khurde
|
Ulla, Mimi, Snikolina, Krtekxx, Kiara, Nina166, Najki, Farfala, Hijacinta, tudi vam hvala za čestitke! Ploha, super buši! Luštno dete! Priden medved! Aja, pa super za morfologijo! Hijacinta, iskrene čestitke! Zvezdica, s temi mojimi izcedki je tko, da sem jih do zdaj imela ene trikrat v tednu dni, ampak samo čist malo, se pozna le na wc papirju. Sem bila po ta prvem pri G in mi je rekla, da ona nič ne vidi, da bi bilo karkoli narobe, mi je pa dala svečke za primer kakšnega vnetja, ker je kao lahko tudi od tega. Zdej mal manj Iso dvigujem - oz. jo bolj pravilno in počasi, kar sem prej pozabljala, pa ne nosim je v mei taiu, ampak gre peš in v svojem roza "avtu" se vozi. Kam dlje greva pa samo popoldne, ko imava avto, ker je klanec ubijalski, tudi za tricikel porivat... Kiara, za službo! Pa ful dobro se sliši! Uau, Krtekxx, to odstavljanje se meni zdi mission impossible. Čestitke za uspeh! Pri meni se začne dret ko zmešana, če se ji samo zazdi, da obstaja možnost, da ji ne dam Drugače je pa ta moja nosečnost totalno drugačna kot prva. RES! Sem ravno v staro materinsko gledala, ker mi je rekla, naj izvide o krvni skupini prestavim v novo, če jih še imam in sem videla, da sem se pri Isi do 15. tedna zredila 7 (!!!) kil, sedaj pa še malo manj kot 2. Pa v tem času sem pri njej imela KONKRETEN trebuh, ni bilo za sfalit, zdej pa izgleda kot da mi je še malo kože ostalo od poroda, zjutraj, na tešče, se pa skoraj nič ne vidi. Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki