|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
8.4.2010 18:49:33   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
jaz sem v sanjah tudi ze rodila in dete pozabla v Puser posted image  

Hahahahahaahaahhahauser posted image user posted image You just made my day!user posted image user posted image
Jaz sem enkrat sanjala da sem glih prišla s tamalim domov in porodnišnice, pa da je bil velik za ene 4 meseceuser posted image in sem ga previjala v spalnici na postelji. Ko sem hotela razgrnit novo pleničko, se mi je dete obrnilo in padlo na tla. Samo pobrala sem ga in previjala naprej.user posted image Otrok pa ni nič jokal ne nič. To sem sanjala na začetku nosečnosti in sem bila nekaj časa totalno napsihirana kakšna mamica pa bom to.user posted image user posted image

Vidim da se nekaj obremenjujete s tem da ne spravite vsega na rit. Ja, hudiča, čez en mesec bomo rodile, ne moremo bit iste kot eno leto nazaj.. Jaz sicer še dam gor stare kavbojke, ampak jih niti približno ne morem zapet..mislim, zapnem jih že, ampak imam občutek da bom otroku bučo speštala, tako da se tega ne grem.user posted image Zadrgo zapnem nekak do polovice, gumb pustim odprt, potem pa pas čez da mi zakrije da mam odpete hlače in sem "čist huda mtka"user posted image
Danes me je pa sodelavka skritizirala..je rekla da je mislila da bom sam trebuh dobila, pa da bom v noge ostala še naprej suha in da se mi zdaj že pozna da sem dobila tudi v noge in rit. Hja, čudno res...noseča sem, baba nerazgledana!user posted image Še vedno se pa počutim veliko bolj seksi zdaj ko sem mali sodček, kot da bi imela njeno postavo, ki jo vzdržuje tako da v celem dnevu poje en bounty. Jaz imam rada svoje telo, še bolj pa svojega otroka in nimam nobenih kompleksov za teh 10-11kg kar sem jih dobila, čeprav že pred nosečnostjo nisem bila ravno suha, ampak "normalna".
Na živce mi grejo taki ljudje, ki dajejo take bedne komentarje. Sploh pa ni bila nikoli noseča in ne vem kako si predstavlja nosečnostuser posted image da dobiš tiste 3,5kg kolikor je otrok težak in da potem ko rodiš, gre to stran in si pač taka kot si bila prejuser posted image Sem mislila da gremo ljudje že iz osnovne šole bolj pametni, pa očitno temu ni tako.
Se opravičujem, res sem bila jezna za to opazko in tako nevmesen komentar.user posted image

Kar se cotk tiče ne bom kupovala ne vem kaj, čeprav se je zelo težko upret, ker je vse tako srčkano in majhno..ampak če bi hotel vse pokupit rabiš bogastvo, ki ga nimamuser posted image
Bomo že sproti dokupovali kar bomo rabili..

Biba88...svaka čast za tole potico..jaz bi rabila dva dni za pripravo tega, na koncu bi pa še bila polomija.user posted image Nazadnje sem kar nekaj iz glave delala, neko foro kokosove potice in mi je dobra, ampak res dobra ratala, ker ni bila suha in sem jo hitro "prodala"user posted image
Drugače pa nisem ravno neka pekarica za sladkarije, ampak moj vedno prinese pohvalo domov če mu dam kdaj kaj za na šiht, pa da še kakemu sodelavcu za probat. Mislite da je to samo vljudnost sodelavcev, ali je moj malo preskromen s pohvalami?user posted image

Vidim da se ene bašete z lubenico...jaz sem zadnjič gledala na tvju lubenico in bi vse naredila za en kos tiste rdeče, mrzle, sočne..mmm....potem pa grem v trgovino in so samo neke male pa čudne zgledajo in si sploh ne upam uzet, ker mislim da so zanič. A imajo sploh kaj okusa zdaj?
Punce, jaz zadnje čase cel čas tankam mleko...drugače nisem neka ljubiteljica, ampak mi zadnji teden tako paše mleko iz hladilnika da ga včasih spijem kozarec tudi ponoči ko vstanem na wc, pa skočim še na dozo mleka.user posted image Zdaj se jaz dojim, da bom potem sinka dojila ali kako?user posted image

