|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
6.4.2010 21:24:53   
Hanuši
Čer,

evo smo cel dan hvatali brown boju user posted image . Joj kok pašejo taki dnevi. Za kosilo sem samo sardelce na hitro ocvrla pa krompir z blitvo naredila, tako, da smo potem spet lahko hitro voziček zakurblali.

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Me je pa danes ful presenetila kolegica, ki je svojemu 9-mesečniku kupila prve čevlje - s trdim podplatom, z opetnikom, ortopetske, ciciban. Jaz sem samo debelo gledala - ona pa pravi, da so ji take svetovali v trgovini. Pa kaj še vedno se tako svetuje??? Sem mislila da je že bolj jasno, da se takih trdih čevljev ne kupuje več dojenčkom??!! Potem sem bila pa rajši tiho.

Ma logično, da ji bodo v Cicibanu to svetovale, ker drugačnih čeveljčkov nimajo, edino Softy program.
Je pa tako, da smo vsi mi, pa moja Hana tudi zrastli v čevljih z opetnikom, pa nam nič ne fali.
Je pa naša teta rekla, da ona zagovarja boso nogo ali recimo copatke ala Robeez, če je pa čevelj pa raje vidi, da je kompakten kot pa nekaj na pol. Pol bot pa PAMETEN. Drugače znam kar zakomplicirat, a pri čevljih pa ne bom. Sedaj še Robeez copatke furamo, za poletje imam namen Tevice nabavit, potem bo pa že jesen in bo pač moral bit orenk čevelj, pa seveda škornji, da bomo fajn po lužah skakali user posted image .

No jutri nas bo kar nekaj. Komaj čakam, da vas spoznam, pa, da se sončki malo poigrajo.

Ima pa naš Bine srečo, ker so v ulici trije otročki in super družbica, Fantek točno 1 mesec mlajši, drug fantek 5 mesecev starejši in 5 dni nazaj je prišla naša mala nova soseda iz Makedonije. JJJJJEEEEEEEEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prijateljema se je uresničila življenska želja in sta iz Makedonije pripeljala 20 mesecev staro ČRNO lepotičko Živo. Sicer ima revček pri 20-ih mesecih komaj 8,5 kg, mama jo je v sirotišnico prinesla z 10-imi meseci in 3,5 kg. A je tako živa in prijazna in sladka in oohhhhhh. Ma prav tapravo ime ima. In 2 ljubeča starša

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.4.2010 22:28:39   
bjondi
mini-mam nekaj zate ,mislim bom mela čez pol urce sam en štuk nižje morm pridt user posted image ...tko da jutri lepo prosim ,da se narišeta tam...

mk8-kašelj za druge otročke ni problem-moje mnenje...pomoje je bolj problem ,da ne dobi tvoja pikica še kak nezaželjen bacilček in da ne bo kej več kot samo kašelj imela...ampak mene ne moti ,če prideta user posted image ...

čeveljčki-karin je zrasla na cicibankah in bo tudi pri žigatu tako...žal ne podpiram modnih muh,pa ne sam zaradi čevljev...se je v 10-ih letih dost stvari drugače spropagiralo...so mi pa vseeno zelo zelo všeč tele robezke ,pa tole k ste naročvale po netu...

tecka-hvala za temo o aditivih...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.4.2010 22:32:30   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
in 5 dni nazaj je prišla naša mala nova soseda iz Makedonije. JJJJJEEEEEEEEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prijateljema se je uresničila življenska želja in sta iz Makedonije pripeljala 20 mesecev staro ČRNO lepotičko Živo. Sicer ima revček pri 20-ih mesecih komaj 8,5 kg, mama jo je v sirotišnico prinesla z 10-imi meseci in 3,5 kg. A je tako živa in prijazna in sladka in oohhhhhh. Ma prav tapravo ime ima. In 2 ljubeča starša

