|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
7.4.2010 21:24:49   
nina166
Najki otroci rabijo čisto različno količino časa. Naša je kot dojenček spala manj kot pa sedaj. Od 6-7 zjutraj vstane, potem gre pa spat okoli 9 in spi do 10.30-11.00. Potem gre pa še popoldan okoli 4 in spi kako urco, urco pa pol. Kar pusti ga naj spi...otroci baje med spanjem rastejo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.4.2010 21:32:47   
Zvezdica
zvezdica dobro si zaštartalauser posted image , kaj te najbolj utrudi, a imaš veliko telef. klicev?
Uf ,meni se zdi to super, delo domauser posted image

danes je bilo vsega veliko, od telefonov, priprave materiala, ideje metat na papir... vse moraš nardit sam, sej ta firma mi stoji ob strani, pa ta ena punca tam je zlata res, sam ko si toliko časa out in v končni fazi brez normalnega dohodka je kriza ja. Ampak bomo videli kako bo jutri.

TRMA -  ne govori, ker je naš danes 2 uri skupaj to počel, se vrže po tleh k ranjenc user posted image user posted image user posted image , meni je blo tko hudo, zdaj ga dam pa na velik ignore in še kr vztraja ampak na koncu le odneha. Je pa zelo zahteven otrok. iz dneva v dan bolj ugotavljam.

In tu je problem, ker ta analiza pokaže neko depresijo in naj se na tem področju nebi gradilo. Lahko gradima na drugem delu parcele, vendar je na tistem delu parcela preoska. Na tem delu kjer bi gradila je en meter globoka jama, ki je tam že odkar jaz pomnim. In to jih tako močno moti. Mi bomo itak kopali klet in namesto da bi skopali 2m bomo pač samo 1m, ko pa bo hiša postavljena pa se bo okoli lepo nasulo. Po našem mnenju to sploh ni noben problem, ampak oni gledajo samo zakone in to je to. Zdaj se nekaj pogajamo in bomo videli...upam, da dobimo to soglasje, drugače ne vem kaj bomo.

včasih so res k fijakerski konji, ne vidjo od nosu dalje.
kaj pa da bi dali kako rešitev, npr kaj vse se da nardit v primeru če pride do poplave? A je tam okoli veliko hiš?

Jast osebno ne vem če bi gradila na takem območju, sam kje pa je danes kaj ziher? Nič, mi živimo na Fužinah, pa sem v nekem obdobju ko je bilo veliko dežja brala, da je ta del kjer sem doma poplavno ogrožen. pa toliko blokov je tu. Tko da...

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.4.2010 21:35:46   
Zvezdica
Zvezdica vem da ti bo služba super šla user posted image

hvala, ste mi res moralen supert.

Za vse vas en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.4.2010 21:38:23   
nina166
Zvezdica saj jaz tudi nebi gradila, če bi vedela da je to res poplavno območje. Pred 20 leti je bila tu res poplava, pa še takrat samo talna voda. So pa tu baje stoletne vode, kar pomeni da naj bi vsakih 100 let bile poplave user posted image  Je pa tu več hiš, malo naprej pa eno veliko naselje, ki je ravnotako ogorženo kot pa bi bila naša hiša.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.4.2010 21:42:08   
nina166
TRMA - našo princeso kar velikokrat zagrabi. Je veliko bolj trmasta kot je bil Domen. Kaj šele pride...se kar bojim. Ona bi si rada v kopalnici roke umivala (pol je ko bi jo kdo stuširal, v kopalnici pa je tud poplava). Jo primem in jo nesem na hodnik...jo postavim dol, ona se vleže na tla in začne tak jokat. Ali pa ko jema...lahko je ful lačna pa ne bo odprla ust, če ji ne dam žličke v roko, da lahko potem paca po krožniku, mizici, marsikdaj leti tudi kaj na tla ali celo v steno. Če ji ne dam žličke, najprej ne odpre ust, potem začne pa jokat...in potem ni šans da še kaj poje...četudi ji dam žličko ona ne bo več jedla.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.4.2010 21:42:21   
Najki
Sej Jan Mai v vrtcu ne spi, razen v avtu na poti tja in nazaj, potem spi mogoce eno urco opoldne, sam ko je pa doma, pa ful.

Nosecnost je normalna, mal me zgaga daje pa slabo mi je, ce probam zobe krtacit, tko da probam bolj z ustno vodico al pa oral b z malo glavo, dokler me ne gagne. Pri Janu sem uporabljala otrosko krtacko, da nisem sla preblizu grla. Sicer pa sem cisto gotova ob dezevnem vremenu pa podvrzena glih vsem boleznim in prehladom, sam je ze velik boljs. Zdej se koncuje prvo trimesecje in se ze ful bolls pocutim. Pa maternico ze cutim, da je povecana in napeta in se bo cez par tednov ze kar poznalo se mi zdi. 12. imam nuhalno, upam da bom tokrat izvedela spol prej kot v osmem mesecu user posted image . Drugace apetit ni ful povecan je pa bolj pogost. Kile sem sla najprej 3 dol, zdej pa se ne premaknejo. Neki me hormoni mecejo, da se obcasno pocutim prav tecno, zlobno in nepotrpezljivo pocutim, kot v pmsju. Nimam pa nobenih sumljivih izcedkov in bolecin, sam sem pa skos zejna, upam da nisem kaksne sladkorne razvila user posted image

Zvezdica ko sem js zacela delo po porodniski, se v lajfu nisem bila tako skurjena user posted image . Sam se hitro unese v tednu dveh. Sam ritem se mora prilagodit.