Emibu, le glej da se spraviš to matematiko naredit. Lažje ti bo zdaj kot potem, ker po mojem res ne boš imela časa pa še zadnje kar si boš zaželela v prostih uricah bo učenje...sploh kak tak predmet, ki ti ni ravno pri srcu.. Držimo pesti da zrihtaš vse preden rodiš...potem se vpišemo v novo šolo, ki baje zahteva veliko predanosti in potrpljenja.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.4.2010 20:20:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Biba88...svaka čast za tole potico..jaz bi rabila dva dni za pripravo tega, na koncu bi pa še bila polomija.user posted image

Men se še prebrat ne da recepta, tok je dolg, kje šele, da bi iz njega potico nardila user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.4.2010 20:28:58   
m_aja
hei

še tedn al pa dva pa tudi jaz več ne grem v šolo user posted image   ni mi več za sedet tam  user posted image

emibu  zakaj pa ti nisi v šolo hodla, kaj si mela rizično nosečnost al kaj? meni je full lažje tak pa sem že vse opravla samo matura še

drugače pa dete se samo premika pa trebuh mi full trdi tak, da ne morem spat, plus vsega me je dans teta prestrašla, da je njo ko je mela popadke bolelo  kot da ma drisko in mene glih danes tak črvičlo in sn že misla, da se je začelo dogaja ampak HB se ni user posted image   me je kr panika zgrabla  amoak še bom en čas 2 v 1

no uživajte 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.4.2010 21:05:48   
san
moi, veš kolikokrat sem jaz to že sanjala, pa zdej ko so večji otroci se mi zgodi, da sanjam, da sem jih v vrtec pozabila it iskat do večera in take. pa to tako živo sanjam, da ko se zbudim sem čisto prečuser posted image user posted image - sej ne vem, kerga bi dala. po moje so to moji podzavestni strahovi, pol me pa v sanjah morijo...

se mi je tamal zbudu...
več kasneje

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.4.2010 21:27:42   
biba88
k a t i sej ta potica za delat ni lihk zahtevna res je mal već časa ti vzame... jest pa moja stara mama k ma 80 let sva za veliko noč spekli več kot 7 potic..ker delava za celo žlahtouser posted image mamo tak običaj..
klupko jest naredim poleg klasične z orehovim namazom še makovo lešnikovo čokoladno in kokosovo...je res dobra itak ni to lihk ne vem kakšna umetnost mal napacaš gor pa jeuser posted image user posted image pa domišlijo rabiš an ni res?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.4.2010 22:51:45   
Aninchy
Čao, punce!

Sem bla cel dan zunaj in bom zdj kar padla v posteljo, tak da se mi ne da nič kaj pisat....
Rada bi samo, če lahko napišete nove datume pregledov, tiste, ki imate nove, da lahko uredim seznamčekuser posted image

Lahko noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.4.2010 8:06:30   
j.b.
Živjo,
no, nej vam povem da sem dans ene take čudne zafrustrirane volje – take se pa ne poznam. Kot prvo sem slabo spala, bogi dec – kako je šele on spal ko sem se sama premetavala celo noč po pojstli...
Kot drugo me pa še ta šiht jezi – namreč tista moja namestnica (ki jo malo uvajam že kakšna 2 mesca), no, so se šefi odločili da jo dajo v drug oddelek. Torej je šlo vse moje delo v luft, u nič, vsi tukaj so slabe volje, meni pa bodo pomoje v zadnjem tednu pritresli sem eno osebo, ki jo bom mogla vse naenkrat naučit – in itak da bo vse zbrkljala … Potem pa me vpraša ena oseba, a pa ti res že nehaš delat že 23.4? Jah kej bi pa še radi, pol bom pa tri tedne doma pol pa grem rodit!!! A bi mogoče radi da delam tolk dolgo da me bojo direktno u P peljali kar od tukaj???!!!! Hjoooj sem jezna … Evo, pa sem si rekla da se zarad službe nikol nam sekirala, … no glej me zdej! Sem imela danes zjutraj že resne pomisleke, da pokličem sem dol in rečem da me tako krči dajajo, da ne upam več u službo… pa zaključim in basta…user posted image user posted image user posted image

