Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:45:51
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici v lekarni se kupjo. Zanimivo d jih niso mel k bi jih mogl met u useh lekarnah. Pejt še u kako drugo lekarno.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:47:55
|
|
|
|
Tincy90
|
Glede mleka in špricanja v uček je blo pa na začetku tud men kr neki pa kako bom js to njej u uč špricala, ampak k enkrat probaš pa vidš d otroku pomaga si pa mislš bom že potrpela to mal čudno kapanje sm d je otrok bolš.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:49:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Glede mleka in špricanja v uček je blo pa na začetku tud men kr neki pa kako bom js to njej u uč špricala, ampak k enkrat probaš pa vidš d otroku pomaga si pa mislš bom že potrpela to mal čudno kapanje sm d je otrok bolš. Ja s tem se tudi jaz tolažim.. pa še tak štorasta sem bila s tem špricanjem, da je šlo vse naokoli samo v učka ne.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:50:01
|
|
|
|
Tincy90
|
Ajaaaaa, pa tvoja mala Tija je prekrasna. Cukrček bombonček.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:51:36
|
|
|
|
Tincy90
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Glede mleka in špricanja v uček je blo pa na začetku tud men kr neki pa kako bom js to njej u uč špricala, ampak k enkrat probaš pa vidš d otroku pomaga si pa mislš bom že potrpela to mal čudno kapanje sm d je otrok bolš. Ja s tem se tudi jaz tolažim.. pa še tak štorasta sem bila s tem špricanjem, da je šlo vse naokoli samo v učka ne. Hehe, tud pr men je šlo povsod, po laskih, u nosk, u usta,...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:52:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Glede mleka in špricanja v uček je blo pa na začetku tud men kr neki pa kako bom js to njej u uč špricala, ampak k enkrat probaš pa vidš d otroku pomaga si pa mislš bom že potrpela to mal čudno kapanje sm d je otrok bolš. Ja s tem se tudi jaz tolažim.. pa še tak štorasta sem bila s tem špricanjem, da je šlo vse naokoli samo v učka ne. Hehe, tud pr men je šlo povsod, po laskih, u nosk, u usta,... Me veseli, da nisem edina.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:53:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Ajaaaaa, pa tvoja mala Tija je prekrasna. Cukrček bombonček. Jaz bi jo tudi kar požrla tok je sladka, hehe.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:53:33
|
|
|
|
Tincy90
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Glede mleka in špricanja v uček je blo pa na začetku tud men kr neki pa kako bom js to njej u uč špricala, ampak k enkrat probaš pa vidš d otroku pomaga si pa mislš bom že potrpela to mal čudno kapanje sm d je otrok bolš. Ja s tem se tudi jaz tolažim.. pa še tak štorasta sem bila s tem špricanjem, da je šlo vse naokoli samo v učka ne. Hehe, tud pr men je šlo povsod, po laskih, u nosk, u usta,... Me veseli, da nisem edina. Ah kje pa.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 20:19:29
|
|
|
|
witch
|
Kakšne prečudovite punčke imata Alisa in Tija sta res sladki Komaj čakam, da tudi mi zagledamo plusek in dobimo takega angelčka k hiši Še dva tedna, pa bomo videli, če smo decembrčka pridelali Drugače pa zvezdici glede partnerja ko si pisala par postov nazaj... rečem ti isto kot ostale... trudi se za punčko, boš že našla fanta, ki vaju bo imel obe rad. Tija ti bo pa čez par let zelo hvaležna za lepo otroštvo in ves trud, ki je mogel biti dvojen. Zdaj pa imaš starše, ki ti bodo pomagali. V težkih trenutkih, ko boš potrebovala pogovor pa smo me tukaj. Tudi jaz rečem milijonkrat boljše samo mamica, kot pa starša, ki se kregata... ali pa da je nasilje v družini. Poznam družino, kjer oče tepe mamico in obe punčki. Groza... takega otroštva in nasploh življenja ne privoščim nobenemu...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 20:28:31
|
|
|
|
emibu
|
