July08
|
Živjo, punce! Evo, sem mislila, da pridem danes na srečanje, pa ne bomo prišli, ker je Julija vsa šmrkasta in kašlja. Tako kot Veronika, očitno. Mk8 jaz se čisto strinjam s tvojim, da ni prav z bolnim otrokom hoditi med druge. Mi smo bili ene parkrat v taki neprijetni situaciji s fantoma. Npr. bili povabljeni na RD fantka, ki je bil vidno slab. Drug dan sta bila pa oba naša slaba, tretji dan pa z vročino v postelji. Moj mož je bil ful jezen.... Pa res me moti, kakšne otroke nekateri pripeljejo v vrtec. Zadnjič so pripeljali punčko, ki je imela čisto gnojne učke in dali kapljice vzgojiteljici, če ji lahko kapa. Ona je pa rekla, da take ne morejo vzeti v vrtec in so se nekaj žalili. Jaz res ne razumem neodgovornosti, ki jo starši včasih kažejo do ostalih. Za nas so naši otroci res edinstveni, niso pa edini in upoštevati je treba tudi ostale. Uf, sem se razpisala. Malo mi je hudo, ker vas ne bomo videli, pa drugič. UŽIVAJTE!!! Bjondi čisto sem navdušena nad tvojimi fotkami. Bravo, res!!!! Je že res, da so otročki cukri, ampak ti znaš to na fotkah pokazat. Upam, da te bom lahko kdaj videla v elementu. Alina čestitam za -9KG!!!! Upam, da se bom kdaj lahko pohvalila s takim rezultatom. Ti hujšaš samo s hrano ali tudi kaj "migaš"? Očitno bomo na isti vikend praznovali, samo mi bomo za najstarejšega, Julija pride "na vrsto" šele čez 2 meseca. Res je pohitela vaša Lara Hanuši noro dober tricikel! Sadje - jaz dajem Juliji že vse sadje, kar ga imam na razpolago, razen jagod. In sicer ji vse sveže zmiksam (npr. banana, jabolko, kivi, pomaranča, mango,...) in to ima res rada. Včasih vmes dam še avokado. Samega noče, če ga zamešam v sadje, pa ni problema. Nikoli pa ne kuham sadja, se mi zdi škoda uničevat vitamine. Mini ti in Marcel najbolj vesta, ali je čas za prenehanje dojenja. Jaz sem Julijo nehala dojiti 3 tedne nazaj in mi ni žal, ker se potem rado zavleče in pride kar naenkrat služba, pa stiskanje mleka v WC-ju... Grem, slišim glasove iz spalnice.