Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 19:37:12
|
|
|
|
Tincy90
|
Nincy js sm pršla iz košarce C na E. faak, kok je to težko ležat na trebuhu, po mojm mi vsaka tehta 2 kile. Loly dobrodošla in iskrene čestitke!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.4.2010 21:45:42
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! kako smo? punce hvala za obrazložitev o mleku mi je malo bolj jasno zdaj. torej enim teče že prej samo od sebe ene pa se morejo trudit, da sploh pridejo do njega. ah sem mela spet tak dan no.... 3/4 dneva sem imela trd trebuh, tako, da niti nisem nič čutila, komaj sem hodla pe še skelelo me je od popka do mehurja raje se ne spominjam. pojma nimam kaj me je spet to lovilo. sedaj je kar boljše, pa migat je tudi začela, se mi cel trebuh trese od brcik se je kateri to kdaj zgodilo?? mmm nič grem počivat. lepo spančkajte pa sanjajte kaj lepega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 7:44:02
|
|
|
|
egleria
|
jaz sem mela tud že dvakrat do zdej vnetje pa nisem nehala dojit.. pač tamali je mogel vso tisto mleko ven spit potem je pa blo bolš.. sam js pač nisem šla k zdravniku po antibiotike in mi ni žal..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 7:47:29
|
|
|
|
emibu
|
egleria,tut jst nisem slišala da bi zrd tega katera nehala dojit,baje je najbolš takrat it pod mrzlo vodo (tuš) in stisnt tisto bunkico v zizi baje da zabolli k hudič ampak je pol takoj bolš...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 7:49:54
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Nincy js sm pršla iz košarce C na E. faak, kok je to težko ležat na trebuhu, po mojm mi vsaka tehta 2 kile. Loly dobrodošla in iskrene čestitke! kaaj?? po porodu se še povečajo??? nj razložim kak je z mojimi joški prej ni blo ne duha ne sluha o njih (se pravi deska) ko sem zanosla sm pršla iz te -A na na skor že C me B košarca pošteno tišči me zanimma ka bo pol k bojo skup pale??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 9:10:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja emibu, po porodu se ti še povečajo joški. ja no sj pol boš pršla za mano na E al pa clo F, odvisn od tvojga telesa. hehe kaj čmo, pol k bomo nehale dojit bo pa vse šlo dol do popka.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 9:11:40
|
|
|
|
emibu
|
ne se hecat jst hočm še kdaj svoj popek vidit
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 9:13:39
|
|
|
|
egleria
|
emibu meni so rekli pod mlačno vodo pa ven stiskat.. mrzla voda ti še dodatno škodi in povzroča še hujše vnetje (mleko se na tak način tud "prehladi").. pa bebica more čimveč ven spit.. hvalabogu je bil patrik zelooo priden takrat pa je ful jedu.. moja mami je mela pa ful hudo vnetje pa js baje nisem hotla nič ven spit mleka in je mogu ati potem vse ven potegnat ker s črpalko gre še težje. če ji nebi ati takrat pomagu bi lahk šla na operacijo.. takrat še baje ni blo tok teh antibiotikov.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 9:15:01
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Ja emibu, po porodu se ti še povečajo joški. ja no sj pol boš pršla za mano na E al pa clo F, odvisn od tvojga telesa. hehe kaj čmo, pol k bomo nehale dojit bo pa vse šlo dol do popka. jaz sem prišla iz B (pred nosečnostjo) na C in D... tak da ni tok drastično
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 10:30:33
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja pol si pa lahk hepi egleria. kaj bi dala d bi js zdj mela C košarco.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 10:33:58
|
|
|
|
egleria
|
verjamem js bi rada nazaj svojo B.. čeprav so ble majhne sam pa niso ble cele strijaste pa povešene..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 10:43:05
|
|
|
|
Tincy90
|
Js sm pa srečna glede jošk d nimam tm strij, HB bodo sm povešene. js mam toook strij d sm si že kupila kopalke v obliki oblekce d se ne bodo tok strije vidle. po trebuhu in po nogah jih mam dost...sm kaj čmo, sm pač med tistimi k se mi vse pozna..
