|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
8.4.2010 21:10:42   
rubica
no Gaja še tut ne hodi ma bo že

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
8.4.2010 21:11:24   
Hijacinta
p.s. naša je še ene 1000 svetlobih let od hoje user posted image user posted image

To ti misliš mami. Jst sem tu mislna da to še neki časa ne bo nič, pa je kar naenkrat naredu par korakov.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.4.2010 21:12:10   
kiara24
čer,

cel popoldan potepali. Iz varstva sva šli takoj na obisk k moji sestrični pa smo uživali, Klara pa je tudi imela super družbo Saro. No potem sva šli hitro odomov na kosilo, pol pa v Kr malo čez mesto, pa malo na igrala. Hitro do naših domov malo pojesti, pol pa je Klara na poti domov že zaspala v avtu, tako da sem jo samo v pižamo dala in flašo pa takoj naprej spat.

V varstvu je bila danes ful pridna pravi da je celo spala 1,5 kar je zanas zelooo veliko. Pa ful velik jedla....

Hijacinta- ja super,user posted image user posted image user posted image user posted image no kaj naj rečem vidim, da vas je zelo veliko res nosečih zopet. In iz srca vam privoščim in sem zeloooo vesla za vas. Naj nosečnost poteka brez zapletov.

Ploha- a pa si sigurna da je bila punčka še kužna? Ker pikice ostanejo zelo dolgo, mislim hrasitce.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
8.4.2010 21:12:55   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Drugače je pa ta moja nosečnost totalno drugačna kot prva. RES! Sem ravno v staro materinsko gledala, ker mi je rekla, naj izvide o krvni skupini prestavim v novo, če jih še imam in sem videla, da sem se pri Isi do 15. tedna zredila 7 (!!!) kil, sedaj pa še malo manj kot 2. Pa v tem času sem pri njej imela KONKRETEN trebuh, ni bilo za sfalit, zdej pa izgleda kot da mi je še malo kože ostalo od poroda, zjutraj, na tešče, se pa skoraj nič ne vidi. Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki user posted image

haha, men se je v prvo pomoje ful hitr poznal trebuh, zdaj se mi pa še hitriš user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem mela dons prijateljico na kavi, pa evo, je prva z moje strani, k je zvedela, zdej moram še ostale ptiri obvestit user posted image pa mi prav... ja, kok časa pa? ji rečem, da 4. mesec, pa mi reče nazaj...  kaaaaj? sej se ti nč ne vid!!! pri isi si bila že ogromna!!! user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.4.2010 21:14:24   
Ploha
kiara: ej ne vem, danes sta bili pri dr., niti nisem imela čas poslušat kolk časa jih ima, me je samo zmanjkalo user posted image user posted image

aja pa super za službo, pa se je le nekaj našlo, ker si bila tako vztrajna user posted image user posted image

pa fajn za klaro, da se je tako vžvela v vrtec user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 8.4.2010 21:15:09 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
8.4.2010 21:15:35   
khurde
aja, najki je za spanje spraševala... zaspi ob 7-8 zvečer, zbudi se od 6 do 7 zjutraj. okrog 12, 12:30 zaspi za uro in 15 minut, max. uro in pol in to je to. je imela pa obdobje parih tednov, ko je spala samo po 15 minut na dan, pol ure user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
8.4.2010 21:16:04   
Ploha

Drugače je pa ta moja nosečnost totalno drugačna kot prva. RES! Sem ravno v staro materinsko gledala, ker mi je rekla, naj izvide o krvni skupini prestavim v novo, če jih še imam in sem videla, da sem se pri Isi do 15. tedna zredila 7 (!!!) kil, sedaj pa še malo manj kot 2. Pa v tem času sem pri njej imela KONKRETEN trebuh, ni bilo za sfalit, zdej pa izgleda kot da mi je še malo kože ostalo od poroda, zjutraj, na tešče, se pa skoraj nič ne vidi. Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki user posted image

haha, men se je v prvo pomoje ful hitr poznal trebuh, zdaj se mi pa še hitriš user posted image user posted image

jaz pa sem mela dons prijateljico na kavi, pa evo, je prva z moje strani, k je zvedela, zdej moram še ostale ptiri obvestit user posted image pa mi prav... ja, kok časa pa? ji rečem, da 4. mesec, pa mi reče nazaj...  kaaaaj? sej se ti nč ne vid!!! pri isi si bila že ogromna!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ej mrbit si pa v prvo, ker je pač le prvič, bolj kazala trebuh in ga ven bočla, da se je ja bolj poznal user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
8.4.2010 21:16:24   
kiara24
Ploha- no saj si prav naredila.... no ker mi smo bili tudi po trgovinah pol ko so se nehakle delat nove pikice in ni bilo več vodnih mehurčkov.