Joooj, se opravičujem ker sem tako huda, ampak nekomu morm povedat kaj me tak jezi …

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.4.2010 8:21:31   
sabri
Dobro jutro, najprej vsem želim eno dobro kavo, ker je jaz tudi še nisem pila in bom bolj kratka, še nisem prizemljena pred kavouser posted image . Včeraj sem imela ctg in je vse ok, odprta sem za en prst, kar ni panike baje, bebica glavo dol in čaka na jurišuser posted image . Dala sem spet kri in imam naslednji pregled 20.4.2010. Še pred tem pa imam ta vikend mala rojstni dan, že tri letauser posted image , kam gre čas...naslednji vikend jaz malo več kot tri letauser posted image , no eno trojko imam, druge ne več. Jah staramo se kaj. Potem pa sem prosta za rodituser posted image , se hecam, ker ne upam delat planov, se mi vedno podrejo. Želim lep dan in se beremo.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
9.4.2010 8:31:52   
Sky3
j.b. vem, da je lažje rečt kot pa naredit, ampak res se probi nesekirat user posted image
je bi ga folk je čist brez občutka ratu... začnejo pametovat "sej si sam noseča - to ni bolezen ampak stanje!" mislm, matr jim!!! lih to stanje mi onemogoča, da bi z lahkoto stala na avtobusu in prestopala, se vozila na drug konc LJ na faks v gužvi, medtem ko se mi neobzirneži zaletavajo v trebuh (boh ne dej, da bi kdo pomislu in mi odstopu sedež!)
hijooo zdej je pa mene razkurilo!!! user posted image
Skratka tut jst mam namen hodt na faks samo še kaka 2 tedna, potem pa basta! ma, da mi rata do takrat vse uštimat, da mam pol mir, ker pa tut ne mislim dobit popadkov ob osmih zjutraj na avtobusu medtem ko bo stal v gužvi sred centra!!

PS. zdej grem pa mal pogooglat glede tega zatekanja in krčev... je znanka povedala mami, da so ji dal 3 tedne pred rokom umetne popadke, ker je imela po opisu podobne težave kot so moje (baje je to neka bolezen??)... treba v glavnem preverit, da omenim mal še G na pregledu naslednji teden. mi ni prov nič zabavno več to, da če prislonim prst na nart, da ostane luknja še kar nekaj časa - mater ko da bi mela pod kožo spominsko peno! grozno videt user posted image

sicer vam pa vsem želim prijeten zaključek delavnika!! petek je, zaužijte! user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
9.4.2010 8:46:45   
sabri
Sky3: glede zatekanja je pri meni tako že kake dva meseca in mi g pravi, da je kao običajno zateknaje. Je pa isto, ko dam prst gor, mi ostane notri še nekaj časa, ali pa zokni.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
9.4.2010 9:08:21   
Angel_Tian
Pozdravljene,

RR mi tudi danes nagaja, tako da vam najprej samo nalepim, kar sem včeraj začela pisati, preden me je skenslalo. Bom videla, če bom danes le uspela prebrat, kaj vse ste napisale, ker sem ostala na strani 158 user posted image

Čer babnce,
spet sem pozna, ampak nisem prej uspela. Upam, da me ne zmanjka med branjem

san - čuvaj lepo nase in daj poskušaj bolj mirovat. Vem, da je težko, ampak škatle znajo počakat ;)

katy - mi smo za Tiana tudi nabavili takrat tiste kapljice iz Avstrije in niso pomagale. Smo bili pol leta v krčih in ja, seveda se nam je mali smilil, ampak očitno je bilo to potrebno dat skoz Smo ga pač precej več imeli na rokah kot smo "nameravali".
Me veseli, da vam vaša mala familija tako lepo laufa Spanje 5 - 7 ur pa je tak čisto dovolj. Tistih 11 je bilo preveč, zato si tudi bila utrujena Čeprav za otroka bi prebedele tudi cel teden skupaj, če bi bilo potrebno - mame pač