Tkole da še tukaj mal pojambram nasvet za use bodoče mamice!!! al pa nosečnce še tok bol!! če nimate pojma pol pejte v materinsko drgač pa tole ubija mene ne spravjo več dol pa da so zlati rit boli,noge zaotekle,lulat,žejna,vroče,slab zrak itd. povedal pa same stvari k jih že use vem!!! joi joi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 20:36:53
|
|
|
|
sa5i
|
mhm emibu, vem kako je on sem samo enkrat šla pa ne več, ker so mi tudi poslali domov en dan pred temi predavanji pa je bil glih izpit. sicer pa povejo itak smo to kar že ptički čivkajo, ne da me ne bi vedele. nevem no ker sem manjkala mi verjetno ne bodo izdali potrdila pa saj rodila bom z njim ali brez njea pomojem ne bo moja bebica noter ostala zato, nekaj me je šraufat začelo pa nič takega nisem jedla. no ja banane ampak te b naj še celo zapirale tako,d ares nevem kaj mi je zdaj.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 20:40:41
|
|
|
|
sa5i
|
se opravičujem sem pozabila že enen par dni premišljujem, ker sem brala neko knjigo o dojenju. a vsaka tako, ko porodi dobi mleko ali kako je s tem čudežem?? ker meni nič ne teče iz prsi kot enim in me je kar strah, da ne bo nič no glede tega sem res neizobražena, ker mi je čudno kako lahko dajo otroka ti še v porodni na prsi, če pa pred pol ure me porodom ni bilo mleka a potem pa naenkrat je?? bi mi katera razložila. saj vem butasto vprašnje pa vseeno mogoče pa je še katera, ki neve točno kako to gre. ker meni je mama rekla, da ni imela mleka, ... pa nejna sestra tudi vem, da ne. a je to dedno kaj??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 20:56:22
|
|
|
|
Tincy90
|
Sa5i, js ti lahk iz lastne izkušnje povem tole...k sm bla proti koncu nosečnosti mi je sm enkrat mal prteklo iz jošk, pa ni blo mleko ampak kt voda, prozorna tekočina. K sm pa rodila so mi pa tamalo takoj dal na joško, sm d so jo očistil pa stehtal pa vse to in tud js nism mela takoj mleka. Tamala je najprej mogla dobit sesalni refleks zto ti jo tud takoj po porodu dajo na prsi, da se nauči zizat, vlečt. no in js sm šele po dveh dneh dobila mleko, do takrat je pa tamala tko vlekla joško d sm mela krvave bradavice. Ampak smo tud to pozdravl, v parih dneh nism mela več poškodovanih bradavic (mazala sm se s kremu Multi Mam-saj mislm d se tko imenuje krema). Tko da nč se sekerat, če ne bo tkoj prteklo mleko. Poglej mene, od začetka ni blo mleka zdj se pa še zmer na polno dojiva. glede dednosti pa nimam pojma, genetika mi nikol ni šla.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 21:14:49
|
|
|
|
Aninchy
|
Hej punce! Zvezdici - naj pohvalim tole tvojo slikco na avatarju!! Mala je res cartek, še lepše pa se mi zdi, ko ji tako pristaja modra barva! Jaz nisem preveč za tiste punčka-roza, fantek-modro. Čeprav že kar nekaj časa vem, da pričakujem fantka, imam največ zelenih in oranžnih oblačilc, dobro, saj tudi modrih je nekaj, ampak bi bile tudi pri punčki. emibu - jaz sem pa ravno danes bila na zadnjem predavanju MŠ! Moram povedat, da mi ni PRAV NIČ ŽAL, da sem šla že v 7. mesecu, ker sem čist lepo zdržala... je pa res, da smo imeli najdlje 2 uri skupaj, včasih pa tudi po uro in pol - ampak, če bi predavateljica malo bolj strnjeno razlagala in ne povedala 5x eno in isto stvar in če bi si pripravila prej govor, ne pa da je vmes študirala kaj še mora povedat - potem bi lahko bilo predavanje dolgo maksimalno 1 uro!!! Sej prvič je še bila smešna, da sva se z eno komaj upirali režanju, a proti koncu je bila pa že prav sitna s tem njenim pogovarjanjem sama s sabo in iskanjem rdeče niti. Lep večer!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 21:46:21
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
zvezdici- pravi cukercek je tvoja pikica upam da bodo kmalu se kake slikce nove gor od nje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 9:26:45
|
|
|
|
egleria
|
