|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
7.4.2010 19:37:12   
Tincy90
Nincy js sm pršla iz košarce C na E.user posted image faak, kok je to težko ležat na trebuhu, po mojm mi vsaka tehta 2 kile.user posted image user posted image

Loly dobrodošla in iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Loly89)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
7.4.2010 21:45:42   
sa5i
hejla! kako smo? punce hvala za obrazložitev o mleku user posted image mi je malo bolj jasno zdaj. torej enim teče že prej samo od sebe ene pa se morejo trudit, da sploh pridejo do njega. user posted image

ah sem mela spet tak dan no.... 3/4 dneva sem imela trd trebuh, tako, da niti user posted image nisem nič čutila, komaj sem hodla pe še skelelo me je od popka do mehurja raje se ne spominjam. pojma nimam kaj me je spet to lovilo. sedaj je kar boljše, pa migat je tudi začela, se mi cel trebuh trese od brcik user posted image se je kateri to kdaj zgodilo??

mmm nič grem počivat. lepo spančkajte pa sanjajte kaj lepega

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.4.2010 7:44:02   
egleria
jaz sem mela tud že dvakrat do zdej vnetje pa nisem nehala dojit..
pač tamali je mogel vso tisto mleko ven spit potem je pa blo bolš.. sam js pač nisem šla k zdravniku po antibiotike in mi ni žal..

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.4.2010 7:47:29   
emibu
egleria,tut jst nisem slišala da bi zrd tega katera nehala dojit,baje je najbolš takrat it pod mrzlo vodo (tuš) in stisnt tisto bunkico v zizi baje da zabolli k hudič ampak je pol takoj bolš...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.4.2010 7:49:54   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Nincy js sm pršla iz košarce C na E.user posted image faak, kok je to težko ležat na trebuhu, po mojm mi vsaka tehta 2 kile.user posted image user posted image

Loly dobrodošla in iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

kaaj?? po porodu se še povečajo??? nj razložim kak je z mojimi joški prej ni blo ne duha ne sluha o njih (se pravi deska) ko sem zanosla sm pršla iz te -A na na skor že C me B košarca pošteno tiščiuser posted image user posted image me zanimma ka bo pol k bojo skup pale??user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.4.2010 9:10:45   
Tincy90
Ja emibu, po porodu se ti še povečajo joški.user posted image user posted image user posted image ja no sj pol boš pršla za mano na E al pa clo F, odvisn od tvojga telesa.user posted image hehe kaj čmo, pol k bomo nehale dojit bo pa vse šlo dol do popka.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.4.2010 9:11:40   
emibu
ne se hecatuser posted image user posted image jst hočm še kdaj svoj popek vidituser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.4.2010 9:13:39   
egleria
emibu meni so rekli pod mlačno vodo pa ven stiskat.. mrzla voda ti še dodatno škodi in povzroča še hujše vnetje (mleko se na tak način tud "prehladi")..  pa bebica more čimveč ven spit.. hvalabogu je bil patrik zelooo priden takrat pa je ful jedu..user posted image
moja mami je mela pa ful hudo vnetje pa js baje nisem hotla nič ven spit mleka in je mogu ati potem vse ven potegnat ker s črpalko gre še težje. če ji nebi ati takrat pomagu bi lahk šla na operacijo.. takrat še baje ni blo tok teh antibiotikov.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.4.2010 9:15:01   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ja emibu, po porodu se ti še povečajo joški.user posted image user posted image user posted image ja no sj pol boš pršla za mano na E al pa clo F, odvisn od tvojga telesa.user posted image hehe kaj čmo, pol k bomo nehale dojit bo pa vse šlo dol do popka.user posted image user posted image

jaz sem prišla iz B (pred nosečnostjo) na C in D... tak da ni tok drastično user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.4.2010 10:30:33   
Tincy90
Ja pol si pa lahk hepi egleria.user posted image kaj bi dala d bi js zdj mela C košarco.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.4.2010 10:33:58   
egleria
verjamem user posted image js bi rada nazaj svojo B.. čeprav so ble majhne sam pa niso ble cele strijaste pa povešene..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.4.2010 10:43:05   
Tincy90
Js sm pa srečna glede jošk d nimam tm strij, HB bodo sm povešene.user posted image user posted image js mam toook strij d sm si že kupila kopalke v obliki oblekce d se ne bodo tok strije vidle.user posted image po trebuhu in po nogah jih mam dost...sm kaj čmo, sm pač med tistimi k se mi vse pozna..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
8.4.2010 10:44:26   
egleria
jaz sem strije dobila čist na koncu nosečnosti, največ pa potem po porodu.. zdaj pa počasi bledijo.. upam da ne bojo več vidne na morju

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
8.4.2010 10:58:17   
Tincy90
Js sm jih dobila tud na koncu nosečnosti. Drgač sm pa tud js opazila d mi že bledijo mal po nogah, tiste k so rdečkaste, po trebuhu pa ne vem, če mi bodo kdaj zginle.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
8.4.2010 12:41:31   
MEGi20
Punce kar se strij tiče ne se sekirat...vaših sončkov ne motijo ... meni se evo skoraj 3 leta po porodu poznajo strije le na bokuuser posted image   in mogoče malo prsih ampak se ne obremenjujem preveč s tem ker ko pogledam svojega malega korenjaka pozabim na vse.

Lep sončen dan vsem ...