Hmmmmm, me tale RR nekaj jezi in mi sploh ne lista strani dalje Pa mi net drugače čisto lepo dela. To pa ni lepo ane.
No, naj vam pa vmes povem, da sem bila danes že malo pridna. Sem si iz podstrešja znosila škatle s cotkami za presortirat in oprat. Je kar nekaj tega in tiste bele cotice so že oprane in suhe Nisem pa štela koliko česa sploh imam, nima veze. Saj če je prvič bilo dovolj, bo zdaj tudi Edino potem moram razdelit cotke na take, ki so uporabne samo za fantke in na take, ki pridejo v upoštev za oba spola. Pa tudi ne vem, do kolk številke naj zdaj prvo rundo doma obdržim, da ne bom vsak mesec po dilah iskala te cunjice na kup. Ne vem, kaj mi je no, sem si to nekako lažje predtavljala, zdaj pa sem sama sebi čisto zakomplicirala Tian pa je tudi čisto navdušen, ko bo lahko "posodil" te cotice svojemu dojenčku

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
9.4.2010 9:24:04   
m_o_i
bro jutro!

jaz se tudi samo postempljam, potem pa sibnem do sestricne po se en kupcek cotkuser posted image  in na kavouser posted image
enkrat naslednji teden pa se po velik kup cotk do enega kolegauser posted image
no, nagec res ne bo ta nas mulcuser posted image

ja, RR ga zadnje dneve fejst sracka-so se na forumu ze malo pritozevali, moderatorji pa so obljubili, da bo odpravljeno(tudi mene ubija doooolgooo nalaganje strani, potem pa javljena napaka).

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
9.4.2010 9:45:07   
Aninchy
Hmmm.... jst pa na srečo nimam posebnih problemov z RR. Mi že tako net bolj dolgo nalaga, tako, da se mi ni zdelo prav nič čudnega! user posted image No, pa mam od včeraj nove windowse in je mal "spucano" tak da je že booolje!user posted image

Zdj pa u miru spijem kafetek, pol pa šibnem s kolegico na sprehod. Je treba izkoristit še danes, če pravijo, da naj bi bil potem spet dežuser posted image

No, lep dan vam želim!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
9.4.2010 9:46:27   
Aninchy

user posted image
 user posted image

NICK, NOSEČNOSTuser posted image , ŽE IMAMOuser posted image , STAROST
KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +user posted image

01.05.
  user posted image O_O          2user posted image   user posted image user posted image   ? let;  user posted image                     
  user posted image ks              1user posted image 30 let;  user posted image  
  user posted image bejbobo     1user posted image 23 let;  user posted image      
  user posted image bribiki        1user posted image 24 let;  BOROVNICA  user posted image    
  user posted image farina         ?user posted image ? let;  user posted image  

02.05.
  user posted image orangina         2user posted image   ?  let; user posted image     
  user posted image milena2222    1user posted image   31let;  SLOVENJ GRADEC user posted image   +10KG    

03.05.

user posted image tulip4            ?user posted image    ? let; user posted image
  user posted image candygirl       ?user posted image   ? let;  user posted image

04.05.

user posted image anajan       ?user posted image    ? let;  user posted image

user posted image fiška33      1user posted image   33 let ;   MB, SG  user posted image  
  user posted image Snovalka
    1user posted image   
31 let;   KRANJ user posted image
  user posted image Tiaraaa       1user posted image   23 let;   LJ okolica user posted image           
  user posted image strelkica     3user posted image  user posted image  user posted image 33 letLJ okolica user posted image +11 kg
  user posted image amber         ?user posted image 31 letuser posted image    

user posted image yaya           1user posted image   26let;  user posted image

05.05.
  user posted image larisa2002     3user posted image user posted image   28 let ;   Selnica ob Dravi user posted image       
  user posted image EvaRok           1user posted image   26 let ; user posted image
  user posted image Janapan          4user posted image  user posted image ? let;  user posted image         
  user posted image Sabri               4user posted image  user posted image 33 let;    LJ okolica user posted image   +9KG
  user posted image rogljiček         1user posted image   ? let;  user posted image
  user posted image anjuša             2user posted image   22 let; RIBNICA user posted image

06.05.       

user posted image A. biba             3user posted image  user posted image   ? let;  user posted image
   user posted image barvar            2user posted image   28 let;  PTUJ  user posted image   +10,5kg
   user posted image julka8           673user posted image   24 let; KRŠKO user posted image   +14KG

07.05.