zvezdici poskusi jo razvit pa bo mogoče boljše.. pa malo potelovadi z njo.. nogice ji premikaj proti trebuščku pa nazaj - tako bo lažje šel ven zrak ki se ji zadržuje notri.. sa5i tako kot ti je povedala tincy90.. to ni noben čudež.. se je potrebno fejst namatrat da mleko steče.. no enim vse pride skor samo od sebe.. ene smo se pa mogle feeeeeeeejjst mučit za to.. jaz sem mela primer da mali ni jedel od začetka ker je samo bruhal plodovnico. tak se men tud mleko ni delalo.. ker pač povpraševanje dela ponudbo.. v porodnišnici so ga nafilali z dodatkom da se je zredil, potem je bil pa še zlateničen in je samo spal in hujšal. tak da sem se fejst namučla da nisem pristala na AM. ti se sam prestrašit ne pustit kakim patronažnim sestram. če bi js njo poslušala nebi dojila zdaj.. vso mleko bi lahko izgubila zaradi nje.. pa še mastitis sem fasala ker si je namislila da ga morem dojit samo 10min na eni dojki.. eni jejo hitreje eni počasneje.. tak da ne moreš posploševat takih zadev.. tincy tisti kremici od multi mam se reče lanolin maš pa tud od multi mam komprese in tudi ful fajn pomagajo..
< Sporočilo je popravil egleria -- 7.4.2010 9:37:06 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 9:27:59
|
|
|
|
emibu
|
ko smo že lih pr mleku men že kr neki časa teče vn ampak ne prozorno temveč rumeno so kr veliki fleki tak da upam da mleka bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 11:15:59
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu ko smo že lih pr mleku men že kr neki časa teče vn ampak ne prozorno temveč rumeno so kr veliki fleki tak da upam da mleka bo to se je meni tud dogajalo mi je prav hecno zgledalo. od začetka je blo prozorno potem rumeno. to rumeno je mlezivo baje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 11:39:34
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja ja egleria, to kremco sm misnla ja. kok bo zdj tvoj Patrik že star?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 11:53:46
|
|
|
|
egleria
|
12.4. bo tri mesece.. kaj pa tvoja pupa tincy?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 13:03:27
|
|
|
|
Tincy90
|
Oo, že? joj, gre hitr čas. Moja bo pa 19.4. štiri mesce.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 18:16:13
|
|
|
|
nincy29
|
joj kok rastejo te vaše bejbike!!vse imate prečudovite sončke mi pa imamo še 20 dni do konca..upam da bo bejbi kej pohitel..še u petek nej počaka da si mami gre frizuro uredit in potem kar naj pride . joj ko se spomnem kadar sem zagledala pa zdaj mam samo še 20 dni do konca..uf sej je šlo hitro no.. glede mleka..meni se že cca od 16. tedna nosečnosti izteka da izcedek iz joškic..mi je prav nadležno..nemorem niti 5 min brez moderca bit ker čene mam celo majco popacano..pa seveda moram vložke za joške nosit.na začetku sem celo sexala z modercom da nisem cele postelje popacala ...ok zdej mal popazim pa se da tudi brez. jaz tudi upam da bom dojila če bo nebo šlo pač bomo morali v trgovino po mlekce hodit. emibu..sej ni zmeraj da nimaš mleka..soseda je imela fuul mleka in je tako vnetje fasala da je nujno morala prekinit dojit.tako da jaz tudi neglede na to da mi teče že zdaj fuuul upam da se bomo dojili. tiste ki ste že mamice pa dojite..koliko so se vam joškice še po porodu povečale??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 18:47:53
|
|
|
|
nincy29
|
jpj..se nism mogla spomnt kako se reče zato sem vnetje napisala
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 7.4.2010 18:49:56 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 18:54:10
|
|
|
|
Loly89
|
pozdravljena dekleta...čestitke vsem nosečkam, čestitke vsem novopečenim mamicam... jaz sem že neki časa na tem forumu ampak sem neaktivna in sedaj se bom potrudila bit bolj aktivna...sem mlada nosečka...trenutno sem v 20 tednu in 1/7 tako da nas čaka še polovička..imam pa 12.4 morfologijo in komaj čakam da vidiva naše malo detece... uživajte v teh sončnih dneh ker čez vikend napovedjejo deš :(
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?