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
8.4.2010 15:07:18   
emibu
No da se še jst pohvalim okol strij če vam kj pove sem že zdej v 33 tednu k zebra! po prsih jih mam po riti po nogah pa še tko ob strani groza uglavnem..pomaga pa nobena krema nič!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.4.2010 15:52:11   
Tincy90
Emibu men tud ni nobena krema pomagala. Se pa strinjam z MEGi kar je napisala glede strij.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.4.2010 16:37:21   
egleria
ja kremice so pa res kr neki.. pač da nimaš glih suhe kože, pa mal za razvajat user posted image je pa isto kot da si kupiš navadno kremo za telo..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.4.2010 23:00:51   
Aninchy
Hejla!

No, jst sem zdj noseča polnih 32 tednov, pa sem imela samo tri majhne strijice še do en teden nazaj. Zdaj so me pa kr naenkrat napadle!!user posted image Pa mažem z oljem že od 4. meseca nosečnosti... Sicer pa jih imam na bokih že od prej, ko se se malo razpihnilauser posted image in pa nekaj malega po prsih, ker so mi v osnovni šoli kar naenkrat zrastle! Glede številk modrčkov: sem imela že pred nosečnostjo kr fajn C, pa se mi niso do sedaj prav nič spremenile!! Sem kar vesela!user posted image Imela sem nekaj časa občutek, da so postale bolj "mesnate"user posted image , sem mislila, da se dela mleko, no, pa je tudi to izginilouser posted image Tako, da se mi kar zdi, kot da sploh ne bom imela mleka, ker mi tudi teče nič ven... Ampak saj vem, da bo po porodu prišel kar od nekod.user posted image

Hjooooj, šibam spat, sem čist ubita danes! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.4.2010 7:17:39   
emibu
Ja,sej mate prav strije so čist zanemarljive jst jih bom vrjetno pozabla takoj ko dobim u roke sinčka,tko gaže komi čakamuser posted image jah,kreme je pa tko dobra reklama pa čist nč druzga...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.4.2010 8:09:55   
witch
Jaz pa še nisem bila noseča pa imam nekaj strij po trebuhu in se zato vseeno dam v dvodelne kopalke. Saj zato, ker nisi popoln še ne pomeni, da si grd, kužen... Večina žensk jih dobi v nosečnosti, kar nekaj nas pa ima že pred nosečnostjo. Saj so pa moje, del mene... In če kateremu niso več, mu verjetno tudi jaz nisem... Zato pa se s takimi ljudmi ne družim. In kot je rekla Megi tudi moja mami jih ima, pa mene to sploh ne moti in je zato nimam nič manj rada. Tako da punce ne se sekirat user posted image

Glede košaric pa... mogoče bom pa potem v nosečnosti iz moje A prešla na kakšen B user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.4.2010 11:08:33   
MEGi20
witch  mogoče se mene Tincy90 spomne kolk suha sem bila (pa lahko pove) 45kg prsi nisem imela (sem samo sanjala) -tko rekoč sem bila k dilca ( št. modrčka pred nosečnostjo 70A) .... če bi me pa sedaj videla  imam 60kg in sem ponosna lastnica oprsja 85B ...res da prsa ko nehaš dojih niso kot pred nosečnostjo a vseeno mislim da vsaki nekaj ostane...

Moram pa rečt da jst naj bi user posted image  dobila danes oz . jutri a ni znakov user posted image  pa še tko čuden izcedek bele barve imam brez vonja tut srbi me ne (torej ne gre za gljivice ali kaj podobnega) pa včasih mi je malce slabo user posted image  pa še kr odlašam s testom... ker nevem mogoče se sam preveč obremenjujem s user posted image .. me pa zadnje dni folk sprašuje da če sem jst mogoče noseča celo danes je moja mami rekla da če sem se zredila ali pa lahko pričakujejo štorkljo user posted image user posted image user posted image  pa sem samo odgovorila da nevem ŠE user posted image

Razmišljam da bi poklicala v ambulanto G in sestro povprašala o tem izcedku ali bi bilo dobro priti se kej pokazat al čakat če teta ju3 pride user posted image
Kaj menite'?? Nimam pa nobenih znakov user posted image  

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.4.2010 12:13:29   
emibu
Megi upam da je štorkljauser posted image user posted image Hkrati pa upam da tut men ostane usaj za B košarcouser posted image user posted image in da nebom spet plohec nazajuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.4.2010 13:17:19   
Aninchy
Jooooj punce, jst bi pa rajš bla "plohec"!!! Sem visoka 164cm pa imam 65 kg (v nenosečem stanju)! Pa HB imam dekolte, da tja gledajo in ne v špehec! user posted image user posted image user posted image Morte vedet, da ne gre imet vse naenkrat (večje prsi in manjši trebuh)... Vse je v "paketu": oboje veliko, ali oboje malo! user posted image Čeprav se sedaj, ko sem noseča počutim super-fino-fajn, ker mi nič ne visi naokoli! user posted image Ampak tega bo kmalu konec...user posted image

Megi - jst sem imela vedno rahel bel izcedek nekaj dni preden je prišla user posted image Čeprav držim pesti, da si user posted image ! user posted image

Pa Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.4.2010 14:15:44   
Zvezdici
megi - pošiljam pikepoke, da je to to!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tincy - sem kupila une kapljice in pupa mi je ponoči spala brez krčkov. user posted image user posted image user posted image Upam, da je bilo to zaradi kapljic in ne zgolj slučaj. Imajo pa res smotana navodila.. do 5 kapljic na dan.. hmm ja.. kako jih ti daješ? 1,2,3.. naenkrat ali samo po 1 kaplico do 5x/dan ali kako? Jaz sem ji zvečer kar 3 naenkrat dala.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?