08.05.
   user posted image maj 10          2user posted image  user posted image 30 let;  VRHNIKA  user posted image

09.05.
  user posted image Vitaebella      1user posted image   30+ let;  user posted image   user posted image
  user posted image petruscha      2user posted image  user posted image   28 let;   KRŠKO okolica; user posted image   +4kg
  user posted image JB007            3user posted image   33 let;   LOGATEC  user posted image

10.05.
   user posted image m_aja          1user posted image   18  let; MARIBOR user posted image   + 14kg
   user posted image alfa13          1user posted image  
25 let; MARIBOR  user posted image   + 7 KG

11.05.

12.05.
  user posted image Ladybug_2007    2user posted image  user posted image   ? let;  user posted image   
  user posted image mala Emina           ?user posted image   ? let;   user posted image
  user posted image jančika87             1user posted image   ? let; CERKNICA (okolica)  user posted image

13.05.
   user posted image kjupi           1user posted image 31 let; BLED, KAMNIK  user posted image

14.05.
  user posted image knorbalbo     1user posted image   26 let;  LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lunanai8       1user posted image   28 let;  LJUBLJANA user posted image
  user posted image kiku              1user posted image   32 let;   user posted image

15.05.
  user posted image San               4user posted image  user posted image  user posted image  user posted image 31 let;   LJUBLJANA user posted image +13,5kg
  user posted image Melia            1user posted image   27 let; MARIBOR user posted image   +3kg
  user posted image chicitita        ?user posted image ? let;    GROSUPLJE user posted image  
   user posted image j.b.              1user posted image 24 let;   IDRIJA user posted image + 11kg

16.05.

user posted image markicaa           1user posted image   22 let ;  user posted image
  user posted image Anonimna C       ?user posted image  user posted image   ? let ; user posted image  
user posted image Adria12345       1user posted image   30 let ; user posted image
  user posted image Sky3                  1user posted image   24 let ;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image klupko               1user posted image   21 let ;   LJUBLJANA user posted image   +10kg

17.05.
  user posted image *ANA*              3user posted image user posted image user posted image   ? let;  user posted image
  user posted image Mariana             ?user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lemavrica          2user posted image user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image miska_piska     2user posted image user posted image   ? let;  user posted image

18.05.
   user posted image patella           1user posted image   23 let ;  LJUBLJANA  user posted image

19.05.
  user posted image Mubi              1user posted image   23 let;  LOGATEC user posted image   +12kg
  user posted image cebeluga       1user posted image   37 let;   user posted image
  user posted image Angel_Tian   2user posted image user posted image   31 letSL.KONJICE  user posted image +10kg

20.05.

user posted image isabeaux          13user posted image  user posted image  user posted image 33 let ;   MARIBOR  user posted image
  user posted image bela vrtnica      2user posted image  user posted image 31 let ;    CELJE user posted image +4kg
   user posted image MiniMiska        1user posted image 27 let;    KRANJ  user posted image

21.05.

user posted image Guerina            3user posted image  user posted image 31 let ;
   user posted image

22.05.
  user posted image K_a_t_i          2user posted image  user posted image 34 let  LJ user posted image + 8kg (34t3d)
  user posted image divans1          3user posted image   27 let;   BREŽICE  user posted image   +15kg
  user posted image Gromska        1user posted image   29 let ;   LJUBLJANA user posted image   +16KG
   user posted image toja12           2user posted image  user posted image   27 let;    MARIBOR   user posted image
   user posted image Animus          2user posted image  user posted image 30 let;  user posted image  
   user posted image nusi               1user posted image   26 let ;    DOMŽALE  user posted image   +6KG
   user posted image _ katja_        2     25 let ;  DOMŽALE