...iiiiiiiii...kako lepo brat tole,da je še en parček srečen na tem svetu...tudi naši prijetelji so štirinajst dni nazaj dobil posvojeno punčko ...sem bla čist raznežena...edino kar je je zakonski rok da jo matera vzame nazaj eno leto...to pa je en velik velik minus...tko da držim pesti da se jima vse lepo izteče....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.4.2010 22:52:31   
bjondi
dojenje-mini verjamem ,da  te ornk boli... če si se odločila da si pripravljena nehat dojit,pol tako tudi stori...kaj pa če bi probala ob tistem ko te ugrizne mu potisni kazalec v usta al pa reč na glas au in bodi resna...čeprav sem jaz  s takim au pri karin nardila celo štalo,ker pol mi ni cel dan hotla tud povohat joškice...ampak večerno cartanje je blo pa vseeno zaželjeno user posted image ...mneja so itak deljena kdaj nehat dojit...jaz vem ,da ta trenutek ne bi še nehala...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.4.2010 6:19:53   
tadejluka
Mini a nis ti men zanč neki z z brco u rit grozila...no zdej ti to vračam, pa glej da dones prideš!!! Našmu tud mal teče z nosa,...pa mene po 3 otrocih sploh ne moti, tud kakšni kašlji pa to me ne moti, sploh je pa zdej tak čas da je vse to lahko tud od peloda,itd...če bo zbolu bo pa tud če sva doma k nas je polna hiša!!!

Ja pridem z vlakom in trolo,...razen če pride do kkšnga potresa al pa druge naravne katastrofe user posted image , za nazaj mi pa moj avto prpele k je u šmartnem u službi...!!! Tko da se vidmo ob 10h.!
Mini glej da boš tam, pa Mk8 tud!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.4.2010 6:58:19   
Mala_princeska
Včeraj ste sonček izkoriščale, a ne? user posted image user posted image user posted image Je bilo takolepo, da smo bili večino časa zunaj in končno se je Manca po zelo dolgem času ponoči samo 1 x zbudila in še zpi. Zdaj se grem pa do konc zrihtat, imav z Nino kontrolo pri P. zaradi ušesk.

Lepo se imejte....uživajte v Ljubljani na kavici.
Čau bau

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.4.2010 6:58:36   
Mala_princeska
za nazaj vas pa kasneje preberem....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.4.2010 7:17:22   
bačko
Jutro!
Lino čestitke za prvi zobek!user posted image user posted image user posted image
Kalanteja full je luškana.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini mene ne moti in kar pridita.user posted image user posted image user posted image
Hanuši full lepo da sta posvojila punčko tvoja soseda.One dva sta srečna in punčka bo tudi imela lepše življenje.user posted image user posted image user posted image
Mala princeska dobro odpravita pri P.user posted image
Ja včeraj je bilo prav lepo vzunaj.Nič grem jaz pod tuš pa kavo spiti in potem počasi šibam v Ljubljano.Se vidimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.4.2010 7:35:04   
MONY25
sreda 07.04, Kolosej ob 10.uri:

1.Mony
2..Mini
3.Bjondi
4..Bačko
5.Mojsonček
6.Tadejluka
7.Hanuši

8.10ka
9.Tecka
10.Smrketa24
11.Manna
12.Mk8

Mini in Mk8, vidve kr pridta-sj se bo počas treba na vrtec navajat, kjer bo vedno kdo, k mu bo tekl iz noska itd. user posted image

čeveljčki-js bom pa pomojm kr fizioterapevtko poklicala, pa jo vprašala, kakšne čeveljčke je najbolš za prve korake-če pa ona ne ve, pol noben-unih v štacuni pa sploh nam poslušalauser posted image

manna-čestitke za uspavanje...k bi blo vedno tko, a? user posted image pr nas je blo tko čist vedno, edin zdle 3 večere ne gre drgač, k sam v naročju zaspatuser posted image ne vem, kaj ga daje...

