosti in potrpljenja.
|