23.05.
  user posted image štajerka 26 1user posted image   ? let user posted image user posted image
  user posted image zivepo          2user posted image user posted image 23 let ;  user posted image   CELJE   +20kg

24.05.

user posted image BIS 30      1user posted image 30 let ;  CELJE user posted image
  user posted image zup2          2user posted image 29 let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image Caia           ?user posted image   ? let;   user posted image

25.05.
  user posted image Domci        2user posted image  user posted image 27 let ;   user posted image   
  user posted image m_o_i        1user posted image 34 let ; user posted image    +15KG
  user posted image charlyka    3user posted image 30 let ;   user posted image CELJE 
  user posted image srček30      2user posted image  user posted image ? let ; user posted image    
  user posted image Teja K         3user posted image  user posted image 33 let;  LJUBLJANA user posted image +7KG

26.05.
  user posted image bubolin        1user posted image 25 let;    LJUBLJANA  user posted image +10KG
  user posted image nanny.girll   1user posted image 19let;   LJUBLJANA user posted image   +4KG
  user posted image alena*          ?user posted image ? let;  user posted image   

27.05.

user posted image Agapornis     1user posted image 28 let;  user posted image
  user posted image drim             1user posted image
29 let; PTUJ user posted image +14kg
user posted image emibu            1user posted image 16 letKRŠKO user posted image +13kg

28.05.
   user posted image mia3          1user posted image 29 let;   user posted image

29.05.
  user posted image frcefela       2user posted image  user posted image   27 let;  LJUBLJANA user posted image

30.05.

user posted image Meemee        1user posted image   31 let ;  NOVO MESTO user posted image
  user posted image Pingvinkica   1user posted image   32 let ;   LJUBLJANA user posted image +4KG
  user posted image Jolcica          1user posted image   21let;   IVANČNA GOR. user posted image   +4KG

31.05.
  user posted image Kittyy 1629   1user posted image
27 let;   ŠKOFJA LOKA user posted image +4KG
  user posted image Aninchy          1user posted image
21 let;   ŽALEC; user posted image + 7 KG
  user posted image biba88           1user posted image 21 let;  KAMNIK  user posted image   +16 KG

XX.05.

user posted image MARTINA25    2user posted image  user posted image   ? let;   user posted image

user posted image - 11     user posted image

user posted image -
26922693     user posted image

user posted image -  56 user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +    user posted image      =  92

Z nami so bile tudi :  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička, kratka, aischa1

MAJČIC JE ŽE 92

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4039
    9.4.2010 9:54:52   
    Aninchy
    user posted image

user posted image

7.4.
    farina - pregled
    Angel_Tian - pregled

8.4.
    farina - pregled

12.4.
    Aninchy - pregled
    fiška33 - pregled

13.4.
    Sky3 - pregled
    Mubi - pregled

14.4.
    biba88 - pregled
    Teja K - pregled
    jolcica - pregled
    m_aja - pregled + CTG
    julka8 -pregled + CTG

15.4.

zivepo - pregled
    _katja_ - pregled
    barvar - pregled

16.4.
    bubolin - pregled + UZ

20.4.
    emibu - pregled
    j.b. - pregled
    sabri - pregled

21.4.

m_o_i - pregled
    san - pregled

28.4.
    Gromska - pregled
    divans1 - pregled

user posted image

5.5.
    K_a_t_i - pregled + CTG

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4040
    9.4.2010 9:56:43   
    julka8
    jutro! ena user posted image za vse tiste ki je še niste pileuser posted image user posted image
    pr men u trebuhu je pa spet nogometno prvenstvo, brca na vse strani... pa neki me čudno špika spodaj, a to še kero?