Natytaja-maš da prideš!!! komanda je padla, nimaš izbireuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.4.2010 8:31:52   
mini86
mojsonček če bereš ne pozabi valja domauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.4.2010 9:05:49   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

sreda 07.04, Kolosej ob 10.uri:

1.Mony
2..Mini
3.Bjondi
4..Bačko
5.Mojsonček
6.Tadejluka
7.Hanuši

8.10ka
9.Tecka
10.Smrketa24
11.Manna

Naju ne bo. Sicer je že mal bolš, ampak moj je pri zajtrku rekel, da ni fer, če tacga dojenčka peljem med tolk drugih dojenčkov. In ima prav. Pa sem bila že odločena, da prideve user posted image user posted image user posted image
Da ne omenjam Bjondi, ki ima tudi čisto prav. Tukaj se zdaj sploh ne gre za moje želje, ampak za zdravje vaših sončkov in Veronike.

user posted image user posted image user posted image

Uživajte, pa še za mene eno kavico spijte!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.4.2010 9:59:23   
July08
Živjo, punce!
Evo, sem mislila, da pridem danes na srečanje, pa ne bomo prišli, ker je Julija vsa šmrkasta in kašlja. Tako kot Veronika, očitno. Mk8 jaz se čisto strinjam s tvojim, da ni prav z bolnim otrokom hoditi med druge. Mi smo bili ene parkrat v taki neprijetni situaciji s fantoma. Npr. bili povabljeni na RD fantka, ki je bil vidno slab. Drug dan sta bila pa oba naša slaba, tretji dan pa z vročino v postelji. Moj mož je bil ful jezen.... Pa res me moti, kakšne otroke nekateri pripeljejo v vrtec. Zadnjič so pripeljali punčko, ki je imela čisto gnojne učke in dali kapljice vzgojiteljici, če ji lahko kapa. Ona je pa rekla, da take ne morejo vzeti v vrtec in so se nekaj žalili. Jaz res ne razumem neodgovornosti, ki jo starši včasih kažejo do ostalih. Za nas so naši otroci res edinstveni, niso pa edini in upoštevati je treba tudi ostale.
Uf, sem se razpisala. Malo mi je hudo, ker vas ne bomo videli, pa drugič. UŽIVAJTE!!!

Bjondi čisto sem navdušena nad tvojimi fotkami. Bravo, res!!!! Je že res, da so otročki cukri, ampak ti znaš to na fotkah pokazat. Upam, da te bom lahko kdaj videla v elementu.

Alina
čestitam za -9KG!!!! Upam, da se bom kdaj lahko pohvalila s takim rezultatom. Ti hujšaš samo s hrano ali tudi kaj "migaš"?  Očitno bomo na isti vikend praznovali, samo mi bomo za najstarejšega, Julija pride "na vrsto" šele čez 2 meseca. Res je pohitela vaša Larauser posted image

Hanuši
noro dober tricikel!

Sadje
-  jaz dajem Juliji že vse sadje, kar ga imam na razpolago, razen jagod. In sicer ji vse sveže zmiksam (npr. banana, jabolko, kivi, pomaranča, mango,...)  in to ima res rada. Včasih vmes dam še avokado. Samega noče, če ga zamešam v sadje, pa ni problema. Nikoli pa ne kuham sadja, se mi zdi škoda uničevat vitamine.

Mini ti in Marcel najbolj vesta, ali je čas za prenehanje dojenja. Jaz sem Julijo nehala dojiti 3 tedne nazaj in mi ni žal, ker se potem rado zavleče in pride kar naenkrat služba, pa stiskanje mleka v WC-ju...

Grem, slišim glasove iz spalnice.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.4.2010 10:41:51   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Živjo, punce!
Evo, sem mislila, da pridem danes na srečanje, pa ne bomo prišli, ker je Julija vsa šmrkasta in kašlja. Tako kot Veronika, očitno. Mk8 jaz se čisto strinjam s tvojim, da ni prav z bolnim otrokom hoditi med druge. Mi smo bili ene parkrat v taki neprijetni situaciji s fantoma. Npr. bili povabljeni na RD fantka, ki je bil vidno slab. Drug dan sta bila pa oba naša slaba, tretji dan pa z vročino v postelji. Moj mož je bil ful jezen.... Pa res me moti, kakšne otroke nekateri pripeljejo v vrtec. Zadnjič so pripeljali punčko, ki je imela čisto gnojne učke in dali kapljice vzgojiteljici, če ji lahko kapa. Ona je pa rekla, da take ne morejo vzeti v vrtec in so se nekaj žalili. Jaz res ne razumem neodgovornosti, ki jo starši včasih kažejo do ostalih. Za nas so naši otroci res edinstveni, niso pa edini in upoštevati je treba tudi ostale.

Ja saj vem, imaš čisto prav July!!