Služba- hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
8.4.2010 21:16:54   
khurde

user posted image user posted image

ej mrbit si pa v prvo, ker je pač le prvič, bolj kazala trebuh in ga ven bočla, da se je ja bolj poznal user posted image user posted image

eee, zihr bo to to
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
8.4.2010 21:18:08   
Ploha
ja saj res:

spanje:
zaspi  od 7.30/8.00 dp nekje 7/8 zutri...so pa noči, ko se zbudi al ob 1 al ob 3, ni pravila, sam to je vedno bolj redko.

čez dan pa odvisno kdaj zutri vstane...

če vstane mal pred 7, gre mal čez 9 spat...
če vstane okol 8, pa mal čez 10, tudi 11.

pa ta spanc traja približno 3 ure.

popoldne pa načeloma ne gre več...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 8.4.2010 21:19:14 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
8.4.2010 21:20:17   
khurde
ah, pri nas se ponoč še kr zbuja, sem tok navajena, da sploh ni omembe vredno. ene 2x 100%; če jo kej matra, še večkrat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
8.4.2010 21:20:40   
Ploha
ej khurde: a veš da jest pr meti nism mela problemov glede obuvanja zoknov, na zdej mam pa že probleme user posted image user posted image

pa nekej me želodc boli dons, zgleda je blo preveč palačink user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 8.4.2010 21:21:11 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
8.4.2010 21:28:39   
Zvezdica
Mam pa tudi jaz danes razlog za veselje, saj bomo mi tudi dobili dojenčka! Sem imela danes prvi pregled in zaenkrat je vse ok. Sem res vesela, tako da sem mogla še vam povedat user posted image

2 dni nazaj sem mislila nate.

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako se ima erik v vrtcu?

Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki user posted image

ja čak še mal pa boš vidla user posted image user posted image user posted image

khurde, izcedki, to malo na papirju se imala obe nosečnosti skoz. Men je enkrat en dr rekel, eni imajo to skoz, eni pa nimajo nikoli, pa to še ne pomeni, da je z mano kaj narobeuser posted image . in res je blo vse ok.

vezdica; tisto kar sem ti morila danes po fonu pozabi, sem se že pozanimala user posted image

čak, a nisem odgovorila? mmmm grem tel gledat. Ja fak, nisem odposlala no. Soriuser posted image

j a bi kakšna lublančanka šla kakšno popoldne v Tivoli na igrišče? Midva sva bla zdej že dvakrat tam in je prou fletno.

itaq

imaš ZS

Drgač pa danes sem podpisala pogodbico in sem prav zadovoljna. user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
8.4.2010 21:30:40   
Zvezdica
men pa RR nagaja... se mi je kr 2x izpisal.... user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.4.2010 21:31:36 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
8.4.2010 21:33:48   
Ploha
zvezdica: suuuuupeeeeer  za podpis pogodbe user posted image user posted image user posted image

ni panike user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
8.4.2010 21:35:30   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mi je G rekla, da so nosečnosti tako kot otroci - niti dve nista enaki user posted image

ja čak še mal pa boš vidla user posted image user posted image user posted image

khurde, izcedki, to malo na papirju se imala obe nosečnosti skoz. Men je enkrat en dr rekel, eni imajo to skoz, eni pa nimajo nikoli, pa to še ne pomeni, da je z mano kaj narobeuser posted image . in res je blo vse ok.

ja, ti že veš, da si niso enaki user posted image

sej moja mami mi je rekla, da v prvi ni imela nič, v drugi je skupi padala zarad pritiska, pa izcedke imela, v tretji pa spet nič user posted image

zvezdica, user posted image user posted image user posted image  za pogodbo in službo

ploha, a res, a zokni ti nagajajo user posted image user posted image user posted image  jaz vem, da sem še v 9. mesecu noge za vrat spravila user posted image

mene pa ven meče  in ful počas dela... res neki nagaja user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
8.4.2010 21:40:13   
sonček33
A vam še jaz nekaj povem?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
8.4.2010 21:41:07   
sonček33
Zvezdica, juhej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
8.4.2010 21:41:35   
sonček33
Hijacinta čestitke.

Plohca lep trebuh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
8.4.2010 21:42:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A vam še jaz nekaj povem?

Ja bi blo zaželjeno user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
8.4.2010 21:44:09   
khurde
drugač bo ploho od razmišljanja pobral user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
8.4.2010 21:44:44   
Ploha

drugač bo ploho od razmišljanja pobral user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
8.4.2010 21:48:33   
Ploha
nč zdej pa jest grem, ker me res želodc svinjsko boli...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
8.4.2010 21:51:38   
Ploha
sonček: a nau nč novic dons user posted image morm na jutr počakat user posted image user posted image

portpljenje je božja mast, sam revež je tist....user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
8.4.2010 21:55:05   
sonček33
Ma če je zdej šla plohca že spat, pol pa nima smisla. vam povem drug tedn.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?