haha vidm da je na seznamu še zmeri napisan da sm 673 user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej me ne moti, sam ta bi bla pa kr huda ne?user posted image user posted image user posted image

drgač se pa glih pere zadnji stroj... upam, k mam že počas mal gužve s temi cotkami (no sej se jih ne branim sam kam jih zlagat??user posted image ). za kolk cajt ponavad u povprečju pridejho v poštev cifre do 62? - to sm js preprala, in to vse materiale razn res volnene ne...

sky3 - svaka ti čast še hodiš na fax!!user posted image user posted image js sm hodila sam prvi semester zdej u drugem pa samo določene zadeve pa še to sm se pelala samo ene parkrat (avto+vlak), zdle se pa ne mislm več... za zdej mam skor vse opravleno razn izpitov, pa en predmet bom pač drugo leto hodila k so obvezne vaje in določena predavanja..letos pa pač ne gre.. ja folk pa res nima razumevanja, včer bi me skor en zbil z avtom, sploh me ni šmerglu kr rinu je naprej in sm se mu mogla js umikat pa je on zavijal tle..user posted image ja res me je zdej težko zgrešit s tem trebuhom ja!user posted image user posted image

no zdej se grem pa lotet kakšnga posla vrjetn kr za fax kar morm še napisat... ja mirovat pa res ne morm, preveč lepo vremeuser posted image

lep dan

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4041
    9.4.2010 10:01:25   
    Aninchy
    Joooj julka8, se opravičujem za napako, bi jo popravila, pa ne vem, kakšen je pravi podatek.user posted image Je pa problem ker nekatere stvari venomer popravljam, pa še vseeno, ko objavim piše narobeuser posted image Tako skupna številka, kolko je user posted image , tudi kaže 26922693user posted image user posted image Pa ni važno, kolikokrat sem popravljala, nič ne zagrabi!user posted image

Pa Lp!user posted image

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu julka8)
    Neposredna povezava do sporočila: 4042
       [Brisano sporočilo]
    9.4.2010 10:03:23   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aninchy)
      Neposredna povezava do sporočila: 4043
    9.4.2010 10:10:29   
    Meemee
    user posted image
    IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
    Rada bi samo, če lahko napišete nove datume pregledov, tiste, ki imate nove, da lahko uredim seznamčekuser posted image

Jaz imam pregled 19. 4.

(odgovor članu Aninchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4044
    9.4.2010 10:35:28   
    farina
    jaz imam pregled 16.4.2010

(odgovor članu Meemee)
    Neposredna povezava do sporočila: 4045
    9.4.2010 10:37:57   
    drim
    Hojla!

Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se prebila skozi zadnjih nekaj dni. Vidim, da ste obdelale ogromno tem...
    No, mi smo pa šli malo na ogled porodnišnice, na srečo nič resnega. V pon se mi je pojavil manjši krvavkast izcedek, pa sem zagnala paniko in me je moj peljal. Sem bila noter dva dni, da so me od glave do pet počekirali in je na srečo vse ok. Pravijo, da posteljica sega malo nižje in je na robu malo zakrvavela. Sedaj sem doma, moram bolj kot ne mirovat naslednja dva tedna, potem so pa rekli, da naj ne pretiravam sicer ampak, da ne bo panike, tudi če bo treba it predčasno rodit. So pa nekje v računalniku našli ene stare izvide krvi, pa so bili ščitnični hormoni malo znižani in so mi ponovili teste, pa je bilo spet malo nizko. Poslali so me k tireologu in dobila sem Euthyrox tablete in na kontrolo moram čez en mesec.
    Aninchy si me prehitela s seznamom, pa za naslednjegaČ pregledi so planirani za 15.4., 28.4., 13.5., 20.5., potem pa bo že počasi čas za it rodit user posted image .
    Starih cunj jaz raje ne poskušam spravit na rit, sem to naredila že na polovici nosečnosti, pa ni šlo. Je prve mesece rit preveč zraslauser posted image , zdaj pa gre na srečo večina kil tja kamor morauser posted image . Sem kupila ene nosečniške kavbojke, pa ene malo večje udobne adidas hlače brez elastike v pasu na katere računam tudi kakšen mesec, dva, tri... po porodu, pa moj mi je kupil eno nosečniško majčko - je rekel, da jo moram met! Drugače se pa v glavnem valjam v enih in istih cunjah, ki so mi bile prej na komot, pa jih na srečo nisem dalje šenkala.
    Moram rečt, da ko vas takole čitam sem kar malo vesela, da zaenkrat še nimam velikih težav. Razen, da hodim 2-3x na noč na wc, kar pa mi niti ni tako naporno, saj sem doma in če je sila lahko podnevi malo zadremam. Kdaj so se vam pojavile bolečine v križu in ostale težave? Jaz sem ravnokar prestopila v 34. teden.
    Glede zatekanja je menda takole, da je do neke mere normalno, če pa se pojavijo zraven še kakšni drugi znaki (povišan pritisk, migetanje pred očmi...), pa lahko gre za preeklampsijo, ki je urgentno stanje in je treba h ginekologu.