No naša miss spi, mamica pa na RR s kavico v rokah. Da ji ne bi bilo prehudo, ker je ne more pit v Koloseju user posted image

Smo pa prešaltali nazaj na dve spanji čez dan. Enostavno ni zdržala do enega spanja, ker je nonstop v pogonu. V naročju sploh ne želi bit več, samo na tleh, kjer nori po vseh štirih ali pa se dviguje ob kakšnih mizah, itd. Zdaj je pogruntala prav smešno stvar.. ima en zaboj, kjer ima spravljene igrače in se upre ob njega, da se začne premikati in ona hodi za njim. Je prov smešna. Čeprav so teli njeni prvi korakci prav smešni.. user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.4.2010 12:59:14   
bačko
Punce lepo vas je bilo spoznati.Vsi user posted image so pravi cukrčki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.4.2010 13:32:16   
mini86
super je blo...loh vama je obema žal da nista pršle ker mislm da med usmi lepotci in lepotičkami mogoče dva nista smrkala..vsi so smrkali al pa kašlaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam naslednič

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.4.2010 13:54:09   
tadejluka
Se strinjam z obema zgoraj !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.4.2010 13:55:47   
Goldy
Super, da se takole dobivate. Za naju je to malo predaleč. B i pa vprašala, če je katera iz Celjskega konca. Bi se lahko v CE dobile.

Mi smo bili včeraj z Aljo na urgenci, ker se je pokrampala po očesu (beločnici). Zdaj ima prevezo, kapljice in kremo. Jutri imamo pa kontrolo. Je bila pa pridna, sicer ni šlo brez joka. Tako, da tudi takšne stvari se dogajajo. No, da ne povem, da sem imela dopoldne poseg na čeljustni. user posted image user posted image

Pozdravček vsem!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.4.2010 16:17:01   
tecka
Živjo, punce.
No, takole je bilo danes:

6:52 - Srečko omaga, dopoldanski spanec odspi doma
user posted image

Malo po 10. uri, Kolosej. Kelnarca se začne križat - že spet vozičkarce na pohodu
user posted image

user posted image

user posted image

Igra se lahko začne!
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

In kmalu je treba domov:
user posted image

No, tako. Tole je kvantiteta, za kvaliteto pa Bjondi skrbiuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.4.2010 16:18:32   
Mala_princeska
Goldy koš, ne koš vagon pikepok za hčerkico in zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(in za vse smrkave noske)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.4.2010 16:18:41   
Mala_princeska
Boni od Cicibana se ne seštevajo, veljajo samo v original Cicibanovih trgovinah za čeveljčke iz linije prvi koraki. (rdeča oznaka na podplatu) jaz sem Manci ene kupila, ker se res ogromno na noge postavlja. Tudi starejša jih je imela. Sicer ne bom pametovala, a če jih ne bi priporočali - jih najbrž ne bi več izdelovali (na opetnik mislim), se pa strinjam da je bolje da je nogica čimveč bosa.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.4.2010 16:20:04   
Mala_princeska
Natytaja vesela bom, če se kaj najde, ko boš imela fraj cajt - na rezervni del za tricikel mislim, tko da nič stran metat, nikoli ne veste kdaj kaj prov pride (velja za vse ki ne hrčkate user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 446
7.4.2010 16:20:21   
tecka
10ka - če mi daš kakšen mail, ti lahko pošljem še več slik Srečka in Katje.

Mini - rožce sem posadila, upam, da se bodo prijele. Saj so vse take trdožive - kot morajo bit za skalnjak.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.4.2010 16:26:30   
Mala_princeska
Cukriiiiiii user posted image user posted image user posted image
če se boste drug teden dobile, potem se nalimamo, pa upam da se do konca pozdravimo user posted image še prej pa k frizerju user posted image user posted image pol pa na morje user posted image .

