|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
8.4.2010 9:05:06   
lidik
midve sva prepričane, da ta teta od pikic ne bo nič neizobražena, ampak ok, naj ji bo, naj se gre vseeno učiti, da se ne bo potem s prijateljkom v trebuhu preveč mučila z izpiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.4.2010 9:14:57   
Arwenko
lidik in star user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem vama povedat kako sem vesela za vaju. user posted image Upam, da se vanma pridružim konec meseca. Jaz imam danes zadnji dan klomifena in pol gremo v akcijo, pa ima da se prime user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bo moj tudi verjetno januarček, če uspe ta mesec, tam okrog 10.1. bi bil PDP.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.4.2010 9:18:54   
lidik
Arwenko hvala ti. Jaz pa stiskam pesti, da se nama res kmalu pridružiš in sporočiš veselo novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa da potem spomladi se skupaj dobiva kje na "vozičkanju". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.4.2010 9:20:00   
Arwenko
uuu, to bi blo pa fajn, ob Savinji lepo dopoldne, ko je mir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.4.2010 9:24:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

uuu, to bi blo pa fajn, ob Savinji lepo dopoldne, ko je mir user posted image user posted image user posted image

ja pa da je lepo toplo in sonček in še kakšen dober nejčev sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ok, že na sladoled mislim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.4.2010 9:24:48   
Arwenko
Res upam, da se ta napoved uresniči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.4.2010 9:25:31   
*Star*
Arwenko, pridno slončkajta, jaz držim močno pesti zate in seveda tudi za vse ostaleuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.4.2010 9:26:41   
lidik

Res upam, da se ta napoved uresniči user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo za srečo da bo vse vredu in nama bo uspelo

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.4.2010 9:27:33   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Arwenko, pridno slončkajta, jaz držim močno pesti zate in seveda tudi za vse ostaleuser posted image

ha ha ha *Star* tam po Ljubljani je tudi lep sprehod, tako da privozičkam tudi kaj tja in takrat sta vidva na vrsti za družbo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.4.2010 9:35:50   
Arwenko
To je edino po čemer imam jaz nostalgijo, sobotne in nedeljske jutranje kavice ob Ljubljanici. user posted image Tak se mi včasih kar malo potoži po tem. Naju je septembra lani z mojim kr primlo, pa sma se v soboto zjutraj v Lj peljala, pa pol v Joe Penasa na kosilo (ki je bil itak najina najljubša restavracija), pa še malo v Arboretum in pol domov. Ko bo čas kak vikend, ga moram spet malo animirat v en tak "izlet". 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.4.2010 9:43:04   
*Star*
Arwenko, jaz tudi obožujem Joe Penas.
Jaz sem že naredila plan: čez kakšno leto, z vozički seveda prideta z lidik v Lj in gremo po mestu pa še na kosilce user posted image
Midve z lidik sva naslutili, da bova istočasno v porodnišnicah, in upam, da smo tudi to naslutile!!!user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.4.2010 9:45:07   
lidik
Arwenko kaj vidva sta v Ljubljani prej živela? Ali so to bila samo študijska leta?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.4.2010 9:45:58   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Arwenko, jaz tudi obožujem Joe Penas.
Jaz sem že naredila plan: čez kakšno leto, z vozički seveda prideta z lidik v Lj in gremo po mestu pa še na kosilce user posted image
Midve z lidik sva naslutili, da bova istočasno v porodnišnicah, in upam, da smo tudi to naslutile!!!user posted image

ha ha ha ja Arwenko le pazi se naju - znama biti prave čarovnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.4.2010 9:49:10   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko kaj vidva sta v Ljubljani prej živela? Ali so to bila samo študijska leta?

Ja 5 let sva bila v Lj oba, od tega 4 leta par, in 3 leta skupaj v svojem stanovanju. Tako, da ja, sva dejansko živela tam, nisva imela tistega tipično študentskega življenja, nisva hodla domov čez vikend pa tak.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.4.2010 9:59:35   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ja 5 let sva bila v Lj oba, od tega 4 leta par, in 3 leta skupaj v svojem stanovanju. Tako, da ja, sva dejansko živela tam, nisva imela tistega tipično študentskega življenja, nisva hodla domov čez vikend pa tak.

O to je bilo pa super. No je pa tudi lepo, da sta nazaj na štajersko prišla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.4.2010 10:00:28   
lidik
*Star* kaj si tikerček popravljaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem videla da prej zjutraj ti je še pokazal, zdaj pa že ne več. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.4.2010 10:14:23   
Arwenko
lidik, ti bi si tvojega tudi lahko, ker ovualacije nebo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.4.2010 10:16:17   
lidik

lidik, ti bi si tvojega tudi lahko, ker ovualacije nebo več user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, ja zdaj pa res nekaj časa ne več ja. Čaki da čisto dojamem potem pa bom.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.4.2010 10:16:58   
witch
star in lidik bosta pa res istočasno rodile user posted image user posted image
star sem brala ta članek user posted image drugače pa jaz že nekaj časa uporabljam n aravno kozmatiko brez parfumčkov. Ker sem imela ful problemov s kožo in lasiščem in so se zdaj nehale user posted image
jaz pa potem nebom imela silvestrčka pa bom pred rokom rodila in bo 17. user posted image aja prvo ga moram naredit user posted image
arwenko user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tabletka naredila svoje in boš dobila januarčka user posted image
jaz bi tudi z vami vozičkala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.4.2010 10:20:10   
*Star*
To bomo vesela druščina vriskajočih mamic in dojenčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik, verjemi, da sem že vse tikerčke pregledala in že vem katerega bom imela, samo sem zaenkrat samo starega zbrisala, novega pa kmalu naštimam (tudi jaz da totalno dojamem in ponovim test) user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.4.2010 10:25:26   
witch
Kako je lepo brati forum ko ste tako pozitivne in vesele user posted image user posted image ko bi se le tako vzdušje nadaljevalo user posted image
mateja134, spaghetek, etna, doloress, TMS82, korinca - kako kaže s testki? za vsako posebej navijam da bo plusek user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.4.2010 10:33:03   
etna
Najprej čestitke vsem user posted image . Držim pesti za ostale, ki še bodo delale testke.
Jaz se na žalost selim v majuser posted image . Včeraj je prišla user posted image
Tako, da upamo naprej. Lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.4.2010 10:39:38   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK:__3__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.4.2010 10:40:05   
witch
etna user posted image in user posted image pa pogumno naprej. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.4.2010 10:47:22   
mateja134
*Star*, lidik in DIANE čestitam in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

z moje strani pa še vam ne morem nič javit, ni ne user posted image ne user posted image , tak da ne vem kaj se ta ciklus z mano dogaja. zamuja mi že 4 dni in nimam ne znakov user posted image ne znakov user posted image . počutim se odlično vendar ne vem kaj mi je. 

zanima me pa nekaj, je možno, da bi bila mogoče noseča že dlje in sem imela pač user posted image in mi zato zdaj ne pokaže pozitivnega testa. saj sem brala, da si lahko noseč in imaš vseeno user posted image in prebrasla sem tudi če je ta nosečniški hormon že v zelo velikih količinah, da ga test ne zazna več. je to možno, ker druge razlage več ne najdem, saj mi ni nikoli zamujala razen pri prvi nosečnosti, sem zelo zmedena user posted image

drugače pa bom še počakala do drugega tedna in če user posted image nebo in nebo user posted image bom poklicala ginekologinjo, da si razjasnim kaj je narobeuser posted image

uživajte in upam da bo april vedno bolj rozast.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.