Tiste, ki še delate, naj vam petek čim prej mine!

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 4046
    9.4.2010 10:38:54   
    Teja K
    Ojla Babnice bušaste user posted image user posted image

Klupko
    - lubenica, ki sem jo jaz kupila v Lidlu je fulllllllll dobra, sladka in smo jo že celo zmazali user posted image , moj sine je čisto nor na lubenico in upam, da bo user posted image tudi... no cele salte že dela v bušijo potem ko lubenico pojem user posted image

j.b. - ja te službe in uvajanje je celo sranje user posted image ... jaz delam do naslednjega petka... delam samo 4 ure ostalo dela moja namestnica, ampak jaz želim še revizijo skozi spravit preden grem pa na novo finance nastavit in tabele za poročanje... in me je kr groza kaj me bo čakalo ko pridem nazaj user posted image ... potem pa pride dans zjutraj en frend k mojemu in me gleda ko sem oblečena za v službo pa komentira, ja kam pa ti... jaz pa tisto, ja v službo,... halooo... eni bi me do konca pošiljali v službo, drugim pa se že čudno zdi, da s tem bauhom v službi sedim... ne jezi se preveč... pa naj ti čim hitreje mine :-)

Zivepo
    joj... Očitno ima Piia iste probleme kot sem jih jaz imela prvo leto z Davidom ko je začel v vrtec hodit user posted image ... saj bo boljš boš videla..., očitno si morjo odpornost nabrat...

Nič vidim, da se nobeni več ne da na RR-ju pisat user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
    Neposredna povezava do sporočila: 4047
    9.4.2010 10:42:18   
    farina
    eno vprašanje;dobila sem tabelo, pri gin,na kateri morm zapisovat sklop desetih gibov ob kateri uri.to je mišljeno,takole ne?;ko mali priblizno naenkrat nardi deset gibov zapišem v uro ne, ker men vsako uro že ne brca po desetkrat, ampak kak mu je, večinoma je bolj aktiven popoldan zvečer kot zjutraj.

(odgovor članu klupko)
    Neposredna povezava do sporočila: 4048
    9.4.2010 10:45:52   
    Teja K
    Farina ne, ne... v 12 urih ga moraš 10x čutit, to ne pomeni, da te mora 10x zbrcat vsako uro da označiš gib, ampak je dovolj da ga 1x čutiš v uri in potem označiš gib.

Tako so nam v šoli za starše razložli

(odgovor članu farina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4049
    9.4.2010 10:54:11   
    Sky3
    Preeklampsija - ja sej s tem so me mal "prestrašl" in sm šla brat kakšni so znaki. no (HB) imam jst težave samo z zatekanjem in mrtvenjem rok (desne že ene 2 tedna ne čutim - kot da bi mi zaspala), nimam pa glavobolov, ne povišanega pritiska pa tudi megli se mi ne pred očmi. telesna teža je mičken previsoka, ampak tudi po mnenju G v mejah normale. user posted image

...Fajn vedet, da ni to to, bom pa moje težave vseeno omenila G naslednji teden. (lol bi mogla še mal slikat za faks, pa sploh ne znam držat čopiča user posted image vse mi leti iz roke)

(odgovor članu Teja K)
    Neposredna povezava do sporočila: 4050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?