Moram it nekaj pojest, tamali v trebuscku je lacen.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.4.2010 21:47:11   
Zvezdica
TRMA - našo princeso kar velikokrat zagrabi. Je veliko bolj trmasta kot je bil Domen. Kaj šele pride...se kar bojim. Ona bi si rada v kopalnici roke umivala (pol je ko bi jo kdo stuširal, v kopalnici pa je tud poplava). Jo primem in jo nesem na hodnik...jo postavim dol, ona se vleže na tla in začne tak jokat. Ali pa ko jema...lahko je ful lačna pa ne bo odprla ust, če ji ne dam žličke v roko, da lahko potem paca po krožniku, mizici, marsikdaj leti tudi kaj na tla ali celo v steno. Če ji ne dam žličke, najprej ne odpre ust, potem začne pa jokat...in potem ni šans da še kaj poje...četudi ji dam žličko ona ne bo več jedla.

ma tole je strašljivo podobno kot pri nas user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.4.2010 21:49:09   
farfala
zvezdica si vidla to, ene so problem neješčnosti rešile z vitaminskim sirupom - čebelica maja ali pikovit:

http://www.ringaraja.net/forum/15-mese%C4%8Dnik_no%C4%8De_jesti/m_4372082/tm.htm

Izgleda, je to kar pogost pojav v tem obdobju.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.4.2010 21:52:14   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ma tole je strašljivo podobno kot pri nas user posted image user posted image user posted image

Si me kar potolažla...sem vesela, da nismo samo pri nas tako trmasti user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.4.2010 21:54:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

zvezdica si vidla to, ene so problem neješčnosti rešile z vitaminskim sirupom - čebelica maja ali pikovit:

http://www.ringaraja.net/forum/15-mese%C4%8Dnik_no%C4%8De_jesti/m_4372082/tm.htm

sem probala s em pikovit sirupom, ma ni šans da on to pogoltne. Zdaj ga pustim, itak da sploh sam je. Bog ne daj da primem žličko kr znori. Vse hoče sam.
A vi2 sta probala sirup?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.4.2010 21:55:08   
nina166
Nič, grem počasi spat. Lepo spite, lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.4.2010 21:55:33   
Ploha
evo sem si slikala moj balon user posted image user posted image

ga kuj gor prlepm, sam da moj čarunalnik zmelje...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.4.2010 21:56:09   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

to bom pa še počakala user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.4.2010 21:57:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

to bom pa še počakala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.4.2010 22:01:23   
Ploha
user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.4.2010 22:05:00   
nina166

user posted image

o kak lep buši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ploha sem ti kar malo favš user posted image . Uživaj še naprej v nosečniških tegobah in radostih user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.4.2010 22:06:14   
nina166
zdaj grem pa res spat...lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.4.2010 22:06:54   
Zvezdica

user posted image

tole pa že taprav buši zgleda. Hvala za fotko, me je spomnila ne vse tiste trenutke...lepe seveda user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.4.2010 22:07:31 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.4.2010 22:12:14   
farfala

user posted image

tole pa že taprav buši zgleda. Hvala za fotko, me je spomnila ne vse tiste trenutke...lepe seveda user posted image

joj, se pa že dobro vidi trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.4.2010 22:14:59   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

sem probala s em pikovit sirupom, ma ni šans da on to pogoltne. Zdaj ga pustim, itak da sploh sam je. Bog ne daj da primem žličko kr znori. Vse hoče sam.
A vi2 sta probala sirup?

bom še malo počakala, potem bom pa poskusila nekaj. on kar rad poje AD3 in imunoglukan sirup, samo calpol ne mara, tako, da mislim, da bo to pil.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.4.2010 22:15:19   
Ploha
zvezdica, nina: hvala user posted image

Evo našo babo danes, ko sva se odpravljali na sprehod. Danes ima 14 mescov.

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.4.2010 22:19:47   
farfala

zvezdica, nina: hvala user posted image

Evo našo babo danes, ko sva se odpravljali na sprehod. Danes ima 14 mescov.

user posted image

lepa Rdeča kapicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.4.2010 22:19:50   
Ploha
no tole je pa medved nekaj ustvarjal v prostem času user posted image user posted image user posted image user posted image

dnevna...to sem celo soboto drgnila user posted image user posted image ko so bli v nedeljo obiski...

user posted image

jedilnica oz. kuhinja

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.4.2010 22:22:02   
Zvezdica
no tole je pa medved nekaj ustvarjal v prostem času user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kako je priden medved, res. pa ti tud. Super zgleda:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.4.2010 22:23:05   
Zvezdica
lepa Rdeča kapicauser posted image user posted image user posted image

absolutno se strinjam user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?