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 10:44:26
|
|
|
|
egleria
|
jaz sem strije dobila čist na koncu nosečnosti, največ pa potem po porodu.. zdaj pa počasi bledijo.. upam da ne bojo več vidne na morju
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 10:58:17
|
|
|
|
Tincy90
|
Js sm jih dobila tud na koncu nosečnosti. Drgač sm pa tud js opazila d mi že bledijo mal po nogah, tiste k so rdečkaste, po trebuhu pa ne vem, če mi bodo kdaj zginle.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 12:41:31
|
|
|
|
MEGi20
|
Punce kar se strij tiče ne se sekirat...vaših sončkov ne motijo ... meni se evo skoraj 3 leta po porodu poznajo strije le na boku in mogoče malo prsih ampak se ne obremenjujem preveč s tem ker ko pogledam svojega malega korenjaka pozabim na vse. Lep sončen dan vsem ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 15:07:18
|
|
|
|
emibu
|
No da se še jst pohvalim okol strij če vam kj pove sem že zdej v 33 tednu k zebra! po prsih jih mam po riti po nogah pa še tko ob strani groza uglavnem..pomaga pa nobena krema nič!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 15:52:11
|
|
|
|
Tincy90
|
Emibu men tud ni nobena krema pomagala. Se pa strinjam z MEGi kar je napisala glede strij.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 16:37:21
|
|
|
|
egleria
|
ja kremice so pa res kr neki.. pač da nimaš glih suhe kože, pa mal za razvajat je pa isto kot da si kupiš navadno kremo za telo..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.4.2010 23:00:51
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla! No, jst sem zdj noseča polnih 32 tednov, pa sem imela samo tri majhne strijice še do en teden nazaj. Zdaj so me pa kr naenkrat napadle!! Pa mažem z oljem že od 4. meseca nosečnosti... Sicer pa jih imam na bokih že od prej, ko se se malo razpihnila in pa nekaj malega po prsih, ker so mi v osnovni šoli kar naenkrat zrastle! Glede številk modrčkov: sem imela že pred nosečnostjo kr fajn C, pa se mi niso do sedaj prav nič spremenile!! Sem kar vesela! Imela sem nekaj časa občutek, da so postale bolj "mesnate" , sem mislila, da se dela mleko, no, pa je tudi to izginilo Tako, da se mi kar zdi, kot da sploh ne bom imela mleka, ker mi tudi teče nič ven... Ampak saj vem, da bo po porodu prišel kar od nekod. Hjooooj, šibam spat, sem čist ubita danes!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 7:17:39
|
|
|
|
emibu
|
Ja,sej mate prav strije so čist zanemarljive jst jih bom vrjetno pozabla takoj ko dobim u roke sinčka,tko gaže komi čakam jah,kreme je pa tko dobra reklama pa čist nč druzga...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 8:09:55
|
|
|
|
witch
|
Jaz pa še nisem bila noseča pa imam nekaj strij po trebuhu in se zato vseeno dam v dvodelne kopalke. Saj zato, ker nisi popoln še ne pomeni, da si grd, kužen... Večina žensk jih dobi v nosečnosti, kar nekaj nas pa ima že pred nosečnostjo. Saj so pa moje, del mene... In če kateremu niso več, mu verjetno tudi jaz nisem... Zato pa se s takimi ljudmi ne družim. In kot je rekla Megi tudi moja mami jih ima, pa mene to sploh ne moti in je zato nimam nič manj rada. Tako da punce ne se sekirat Glede košaric pa... mogoče bom pa potem v nosečnosti iz moje A prešla na kakšen B
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 11:08:33
|
|
|
|
MEGi20
|
witch mogoče se mene Tincy90 spomne kolk suha sem bila (pa lahko pove) 45kg prsi nisem imela (sem samo sanjala) -tko rekoč sem bila k dilca ( št. modrčka pred nosečnostjo 70A) .... če bi me pa sedaj videla imam 60kg in sem ponosna lastnica oprsja 85B ...res da prsa ko nehaš dojih niso kot pred nosečnostjo a vseeno mislim da vsaki nekaj ostane... Moram pa rečt da jst naj bi dobila danes oz . jutri a ni znakov pa še tko čuden izcedek bele barve imam brez vonja tut srbi me ne (torej ne gre za gljivice ali kaj podobnega) pa včasih mi je malce slabo pa še kr odlašam s testom... ker nevem mogoče se sam preveč obremenjujem s .. me pa zadnje dni folk sprašuje da če sem jst mogoče noseča celo danes je moja mami rekla da če sem se zredila ali pa lahko pričakujejo štorkljo pa sem samo odgovorila da nevem ŠE Razmišljam da bi poklicala v ambulanto G in sestro povprašala o tem izcedku ali bi bilo dobro priti se kej pokazat al čakat če teta ju3 pride Kaj menite'?? Nimam pa nobenih znakov
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 12:13:29
|
|
|
|
emibu
|
Megi upam da je štorklja Hkrati pa upam da tut men ostane usaj za B košarco in da nebom spet plohec nazaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 13:17:19
|
|
|
|
Aninchy
|
Jooooj punce, jst bi pa rajš bla "plohec"!!! Sem visoka 164cm pa imam 65 kg (v nenosečem stanju)! Pa HB imam dekolte, da tja gledajo in ne v špehec! Morte vedet, da ne gre imet vse naenkrat (večje prsi in manjši trebuh)... Vse je v "paketu": oboje veliko, ali oboje malo! Čeprav se sedaj, ko sem noseča počutim super-fino-fajn, ker mi nič ne visi naokoli! Ampak tega bo kmalu konec... Megi - jst sem imela vedno rahel bel izcedek nekaj dni preden je prišla Čeprav držim pesti, da si ! Pa Lp!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.4.2010 14:15:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
megi - pošiljam pikepoke, da je to to!! tincy - sem kupila une kapljice in pupa mi je ponoči spala brez krčkov. Upam, da je bilo to zaradi kapljic in ne zgolj slučaj. Imajo pa res smotana navodila.. do 5 kapljic na dan.. hmm ja.. kako jih ti daješ? 1,2,3.. naenkrat ali samo po 1 kaplico do 5x/dan ali kako? Jaz sem ji zvečer kar 3 naenkrat dala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?