July
(ne leti nate, leti na to kar sem prebrala, da je ena z gnojnim učkom bila v vrtcu) in ostale - naši user posted image bolančki in vrtec, ravno danes ko sem šla z N. na kontrolo zaradi uhka - sem videla v ambulanti zloženko Kdaj otrok ne sme v vrtec (na bolezni mislim)

Evo sem našla varijanto in vam jo posredujem:

KDAJ OTROK NE SME V VRTEC?
Starši, v vrtec pripeljite le zdravega otroka.
Bolan otrok se bo bolje počutil in se hitreje pozdravil v domačem okolju. S tem bomo
preprečili tudi prenos nalezljive bolezni na druge otroke v vrtcu.
• starši ste tisti, ki najprej prepoznate bolezni pri otroku:
vročina, bruhanje, driska, gnojen izcedek iz noska s kihanjem in kašljanjem,
gnojne oči, uši, gliste
• starši imate pravico in dolžnost, da bolnega otroka negujete doma,
• ne pripeljite v vrtec otroka, ki je v zadnjih 24 urah bruhal, imel povišano temperaturo,
imel več kot 2X drisko…
• če je otrok odsoten zaradi nalezljive bolezni, o tem obvestite vrtec,
• otrok sme v vrtec, ko je zdrav in vsaj 2 dni nima vročine, vsaj 2 dan ne bruha, vsaj 1
dan nima več driske.
SPREJEM OTROKA V VRTEC LAHKO OSEBJE ZAVRNE,
kadar ima otrok katerega od naštetih znakov bolezni:
• vročina
• izpuščaj z ali brez vročine (razen v primeru ne infekcijskih izpuščajev – piki insektov,
alergijski izpuščaji….), gnojni izcedek iz noska s kihanjem in kašljanjem, gnojno
vnetje oči, impetigo – gnojno vnetje kože, dokler zdravnik ne potrdi, da ni kužen
• težko dihanje
• razjede v ustih, razen kadar je izključen infekcijski vzrok bolezni
• uši
• driska (vodeno blato več kot dvakrat v 24 urah, razen kadar to ni povezano z okužbo.
Pri nalezljivih boleznih upoštevamo navodila zdravnika.
Vir: Zavod za zdravstveno varstvo Ljubljana, Zdravje v vrtcu, 2007.

*
čist logično, vsaj meni...
saj dohtar predpiše bolniško, je pa res da nekateri starši mogoče nočjo bit na bolniški zaradi dohodkov al pa jim ni toliko do otroka?user posted image user posted image če dajo bolnega otroka v vrtec ali ne dobijo nadomestnega varstva,....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 7.4.2010 16:28:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 448
7.4.2010 17:42:17   
MONY25
js dam temu čist prov! čimmanj bolnega otroka v vrtec! no, js mam res srečo, k mam koga da pazi, če bo bolan-vrjamm pa, da je res težko tistim, k nimajo nikogar, rabijo pa seveda denaruser posted image

hmmm...alex je pa še drisko fasuuser posted image joj, upam da nau kej hujšgauser posted image če bi take vedla, neb pršla v Kolosej! js sm res misnla, da je od vožnje bruhal, sam zgleda da ni...upam, da to ni kej nalezljivouser posted image joj, se požrem, če bo kdo zbolu zarad meneuser posted image ...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

Neposredna povezava do sporočila: 449
7.4.2010 18:38:50   
mini86
al pa jim ni toliko do otroka?

ok s tem se pa nikakor ne morem strinjat..komu pa k ma otroka ni do njega...tega vsekakor ne odobravam samo eni pač že tko delajo za minimalno plačo in se jim vsak izostanek pozna..ampak res da ne bo kera narobe razumela-tega ne odobravam..

vidm pa pr kolegici k tamau že od kar je šu v vrtec februarja kašla pa smrka..ne dobi bolniške..pa tud prav v čem je fora da ga mam doma in ga čist pozdravm če pride v vrtec k vsi smrkajo pa kašlajo in čez dva dni je isto..pa ji dam kr prou..k v vrtcu se mi zdi da itak vsi neki smrkajo pa kašlajo...

mony-upam da bo alex kmal bolš..tist mu pa le nared za pit..a je pol še kej bruhu..
js res močno močno upam da se tamau ni nalezu-ampak samo s tem razlogom k ne vem kako bi bruhanje brisala..naj se naleze kar kol samo bruhanja ne..user posted image k že v koloseju se mi je dvigvaluser posted image user posted image čistilka k je pol pršla  je pa sam neki iz rokami krillauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?